Stranice: 1 2 [3]   Idi dole
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  
Autor Tema: Koliko retko idemo u pozoriste?  (Pročitano 3592 puta)
DaXa
Posvećeni mislilac

Duh bunta: +12/-7
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac

Da uistinu budem Bog!

« Odgovor #30 poslato: 26.11.2007. 21:54 »

Da, al bilo bi lepo kad bi i neko iz Nisha bio prisutan chisto da bude shto bogatije, s tim da je ipak potreban i odredjen kvalitet, iako mislim da ova nasha publika ipak karte kupuje na samom imenu, predstave ili glumaca, a i nije mi drago kad vidim da ti honorari upravo idu tamo gde su da kazhem najmanje potrebni imucnijim glumcima.

U Vranju bi se verovatno i nashli kvalitetni glumci, tj. ima potencijala ali treba odredjeni kadar za razradjivanje tih ljudi a vecina njih nakon shto zavrshi akademiju(ako se ne varam) ostane u Beograd, najgori se ipak vracaju ovde. Eto, ipak i ti vashi paceri su verovatno neki beogradski a ne oni iz ostalog dela Srbije tako da ipak najbolje iz Srbije ide u Beograd.
Sačuvana

"Mi zapravo znamo ako malo znamo. Sa znanjem raste i sumnja." - Gete
direktor bolnice
Slobodni mislilac

Duh bunta: +4/-1
Van mreže Van mreže

« Odgovor #31 poslato: 06.12.2007. 19:44 »

Narodno pozoriste u Nisu ne postoji. Koliko puta mesecno se tamo odrzavaju predstave?

Nisi dobro obaveshten. Narodno pozorishte je samo u novembru igralo gotovo svakog tretjeg dana. Ali ne vredi ni da se pricha o pozorishtu ako nema ljudi koji tje da odu makar jednom mesechno da vide hotje li da se neshto daje, nego samo kritikuju ili sede po kafitjima i ozbiljnu menjaju za pink kulturu.
Sačuvana
DaXa
Posvećeni mislilac

Duh bunta: +12/-7
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac

Da uistinu budem Bog!

« Odgovor #32 poslato: 08.12.2007. 19:29 »

Chekaj, al' zar nije u interesu pozorishta da da neki novac na reklamu, sad da se ne osvrcemo na pasionirane posetioce pozorishta ko bi i kako mogao da sazna shta se daje kad su ti posteri okacheni samo na pozorishtu, mislim da bi trebalo da se to proshiri jer, u interesu je shto rekoh prozorishta...
Sačuvana

"Mi zapravo znamo ako malo znamo. Sa znanjem raste i sumnja." - Gete
Morella
Posvećeni mislilac

Duh bunta: +44/-7
Na mreži Na mreži

Pol: Žena

Hejter

« Odgovor #33 poslato: 10.01.2008. 20:05 »

Trudim se koliko god mogu da idem ajmo reci redovno u pozoriste al to uglavnom bude jednom mesecno...volim pozoriste i uglavnom se pravdam time da nemam para i vremena sto je laz...vremena imam a pare uglavnom potrosim na neke gluposti..
Ali evo sad sam izabrala 4 predstave na koje cu otici u januaru posto bih volela da ih odgledam a i vazi popust od 50% ceo januar plus ako prilozim i index bude jos jeftinije....
Sačuvana

**Sve zivotinje su jednake. Ali neke zivotinje su jednakije od drugih!**

~ Ubicu te ako nisi za mir ~ Cheesy
paprika
Banovani korisnik

Duh bunta: +3/-0
Van mreže Van mreže

« Odgovor #34 poslato: 10.01.2008. 21:35 »

Ishla bih da imam neku drugaricu. :(
Sačuvana

Don't you think dreams and the Internet are similar? They are both areas where the repressed conscious mind vents.
neko
Narodni mudrac
**

Duh bunta: +5/-0
Van mreže Van mreže

« Odgovor #35 poslato: 10.01.2008. 23:45 »

recimo jednom nedeljno u proseku [iliti nekad 3 puta nedeljno a nekad nijednom] medjutim to od kad sma doshla u Bg na studije...

*paprika... znash kome da se javish ^^
Sačuvana
paprika
Banovani korisnik

Duh bunta: +3/-0
Van mreže Van mreže

« Odgovor #36 poslato: 11.01.2008. 00:50 »

Weeeeeeeee neko idemo odmah posle roka!!!!  :ples:
Sačuvana

Don't you think dreams and the Internet are similar? They are both areas where the repressed conscious mind vents.
Stranice: 1 2 [3]   Idi gore
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  

Prebaci se na: