|
Plodni bizon
|
 |
« Odgovor #30 poslato: 27.08.2007. 03:02 » |
|
Zena jos jednom otrese cigaretu, ustade da isprsi debele opustene dojke, pljunu na cestu, okrenu se i udje u sobu. Ketrin ostade jos neko vreme na prozoru i gledase bezivotno i bezidejno u sivilo provincijskog grada.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Monarch
|
 |
« Odgovor #31 poslato: 04.09.2007. 03:04 » |
|
Sivilo poraste, u nistavilo se pretvori! Zatim izvati falus svoj, i krene u defloraciju sramezljive Ketrin.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Plodni bizon
|
 |
« Odgovor #32 poslato: 04.09.2007. 03:10 » |
|
- Svejedno, gospodine Bendegor, hocete li odozgo, spreda, ili pozadi, ali ne prenagljujmo ni sa jednom pozom. Prenocimo jos jednom pod ovim krovom, i za veceras zadovoljimo se jedino time sto cemo gospodji preko puta omoguciti da cuje nase gomorske krike.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Monarch
|
 |
« Odgovor #33 poslato: 04.09.2007. 03:16 » |
|
Kako ona opet ne bi, kao sto je to prosli put bio slucaj, u svom tom zivotinjskom nagonu izvadila kurac koji je veci od vaseg i mog, onog skrivenog. Sto nas dovodi do mog uspaljenja i samo naskakanje na isti, sto, dakle, znaci da od vaseg umakanja nema ni "U". "Samo lezite, tu, pored moje nabrekle dojke, i kao beba spavajte".
Jutro je.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Plodni bizon
|
 |
« Odgovor #34 poslato: 04.09.2007. 03:27 » |
|
- Apsurd je do jaja. Njegov smisao je da stane sebi na rep. Silovati sebe samu. Ali, hajde, reci ti meni sta je ksenofobija! - obrati se Ketrin sopstvenoj bradi, tek izvadivsi ruku iz gaca gde ju je sinoc zaboravila.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Monarch
|
 |
« Odgovor #35 poslato: 04.09.2007. 03:34 » |
|
Zatim pogleda pored na gospodina Bendegora. Kad tamo vise nije lezao g. Bendegor, vec jedan ogroman, masivni, masni, debeli apsurd! Celom svojom tezinom i silinom Ketrin naskoci na njega, jednostavno vise nije mogla da izdrzi.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Plodni bizon
|
 |
« Odgovor #36 poslato: 04.09.2007. 03:43 » |
|
Ketrin je bila spremna na jos jednu penetraciju, jer u ranim jutarnjim satima njena pozuda dobija nadljudski karakter, i apsurd ne imade sta drugo nego da je oplodi kako to samo bizoni znaju sa uspaljenim zenakama. Ipak, u poslednjem casu on se priseti da nije kupio Spartanca*!
(fusnota: Spartanac - vrsta prezervativa ili kondoma, ili mladalackim jezikom receno - "kurton, ortak!")
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Monarch
|
 |
« Odgovor #37 poslato: 04.09.2007. 14:15 » |
|
"Ma, boli me kurac!", rece apsurd, i nastavi ono sto je Ketrin malocas zapocela. Ta njihova poza, koja nije bila poza, nije se mogla objasniti. Apsurdova alatka takodje. Ne, to uopste nije izgledalo kao humanoidni pimpek, cak nije bilo ni iste velicine. Velicina je bila gotovo ista kao polovina celog Ketrinog tela. Iako je nemoguce opisati, falus je izgledao ovako:
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Plodni bizon
|
 |
« Odgovor #38 poslato: 06.09.2007. 02:54 » |
|
Bio je nekako glupavo zakrivljen u desnu stranu od silnoga drkanja, poplaveo od krvi koja se sakupila pod dejstvom zelje da penetrira u nezno Ketrinino telo. Na glavicu bile su kvrzice nastale od naprezanja i stalnog trenja, kakve se mogu naci kod velikih jebaca i drkosa. Sveukupan izgled ovog cudovista davao je sliku ogromne kosmate kobre koja je stajala uspravljeno i tvrdo kao stap.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Monarch
|
 |
« Odgovor #39 poslato: 07.09.2007. 01:03 » |
|
I to nije bilo sve. Iz njega bi samo za nekoliko sekundi izraslo 87 kurceva, a iz svakog se stvara po 134 ogromnih i veoma dugackih pipaka, koji su ne vidljivi, a koji zenku obavijaju u nasumicno penetriraju gde god stignu. To je Ketrin posebno obradovalo. Ona je, zapravo, to jedva cekala.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Plodni bizon
|
 |
« Odgovor #40 poslato: 07.09.2007. 01:55 » |
|
Posle iscrpnog znojavog seksa oni popadase na ledja. Ketrin, po navici tada zapali cigaretu. - Jel ti se svidjam? - Svidjas mi se. - A jel stvarno? - pita Ketrin. - Stvarno. - odgovara apsurd. - A sta ti se kod mene svidja? - pita Ketrin ravnodusno. - Sve, leptiricu. - Hoces da me poljubis tu? - rece Ketrin ne mrdnuvsi. - Hocu. - odgovori apsurd bez pokreta, gledajuci u plafon.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Monarch
|
 |
« Odgovor #41 poslato: 07.09.2007. 02:14 » |
|
- Sad mi dovedi Modesti, hocu da joj kazem nesto - promrmlja joj apsurd u dojku. - Odmah, gospodaru - odvrati Ketrin, i otide po M.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Plodni bizon
|
 |
« Odgovor #42 poslato: 07.09.2007. 02:22 » |
|
I tek sto je dodirnula kvaku na vratima koja vode u hodnik iz kojeg se ulazi u sobu cetrnaestogodisnje Modesty, apsurd dosetljivo poskoci iz kreveta.
- Ketrin! - Molim? - ljutito, ljubomorno uzvrati. - Hocu jos jednom da ti ga nabijem do grla.
I on je navali na vrata, podize lagano tvrdim rukama, grubo joj skinu gacice koje je tek natakla, i jos grublje joj nabi vec ukrucenu kurcinu.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Monarch
|
 |
« Odgovor #43 poslato: 07.09.2007. 02:35 » |
|
Ovog puta ju je apsurd na vratima tako jako sprcao da joj je ispala pisica iz cmara. Zebezeknuto pogleda apsurd! - Sta, sta, sta ces sada da ucinis? - upita apsurd tresuci se od straha. - Da te karam - hladno rece Ketrin drzuci u rukama visuljka koji je dolazio iz njenog anusa. Okrenu apsurda na stomak i cusnu ga u njegovo dupence! Krici su se odlamali. - A sada, idem da ti dovedem malu Modesti.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Plodni bizon
|
 |
« Odgovor #44 poslato: 07.09.2007. 02:52 » |
|
Cetrnaestogodisnja devojcica sedela je za radnim stolom i pisala pismo voljenom Radovanu: "Oh, moj Radovane, ogromnih ruku i sirokih ramena, verna ti stojim i svake noci se molim da mi zdrav i u jednom komadu stignes iz daleke zemlje Srbije..." - Cao, Mod! - Ketrin udje u sobu bez kucanja. - Cao, sestrice! Ona ustade i potrca u zagrljaj starijoj drugarici. Medjutim, tek sto su se pribile jedna uz drugu, Modesty odstupi naglo, kao necim prepadnuta. - Ju! Sta ti je to?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|