Differentia diskusije
17.05.2008. 06:35 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti: Elektronska verzija trećeg broja časopisa Zapad [download]

Početna   Pomoć Prijavljivanje Registracija  
Stranice: [1]   Idi dole
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  
Autor Tema: Studiranje preko interneta  (Pročitano 903 puta)
ines
Sumnjiv tip
*

Duh bunta: +0/-0
Van mreže Van mreže

« poslato: 28.10.2007. 19:07 »

Studirajte u komforu i sigurnosti svoga doma! Trećina troškova tradicionalnog načina studiranja. Program akreditovan kod Ministarstva prosvete Srbije. Učite po najnovijim svetskim programima. Moguće stipendije! Informacije na www.nix.co.yu ili 064 373 4577
Sačuvana
Plodni bizon
Posvećeni mislilac

Duh bunta: +51/-50
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac

« Odgovor #1 poslato: 28.10.2007. 21:55 »

Nema mnogo informacija na toj stranici, a moram da priznam da sam zainteresovan za sve to. Deluje primamljivo i mislim da je buducnost studiranja upravo nesto na bazi ucenja na distanci, preko mreze.

Da li mozemo da dobijemo jos neke informacije o tom studiranju? Kakav je to univerzitet, ciji je, gde se jos tako studira, da li je neko u Srbiji ili svetu zavrsio studiranje na taj nacin, itd.
Sačuvana
propasto
Teatralni mislilac

Duh bunta: +2/-1
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2 poslato: 29.10.2007. 11:28 »

Da li mozemo da dobijemo jos neke informacije o tom studiranju? Kakav je to univerzitet, ciji je, gde se jos tako studira, da li je neko u Srbiji ili svetu zavrsio studiranje na taj nacin, itd.

fleksibilno ucenje, sve zavisi od osobe koliko zeli da uci, neznam kako je u srbiji ali svaka pitanja dostavljas licno profesoru preko email-a svi radovi se salju email-om, sam profesor moze vise vremena da dostavi uceniku sto je poneki put problem u ucionicama, kompjuter sluzi ko enciklopedija, imate slobodu svoga doma. u mom slucaju predmet koji sam ja odlucio da zavrsim klasicnim putem bi trajao nekih sest meseci, ovim nacinom zavrsio sam ga za mesec i po dana.

Preporucujem
Sačuvana

A talent somewhat above mediocrity, shrewd and not too sensitive, is more likely to rise in the world than genius.
Plodni bizon
Posvećeni mislilac

Van mreže Van mreže

« Odgovor #3 poslato: 05.11.2007. 21:54 »

Kursevi su u redu, i mozda bih mogao da zavrsim neki o necemu na taj nacin, ali ne mogu bas da zamislim kako bi to izgledalo studiranje u ozbiljnom smislu preko neta. Tu bi se posao profesora sveo na neki minimum i potpuno ubila oblast "metodika nastave". Ali dobro, nije moje da o tome razmisljam, moje je da vidim kako da iskoristim da dobijem diplomu za nesto na taj nacin, a da se njom mogu zaposliti negde.
Sačuvana
beyondmediominds
Teatralni mislilac

Duh bunta: +4/-0
Van mreže Van mreže

Pol: Žena

« Odgovor #4 poslato: 15.11.2007. 02:44 »

Ucenje na daljinu ili Virtuleni univerzitet postoji na Megatrendu jos od pre par godina i do sada se pokazao kao uspesan i jedini koji je prelezao "decje bolesti".rektor fakulteta Mica Jovanovic je da podsetim proglasen za najboljeg menadzera i biznismena u 2006 god.Usluge su buducnost trzista u Srbiji.Mislite o tome.
www.megatrend-edu.net
Sačuvana

Jao nama koji smo izasli van sebe i mrznemo se napolju.
Monarch
Posvećeni mislilac

Duh bunta: +22/-5
Van mreže Van mreže

« Odgovor #5 poslato: 26.12.2007. 00:10 »

Meni je ovakvo studiranje, studiranje putem interneta debilno. Ne znam kako kvalitet studiranja moze biti jednak kvalitetu onom klasicnom nacinu studiranja, a takodje u ovom slucaju svaki imbecilni humanoid moze zavrsiti fakultet zbog siroke lepeze varanja koja se u ovom slucaju otvaraja.
Sačuvana
Domaci izdajnik
Posvećeni mislilac

Duh bunta: +102/-91
Van mreže Van mreže

tikva bez korena

« Odgovor #6 poslato: 26.12.2007. 00:17 »

A zar misliš da ovaj regularni fakultet ne mogu debili dazavrše? Završavaju ga, i to na raznim mestima. Kladio bih se da bi čak deset fakulteta u toku jednog života prosečna ili blago retardirana osoba mogla da pozavršava u Srbiji, samo kad bi joj to bio cilj. Bez ikakvih podvala, podmićivanja i sličnog.

Inače, ja sam više za realno studiranje. Ako ništa drugo ono zbog studenjaka i mogućnosti da se nabaci po nekoliko studentkinja za jedno veče. Ipak studiranje je mnogo više zabava i provod nego što je učenje. (To što mnogi od nas tu priliku nisu iskoristili druga je stvar.)
Sačuvana

"U svakoj zemlji ima korova, ali samo u Srbiji se on zaliva."
Dr Zoran Đinđić
Monarch
Posvećeni mislilac

Duh bunta: +22/-5
Van mreže Van mreže

« Odgovor #7 poslato: 26.12.2007. 00:24 »

Naravno da mislim da i ovaj regularni fakultet debili mogu da zavrse. Valjda sam u svom postu mislio na neku vrstu mnogo vecih, grdjih debila.
Sačuvana
Morella
Posvećeni mislilac

Duh bunta: +31/-5
Van mreže Van mreže

Pol: Žena

emotivni pervert

« Odgovor #8 poslato: 30.12.2007. 20:29 »

Hmm ovo deluje kao dobar vid studiranja za nekoga ko zeli neko doskolavanje ili pak nema mogucnost da pohadja fakultet na regularan nacin..

Bilo kako bilo, nista ne moze zameniti kafu u kantini i profesorske ispade jezik
Sačuvana

Sve zivotinje su jednake. Ali neke zivotinje su jednakije od drugih!
Plodni bizon
Posvećeni mislilac

Van mreže Van mreže

« Odgovor #9 poslato: 13.01.2008. 00:10 »

Ines je ocigledno nekakav spamer kad vec ne zeli da nam objasni o cemu se detaljnije radi kod ovog studiranja. Tako izgleda kao da je posredi neka pljacka, s tim sto mozda dobijas diplomu u zamenu za dovoljnu kolicinu novca. Inace u Subotici izgleda da postoji takav fakultet. Njegovo sediste je u Subotici, to sam hteo da kazem.
Sačuvana
Stranice: [1]   Idi gore
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  

Prebaci se na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.4 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC
Seo4Smf v0.2 © Webmaster's Talks | Srpski prevod: Jovan Turanjanin
Ispravan XHTML 1.0! Ispravan CSS!