Ah, šta ti je slava....
Nema me nekoliko dana a vidi koliko se muva nakupilo....
Što se gospodina Gazivode tiče, ja ga posmatram kao umerenog levičara, koliko god on pokušavao da se dodvori desničarima koji u Srbiji vladaju.
A knjiga mi je ovako interesantna, pre svega otud što znamo ko je autor. No, ovako kad bih pogledao naslov, da ne znam g. Gazivodu preko foruma, ne bih bio naročito zainteresovan. Mislio bih da se radi o nekom nadrianalitičaru, ili čak teoretičaru zavere.
Jeste, provalio si me kao komunjaru....
Glede tvog utiska da je reč o teoriji zavere, tu jesi u pravu, s tom razlikom što ja zagovaram zaveru a čitaoce pozivam da se u nju uključe.
.........ako ne odem iz Bgd-a dolazim na sajam, po knjigu sa potpisom autora (ne mora da bude besplatan primerak). Uvod me je zainteresovao. Gospon Ljubo, želim ti, da se knjiga čita, a ako nešto i zaradiš tim bolje....
Fala, fala, ali ne verujem ja da se od ovoga može zaraditi. Pre očekujem da će knjiga dopasti šaka nekom dijaboličnom bogatašu koji će me onda obasuti suvim zlatom da ja radim za njinu stvar ozbiljnije poslove. Posveta može. O detaljima se možemo dogovoriti.
E, a kad ti izlaze druge knjige?
Kad bude vreme za to.
fino, fino.
A inicijacija je na posletku?
Dabome, bez inicijacije prosto ne ide. Nije to to.... Ko prođe inicijaciju i potpiše ugovor posle dobija upute od mene lično koji sam i sam dobio upute od....
Ako mi se dogodi da nisam u nekim delovima najbolje razumela autora, nadam se da ću imati konsultacije u Kući čaja ako autor ne bude prezauzet...
Konsultacije svakako. Ništa bez konsultacija.
Tj, posle diabolike?
:) Nego, mozemo li mi to poshtom da poruchimo od tebe?

Kako sam razumeo ti si u Novom Sadu? Ja sam često tamo, pa eto mogu da glumim i poštara. Taman i da popijemo kafu-pivo....
Haha, ne sumnjam da za tebe nece biti zauzet :jezik: A sto se mene tice ja sam zadatak vec obavio davno - dao sam mu i interpretaciju i analizu dela. Samo ne znam koliko je zadovoljan.
Pao si.