|
Thanatos
Gost
|
 |
« poslato: 23.06.2006. 22:32 » |
|
Ja sam ljubitelj starog dobrog roka 60-ih i 70-ih godina. The Doors, Deep Purple, Led Zeppelin, Pink Floyd...
Koji su vaši omiljeni izvođači, pesme, tekstovi... ?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Monarch
|
 |
« Odgovor #1 poslato: 24.06.2006. 13:12 » |
|
Ja recimo najvise volim technical death metal (uglavnom sa uticajem jazz-a) [Cynic, Death, Necrophagist], technical progressive metal [Spastic Ink, Spiral Architect, Atheist..]... itd. Od ne-metal bendova (a inace jedan od mojih fav bendova) Pink Floyd! Puno volim i neke jazz likove. Na primer : Django Bates, Pat Metheny, and stuff like that.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Slatka mala izvrnuta signaturica.
|
|
|
|
sAngiE
Gost
|
 |
« Odgovor #2 poslato: 25.06.2006. 19:18 » |
|
Ja sam prilicno vremena posvetila slusanju Sonate Arctice... ne znam ni koliko je ljudi uopste i culo za njih (ovde, mislim u Nisu), ali to je power-metal bend sa vrlo interesantnom muzikom i fenomenalnim tekstovima.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
The Fabulous Cadillacs
Gost
|
 |
« Odgovor #3 poslato: 26.06.2006. 00:00 » |
|
tema o muzici! odlicno!
sto se mene tice, stari soul i pimp funk - dominantni pravci ali ima i par modernih ( ali nepoznatih bandova ) jako volim ako nekog interesuje soul i funk, rado cu ga uputiti...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
schism
Gost
|
 |
« Odgovor #4 poslato: 26.06.2006. 02:37 » |
|
Ja obozavam muziku 60ih i 70ih ali tipa Zeppelini koje smatram jednim od najboljih bendova svih vremena, onda volim grunge, to mi je omiljeni pravac (Nirvana, Alice In Chains, Pearl Jam, Soundgarden) a mogu ponekad da poslusam i neki metal kao npr Metallica ili eventualno Pantera mada mi nikada nije polazilo za rukom neko udubljivanje u metal...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Nicolas Berihon
Nazionalist
Duh bunta: +4/-4
Van mreže
|
 |
« Odgovor #5 poslato: 26.06.2006. 14:27 » |
|
Prvo čega se setim PJ Harvey, Radiohead, Tool..... e, da .... Portishead!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
martinhajdeger.blogspot.com
|
|
|
|
The Fabulous Cadillacs
Gost
|
 |
« Odgovor #6 poslato: 27.06.2006. 00:20 » |
|
da li neko slusa Fun Lovin' Criminals, Stereo MC's, The Streets....?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Lvzifer
Gradjanin
Duh bunta: +15/-10
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #7 poslato: 27.06.2006. 20:51 » |
|
uh svakakvu , najvise gitarsku .. mnogo pravaca
Thrash metal ,death metal , gothic metal , raw black metal , Hardcore punk , punkrock , post punk , post hardcore , oldschool hardcore , emo hardcore , metalcore prvce , Rock stari , domaci rock i punkrock(sto je u sustini isto) onda EBM , malo psidze moze da prodje , industrial , horror punk , jazz i bluse mogu da prodju uzivam da ih slusham ali nisam preterani ljubitelj.. etc.. mnogo toga
od bendova
UNISON , MIsfits, MInistry , Laibach , joy division , killing joke, nofx , raised fist , Tool , A perfect circle , Neurosis , :wumpscut:, s.o.d, DRi , pink floyd , stretch arm strong , Boy sets fire , Exploited , EKV , rambo amadeus , type o negativ , slipknot , marilyn manson , ak47
i josh mnogo mnogo toga...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Some people think they think but they are not really thinking so they stop thinking cuz they tought they allready tough, but they never did it on the first place.
|
|
|
Vixen
Gradjanin
Duh bunta: +4/-0
Van mreže
Pol: 
Always look back...
|
 |
« Odgovor #8 poslato: 28.06.2006. 09:56 » |
|
Dok sam jos bila u osnovnoj skoli,da li zbog tadasnjeg vremena ili cega vec,slusalal sam razne vrste rap,hip-hop,rnb pa bih iz tog doba medju favorites izdvojila-2pac,Coolio,tadasnjeg puff-dady-ja. Medjutim kasnije brat je poceo da nas sve po porodici "edukuje" o metalu,hard-rock-u,metal-rock-u.Sada bih kao neke od meni dopadljivih grupa izdvojila grupe-System of a Down,Sepultura,Metalica i naravno Korn. Ipak ostali su i tragovi "uticaja" mojih roditelja(nepopravljivih rokera) tako da su(bez uvrede) po meni bendovi za sva vremena-Doors,Duran-Duran,Jon Bon Jovi,Scorpions i Guns 'n' Roses. u svakom slucaju-love is a bad medicine and althoguh you take much you'll never get enough
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Every sweet with sour is tempored still
|
|
|
|
The Fabulous Cadillacs
Gost
|
 |
« Odgovor #9 poslato: 28.06.2006. 13:47 » |
|
moj matori jak voli Ray Charlesa i tako sam se kao klinac navukao na pravi r'n'b koji me je odveo u soul i pimp funk. Keva mi je usadila ljubav prema zenskom vokalu kljukajuci me sa Janis Joplin a kad mi je burazer dao Hendrixa, to je bilo otkrovenje... 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
nightmare
Gradjanin
Duh bunta: +2/-1
Van mreže
|
 |
« Odgovor #10 poslato: 02.07.2006. 19:49 » |
|
Kad sam dobro raspolozen slusam Cecu, Jeku Karleusu, Zoricu Brunslik, Daru Bubamaru, Viki, Maju Marijanu, Seki Turkovica, Mitra Mirica, Sabana, Halida Muslimovica, Kebu i njegovu cerku, Luisa... i naravno Dzej. Dok, kad padnem u bedak onda slusam neku jacu muziku kao sto su fanky-G, Djogani fantastiko, Sladja Djogani, Lunu, Kseniju Pajcin; a kad sam pred samoubistvom onda se dignem (raspolozenje) sa INDIRU.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Jos malo pa profesor filozofije.
|
|
|
|
The Fabulous Cadillacs
Gost
|
 |
« Odgovor #11 poslato: 02.07.2006. 23:51 » |
|
da li je neko cuo ( ili slusa ) engleski band Cousteau ( cita se "kusto" ). mislim da bi vam se svideo, cudna mesavina rocka, indya, soula i klubske svirke....nepoznat band, imaju 3 albuma i malo ali verno sledbenistvo. ako neko zeli da ih skapira evo link za jedan njihov hit... http://www.netmusicitalia.it/mp3chart/links/0049.htmldobra stvar za kisne veceri...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Maarinaa
Gradjanin
Duh bunta: +0/-0
Van mreže
|
 |
« Odgovor #12 poslato: 03.07.2006. 12:35 » |
|
Po meni je muzika 80-ih najbolja. Mada nisu losi ni neki novi bendovi poput Coldplay-a,Maroon 5.... Ali ipak moj dan ne prolazi bez Bob Marleya,Dire Straitsa,Chris Rea-e, Barry Waita, Kraftwerka... Isto tako volim soul,jazz, latino i naravno reggae.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Maarinaa
Gradjanin
Duh bunta: +0/-0
Van mreže
|
 |
« Odgovor #13 poslato: 03.07.2006. 13:02 » |
|
Citala sam skoro u nekim novinama da ljudi sve vise i vise zapostavljaju domacu scenu. I da to dovodi u krizu nasu muziku pa je to i sam cin "ne biti Srbin" i ne ocuvavati domacu muziku vec slusati neke "bludne Amerikance". Da li mislite da je to neka kritika koju treba prihvatiti ili.......... Ja se donekle slazem s ovim...mada......."ne biti Srbin"  zbog toga sto ne slusas domacu muziku :shock: Naravno ne mislim na Grand,City records vec na nesto poput Bore Corbe, Discipline Kicme, Bjesova, Ramba Amadeusa, Mistake Mistekea,Diluviuma, Del Arno Benda, Negativa...po meni A po vama??
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
|