Stranice: 1 [2] 3 4 5   Idi dole
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  
Autor Tema: Drame forumasa  (Pročitano 7850 puta)
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Domaci Zdajnik
Libertarijanac

Duh bunta: +143/-98
Na mreži Na mreži

« Odgovor #15 poslato: 10.04.2007. 15:13 »

Jasno, Maelstrom.

Enivej. Htedoh da napišem još juče, da priznam nešto jako važno, ali koga je briga za to. Tako da ostavljam to za neku drugu priliku. Marketinški je dobro da se inkubira interesovanje, pa tek onda izaći svečano pred narod.

A evo još jednog izliva idiotizma koji želim podeliti s vama, precenjena gospodo. Radi se o jednom razgovoru od pre nekoliko minuta, kada je gospodin Kenjkenj, onako uzavrele krvi, željan nekog primitivnog parčeta mesa kontaktirao neko parče sa lokalne pijace. Uz govor biće i komentara. Komentar je u kurzivu, u zagradi.

Komad

Izdajnik: Haj

(Gospodin ne sme da se obrati svečano, jer pokušava prići komadu na snishodljiv način, tako da se ovo ne bi uplašilo i pobeglo. Nekada se znao obratiti onim "Dobra noć", ali je lekcija više neg dobro naučena.)

Komad: Ćao!!

(Gospodin razmišlja: Ovo me podseća na one žene sa jučerašnje TV ankete. Kako je moguće da se neko smeje pred kamerom, i misli da time izgleda lepše? Je li stvarno potrebno učiniti takav fizički pokret ili gest, žrtvovati vizuelno inteligenciju, ne bi li se učinio lepšim, prijatnijim za tuđe oko? Ali, samo malo, ovde imam Komad koji me čeka.)

Izdajnik: Kak je? Iz Niša si?

(Ovo "Kak je?" pokušava da pobegne od "Kako je?" jer me to čini naročito nesrećnim, pošto sebi izgledam kao gomila retardiranih klinaca iz kraja. Međutim, pošto želim da se Komad ne uplaši, moram makar ličiti na njih. Otud ovaj hibrid od rešenja, ili polovično rešenje. A "Iz Niša si?" je vrhunac snishodljivosti. Dabome da znam da je iz Niša, ta ovo je niška pijaca. Ali je savršen način da se bude na istom nivou. Ili makar preruši u takvu jednu nakazu.)

Komad: Da iz Niša sam.

(Komad ne vodi računa ili ne zna gde se postavljaju zarezi.)

Izdajnik: Studiraš?

(Preuranjeno, ali više nužno s obzirom na to da mi je strpljenje popustilo. Morao sam krenuti u juriš, spoznati dimenzije komada, mogućnosti za preoblikovanje i preobražaj. Znao sam da se nakon ovako inteligentnog i zahtevnog pitanja može čuti samo večni muk.)

Komad: Da. A ti?

(Oh, bože! Odgovorila je! Na korak smo od oltara! Ali koliko je potrebno biti krut u razmišljanju da bi se odgovorilo samo sa "Da", dakle, kvantitativno, a ne pretpostaviti da je pitanje nosilo u sebi i pitanje: "I ako sutdiraš, šta studiraš?" To vam je kao kod onih prostih rečenica koje u sebi - barem za one koji znaju čitati - sadrže i prosto-prošireni deo, koji se obično prećuti.)

Izdajnik: Da. I ja studiram. A šta ti studiraš?

(Naravno, ovde bi bila gruba pogreška reći odmah o kakvim se studijama radi. Bitno je da prvo Komad rekne. Bitno je ne toliko zbog kvalitativnog značenja odgovora, nego radi kontinuiteta stila razgovora, tipa "jedno javljanje, jedna reč". Suviše reči, suviše implikacija, suviše inteligentno. Dakle, opasno za komunikaciju na pijaci.)

Komad: Trgovinu i bankarstvo. Ti?

(Može li gospodin da bude razočaran ovakvim odgovorom? Naravno da ne. Zar ne bi više razočaranja bilo da je kazala da studira sociologiju ili filozofiju? Uostalom, sjajno je što uopšte studira.)

Izdajnik: Filozofiju.

(Gospodin više ne reaguje kao da je zainteresovan. Njemu je mučno od dosadašnjeg razgovora i ne bi mu škodilo kad bi se ovde završio. Zato je slobodan reći istinu.)

Komad: Nisam ni sumnjala!

(Oh, zar je moguće da Komad ume to? Mislim, da sumnja? Ali, čekaj, čekaj, na osnovu čega to nije ni sumnjala? Šta sam ja to tako duboko rekao da bi došla do takvog zaključka? Možda mi je pročitala misli za vreme razgovora. Ili joj se i ovakav razgovor učinio preterano umnim? Oh, kakva jadnica. Mora da su je do sada za vreme razgovora uobičavali bičevati.)

Izdajnik: A čime se još baviš, pokraj trgovine i bankarstva?

(Onako, usput, ili s nogu, kako se to kaže.)

Komad: Skitanjem.

(Kraj razgovora.)
Sačuvana

Cetvrti broj casopisa Zapad [download]
maelstrom
Libertarijanac

Duh bunta: +27/-4
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac

ocean pospremljen u kutije

« Odgovor #16 poslato: 10.04.2007. 15:49 »

Dobro je što se kritički um može postaviti iznad sebe. Ali u svakodnevnoj praksi, u koju spada kontaktiranje parčeta mesa, um je još uvijek samo mutno u sebi. Bilo da kritika tutnji u pozadini, bilo da se upali poslije, konzekvence su jednake i g. Kenjkenj ispada u očima komada mesa samo dosadni filozof, negdje pri dnu ljestvice potencijalnih seksualnih partnera. Ali djelotvornim iskazivanjem svojeg kritičkog uma, Aktivnim ciničnim stavom prema životu i prema djevojkama, dakle stavom bez "Kak(o) si?" i "Što studiraš", Kenjkenj bi se domogao ponekog parčeta mesa s police, u to sam uvjeren.

Dakle, ova razina na koju se navodno "spušta" g. Kenjkenj i po čijoj mjeri kroji vlastita "hibridna rješenja", nije nikakva, niti ičija razina. Dapače, to je jedno sveprisutno bježanje od vlastitosti i pokazivanje početne zatvorenosti spram društva i žena, to je oprez danas gotovo nužan na početku upoznavanja, stvaranje uopćenih predrasuda oko kojih će prije upoznavanja samog kružiti naš stav prema dotičnoj osobi. Taj oprez pokazuju svi, od najvećih tupana do prirodoslovnih genija, a odraz je zatvorenosti. nekomunikativnosti i stida. No da je g. Kenjkenj na vrijeme postupio kritički i cinično, kao što se naknadno osvrnuo na svoj, nimalo pohvalan, razgovor, tada bi iskazao svoju pravu komunikativnost i otvorenost na vrijeme, a lepršavim, nepogrješivim kritičkim umom mogao je sagraditi predrasude i bez šabloniziranog indirektnog pristupa kakvog je pokazao.

Naravno, mnoge bi žene već u ranoj fazi razgovora prezrele takav kritički um i naprasno prekinule razgovor. To bi bile one koje ga ne bi znale pojmiti, ili one koje se s njim ne bi mogle pomiriti, ali posve sam siguran da bi onaj tip žene za kojom g. Kenjkenj čezne objeručke prihvatio zabavne i valjane zaključke tog istog uma.
Sačuvana

Lanci na rešetkama,
zid te od sveta deli -:
spasao si se, samo
k o g a  si spasao, je li?
Monarch
Urednik

Duh bunta: +25/-10
Van mreže Van mreže

« Odgovor #17 poslato: 26.05.2007. 22:23 »

Pomracenje uma sjebanoscu
(jos uvek radni naziv)

Likovi:
Sperma
Mudonja

Dusevno stanje:
U totalnom kurcu.

Mesto:
Vecna prostorija agonije pakla.

Sperma: Sta ima?
Mudonja: Ima kurac. Nema nishta, danas se setih da se K. sigurno unajvetje seksa chim se ne seti mene vec godinu dana... Tako da sam pao u bedak.
Mudonja: Ali sta cu, moram da guram dalje.
Sperma: Bas sranje. Jbg. Kurac... Al' kao sto kazes, mora dalje..
Sperma: Valjda... heheheheheeh
Sperma: Ja se vise uopste i ne cujem sa Z.
Sperma: ....
Sperma: Saljem joj poruke i cimam, ne odgovara... Ne smem da zovem. Samo zamislim kako okrecem broj na jebenom fonu i userem se. Drhtim i tresem se. Zanemeo bi cim bi joj cuo glas. A plasim se i da posaljem pismo, kao ranije, kada smo se stalno dopisivali… Ne bi ni odgovorila. Usro sam se.
Mudonja: Uh, jbt... znachi puklo skroz.
Sperma: Jos malo pa ce u Bg da ide nekoliko puta... Prijava prijemnog, polaganje prijemnog, upis na faks..
Sperma: I tako to.
Sperma: Nece mi javiti da dolazi 100%. Glupo je da je ja zovem i pitam da se vidimo…. A i da se vidimo to ne bi bilo to. Znas… I sjebao bih se kao najveci kurac jebeni da znam/da mi kaze da tada, kada se vidimo, da ima nekog pedera. Jeb'o mu ja mater.
Mudonja: Da, gotov si. Trazhi neku, jbt. Ima totalno da vrisnesh
Sperma: Nece mi druga pomoci.

(pauza)

Sperma: Samo da se nismo smuvali sa njima... samo da se nismo smuvali... Kurac jebo te kurve samo da se nismo sa njima smuvali jebeno…
Mudonja: Sta je?
Sperma: Kurac. To je.
Mudonja: Pa da nismo ja bih bio mnogo zdravija osoba. Mozda bih zavrshio fax do sada.
Sperma: Nemoj da seres. Pa sta mislis, zasto ovo pricam? Picka ti materina.
Sperma: Pa i ja isto...
Mudonja: Jest.
Sperma: Nemoj da jedes govna...
Kako su nas sjebale... Kurve proklete droljaste jebene u kurac.
Sperma: HAHAHAHAHHA...
Mudonja: U neku ruku i nisu. nego smo sami krivi. Kurac.
Sperma: Jeste... A kako mi je ortak samo pricao da raskinem sa njom. Na pocetku, kada smo bili mesec-dva zajedno… Jebem mu mater u picku. U picku.
Mudonja: Sto ti je prichao to?
Sperma: Nisam mogao.  Ali da sam to i uradio, sada mi ne bi bilo ovako jebo te sjebano u picku jebenu materinu.
Zato sto je veza na daljinu i zato sto je tesko odrzavati takvu vezu i zasto sto je onda kurac.
Mudonja: Nema to veze... Jebem li ti mater.
Sperma: Znao je da sam slab sa kintom i da necu moci cesto da idem tamo, a da ona nece moci da dolazi ovde uopste.
Mudonja: Al’ ajd sad...  Koji kurac... Kurac.
Sperma: Da se kao ne bih mucio.
Sperma: Kad bi samo znale... Eeeeeee... Kad bi samo znale!
Mudonja: Sta kad bi znale?
Sperma: Kako umiremo.
Mudonja: Hahahahhahaa.
Sperma: A sta bi ti uradio da je situacija obrnuta, i kada bi znao kako joj je?
(samo sam mnogo patetican danas)
Mudonja: Jbt, ti si znachi moron... Jbg...
Sperma: Patetican mediokritetski moron, izvini molim te.
Sperma: Ponavljam:
A sta bi ti uradio da je situacija obrnuta, i kada bi znao kako joj je?
Jebem ti mater.
Sperma: I?
Sperma: ahahaha
Mudonja: Zajebi, kurac, jebeni kurac, sta bi ja radio.
Mudonja: Ti si pomenuo "kad bi znale".
E, sad pusi kurac.
Mudonja: Ja ti kazem da bi im bilo josh drazhe nego ovako kad ne znaju. A ti si kurton, goli kurton, ako to ne shvatash jebeno u prokletu picku materinu ti jebem kurac. U kurac kurcheviti.
Sperma: Jeste, jeste.
Sperma: Ali necu da zajebem, jebo te u kurac, nego mi odgovori na pitanje. Je l' bi i tebi bilo drago?
Sperma: ahaha
Mudonja: Ja sam mogao da shutnem K. u startu, pa i godinu dana sledecih... Zato sto mi se uopste, ali uopste nije svidjala, a ona je ludachki patila pa nisam mogao to da uradim. Nego sam terao sebe da je zavolim. znachi, ja ne bih mogao to sto su one uradile. Eto toliko, u kurac jebeni
Sperma: U kurac jebeni, to nije isto. Posle raskida sam mislio..

(ne reaguje desetak minuta)

Sperma: Alo pederu.
Mudonja: A? Sta si bre mislio?
Mudonja: Koji kurac?
Sperma: Jebem ti mater u kurac.
Mudonja: Aha
Mudonja: Skontao sam, u kurac.
Mudonja: Posle raskida sta bih mislio kad bih znao... Pa pozvao bih, jebo te znachi, pozvao bih i video shta mogu da uchinim eto tako
Mudonja: Jebem ga u pichak.
Sperma: A da li bi je jebao u usta u cmar u facu  u pupak u usta i onda svrsio u facu? Je l' bi je jebao u sise?
Sperma: Je l' bi bio opet s njom? Kao, da das drugu sansu njoj, vama, i to?
Mudonja: Naravno.
Mudonja: E, jedino bih razmislio ukoliko bih vec neko vreme imao drugu curu, koju bih bash voleo i posvetio joj se.
Mudonja: Ma uopste ne mozes vratjanje da ochekujes od cure. to je nemoguce.
Sperma: Znam...  Ima da se bacim pod voz.
Mudonja: To je ... redje nego da se neka katastrofa desi planeti zemlji.
Sperma: Hahahah... Da, da!
Mudonja: A posebno kad oseti kurac, koji je tudji. Onda totalno poludi za kurcem, i tu nema povratka.
Mudonja: I josh jedna vazhna stvar.
Mudonja: Cura koja je nevina razmislja u mitovima. Ova koja se kreshe, kad pochne da se kreshe, zajebe te stvari. Pusti se u promet, i opusti se u toj jebanju. Bude najveca kurva. Gotova je za ove "ljubavi na daljinu" i "posvecivanja". Eto taj rad
Mudonja: Jebi ga, pushotina
Sperma: Cak sam naucio da sviram od Bajage onu pesmu "Jos te volim"...
Sperma: Jeste, pusiona.
Sperma: Kurac. Totalni kurac.
Sačuvana
Domaci Zdajnik
Libertarijanac

Na mreži Na mreži

« Odgovor #18 poslato: 27.05.2007. 03:21 »

Kurac

Glavić: Mi smo govna. Biramo govna, i izabrali smo najbolje govno među govnima. Ono što nije govno, to nas ne zanima. Tako da smo zadovoljni.

Mudo: Ha-ha! Moćno, čak pederski moćno! Koja morončina!

Glavić: Govnasto moćno. Znači, drkaš ga svakodnevno?

Mudo: Šta kenjaš, pičko?

Glavić: Kenjam kurčeve.

Mudo: Pa to je ono... gej. Totalno gej.

Glavić: Sve je gej. Šta ima kod tebe?

Mudo: Ima kurac. Nema ništa, jebem ti mater. Danas se setih da se F sigurno unajveće seksa pošto ne stiže da se seti mene već godinu dana. Tako da sam pao u bedak. Ali šta ću, moram da guram dalje. Pušim apsolutni kurac.

Glavić: Baš sranje. Jebi ga. Al' kao što kažeš, mora dalje… Valjda. Inače, ja se više uopšte i ne čujem sa J. Šaljem poruke i cimam, ne odgovara... Ne smem da zovem.

Mudo:  Uh, jebem je u usta... znači puklo skroz.

Glavić: Još malo pa će u Be-ge da ide nekoliko puta... Prijava prijemnog, polaganje prijemnog, i ostali kurčevi. Tako. Neće mi se javiti da dođe. Glupo je da je ja pitam. A i da se vidimo to ne bi bilo to. Znaš, penis i to.

Mudo: Da, ispuštio si totalni kurac. Traži neku, jebem te u retardirani anus. Ima totalno da vrisneš.

Glavić: Neće mi druga pomoći. A kada počnem da mislim na ovo, da sada dolazi, kako mi se uopšte ne javlja i kako je boli kurac... Totalno se tripujem, primetim ponekad kako malo drhtim, tresem se, onda osetim nekakvu slabost, malakslost u rukama i nogama, u stomaku čudnu mučninu... kurac.  Totalni kurac.

Mudo: E, to, to. Tek će da te hvata. Zato što si glup, što si ružan i ne tražiš drugu ribu. Video bi da bi mnogo lakše podneo odlazak kurve.

Glavić: Bilo bi mi teže i savest bi me jela, jer ću stalno sebe jebati "kako je ti to istinski voliš ako si sada sa drugom?", i slično. Onda, "vidi, sada si sa…, a ne osećaš ništa prema njoj, je li to pošteno? Zamisli Glaviću da tebi to neko radi..." I slično, i kurac. I glup sam.

Mudo:  Ovo drugo ti je totalno glupo i nema veze sa kurcem, uopšte. A ono prvo je isto glupo, ako računaš na to da ova J nađe frajera (kao što je verovatno našla).

Glavić: Ja ne bih voleo da budem sa devojkom kojoj se ne sviđam, kojoj se sviđa neko drugi. Povredilo bi me. Isto ne bih mogao da ja nekome uradim. Ono prvo, to je zbog mene najviše.

Mudo: Kažem ti, ti si retardirana morončina, ali ćes da prerasteš. Klinački je totalno. Totalno kurato.

Glavić: To je totalno neiskreno i lažljivo i može se porediti sa prevarom. Onda je to po tebi zrelo.

Mudo: Ti da stvarno baš voliš tu J znao bi da ne bi mogao da preživiš to što je neminovnost. i onda bi tražio drugu. A ovako to smatraš normalnim, i boli te kurac. Kao da je obična cura.

Glavić: Ček, ček... Da stvarno volim J onda bih tražio drugu devojku? Kako sada ovo ima veze s kurcem?

Mudo: Ima, objasnio sam ti kako ima. Prvo, idiotski je voleti nekog ko tebe ne voli, ali i to se događa.

Glavić: Pa nisam ja kriv za to.

Mudo: Pa kad se već događa, onda je potrebno tražiti drugu, jer se velika ljubav ne smiruje tek tako. Ne, to je skroz glupo što radiš. Da sam ja na tvom mestu prevrnuo bih svaku kurvu, i sigurno lakše podneo odlazak J.

Glavić: A što ti onda ne prevrćeš kurve?

Mudo: Zato što ne mogu da nađem, a prevrtao bih kad bi mi se davale.

Glavić: Kako kad i ne tražiš?

Mudo: Kako da tražim?

Glavić: E, pa, počnes da izlaziš, frajerišeš se, družiš, budeš debil. Isto kao i ostali. I tako si međ kurvama.  Onda samo jebeš.

Mudo: Ne ide, nisam faca koja liči na jebača. I nemam društvo. Ti imaš društvo, i mogo bi nešto da jebeš.

Glavić: Nema nikakve veze što nisi faca koja liči na jebača. Samo se ponašaj kao jebač, i kreni što više da se družiš. Pomediokriteti se. I eto.

Mudo: Ne vredi. Mnogo smrdim. I kovrdžav sam. I biciklist. I kurac. Tvrd.

Glavić: Pa nemoj to da budeš. U tome je stvar.

Mudo: Ma, kako da ne budem? Pa šta da budem? E, kurac, ne vredi... Ne vredi, jebi ga, nerviram se sad.

Glavić: Moraš biti prosečan za sve te stvari. Nemoj se nervirati.

Mudo: Klinci se jebu.

Glavić: I klinci... pušokurci. Momak, ajde ga malo drkaj.

Mudo: Nemoj ti meni 'momak'. Uf, toliko sam sjeban da je totalni ispušeni kurac. Danas iz čista mira o F počnem da mislim... znači, odjednom me tresne po faci ta jebena misao.

Glavić: Uh, koliko se često to meni dešava. Haha. Sjebani smo totalno.

Mudo: Samo što ti nisi imao mnogo vremena da se vežeš za J kao što sam ja za F. Jebem ti mater onu prepotentnu.

Glavić: Ne mora to da ima mnogo veze u ovom slučaju. Jer se ja mnogo brzo vezujem za osobe. Onoliko koliko tebi treba da se vežeš za godinu dana, ja sam tu za dva meseca.

Mudo: Kurac!

Glavić: E, pa, nije.

Mudo: Pišem memoare vezane za B. To će mi malo pomoći, sigurno.

Glavić: Kako? I kakve pišeš? I, hoćes li mi poslati neke drame koje nisi objavio?

Mudo: Nemam takve. Pišem sad memoar... Da vidiš sta je bilo u prvom susretu sa B. Apsolutni kurton.

Glavić: E jebi ga. Baš mi se sviđaju one! A hoćeš li mi poslati neke druge drame koje si pisao? A za memoar, polako. Čitaću kada ga skroz završiš. Igram "Ne ljuti se čoveče" sa drugaricom koja prvi put igra ovo. I seru me šestice samo tako.  I misli da varam. Ha-ha!

Mudo: Ha! Pušotina!

Glavić: Jeste. I to sam jos pojeo gomilu njenih.

Mudo: Puši kurac. Ako nemaš ništa protiv, ja bih da gamalo drkam.

Glavić: Samo napred. Šta reče za drame?

Mudo: Nemam nove. Jebi ga, preokupiran sam drkanjem.

Glavić: Ma dobro, imaš li neke stare, bilo kakve, a da nisu objavljene?

Mudo: Nemam, kurac.

Glavić: Znači, ono su sve drame što imaš?

Mudo: Jeah.

Glavić: Baš sve?

Mudo: Jeah, manki.

Glavić: Totalno?

Mudo: Totalno, brate.

Glavić: Izvini, nisam dobro čuo. Poslaćes mi memoar?

Mudo: U jebeni gubavi kurac, eno ti u novinama. Jebo ti besan pas mater, ja ništa ne krijem od javnosti. Koji kurac da krijem, da ga jebem?

Glavić: Posle ću da pročitam.

Mudo: Ponosan sam na svoju retoriku, kurčevitu retoriku.

Glavić: Lepo. Stvarno je tvrda i ubedljiva kao kurac koji penetrira.

Mudo: Muda! Alo, pederu!

Glavić:  Baš si lepo napisao ovo.

Mudo: Jesam kurac. Al’ mi je malo lakše... Relativizirao sam sad ono prema F.

Glavić: Dobro. Ja sam jadan i nemam pojma da pišem, i kurac sam, i nikada neću moći da pišem onako dobro. Jer, meni je to dobro jer sam kurac-govno. Ono što je tebi patrljak meni dobro.

Mudo: Ha! Ha! Totalno si u pravu.

Glavić: Eto. Ovo je čak bio i vrh mojih pisanija.

Mudo: Al’ si kurac, u pičku materinu.

Glavić: Mister prfkt.

Mudo: Nisi ni kurac, jebi ga. Totalni si Mudonja.

Glavić: Šta tebi ne valja u tekstu?

Mudo: Ma pisao sam onako, bez ikakvog stila. Fakat. Znaš kako se pišu te stvari...? Pišeš bezbroj onih atributa. A ja samo po nekoliko, pa ponavljao. E, taj kurac.

Glavić: Dobro, dobro. Eto, samo sam ja suviše loš. Pa ne znam kako da izvalim kada nešto ne valja u tekstu.

Mudo: Taj rad. Moraš češće da pišeš, i ta sranja. Da vidiš gde je kurac.

Glavić: Ma, kurac. Beznadežan sam.

Mudo: Jesi, što jes, jes. Znači, dlakavi kurac.

Glavić: I, znači smuvali ste se odmah, čim ste se videli?

Mudo: Pa, da, ali smo pričali šest meseci pre toga, jebo te.

Glavić: I ja. Ahahaha!

Mudo: Kurčina, brate.

Glavić: Samo što sam ja sa ovom tako, net, fon, pisma - ali oko dve do tri godine. Dobro, oko dve.

Mudo: Šta je?

Glavić: Kurac. To je.

Mudo: Možda bih završio faks do sada.

Glavić: Nemoj da sereš. Pa šta misliš, zašto ovo pričam? Ahahaha!

Mudo: Totalno.

Glavić: Kako su nas sjebale... Hahahaha!

Mudo: U neku ruku i nisu. Nego smo sami krivi.

Glavić: Jeste. A kako mi je ortak samo pričao da raskinem sa njom. Na početku, kada smo bili mesec-dva zajedno.

Mudo: Što ti je pričao?

Glavić:Nisam mogao. Ali da sam to uradio, sada mi ne bi bilo ovako sjebano. Zato što je veza na daljinu i zato što je teško održavati takvu vezu.

Mudo: Nema to veze.

Glavić: Znao je da sam slab sa kintom i da neću moći često da idem tamo, a da ona neće moći da dolazi ovde uopšte.

Mudo: Al’, ajd sad...  koji kurac.

Glavić: Pa da se kao ne bih mučio. Kad bi samo znale...

Mudo: Šta kad bi znale?

Glavić: A šta bi ti uradio da je situacija obrnuta, i kada bi znao kako joj je? Kako umiremo.

Mudo: Hahaha! Jebo te, ti si, znači, moron, totalna morončina, jebi ga…

Glavić: Patetičan mediokritetski moron, izvini molim te. I?

Mudo: Zajebi šta bih ja radio. Ti si pomenuo "kad bi znale". Ja ti kažem da bi im bilo još draže nego ovako kad ne znaju. A ti si kurton, goli kurton ako to ne shvataš. U kurac kurčeviti.

Glavić: Jeste, jeste. Ali neću da zajebem, nego mi odgovori na pitanje. Je l' bi i tebi bilo drago? Ahahaha!

Mudo: Ja sam mogao da šutnem F u startu, pa i godinu dana sledećih... zato što mi se uopšte, ali uopšte nije sviđala, a ona je ludački patila. Pa nisam mogao to da uradim nego sam terao sebe da je zavolim. Znači, ja ne bih mogao to što su one uradile. Eto toliko, u kurac jebeni.

Glavić: U kurac jebeni, to nije isto. Posle raskida sam mislio. Alo, pederu.

Mudo: A? Šta si, bre, mislio? Koji kurac?

Glavić: Dlakavi.

Mudo: Aha. skontao sam, u kurac. Posle raskida šta bih mislio kad bih znao... Pa, pozvao bih, jebo te. Znači, pozvao bih i video šta mogu da učinim. Eto tako, jebem ga u pičak.

Glavić: Je l' bi bio opet s njom? Kao, da daš drugu šansu njoj, vama, i to?

Mudo: Naravno. Ma uopšte ne možeš vraćanje da očekujes od cure. To je nemoguće.

Glavić: Znam...

Mudo: To je ređe od živih dinosaura.

Glavić: Ima da se bacim pod voz. Da, da!

Mudo: A posebno kad oseti kurac, onda totalno poludi i tu nema povratka. I još jedna važna stvar. Cura koja je nevina razmišlja u mitovima. Ova koja se kreše, kad počne da se kreše, zajebe te stvari. Pusti se u promet, i opusti se u tom jebanju. Gotova je za ove "ljubavi na daljinu" i "posvećivanja". Eto taj rad. Jebi ga, pušotina.

Glavić: Čak sam naučio da sviram od Bajage onu pesmu "Još te volim"... Jeste, pušiona. Kurac.

Mudo: Od malih nogu do iskusne kurve. Nego ja to negde započeh, ali kurac, niko nije hteo da produžim.

Glavić: Šta?

Mudo: Ma, kurac ću da ga pišem. Dlakavi kurac.

27. 5. 2007.
Sačuvana

Monarch
Urednik

Van mreže Van mreže

« Odgovor #19 poslato: 27.05.2007. 04:43 »

Nasa kapitalna dela. Tako sam ponosan.
Sačuvana
Odradek
Libertarijanac

Duh bunta: +38/-7
Van mreže Van mreže

Bonus penis, pax in domus

« Odgovor #20 poslato: 29.05.2007. 01:08 »

Jeb'o vas bog! Nesto jace nikada nisam procitao, ovo je totalno bolesno i zasluzuje u najmanju ruku Nobelovu nagradu!
poklanjanje postovanje :smejanje: aplauz
Sačuvana

Quam magnum est non laudari et esse laudabilem.
Domaci Zdajnik
Libertarijanac

Na mreži Na mreži

« Odgovor #21 poslato: 16.06.2007. 03:22 »

Titranje

Uloge:
Kurčeviti Gospodin
Gospod
Svemirski Buda

Kurčeviti Gospodin: Ja mnogo volim da jašem slonove.

Pauza.

Kurčeviti Gospodin: Jeste li znali?
Gospod: Ne. Nisam znao, Kurčeviti Gospodine. Odakle je to došlo?
Kurčeviti Gospodin: Iz dubine jetre. Sada je to sasvim evidentno.

Pauza.

Kurčeviti Gospodin: Mozda, pak, iz debelog creva.
Gospod: Pre ce biti iz bubrega. Želja za slonovima proističe iz malpigijevih cevčica.

Pauza.

Gospod: Koji su vam omiljeni slonovi?
Kurčeviti Gospodin: Sada ste me već sasvim zabunili. Meni su slonovi dragi na specijalan način. Ja volim njihov hod. Onaj fantastični slonovski hod.
Svemirski Buda: Kakvi, bre, slonovi?
Kurčeviti Gospodin: Omiljeni su mi bugarski slonovi. Imaju punđicu na dupetu.
Gospod: Oni su bezbedni samo kada im se ugrade bezbednosni pojasevi
Kurčeviti Gospodin: To mi je dalo ideju.
Gospod: Onda super.

Pauza.

Gospod: Znate, male su im uši. Nema se čovek za šta uhvatiti.
Svemirski Buda: Oni slonovi iz Bugarske?
Gospod: To bi bilo tek bolesno
Kurčeviti Gospodin: Šta mislite, Gospode?
Svemirski Buda: Dolaze! Dolaze! Čitao sam o tome.
Gospod: Nenormalan trip.
Svemirski Buda: Puno podsvesnih poruka.
Gospod: Znate kako... Ako se g. L bude složio, složiću se i ja.
Kurčeviti Gospodin: Onda ćemo njega pitati.

Pauza.

Svemirski Buda: Oću i ja da jašem slona.
Kurčeviti Gospodin: Slonovi su za hodanje, a ne za jahanje.
Gospod: Dogovoreno.

Pauza.

Kurčeviti Gospodin: Sex!
Gospod: I tako ti ja trčim, zalet od 27.5m, skok, salto, tras!
Kurčeviti Gospodin: nabili ste se na kurac?
Gospod: Napravim blizance u drugom mesecu!
Kurčeviti Gospodin: aaaaaah! tako dakle!

Pauza.

Gospod: Šta je ovo? Veče pedera ?
Svemirski Buda: Ma, debili...
Kurčeviti Gospodin: Mene jebu trojica istovremeno.
Gospod: "Gde su siromašni duhom?"
Svemirski Buda: Šta sa tim aforizmom?
Gospod: Jebeno je dobro, samo što ništa ne kapiram. To je jedini problem. Pitam se zašto sam ga uopšte i čitao.
Kurčeviti Gospodin: Ja znam, Gospode, ja znam! Hoćete li da kažem?
Svemirski Buda: Reci.
Gospod: Da, molim vas.
Kurčeviti Gospodin: Hteli ste uz pomoć njega da se približite nekoj mladoj pičetini. Da je lepo isprovocirate tako što ćete reći "Niče je rekao da filozofiramo čekićem".

Pauza. Prilazi gospođica provokativno obučena Kurčevitom Gospodinu. Ovaj nonšalantno gurnu prst u nos. Ona ode.

Gospod: Ovo je muško! Jebo vas konj obdareni!
Kurčeviti Gospodin: Jebo me je, Gospode.

Pauza.

Gospod: Šta je cilj svesti? Šta kažu o tome debele knjige, Kurčeviti Gospodine?
Kurčeviti Gospodin: Svest, po Hegelu, Gospode, znači nešto kao i sam mehanizam za upoznavanje sebe i svega oko nas, pa tako svest nije ništa do ono naše upoznavanje sebe i drugog, što svest nije. Svest nalazi sebe u razlici spram druge svesti, upoznavajući je.
Gospod: Ha! Prc!
Kurčeviti Gospodin: Cilj svesti, prema gore pomenutom, bila bi da upozna baš sve što se može upoznati, naravno, ne tako površno, ali ipak!
Gospod: A u kakvom su odnosu svest i moć? Šta kaže tu Kurčeviti Gospodin Niče?
Kurčeviti Gospodin: I ondak, kad sve to upozna, tu je kraj. Tu je smak sveta. Tu je čovek postao bog. A bog čovek. Tu se zbiva seks. Svest je za kurčevitog g. Ničea, Gospode, pak ne tako data, niti tako upućena nekom vanjskom zadatku. Ona je nešto kao titraj. Znate, kao momenat koji bi da se živi, a ne da se upravlja prema bilo čemu vani.
Svemirski Buda: A šta sa ništavilom?
Kurčeviti Gospodin: Tako je moć samo ljubav prema nečemu, život u ljubavi spram sebe, a ne za nekog drugog ili nešto drugo. Svest koja uživa, mada ne mora da zna za sebe, niti za bilo šta vani.
Gospod: Jes', tako i ja nešto kont'o.
Svemirski Buda: Mlaćenje prazne slame. Tako ispada.
Kurčeviti Gospodin: Filozofija je drkanje iznutra. Drkanje, dabome.

Pauza.

Gospod: Svest je sve ono što jedna osoba, daklem, individua poznaje tokom prolaženja vremena. Prave se određene promene u mozgu kao fizičkom objektu, i to možemo nazvati sećanjem. Svest je naspram sećanja nezavisna, i ona egzistira ne tražeći sebi svrhu. Daklem, kako sve što čovek, iliti njegova svest želi, jeste da prosiri polje delovanja tj. da poveća subjektivnu moć.
Kurčeviti Gospodin: Titraj = trzaj kurca ulevo!
Gospod: E, sad, svaka dobijena moć je kao konzervirana energija, tj. potencijalna energija. To je ono što može da se uradi, ali i ne mora.
Svemirski Buda: Oću seks.

Gospodin Nihilist i gospodin Izdajnik, leta gospodnjeg 2007. godine
Sačuvana

Domaci Zdajnik
Libertarijanac

Na mreži Na mreži

« Odgovor #22 poslato: 18.06.2007. 23:01 »

Gospod bog

Uloge:
Gospod bog
Izdajnik

Mesto:
Internet pričaonica

Izdajnik: Ćao!!!!!!
Gospod bog: Ćao!
Izdajnik: M/Ž?????

Kraj.
Sačuvana

Odradek
Libertarijanac

Duh bunta: +38/-7
Van mreže Van mreže

Bonus penis, pax in domus

« Odgovor #23 poslato: 29.06.2007. 01:09 »

IQ

(Ulica. Podne, vrelog letnjeg dana. Na uglu se srecu Obrijani genije i Genije sa siskama. Ugledaju jedan drugoga gotovo istovremeno i istog trenutka ostanu na mestu ukoceni, nemo se gledajuci neko vreme.)

Obrijani genije : E.
Genije sa siskama : E.
Obrijani genije : Sta ima?
Genije sa siskama : Eto ima.
Genije sa siskama : Ti?
Obrijani genije : Isto.
Genije sa siskama : Ok.

(Razilaze se.)

Kraj
Sačuvana

Quam magnum est non laudari et esse laudabilem.
maelstrom
Libertarijanac

Duh bunta: +27/-4
Van mreže Van mreže

ocean pospremljen u kutije

« Odgovor #24 poslato: 29.06.2007. 01:28 »

Kad smo već kod kratke forme:

A: Jel' ti bolji Klaus Kinski ili Grgur Ninski?
B: Čekaj, Klaus Kinski? To je onaj neki filmaš.
A: Meni je Grgur Ninski.
Sačuvana

Lanci na rešetkama,
zid te od sveta deli -:
spasao si se, samo
k o g a  si spasao, je li?
Miroslav Ibic
Rabiosum unguentum

Duh bunta: +56/-1011
Van mreže Van mreže

« Odgovor #25 poslato: 03.07.2007. 20:01 »

- Pravim kolači!
- Za koje?
- Za parastos!
- Čiji?
- Čiji?!
- Pa čiji?
- Moj!
- Mrš bre, mamu ti jebem, budalo jedna!

Ja, 2003.godine

Zvrko
Sačuvana
Domaci Zdajnik
Libertarijanac

Na mreži Na mreži

« Odgovor #26 poslato: 04.07.2007. 01:00 »

Svinjokolj

Svinjolika Luda: Ratko, stvarno li vi jedete mačke? Jadne, male mace?
Ratko: Jedemo, Ludo. Jedemo.
Svinjolika Luda: Stvarno?
Ratko: Šta si ti mislelo?
Svinjolika Luda: Ja više neću da se družim s tobom!
Ratko: A zašto?
Svinjolika Luda: Kako jedete najslađa stvorenja na svetu? Mislim, najslađa dok su živa, za oči najslađa! Onda i mene možete da pojedete!
Ratko: Možemo, Ludo. To nije isključeno.
Svinjolika Luda: Pa onda što me pitaš “zašto”?
Ratko: Pa, pitam te, što ti nećeš više da se družiš sas Ratka?
Svinjolika Luda: Zato što si čudovište nakazno, umobolno!
Ratko: Ja? Zašto?
Svinjolika Luda: Ma, ti nisi normalan, bre!
Sačuvana

Monarch
Urednik

Van mreže Van mreže

« Odgovor #27 poslato: 04.07.2007. 01:03 »

Hmm... Steta je sto skoro niko ne komentarise sva ova vrsna dela ovde. Ne samo na ovoj temi, nego na ovom delu foruma uopste.
Sačuvana
Monarch
Urednik

Van mreže Van mreže

« Odgovor #28 poslato: 04.07.2007. 01:04 »

Evo, ja cu poceti da to radim. Cisto da probijem led.

Idemo.
Sačuvana
Monarch
Urednik

Van mreže Van mreže

« Odgovor #29 poslato: 04.07.2007. 01:05 »

Gospod bog

Uloge:
Gospod bog
Izdajnik

Mesto: