Ljubo Gazivoda
Fetišist

Duh bunta: +109/-15
Van mreže
Pol: 
...mlad majore....
|
 |
« Odgovor #30 poslato: 10.04.2008. 09:37 » |
|
Ima li ta Ukronija neki svoj sajt?
Nemaju. Mogu se izguglati.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Banujmo sve žene!
|
|
|
|
FinalCutNow
|
 |
« Odgovor #31 poslato: 18.04.2008. 00:12 » |
|
Aha, vidoh njih i na NSPM sajtu kad probah da izguglam. Tamo ih narocito hvale 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Ne nastaje čovek od Boga, nego čovek rađa i stvara Boga zato što je deta otac detata
|
|
|
Truman
Posvećeni mislilac

Duh bunta: +48/-24
Van mreže
Pol: 
Ja nisam luzer naprotiv...
|
 |
« Odgovor #32 poslato: 18.04.2008. 10:51 » |
|
A sta ce ti na njihovom sajtu? Osim ako... :zaboga:
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
"Kada bi mozak bio tako prost da bismo ga mogli razumeti mi bismo bili tako glupi da ga ne bismo mogli razumeti."
|
|
|
Ljubo Gazivoda
Fetišist

Van mreže
Pol: 
...mlad majore....
|
 |
« Odgovor #33 poslato: 18.04.2008. 13:45 » |
|
Eto javiše mi da se moja knjiga našla i na sajmu knjiga u Sarajevu na štandu LOM-a. Polako postajem MEĐUNARODNI.... 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Banujmo sve žene!
|
|
|
Truman
Posvećeni mislilac

Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #34 poslato: 18.04.2008. 19:04 » |
|
A jesu li te preveli?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
"Kada bi mozak bio tako prost da bismo ga mogli razumeti mi bismo bili tako glupi da ga ne bismo mogli razumeti."
|
|
|
Ljubo Gazivoda
Fetišist

Van mreže
Pol: 
...mlad majore....
|
 |
« Odgovor #35 poslato: 30.05.2008. 09:10 » |
|
A jesu li te preveli?
Žednog preko vutre? Polako, biće i prevod.... Tek imam novo obaveštenje. Dejan Ognjanović, najpoznatiji srpski (a nebeogradski, zamislite) poznavalac horora i kritičar istog objavio je na sajtu POPBOKSA prikaz knjige http://popboks.com/tekst.php?ID=6481A na jednom mestu u tekstu gde se pominje ime autora jeste zapravo link na početnu stranu ovog topika.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Banujmo sve žene!
|
|
|
DramatisPersonae
Posvećeni mislilac

Duh bunta: +29/-9
Van mreže
Pol: 
Teshko je biti fin, nije teshko biti svinja!
|
 |
« Odgovor #36 poslato: 30.05.2008. 09:26 » |
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Auxilium meum a Domino
The Lord is my shepherd; I shall not want He maketh me to lie down in green pastures He leadeth me beside the still waters He restoreth my soul
|
|
|
|
Domaci I.
|
 |
« Odgovor #37 poslato: 30.05.2008. 09:29 » |
|
Ja vam se, gospodine Nuaj izvinjavam što još ne mogu ništa o knjizi da vam kažem, budući da još nisam počeo da je čitam (a iz opravdanih razloga, jer sam neurotičar i bez dovoljno koncentracije za tako ozbiljan poduhvat koji se zove čitanje knjige). No, kada budem pročitao, javiću vam.
Što se Ognjanovića tiče, on je jednom dok sam išao u osnovnu školu (koja se nalazi u Niškoj banji) dolazio da menja nastavnicu, tako da je održao par časova. Kasnije ga videh da radi na Filozofskom fakultetu. Nažalost, izgleda da je dobar prijatelj Dekse, pa tako nemam nameru da ga kontaktiram oko bilo čega, a mislim da bi bio rad da sarađuje oko časopisa (eventualno)... ili nekog od naših sajtova. U svakom slučaju sjajno je što je linkovao ovu temu sa foruma.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Truman
Posvećeni mislilac

Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #38 poslato: 30.05.2008. 09:57 » |
|
Žednog preko vutre? Polako, biće i prevod.... Tek imam novo obaveštenje. Dejan Ognjanović, najpoznatiji srpski (a nebeogradski, zamislite) poznavalac horora i kritičar istog objavio je na sajtu POPBOKSA prikaz knjige http://popboks.com/tekst.php?ID=6481A na jednom mestu u tekstu gde se pominje ime autora jeste zapravo link na početnu stranu ovog topika. Jedared bejah dokon i proguglah tvoje ime. Izbacise mi neki forum za SF i tu te je neki lik nahvalio i nazvao najvecim poznavaocem ezoterije pored njega samog. Samo nastavi tako, bice nesto od tebe...mozda  A kad ce ona knjiga prica? To bi sigurno bilo interesantnije siroj populaciji. Pretpostavljam da bi to bilo nesto kao "Tajne srpskog dzet-seta Sase Ignjatovica, knjiga koja je skoro izasla i lepo opisuje mracne tajne nase "estradne elite" samo sto se ne navode imena. Ocekujem to i od tvoje knjige samo sto ce biti fokusirana na politiku.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Ljubo Gazivoda
Fetišist

Van mreže
Pol: 
...mlad majore....
|
 |
« Odgovor #39 poslato: 30.05.2008. 10:38 » |
|
Nažalost, izgleda da je dobar prijatelj Dekse, pa tako nemam nameru da ga kontaktiram oko bilo čega, a mislim da bi bio rad da sarađuje oko časopisa (eventualno)... ili nekog od naših sajtova. U svakom slučaju sjajno je što je linkovao ovu temu sa foruma.
Khm, Dejan je i prijatelj samnom pa nije ljubitelj debelih žena. Dakle, ako je prijatelj sa Dexom, ne znači da sa njim deli političke stavove, kojima pridaješ mnogo veći značaj nego što realno imaju. S treće strane, Ognjanović nema neko profilisano političko opredeljenje ali u vrednosnom smislu svakako da je usmeren prema sadržajima i principima koji dolaze sa Zapada.  Mislim da bi bilo odlično ukoliko bi Diferencija, bilo na sajtu ili putem e-zina prenela neke njegove radove, osvrte, kritike, komentare i sl. Uostalom čovek je iz vašeg kraja a mnogo je poznatiji u Beogradu.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Banujmo sve žene!
|
|
|
|
Domaci I.
|
 |
« Odgovor #40 poslato: 30.05.2008. 10:45 » |
|
Khm, Dejan je i prijatelj samnom pa nije ljubitelj debelih žena. Džisz, padoh sa stolice. (Usput, ne verujem da ste stvarno ljubitelj debelih žena, pa zato ovo deluje još smešnije.) Da, okej bi bilo da ga pitam, jer mi ne deluje kao neko ko bi radio isključivo za pare (kao mnogi drugi). Mogao bi da da neki intervju za Zapad ili neku kritiku, ali mislim da ne bi vredelo da ga pitam ako je u sjajnim odnosima sa Deksom, a ovaj bi mu kazao da ne sarađuje sa mnom. I tako... No, nebitno. Vratimo se vašoj knjizi. Interesuje me šta kažu oni koji su knjigu pročitali, ovi sa foruma. Truman? Dramatis?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Ljubo Gazivoda
Fetišist

Van mreže
Pol: 
...mlad majore....
|
 |
« Odgovor #41 poslato: 30.05.2008. 10:51 » |
|
ali mislim da ne bi vredelo da ga pitam ako je u sjajnim odnosima sa Deksom, a ovaj bi mu kazao da ne sarađuje sa mnom.
Uuuuuufff, pa nije mu Dexa mama ili BESPOGOVORNI AUTORITET na čiji mig on formira stav. Interesuje me šta kažu oni koji su knjigu pročitali, ovi sa foruma. Truman? Dramatis?
Ćute kao zaliveni. Truman tvrdi kako je potpisao ugovor sa đavolom, mada sam ja nešto skeptičan a Dramatis je rekao kako se ne slaže sa mojom Kosmologijom i to je to. Glede mojih panseksualističkih projekcija u budućnosti i treningu pripreme za potpisivanje ugovora sa đavolom nisu se izjašnjavali. Imam još nekoliko primeraka knjige koje bih mogao nekom da POKLONIM, pa ako neko želi može da mi se obrati na PP. Na žalost broj je ograničen.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Banujmo sve žene!
|
|
|
|
Domaci I.
|
 |
« Odgovor #42 poslato: 30.05.2008. 10:55 » |
|
Kad ubaciste reč "panseksualnih..." dobih nagon da čitam vašu knjigu, pa ću ovom prilikom to i obećati, ali tek pošto položim ovaj prokleti ispit, jedan jedini koji mi je ostao.
Onda ćete dobiti (znači najkasnije negde u septembru/oktobru, u najgorem slučaju po mene, jer se nadam da neću toliko da odužim studije) odgovor, i to malo poduži (obimniji), siguran sam.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
DramatisPersonae
Posvećeni mislilac

Duh bunta: +29/-9
Van mreže
Pol: 
Teshko je biti fin, nije teshko biti svinja!
|
 |
« Odgovor #43 poslato: 30.05.2008. 12:11 » |
|
problem kod mene je shto se previshe bacim u razmishljanje dok chitam tvoju knjigu, pa tako skoro obavezno zastranim sa chitanjem, tj. ne prepushtam se onom shto si pisao da me vodi... :) Usled chega nisam josh stigao da je prochitam, zbog malo aktivnijih svirki u ovom periodu, i malo burnijeg posla, i raznih frustracija zbog istog. Ali, nosim je svaki dan na posao u nadi da cu je chitati.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Auxilium meum a Domino
The Lord is my shepherd; I shall not want He maketh me to lie down in green pastures He leadeth me beside the still waters He restoreth my soul
|
|
|
Ljubo Gazivoda
Fetišist

Van mreže
Pol: 
...mlad majore....
|
 |
« Odgovor #44 poslato: 30.05.2008. 12:37 » |
|
pa tako skoro obavezno zastranim sa chitanjem....
Đavo nekako dođe po svoje....
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Banujmo sve žene!
|
|
|