Stranice: 1 [2] 3 4 ... 10   Idi dole
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  
Autor Tema: Konacno izasla iz stampe moja knjiga!  (Pročitano 4255 puta)
Monarch
Urednik

Duh bunta: +25/-10
Van mreže Van mreže

« Odgovor #15 poslato: 06.04.2008. 20:13 »

Raaa! Tek sada ovo vidim! Tako mi i treba kad ne dolazim na forum danima. Enivej, jedva cekam da je uzmem i procitam. Naslov je fenomenalan. xD
Sačuvana
Monarch
Urednik

Van mreže Van mreže

« Odgovor #16 poslato: 07.04.2008. 17:28 »

Moze li gosn. Stojan, odnosno gosn Ljuba - pardon, da napise (ili neko drugi ako zna) gde se nalaze te biblioteke Deca Noci i Vrhovi? Sutra sam u Beogradu, pa bih da skoknem do neke od ove dve biblioteke ako nisu mnogo daleko.
:>
Sačuvana
Truman
Posvećeni mislilac

Duh bunta: +48/-24
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac

Ja nisam luzer naprotiv...

« Odgovor #17 poslato: 07.04.2008. 18:38 »

Ne u tom smislu, nego biblioteke kao edicije...
Sačuvana

"Kada bi mozak bio tako prost da bismo ga mogli razumeti mi bismo bili tako glupi da ga ne bismo mogli razumeti."
Domaci I.
Posvećeni mislilac

Duh bunta: +125/-94
Van mreže Van mreže

« Odgovor #18 poslato: 07.04.2008. 19:18 »

Haha! Kuronja! Čim čovek počne da umače, zaboravi sve o knjigama.
Sačuvana

Ljubo Gazivoda
Fetišist

Duh bunta: +109/-15
Van mreže Van mreže

...mlad majore....

« Odgovor #19 poslato: 08.04.2008. 09:00 »

Ah, šta ti je slava....
Nema me nekoliko dana a vidi koliko se muva nakupilo....

Što se gospodina Gazivode tiče, ja ga posmatram kao umerenog levičara, koliko god on pokušavao da se dodvori desničarima koji u Srbiji vladaju.

A knjiga mi je ovako interesantna, pre svega otud što znamo ko je autor. No, ovako kad bih pogledao naslov, da ne znam g. Gazivodu preko foruma, ne bih bio naročito zainteresovan. Mislio bih da se radi o nekom nadrianalitičaru, ili čak teoretičaru zavere.

Jeste, provalio si me kao komunjaru....
Glede tvog utiska da je reč o teoriji zavere, tu jesi u pravu, s tom razlikom što ja zagovaram zaveru a čitaoce pozivam da se u nju uključe.  

.........ako ne odem iz Bgd-a dolazim na sajam, po knjigu sa potpisom autora (ne mora da bude besplatan primerak). Uvod me je zainteresovao. Gospon Ljubo, želim ti, da se knjiga čita, a ako nešto i zaradiš tim bolje....

Fala, fala, ali ne verujem ja da se od ovoga može zaraditi. Pre očekujem da će knjiga dopasti šaka nekom dijaboličnom bogatašu koji će me onda obasuti suvim zlatom da ja radim za njinu stvar ozbiljnije poslove. Posveta može. O detaljima se možemo dogovoriti.

E, a kad ti izlaze druge knjige?

Kad bude vreme za to.

fino, fino.
A inicijacija je na posletku?

Dabome, bez inicijacije prosto ne ide. Nije to to.... Ko prođe inicijaciju i potpiše ugovor posle dobija upute od mene lično koji sam i sam dobio upute od....

Ako mi se dogodi da nisam u nekim  delovima najbolje razumela autora, nadam se da ću imati konsultacije u Kući čaja ako autor ne bude prezauzet...

Konsultacije svakako. Ništa bez konsultacija.

Tj, posle diabolike?
:) Nego, mozemo li mi to poshtom da poruchimo od tebe?
Cheesy

Kako sam razumeo ti si u Novom Sadu? Ja sam često tamo, pa eto mogu da glumim i poštara. Taman i da popijemo kafu-pivo....

Haha, ne sumnjam da za tebe nece biti zauzet  :jezik: A sto se mene tice ja sam zadatak vec obavio davno - dao sam mu i interpretaciju i analizu dela. Samo ne znam koliko je zadovoljan.

Pao si.

Sačuvana

Banujmo sve žene!
Domaci I.
Posvećeni mislilac

Duh bunta: +125/-94
Van mreže Van mreže

« Odgovor #20 poslato: 08.04.2008. 10:02 »

Nisi ti komunjara u visokoj vlasti kome se šlihtaju  nene , nego komunjara koji se šlihta nekome nadređenom tatici, neko na dnu piramide. E, tako, da budemo jasni kako izgleda  Namigivanje.

Kad bude vreme za to.

Ovakve komentare daju samo već odavno formirane zvezde, i to filmske. Gospodin se uživeo u tu situaciju.
Sačuvana

DramatisPersonae
Posvećeni mislilac

Duh bunta: +29/-9
Na mreži Na mreži

Teshko je biti fin, nije teshko biti svinja!

« Odgovor #21 poslato: 08.04.2008. 10:17 »

Kako sam razumeo ti si u Novom Sadu? Ja sam često tamo, pa eto mogu da glumim i poštara. Taman i da popijemo kafu-pivo....
Pa moze neki vops, aj padne neki govor-do :)
Sačuvana

Auxilium meum a Domino

The Lord is my shepherd; I shall not want
He maketh me to lie down in green pastures
He leadeth me beside the still waters
He restoreth my soul
Ljubo Gazivoda
Fetišist

Van mreže Van mreže

...mlad majore....

« Odgovor #22 poslato: 08.04.2008. 10:46 »

Sutra sam u NS-u. Hajde odgovori na PP.
Sačuvana

Banujmo sve žene!
Truman
Posvećeni mislilac

Van mreže Van mreže

« Odgovor #23 poslato: 08.04.2008. 11:14 »

Pao si.

Ma sta mi rece. A kad sam je procitao skakutao si od srece kao detence. Mogu samo da pretpostavim da je to zato sto se broj ljudi koji ju je pre toga procitao moze nabrojati na prste jedne ruke Homera Simspsona. Ajde, iskupi se. Dajem ti sansu.

Sačuvana

"Kada bi mozak bio tako prost da bismo ga mogli razumeti mi bismo bili tako glupi da ga ne bismo mogli razumeti."
Ljubo Gazivoda
Fetišist

Van mreže Van mreže

...mlad majore....

« Odgovor #24 poslato: 08.04.2008. 11:56 »

Ma sta mi rece. A kad sam je procitao skakutao si od srece kao detence. Mogu samo da pretpostavim da je to zato sto se broj ljudi koji ju je pre toga procitao moze nabrojati na prste jedne ruke Homera Simspsona. Ajde, iskupi se. Dajem ti sansu.

Ja tebi dao da ti pročitaš prvi, a ti meni ne znam-ovo-ono, više si se brinuo šta bi Izdajnik rekao....tc, tc, tc.... Nisi smeo ni ugovor sa đavolom da potpišeš.
Sačuvana

Banujmo sve žene!
Truman
Posvećeni mislilac

Van mreže Van mreže

« Odgovor #25 poslato: 08.04.2008. 11:58 »

Ma smeo sam bre nego nisam hteo bez postovanja procedura. Sto si napisao da prvo treba 4 meseca da se ponasas kao ludak pa da onda potpises. To nema sanse. Evo, ako sad kazes da me oslobadljas tog postupka istog momenta idem u sobu da potpisem. Nije frka, jednom cu ti i dati to na uvid kao dokaz.
Sačuvana

Ljubo Gazivoda
Fetišist

Van mreže Van mreže

...mlad majore....

« Odgovor #26 poslato: 08.04.2008. 12:02 »

Ma smeo sam bre nego nisam hteo bez postovanja procedura. Sto si napisao da prvo treba 4 meseca da se ponasas kao ludak pa da onda potpises. To nema sanse. Evo, ako sad kazes da me oslobadljas tog postupka istog momenta idem u sobu da potpisem. Nije frka, jednom cu ti i dati to na uvid kao dokaz.

Oslobađam te obaveze poštovanja procedure pred potpis! Ipak, mislim da nemaš dupe to da uradiš. Kada budeš držao u ruci ugovor sa đavolom, ruka će ti zadrhtati, obliće te znoj, srce će ti zalupati jače.... prosto nećeš smeti. Nećeš imati snage. Đavo je to. Nije za šalu....
Sačuvana

Banujmo sve žene!
Truman
Posvećeni mislilac

Van mreže Van mreže

« Odgovor #27 poslato: 08.04.2008. 12:04 »

Ucinjeno! Kad god budes hteo spreman sam da dam na uvid.
Sačuvana

Monarch
Urednik

Van mreže Van mreže

« Odgovor #28 poslato: 09.04.2008. 00:14 »

Haha! Kuronja! Čim čovek počne da umače, zaboravi sve o knjigama.

Jes', ispalio sam se k'o nikad, brate. A i ovo drugo sto napisa. Al' polako, zaboravices i ti.

xD

Mene prvo interesuje taj ugovor. Prvo njega da potpise, pa da procitam knjigu, haha.
Sačuvana
FinalCutNow
Ludak

Duh bunta: +19/-27
Van mreže Van mreže

SIN BOŽIJI

« Odgovor #29 poslato: 09.04.2008. 16:15 »

Ima li ta Ukronija neki svoj sajt?
Sačuvana

Ne nastaje čovek od Boga, nego čovek rađa i stvara Boga zato što je deta otac detata
Stranice: 1 [2] 3 4 ... 10   Idi gore
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  

Prebaci se na: