Stranice: 1 ... 4 5 [6]   Idi dole
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  
Autor Tema: NSPM  (Pročitano 4391 puta)
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Admini...
Gost
« Odgovor #75 poslato: 01.11.2009. 22:24 »

Ono što sam napisao o razlici između libertarijanizma i liberalizma reči su profesora filozofije Vladimira Milutinovića (radio za NSPM!) koji je držao sajt Filozofija.info, i stoje u njegovoj knjizi Uvod u filozofiju.

Što se tiče tvoje priče, ti otvori temu "ekonomski liberalizam i neoliberalizam" pa pričaj do mile volje to što hoćeš. Zna se šta je danas liberalizam i šta su liberalne ideje, partije, programi.
« Poslednja izmena: 11.01.2010. 20:55 Tvrdi Govedar » Sačuvana
Aleksandar
Forumska policija
Na mreži Na mreži

« Odgovor #76 poslato: 11.01.2010. 20:56 »

Moj do mojega:

Đole i Slobodan. Veliki Srbi i udarnici srpske medijske kuće "Nova srpska politička misao" (sam' kad bi ko mog'o da mi objasni šta je u njoj novo, bilo bi tu kul).  molitva
« Poslednja izmena: 11.01.2010. 20:57 Tvrdi Govedar » Sačuvana

Objavljujte na sajtu Medija za razvoj kritičkog mišljenja: DifferentiaOnline.
Enlightened dreamer
Građanin
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac

« Odgovor #77 poslato: 11.01.2010. 21:36 »

Vulgarština-blog

Kod:
http://vulgarstina.blog.rs/blog/vulgarstina/generalna/2007/12/06/slobodan-antonic-a.k.a-drkam-od-muke-izjavljuje
« Poslednja izmena: 12.01.2010. 00:38 Tvrdi Govedar » Sačuvana

"Man is profoundly dependent on the reflection of himself in another man's soul, be it even the soul of an idiot."
Enlightened dreamer
Građanin
Van mreže Van mreže

« Odgovor #78 poslato: 13.01.2010. 21:59 »

Hhahaaha,ovi NSPM-ovci! Stavili su intervju Bore Ćosića iz 1999.godine,verovatno samo da bi njihovi verni čitaoci iskalili bes u komentarima  Zelenko

Kosovski mit - hipnoza bezvoljnog naroda
« Poslednja izmena: 13.01.2010. 22:14 Tvrdi Govedar » Sačuvana

"Man is profoundly dependent on the reflection of himself in another man's soul, be it even the soul of an idiot."
Enlightened dreamer
Građanin
Van mreže Van mreže

« Odgovor #79 poslato: 04.02.2010. 11:04 »

Vuk Jeremić THE social demokrata cool

Браћо и сестре,
« Poslednja izmena: 04.02.2010. 11:11 עזאזל » Sačuvana

Enlightened dreamer
Građanin
Van mreže Van mreže

« Odgovor #80 poslato: 07.02.2010. 16:26 »

Evo ga i drugi Ćosić:

Kod:
http://www.nspm.rs/prenosimo/mozemo-vise-nego-sto-mozemo.html
« Poslednja izmena: 09.02.2010. 22:33 שָׂרָה » Sačuvana

Aleksandar
Forumska policija
Na mreži Na mreži

« Odgovor #81 poslato: 07.02.2010. 17:32 »

Ne moram ništa dalje, posle ovoga, da čitam:

Citat
Dok međunarodni činioci ozakonjuju albansku aneksiju od Ibarskog Kolašina do Raške i ruba opštine Novog Pazara, srpska vlada, Parlament, „proevropska demokratska koalicija“, predsednik Republike, ozakonjuju birokratsku autonomiju Vojvodine i politički trasiraju vojvođanski separatizam, utemeljen na Brionima 1974. godine.

Mislim, autor teksta je Dobrica Ćosić, čovek koji je bio čak i predsednik Jugoslavije, i istaknuti je pisac... Na stranu njegovo političko opredeljenje, ne može da se oprosti ovoliko nepoznavanje osnovih političkih pojmova. Statutska načela i njihov sadržaj koji je utvrđen o Vojvodini ne vodi ni u kakav separatizam i to znaju i slabiji studenti prava. Pitam se onda kako može jedan ozbiljan čičica, pre svega ozbiljan pisac, i nekada ozbiljan državnik, da sebi dozvoli ovoliku blamažu, i to čak da se samoinicijativno maže takvom blamažom. Neka zadrži bar malo dostojanstva, iako je desničar i konzervativac.

Da podvučem samo da je tekst preuzet iz časopisa Pečat (glasilo SPS-a, tj. socijalista koji ne znaju šta je socijalizam).
Sačuvana

Objavljujte na sajtu Medija za razvoj kritičkog mišljenja: DifferentiaOnline.
Enlightened dreamer
Građanin
Van mreže Van mreže

« Odgovor #82 poslato: 09.02.2010. 22:12 »

Kod:
http://www.nspm.rs/samo-smeh-srbina-spasava/srpski-macor-i-evro-maca.html

Ovako nešto ispadne kad se NSPM-ovci prave duhoviti...
Sačuvana

Stranice: 1 ... 4 5 [6]   Idi gore
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  

Prebaci se na: