Stranice: 1 2 [3] 4 5   Idi dole
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  
Autor Tema: Europesma 2008 - Evrotruba  (Pročitano 5226 puta)
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
ZileZilet
Libertarijanac

Duh bunta: +9/-5
Van mreže Van mreže

Srbija u srcu.Ne teritorija, vec ljudi...

« Odgovor #30 poslato: 04.04.2008. 18:55 »

Pa zar se stvari  ne trebaju pokazivati onakve kakve jesu? Kakva glupost. I mislim da bi bash smisleno bilo da investiraju neshto u provinciju tokom tog takmichenja nego dati novac Begradu koji ga vec ima... ;]

I ja mislim da bi trebalo ojacati i druge gradove sem beograda. Ali, ovi unazadise i beograd arhitektonskim resenjima, pa bolje da ne diraju...
Sačuvana

VITAKSTAS BISTARUM, AKUMPERA TELETERABOS
Plodni bizon
Libertarijanac

Duh bunta: +52/-50
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac

« Odgovor #31 poslato: 05.04.2008. 23:49 »

Od Evrovizije mnogo ce Beograd da profitira. Mnogo stranaca dolazi, mnogo reklama, mnogo ulaganja u sam grad da bi se nasminkao za taj dogadjaj... ogromne pare ulaze u taj grad ovih dana. Cak se i koncerti u okolnim zemljama suspenduju zbog dogadjaja u Beogradu.

Realno, moglo je da se odrzi i u Novom Sadu, mozda bi cak bilo prijatnije gostima iz inostranstva, a i Beograd bi mogao da se smiluje i kaze kako nije ipak sve u glavnom gradu (nego je ponesto i u Novom Sadu, sto ne menja mnogo). Ali mozda je problem sto u Novom Sadu nema toliko smestajnog kapaciteta kao u prestonici.
Sačuvana
Truman
Nazionalist

Duh bunta: +60/-27
Van mreže Van mreže

Tko je Dzeremi Bentam?

« Odgovor #32 poslato: 21.05.2008. 13:16 »

Sta kazete na prvo vece? Nije bilo lose, osim par sitnih zamerki:

- onaj spot o uspesima sportista. Nije mu tu mesto
- Zeljkova i Jovanina prica kako nose skupo odelo i cipele

Osim toga bilo je dobra, a Jovana je bolja od Zeljka. U finalu ce tek biti dobra atmosfera.
Sačuvana

"Kada bi mozak bio tako prost da bismo ga mogli razumeti mi bismo bili tako glupi da ga ne bismo mogli razumeti."
Plodni bizon
Libertarijanac

Duh bunta: +52/-50
Van mreže Van mreže

« Odgovor #33 poslato: 22.05.2008. 11:14 »

Zeljko je gluuuuuuuuuuuup, jebeno retardirano idiotski glup, seljacina, vidi se da nije za drugo nego za opanak i da ne izlazi iz Srbije. Ova zena pored njega radi posao solidno, odradjuje... jeste bezlicna i sve nekako bezveze, ali bar zna sta treba da radi. To su voditelji.

Izbor pesama prve veceri, katastrofa, mada nista bolje nije ni za ocekivati. A najgori ubedljivo bili su Bosanci. Bez ikakve dileme. Naravno da su prosli kad su za njih glasali ovi sto imaju suvise kredita u telefonima u Srbiji i Hrvatskoj, a i njihova dijaspora sigurno.

- onaj spot o uspesima sportista. Nije mu tu mesto

Tako je. Ocekivao sam da sa sportista predju na nesto drugo, na prirodne lepote ili na istorijske znamenitosti ali prc. Ipak je to sve uglavnom zamisao Tijanica.
Nego pisu novine da je na pocetku pocelo sa himnom Beograda... jel to tacno? Nisam gledao od pocetka.
Sačuvana
Truman
Nazionalist

Van mreže Van mreže

Tko je Dzeremi Bentam?

« Odgovor #34 poslato: 22.05.2008. 11:49 »

Ne bih se bas slozio. Zeljko je inteligentan i talentovan covek, a pesma Lake iz BiH je sjajna, originalna i ima poruku. A i on je original. Meni se dopala Andora, a ni Holandjanka nije losa.
Sačuvana

"Kada bi mozak bio tako prost da bismo ga mogli razumeti mi bismo bili tako glupi da ga ne bismo mogli razumeti."
Domaci Zdajnik
Libertarijanac

Duh bunta: +143/-98
Na mreži Na mreži

« Odgovor #35 poslato: 22.05.2008. 13:38 »

Haha, evo gledamo Rino i ja ovu tvoju poruku, g. Truman

a pesma Lake iz BiH je sjajna, originalna i ima poruku

i Rino kaže: "ma zeza se, nije valjda lud!"
Inače, Rino pokušava da brani tezu da Evroviziju gledaju samo ludaci i retardirani ljudi (koji su po njenoj teoriji ludaci).
Inače, ona gleda Evroviziju i najviše gotivi Estonce. Predlaže vam da uživate u narednom spotu:

<a href="http://www.youtube.com/v/8zvIcDvZPmk&rel=1" target="_blank">http://www.youtube.com/v/8zvIcDvZPmk&rel=1</a>
Sačuvana

Cetvrti broj casopisa Zapad [download]
Ljubo Gazivoda
Fetišist

Duh bunta: +122/-15
Van mreže Van mreže

« Odgovor #36 poslato: 23.05.2008. 09:04 »

Odgledao sam sinoć kojih petnaestak minuta, ali preko Hrvatske televizije. Zanimalo me je kako će hrvatski voditelj interpretirati neko dešavanje u Srbiji. I bilo mi je dovoljno, onda sam okrenuo neku bzvz televiziju gde je Isidora Bjelica gostila "belog maga" Rubena Papijana i Dejana Lučića, gde je Ruben na veoma suptilan način skenjao Lučićevu paradigmu, tako da je naš čuveni "hazar" postao veoma nervozan.... A što se tiče EUrosonga, sve je to very nice, ali na manje od kilometar od tog fensi-kič-Beograd-je-konačno-postao-svet dešavanja, tačnije ispod mosta Gazela nalazi se najveće ruglo srpske tranzicije...

* GAZELA1.jpg (46.57 KB, 333x250 - pregledano 37 puta.)

* GAZELA2.jpg (15.54 KB, 200x134 - pregledano 33 puta.)

* GAZELA3.jpg (47.91 KB, 188x250 - pregledano 34 puta.)

* GAZELA4.jpg (19.26 KB, 268x201 - pregledano 36 puta.)
Sačuvana

Privremeno zamrzao svoje aktivnosti na forumu
lanavi
Kvalitetan korisnik

Duh bunta: +80/-10
Van mreže Van mreže

« Odgovor #37 poslato: 23.05.2008. 10:24 »

I ja se uclanila u one "retardirane", nisam mogla da odolim...sta cu, volim...
Atmosfera prilicno fina, scena jako dobra i efektna u skladu sa ritmom, glavni voditelji solidni sa minornim primedbama, predspotovi za najavu zemalja fantasticni samo neko nije uzeo u obzir da svi nemamo tv od 42 inch-a jer tekst je sitan i slabo vidljiv, kratki spotovi o zemlji katastrofalno sramotni, izvodjaci i muzika kao i uvek - svega i svacega i sto je smelo i sto nije moglo da se zamisli...ali koliko ozbiljan festival takva i muzika...

Jedva cekam finale da vidim kakav ce cirkus ispasti jer je glasanje besmisleno a to je pokazao prolaz nekih od losih izvodjaca.

Switzerland is an adorable country, but nobody noticed that!  osmeh
Sačuvana

Sto ne boli - to nije zivot, sto ne prolazi - to nije sreca.

Andric
Truman
Nazionalist

Van mreže Van mreže

Tko je Dzeremi Bentam?

« Odgovor #38 poslato: 23.05.2008. 11:23 »

Drugo vece je bilo bolje zbog ispunjenije dvorane. Ja glasao za Tursku. Nije losa bila ni Gruzija. A sa Rinom se ne slazem. Meni je Evrovizija veoma simpaticna manifestacija.

p.s. Ljubo, kad je repriza te Isidorine emisije? Ti znas da sam ja stari fan Lucica posto si me prozivao  osmeh  E, i kako su Hrvati komentarisali?
Sačuvana

Ljubo Gazivoda
Fetišist

Van mreže Van mreže

« Odgovor #39 poslato: 23.05.2008. 11:28 »

E, i kako su Hrvati komentarisali?

Veoma oprezno i uzdržano, ne bi bili oprezniji da je kojim slučajem domaćin bila neka druga zemlja. U svakom slučaju bilo je bolje pratiti HRT prenos od RTS-a (tih petnaestak minuta). Na žalost, propustio sam Norvežanke...
Sačuvana

Truman
Nazionalist

Van mreže Van mreže

Tko je Dzeremi Bentam?

« Odgovor #40 poslato: 23.05.2008. 11:30 »

Bitno je da nisi propustio Ukrajinku...ako nisi.
Sačuvana

ZileZilet
Libertarijanac

Van mreže Van mreže

« Odgovor #41 poslato: 23.05.2008. 11:31 »

Svidja mi se spot Ceske!!!
Sačuvana

Ljubo Gazivoda
Fetišist

Van mreže Van mreže

« Odgovor #42 poslato: 23.05.2008. 11:59 »

Bitno je da nisi propustio Ukrajinku...ako nisi.

Propustio sam, što? Jel neka masna?
Sačuvana

ZileZilet
Libertarijanac

Van mreže Van mreže

« Odgovor #43 poslato: 23.05.2008. 15:29 »

Portugalka je EKSTRAAA
Sačuvana

Ljubo Gazivoda
Fetišist

Van mreže Van mreže

« Odgovor #44 poslato: 23.05.2008. 15:34 »

Portugalka je EKSTRAAA

Seksualna mastodonska njasvi, baš za šibanje prutom po dupetu i mlaćenje kitom po faci.

Sačuvana

Stranice: 1 2 [3] 4 5   Idi gore
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  

Prebaci se na: