Stranice: [1]   Idi dole
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  
Autor Tema: O nekim sporednim stvarima  (Pročitano 831 puta)
rompepe
Sumnjiv tip
*

Duh bunta: +0/-0
Van mreže Van mreže

« poslato: 09.08.2007. 10:00 »

Bivsi profesor estetike na sarajevskom Univerzitetu, a sada research fellow na UCL u Londonu, Predrag Finci, predstavlja potpuno novo graficko i informaticko uredjenje svoje stranice www.predragfinci.com na kojoj mozete procitati (u prijevodu na engleski) izabrane eseje iz raznih faza njegovog rada, ukljucujuci i najnovije clanke.

uzivajte. :)
Sačuvana
Admini...
Administrator

Duh bunta: +5/-5
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: 10.08.2007. 04:21 »

Da li je gospodin Finci zainteresovan da se sa njim uradi jedan intervju za sledeci broj casopisa Zapad (naredni broj izaci ce tek za tri meseca)?

Ideologija casopisa se uglavnom poklapa i sa interesovanjima g. Fincija, pa bi bilo lepo kad bi ucestvovao na pomenut nacin u njemu.
Sačuvana
rompepe
Sumnjiv tip
*

Van mreže Van mreže

« Odgovor #2 poslato: 11.08.2007. 08:21 »

pa vidi, na stranici koju sam linkao postoji kontakt email adresa, mozda je najbolje da to pitanje postavite samom covjeku, ja sam samo skromni dizajner. Cheesy
Sačuvana
modesty
Posvećeni mislilac

Duh bunta: +26/-10
Van mreže Van mreže

Pol: Žena

« Odgovor #3 poslato: 11.08.2007. 11:49 »

Rompepe, jesi li ti graficki dizajner? Sta mislis o Slavimiru Stojanovicu i Mirku Ilicu? Odakle si?
Sačuvana

Love is wisdom of fools and  folly of wise...
rompepe
Sumnjiv tip
*

Van mreže Van mreže

« Odgovor #4 poslato: 13.08.2007. 08:55 »

Rompepe, jesi li ti graficki dizajner? Sta mislis o Slavimiru Stojanovicu i Mirku Ilicu? Odakle si?

koliko pitanja... :)

nisam graficki dizajner, nego se pomalo bavim web dizajnom, a graficki dio mi dodje kao razonoda. u skladu sa prije recenim, ne mislim mnogo o pomenutoj gospodi, a nisam siguran da upoce znam ko je prvi od njih. :)

inace, rodom iz bosne, na radu u inozemstvu.

nego, kako ti se dopada stranica?   
Sačuvana
Stranice: [1]   Idi gore
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  

Prebaci se na: