Stranice: [1] 2   Idi dole
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  
Autor Tema: Protiv antisemitizma u Srbiji  (Pročitano 2555 puta)
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Domaci Zdajnik
Gradjanin
*

Duh bunta: +161/-101
Na mreži Na mreži

« poslato: 13.05.2008. 22:34 »

Izdajnice, ti kao da pre svega razgovaras sa samim sobom, a ne sa drugim zivim ljudima na ovoj temi. To sto si ti "shvatio" veze sa zivotom nema. Ja sam vec predlozio da se ugrozeni JEVREJI prebace u nerazvijene krajeve a ne Romi ), pod uslovom da sa njima dodje i kapital i da ne trazi novu jevrejsku drzavu.A znamo koliko su jevreji sposobni i kakve veze u svetu ima.Takodje, povecanje naseljenosti podstaklo bi i drugi strani kapital ( ruski i zapadnoevropski ) i ti krajevi kao sto je istocna Srbija mogli bi se lepo razviti. A da ne pricam o natalitetu.
 Inace, ozbiljno razmisljam da kad vidim da se izdrkavas jednostavno prestanem da komentarisem to sto pises, ali se uvek plasim da bi drugi forumasi i citaoci mogli steci pogresan utisak pa ajde...

Eto, to bi bila odlična ideja, i ja bih to prvi podržao. Pogotovo ako bi to bili bogati Jevreji bilo bi sjajno po Srbiju i ovaj deo nje. Međutim, ako pogledaš svoju poruku (onu pre ove sada), i pomisliš šta će reći onaj ko se ne seća (a i ja se jedva prisetih te tvoje priče i to ko zna sa koje teme) šta si to govorio o Jevrejima i njihovom "uvozu" u Srbiju, razmisli šta bi posetioci pomislili. Prvo na pamet pada onaj sporazum o read-misiji kojom se Romi deportuju u Srbiju (ionako uglavnom dolaze u Niš i ovaj deo Srbije), kojima je potrebna pomoć države, što nikako ne miriše na ravnomerni regionalni razvoj, već na dalje produbljivanje jaza. Nemam ja ništa protiv Roma, naprotiv, voleo bih da se što pre integrišu u društvo i budu na nivou svih drugih manjina (a ne pod posebnom stigmom), ali problem je kad u ovaj deo Srbije dođe još siromašnih.
Sačuvana

- Četvrti broj časopisa Zapad [download]
- Političke komentare ostavljajte i na www.differentia-nis.org (nije neophodno registrovati se!)
Truman
Gradjanin
*

Duh bunta: +67/-27
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac

Dark Knight

« Odgovor #1 poslato: 13.05.2008. 22:36 »

Pa ne bih bas rekao da bi neko prvo pomislio na Rome kad uzmes u vidu da ih mi vec imamo sasvim dovoljno.
Sačuvana

"Kada bi mozak bio tako prost da bismo ga mogli razumeti mi bismo bili tako glupi da ga ne bismo mogli razumeti."
lanavi
Kvalitetan korisnik
*

Duh bunta: +90/-13
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2 poslato: 19.05.2008. 22:49 »

Cudi me da ovo vec neko nije ubacio...nije vazno gde sam pronasla a podstaklo me pominjanje Jevreja:

SPISAK JEVREJA UMEŠANIH U RASPAD BIVŠE JUGOSLAVIJE I BOMBARDOVANjE SRBIJE, 1989-1999.

IME ,ZEMLjA ,FUNKCIJA

GEORGE SOROS, SAD ,Quantum fond za ”otvoreno društvo”
LAWRENCE EAGLEBURGER ,SAD ,Bivši ambasador SAD u Jugoslaviji
HENRY KISSINGER, SAD ,Bivši državni sekretar SAD
WARREN ZIMMERMAN ,SAD ,Bivši ambasador SAD u Jugoslaviji
MADLEINE ALBRIGHT SAD ,Državni sekretar SAD
RICHARD HOLBROOKE ,SAD ,Izaslanik SAD za bivšu Jugoslaviju
ALFRED (AL) GORE ,SAD ,Potpredsednik SAD
WILLIAM COHEN ,SAD, Sekretar odbrane SAD
SAMUEL BERGER ,SAD ,Savetnik za nacionalnu bezbednost
JAMES RUBIN ,SAD ,Potparol Stejt Dipartmenta
YBIGNEW BRYEYINSKI ,SAD ,Bivši savetnik za nacionalnu bezbednost
ANTONY LAKE ,SAD, Bivši glavni savetnik za nacio. bezbednost
WARREN CHRISTOPHER, SAD ,Bivši državni sekretar
PETER GALBRIGHT ,SAD, Bivši ambasador SAD u BiH
ROBERT GELBARD ,SAD ,Izaslanik SAD za bivšu Jugoslaviju
JACKUES KLEIN ,SAD, Upravnik UN za sremsko-baraljsku oblast
JOHN KORNBLUM ,SAD ,Izaslanik SAD za bivšu Jugoslaviju
REGINALD BARTHOLOMEW, SAD, Izaslanik UN za bivšu Jugoslaviju
JOHN DEUTSCH SAD Bivši CIA direktor
RICHARD KAUZLARICH ,SAD ,Ambasador SAD u BiH
STUART EINSENSTAT ,SAD ,Bivši pomoćnik Državnog sek. za bezbednost
STEPHEN OXMAN ,SAD, Bivši pomoćnik Državnog sek. za Evropu
RICHARD SCHIFER ,SAD, Ambasador u Izraelu, izaslanik za JU.
IRA MAGAZINER, SAD ,Bivši glavni savetnik za bezbednost
MARAK GOULDING, SAD, Podsekretar Ujedinjenih Nacija
JEFFRY SAX ,SAD, Tvorac ekonomskog programa za Istočnu Evro.
MAURICE GOLDSTEEN ,SAD, Institut za međunarodnu ekonomiju
ELIE WIESEL ,SAD, Nobelovac, zahtevao bombardovanje Srba
ROBERT FROWICK ,SAD, Šef misije OEBS u BiH
TIM GOULDIMAN, SAD, Misija OEBS u Hrvatskoj
DAVID BORNSTEIN ,SAD, Potparol SFOR-a u BiH
TOM LANTOS SAD ,Kongresmen, uvek protiv Srba
PETER TARNOFF SAD ,Pomoćnik ,državnog sek. za politička pitanja
KATTY MARTHON ,SAD ,Predsednica Organizacije za slobodu medija
ROY GUTMAN, SAD ,Novinar, dobio Pulicera za laži o Srbima
DAVID KAPLAN ,SAD ,Dopisnik TV mreže ABC iz BiH
LARRY KING ,SAD ,Čuveni CNN voditelj
WOLFF BLITZER ,SAD ,Izveštač CNN-a
PETER USTINOV ,SAD, Poznati glumac, rekao “Srbi su retardirani “
STEVEN SPIELBERG ,SAD, Poznati reditelj i Srbomrzitelj
WESLEY KANNE CLARK ,SAD, NATO general, ratni zločinac
MALCOM RIFKIND , Britanija, Bivši Ministar odbrane
GERALD KAUFMAN ,Britanija, Član Blerove Laburističke partije
NIGEL LAWSON ,Britanija ,Bivši Ministar finansija
DAVID HUNT ,Britanija ,Komisija za borbu protiv antisemitizma
SIR LEON BRITTEN ,Britanija, Predsednik GATT Komisije
SIR ALFRED SHERMAN, Britanija ,Bivši savetnik Margaret Tačer
PETER MENDELSOHN ,Britanija, Blerov saradnik, Ministar trgovine
DAVID HANNEY , Britanija, Britanski ambasador u UN
NORA BELOFF , Britanija ,Dopisnik Observera
MAURICE SAATCHI, Britanija ,Organizator studentskog protesta u BG '97.
CARLOS WESTERNDORP ,Španij,a Pretstavnik međunarodne zajednice u BiH
JORGE SAMPAIO, Portugal, Predsednik Portugalije
RICHARD GOLDSTONE ,J. Afrika ,Bivši predsednik Haškog Tribunala
BRONISLAV GEREMEK ,Poljska, Administrator OEBS
GIANI DE MICHELLIS ,Italija ,Bivši Ministar spoljnih poslova
RUPERT MURDOCH, Austral. ,Medijski magnat
JAMES WOLFENSON ,Austral., Predsednik Svetske banke
EUGEN LANSKI ,Češka, Potpredsednik Češke republike
HENRY WEINNANS ,Holandija ,Bivši Ministar spoljnih poslova
PETRU ROMAN ,Rumunija, Bivši premijer, vođa Demokratske partije
GYORGY KONRAD ,Mađarska, Predsednik Svetskog PEN kluba
EDGAR BROMFMAN ,Kanada ,Predsednik Svetskog Jevrejskog kongresa
SIMON WIESENTAL ,Austrija, “lovac na naciste”
TEDDY KOLEK, Izrael, Gradonačelnik Jerusalima, mrzitelj Srba
SIMONE WAIL ,Franc., Bivša predsdnica Evropskog Parlamenta
ROBERT BADINTEUR, Franc., Predsednik čuvene “Badinterove komisije”
BERNARD-HENRY LEVY ,Franc. ,Filozof, predvodnik grupe srbomrzitelja
ANDRE GLUCKSMAN ,Franc. ,Filozof, član Levijeve grupe filozofa
JACQUES DERIDA ,Franc. ,Filozof, član Levijeve grupe filozofa
ALAIN FINKELKRAUT ,Franc., Filozof, član Levijeve grupe filozofa
LORAIN FABIUS Franc. Bivši Premijer
TANSU CILER ,Turska, Bivša Premijerka
DANIJEL COHN-BENDIT ,Franc., Vođa studentskog protesta iz 1968.
GABY GLUMAN, Švedska ,Predsednica švedskog PEN kluba
JACQUES ATALLY ,Franc., Predsed. Evropske banke za obnovu i razvoj
RICK SALUTIN ,Kanada ,Pisac, Učesnik studentskog protesta u BG '97.
JOSEF “JOSHKA” FISHER Nemačka Ministar spoljnih poslova
HELMUTH KOHL Nemačka ,Bivši ,nemački Kancelar
FREIMUT DUWE ,Nemačka ,Izaslanik OEBS za slobodu štampe
LUC LEVY ,Franc., Direktor Francuskog kulturnog centra u BG
BERNARD KUSHNER ,Franc., Srbomrzitelj, uvek sa neprijateljima Srba
JACK LANG ,Franc. ,Bivši Ministar kulture
LAYAR MOJSOV ,Makedonija ,Visoki funkcioner bivše Jugoslavije
MICHAEL FRIDMAN ,Nemačka ,Savetnik bivšeg Kancelara Kola
ISRAEL KELMAN ,Austrija ,Vlasnik 51% Pljačkaške Dafiment banke
MARGARET KOCH ,Švajcarska, Predsednica Švajcarske konfederacije
BORIS YELTSIN ,Rusija ,Bivši predsednk Rusije
YEGOR GAIDAR ,Rusija ,Bovši Premijer
ANDREY KOYIREV ,Rusija, Bivši Ministar spoljnih poslova
SERGEY KIRIENKO ,Rusija, Bivši Premijer (1998.)
YEVGENI PRIMAKOV ,Rusija, Bivši Premijer (1999)
ALFRED KOCH ,Rusija, Bivši zamenik Premijera (do 1997.)
ANTHOLY CHUBAIS ,Rusija, Bivši Jelcinov savetnik
GENADI BURBULIS ,Rusija, Bivši Ministar finansija (kod Gajdara)
VLADIMIR ZYRINOVSKY ,Rusija, Vođa Liberalno- demokratske partije Rusije
GRIGORY YAVLINSKY ,Rusija ,Vođa bloka Jabloko (partije centra)
MICHAEL ZADORNOV ,Rusija, Ministar finansija (kod Primakova)
SERGEI STEPASHIN ,Rusija, Ministar unutrašnjih poslova
SERGEI LAVROV ,Rusija ,Ambasador Rusije u Ujedinjenim Nacijama
BORIS BEREZOVSKY, Rusija, Bilioner, medijski magnat
BORIS NIEMTSOV ,Rusija, Bivši ramenik Premijera Kirienka
ALEXANDER RUTSKOY, Rusija ,Vođa pobune u Ruskom parlamentu
PETER AVEN, Rusija, Bivši Ministar spoljne trgovine
MIHAEL FRIDMAN ,Rusija, Bankar, sa Avenom suvlasnik Alfa banke
VLADIMIR GUSINSKY ,Rusija, Medijski magnat, perd. Ruskog Jevrejskog Kong.
MICHAEL HODOROVSKY, Rusija ,Menatep Banka
ALEXANDER SMOLENSKY, Rusija ,Prestoničnaja Banka
VITALY MALKIN Rusija ,Ruska ,Kreditna Banka
VLADIMIR YASIN ,Rusija, Ministar ekonomije (kod Černomirdina)
ANTOLY SOBCHAK, Rusija, Gradonačelnik Sankt- Petersburga
YULLY VORONTSOV ,Rusija, Bivši ambasador Rusije u UN
YEFIM ZVIAGILSKY ,Ukrajina ,Bivši Premijer
SONJA LICHT ,Jugoslavija ,Predsednica Soroš fonda za Jugoslaviju
CZESLAV MILOS ,Češka ,Nobelovac, tražio bombardovalje Srba
DAVID KALEFF ,USA ,Savetnik za javne odnose kod Milana Panića
LASLO SEKELY ,Jugoslavija ,Dopisnik mnogih Sorošovih izdanja
DRAGOSLAV AVRAMOVIĆ ,Jugoslavija B,ivši guverner NBJ, “vođa opozicije”
Sačuvana

Optimist svuda vidi zeleno a pesimist samo crveno svetlo...Medjutim, mudrac je slep za boje.
                                                               Sartr
Domaci Zdajnik
Gradjanin
*

Na mreži Na mreži

« Odgovor #3 poslato: 19.05.2008. 23:17 »

To je verovatno sa Stormfronta... Kreteni optužuju Jevreje za sopstvenu glupost i idiotizam. Budaletine čiji se idiotluk ne da izmeriti, niti rečima izgovoriti, slovima ispisati.

A ovde smo, usput, Jevreje pominjali isključivo u pozitivnom kontekstu. I, baš zbog tog lošeg glasa (nepravedno lošeg glasa) čak razmišljam da promenim veru i postanem Ješa.
Sačuvana

- Političke komentare ostavljajte i na www.differentia-nis.org (nije neophodno registrovati se!)
Ljubo Gazivoda
Fetišist
*

Duh bunta: +131/-15
Van mreže Van mreže

« Odgovor #4 poslato: 20.05.2008. 09:04 »

A kamo lista Anglosaksonaca, Nemaca i ostalih? To što su pomenuti likovi jevrejskog porekla ukazuje na činjenicu da je dobar deo svetske elite uticaja i moći jevrejskog porekla, što te ljude ne čini velikim Jevrejima, ili jevrejskim nacionalistima koji imaju neki panhebrejski globalni plan svetske dominacije. Oni prosto rade za sebe umreženi sa drugim Zaverenicima. Daleko su oni od interesa i dobrobiti prosečnog Jevrejina, baš kao što je Buš daleko od prosečnog Amerikanca ili neki saudijski šeik od prosečnog Arapina itd. To što su Jevreji u fokusu raznih antisemitskih analiza u  nesrazmeri je sa njihovim brojnim stanjem a što ukazuje na ono što odavno tvrdim: da su Jevreji u proseku najinteligentiji narod na svetu, pa je prirodno da se nađu u vrhu, a što se da uočiti kada obratimo pažnju na etničku strukturu SAD. Ta država ima oko 300 miliona stanovnika od čega oko 4 do 5 miliona ljudi jevrejskog porekla. Dobar deo poslovnog i političkog establišmenta je jevrejskog porekla a ne recimo crnačkog ili hispanskog. Nema tamo Jevreja fizikalaca ili berača pamuka, ali su svi završili škole, stvorili materijalno blagostanje za sebe pa je prirodno da teže prosperitetu i jačanju uticaja u društvu i prirodno je da utiču na američku politiku i prirodno je utiču da ta politika pomaže državu Izrael. Ono što je neprirodno jeste kako to da su Srbi ispustili da se malo zbliže sa njima?
Sačuvana

peMzije mladima!
Meda Božanin
Banovani korisnik
*

Duh bunta: +24/-34
Van mreže Van mreže

« Odgovor #5 poslato: 20.05.2008. 09:40 »

Da se naslonim misljenjem...

Ti Civuti koji nam rade o glavi, ne rade to iz mizantropskih razloga ili mozda etnickih razloga.
Kad Civuti nekom rade o glavi to je iskljucivo iz ekonomskih razloga. Privatno, ti isti ljudi mozda i zazale sto nam to rade... doduse, njima radno vreme 24casa.
Cist interes!
Pare.

@ Mizantrop
Ja mislio ti nemas Veru i cenis da su oni koji imaju Veru bitange i notorne budale, idioti... a sad ovde citam ne samo da hoces da uzmes neku tamo veru  nego i da je imas (jer ne "postajes" novi vernik nego "preobracas svoju veru" u neku tamo drugu) :jezik:
Sačuvana
Domaci Zdajnik
Gradjanin
*

Na mreži Na mreži

« Odgovor #6 poslato: 20.05.2008. 11:51 »

A kamo lista Anglosaksonaca, Nemaca i ostalih? To što su pomenuti likovi jevrejskog porekla ukazuje na činjenicu da je dobar deo svetske elite uticaja i moći jevrejskog porekla, što te ljude ne čini velikim Jevrejima, ili jevrejskim nacionalistima koji imaju neki panhebrejski globalni plan svetske dominacije. Oni prosto rade za sebe umreženi sa drugim Zaverenicima.

Ma to je svima jasno sem idiotima sa Stormfronta i njihovim još idiotskijim sledbenicima. To su jako bolesni ljudi, nemoguće je to izlečiti. Ja se takvima ne bih ni bavio, niti me interesuje da pretresam teme kojima se oni bave da bih pokušao da ih opametim. Ne možeš opametiti ludaka, njega možeš ili ne možeš izlečiti. A Stormfrontovca, Deliju-huligana i ostale neonaciste ne možeš, to je tako i tu nema promene. I ne treba trovati ovu dobru temu glupostima sa Stormfronta.

Ti Civuti koji nam rade o glavi, ne rade to iz mizantropskih razloga ili mozda etnickih razloga.
Kad Civuti nekom rade o glavi to je iskljucivo iz ekonomskih razloga. Privatno, ti isti ljudi mozda i zazale sto nam to rade... doduse, njima radno vreme 24casa.

Počeo sam da psujem i da vređam... pa izbrisao... Jednostavno, teško mi je da se uzdržim od teških reči kroz komentar na ovaku budalaštinu. Ipak, rešio sam da izbrišem napisano i da se ponesem kako dolikuje intelektualno superiornijem, mada pitanje je da li sam dovoljno odgovoran prema Differentia mediju kad ostavljam da ovakva mržnja u porukama drugih stoji na forumu.

Evo gde se koristi pojam "Čivuti" kad se otkuca na Google, a ti zapamti ovo što sam crvenom bojom uokvirio, pa idi tamo i leči svoje fobije i utopi svoje frustracije, ksenofobu i bolesniku:

* civuti.PNG (39.58 KB, 675x586 - pregledano 155 puta.)
Sačuvana

Meda Božanin
Banovani korisnik
*

Van mreže Van mreže

« Odgovor #7 poslato: 20.05.2008. 15:53 »

Jos jedana niska od bisera. Pogledaj temu "Primitivizam" pa se malo informisi. Licis na Kostunjavog. Namigivanje

Inace, ova stranica je jos jedna koju cu obavezno sacuvati.

Civut je pejorativ za osobe koje su dvolicne (odavno pokusavas da ispunis sve uslove da tebi dam isto ime). Barem je tako meni u mom poimanju te reci. Jevrej/Hebrej je nacionalnost.
Ako g.Gazivoda a pre svega kvalitetni korisnik: "Lanavi" pomene listu JEVREJA koji nam toboze rade o glavi... to nije strasno. Medjutim kada ja pomenem rec CIVUT (turcizam Cifit = dvolicna osoba, prevarant) kao grupu dvolicnih i parama motivisanih ljudi.... to je vec doslo sa "stormfronta" osmeh

Rekoh da ti odgovorim... istim tonom.
Ali da bih govorio tvojim recima moram da budem pun mrznje.
Ja te nikako ne mrzim, ma koliko bio klen.

Al nema veze... ne ljutim se ja... pa ti si ipak mesija sveznajuci nepogrsivi
Sačuvana
lanavi
Kvalitetan korisnik
*

Van mreže Van mreže

« Odgovor #8 poslato: 20.05.2008. 16:11 »

Off - ne znam zasto sam prozvana, zelim objasnjenje? Mozda zato sto se nisam u potpunosti slozila sa tobom u temi o primitivizmu? Nije bilo opovrgavanja vec potenciranja druge stvari ali to je nevazno za ovo ovde. I ne vidim cemu pljuvacina na sve strane, a ocekivala sam vec neki ispljuvak iza coska i na svoj racun.   
Sačuvana

Optimist svuda vidi zeleno a pesimist samo crveno svetlo...Medjutim, mudrac je slep za boje.
                                                               Sartr
Domaci Zdajnik
Gradjanin
*

Na mreži Na mreži

« Odgovor #9 poslato: 20.05.2008. 16:27 »

Sve ovo će biti prebačeno na neku raspravu o Jevrejima koju ćemo naknadno otvoriti.

Mene lično uopšte nije bilo briga koga su Stormfrontovci stavili na tu listu Jevreja (za koje smatraju da su učestvovali u raspadu SFRJ, ne shvatajući razloge za raspadanje u vlasti koju je Srbija birala, a zatim i kroz volju Hrvata, Slovenaca i Makedonaca da žive u posebnim republikama), tako da isprva nisam hteo ni da gledam tu listu. Tek sada kad malo pogledah, videh o čemu se radi. Oni su tu stavili sve ljude koji su na neki način bili u kontaktu sa SFRJ u vreme raspada, bilo da su stvarno Jevreji (čak i da su svi Jevreji, uopšte nije bitno za ono što su radili) ili ne. A od naših ljudi (mislim na Srbe) došao je na tu listu i Dragoslav Avramović (guverner Narodne banke ako se dobro sećam), ni zbog čega drugog koliko zbog prezimena, jer ono "Avramović" potiče od "Avrama", a to je od Abrahama, koji se pominje u Starom Zavetu kao otac Jevreja.

Na isti način Storfmrontovci bi mogli da gledaju i na svog lidera, Davidovića, koji takođe ima prezime "jevrejskog porekla", budući da stoji ono "David" u njegovom prezimenu.

E, sad, mene ne zanimaju krvna zrnca, niti prezimena. Zanima me ko je šta od onih tamo ljudi uradio za Srbiju ili protiv nje. Pa, da vidimo.

Citat
GEORGE SOROS, SAD ,Quantum fond za ”otvoreno društvo”

Čovek koji je u Srbiju, i pre svega u jug Srbije i u Kosovo uložio više novca nego Republika Srbija, i koji je mnogim našim mladim, a uspešnim ljudima dao stipendije za školovanje u inostranstvu, na najboljim svetskim univerzitetima.

Jedan od onih koje bi Srbija (bar ona malo prosvećenija) trebalo da slavi, a ne da proziva izdajnikom (odnosno neprijatlejem; doduše, ako Zoran Điđić u Srbiji dobija nadimak Izdajnik, onda neka ga i Soroš ima). Isto važi i za Avramovića koga pominju, i navode da je bio jedan od "lidera opozicije" u vreme Miloševićevog (samoubilačkog) režima. Zanimljivo je kako taj pojam "izdajnik" dobija sasvim obrnutu konotaciju: izdajnik si ako želiš da sprečiš da jedan narod izvrši samolobotomiju i samoubistvo, a heroj ako čvrsto koračaš ka cilju samouništenja.

Citat
RICHARD HOLBROOKE ,SAD ,Izaslanik SAD za bivšu Jugoslaviju

Čovek koji je Tuđmanu ponudio koncept autonomije za Srbe (teritorijalne, a ne personalne autonomije, da se razumemo) unutar Hrvatske, i koju je Tuđman odbio (rekao je da je uzdržan i da ništa neće kazati o tome dok se Srbi ne izjasne, a Srbi su taj plan odbili, jer su hteli republiku u Hrvatskoj, tj. odvajanje), jer Hrvatskoj kakva je danas taj koncept ne bi odgovarao (danas bi u Hrvatskoj bilo čak 1/3 Srba, a danas ih je nekoliko procenata). Dakle, taj Holbruk koji je Tuđmanu bio najveći neprijatelj, ali samo dok nije otišao maloumnim Srbima iz Krajine da ponudi isti plan, Stormfrontovci zovu neprijateljem Srba. On je neprijatelj Hrvata, i po ovome sudeći, jedan od onih koji su težili tome da Miloševića i tada posrnulu Srbiju i Srbe izvuku iz krize, i još ostave u dobitku. Nažalost, Srbi (Krajišnici) to nisu iskoristili.

Da ne nabrajam dalje, stvarno imam pametnija posla nego da se bavim stormfrontovskim idiotlucima.
Sačuvana

lanavi
Kvalitetan korisnik
*

Van mreže Van mreže

« Odgovor #10 poslato: 21.05.2008. 10:15 »

Off
Izvinjavam se sto sam uopste ubacila onaj komentar o Jevrejima-Civutima- marsovcima, neka bude sta god...samo je izazvalo novi nalet medjusobnog nesporazuma a u meni izazvalo trenutni revolt. Ne trazim nikakvo objasnjenje a za ostale bi bilo lepse da smire strasti i konstruktivno razgovaraju jer je besmisleno bilo sta vise od toga. Hvala.
Sačuvana

Sartr
Meda Božanin
Banovani korisnik
*

Van mreže Van mreže

« Odgovor #11 poslato: 21.05.2008. 11:33 »

Off
Izvinjavam se sto sam uopste ubacila onaj komentar o Jevrejima-Civutima- marsovcima, neka bude sta god...samo je izazvalo novi nalet medjusobnog nesporazuma a u meni izazvalo trenutni revolt. Ne trazim nikakvo objasnjenje a za ostale bi bilo lepse da smire strasti i konstruktivno razgovaraju jer je besmisleno bilo sta vise od toga. Hvala.

Nema ovde medjusobnog nerazumevanja. Ja potpuno razumem Mizantropa, Mizantrop samo reaguje sa predubedjenjem da sve sto kazem je oprecno njegovom misljenju.
A tek smirivanje strasti.... to adresiraj na adresu u Brzom Brodu...

Off - ne znam zasto sam prozvana, zelim objasnjenje? Mozda zato sto se nisam u potpunosti slozila sa tobom u temi o primitivizmu? Nije bilo opovrgavanja vec potenciranja druge stvari ali to je nevazno za ovo ovde. I ne vidim cemu pljuvacina na sve strane, a ocekivala sam vec neki ispljuvak iza coska i na svoj racun.

Vi licno niste prozvani, kroz vas post prozvana je dvolicnost tzv civutizam Mizantropa koji tolerise da se o Ciganima i Jevrejima moze govoriti pejorativno (pregledati temu "nisam ja Ciganin") a o Civutima, ljudima kojima je nacionalnost novac, samo zato sto ih Stormfront poistovecije sa Jevrejima ne sme se govoriti i za to sleduje kazna.
Kakav karakter.. ko iz Alan Ford stripova.

PS
Zahvalan bih bio ako bi mi vi gospodjica Lanava objasnili u cemu lezi "nekonstruktivnost" mojih nekoliko poslednjih postova? Jer vi verovatno bolje razumete od meneu cemu se sastoji konstruktivnost na ovom forumu.
Hvala.

PS2

[Bensendin]
[Bensendin]

Evo i dve kutije bensendina za one sa "nesmirenim strastima"

Edit:
PS3
Evo prevoda znacenja reci ÇIFIT sa Turskog na Engleski, poreklo reci i znacenje.

Kod:
http://www.propertyspain-golf.com/ÇIFIT+searchid-44845-ed_tr_en.html
Sačuvana
lanavi
Kvalitetan korisnik
*

Van mreže Van mreže

« Odgovor #12 poslato: 21.05.2008. 11:56 »

PS
Zahvalan bih bio ako bi mi vi gospodjica Lanava objasnili u cemu lezi "nekonstruktivnost" mojih nekoliko poslednjih postova? Jer vi verovatno bolje razumete od meneu cemu se sastoji konstruktivnost na ovom forumu.
Hvala.

PS2

[Bensendin]
[Bensendin]

Evo i dve kutije bensendina za one sa "nesmirenim strastima"

Najpre ne znam zasto provejava toliki cinizam a inace podforum Politika je kao i na ostalim forumima zaista prepun strahovite negativne energije pa ne sumnjam da je Bensendin potreban svima (hoces li i ti jedan?).
Nekonstruktivnost se moze objasniti nepodudaranjem misljenja koje se zaliva uvredama i nestrpljvoscu (moram da priznam sa obe strane) a verujem da se razumes u konstruktivnost isto onoliko koliko i ja jer ne bi bio ovde...nedostaje samo dobre volje. Nista vise.
Sačuvana

Sartr
Meda Božanin
Banovani korisnik
*

Van mreže Van mreže

« Odgovor #13 poslato: 21.05.2008. 12:08 »

Naprotiv, moj sarkazam ni malo nije upucen vama. Nadam se da cete to pronaci i sami. Pitanje o konstruktivnsoti je bilo krajnje ozbiljno i pitao sam jer cesto kada sam zeleo da budem konstruktivan, mizantrop je to sankcionisao ili nije odgovarao... pa sam pomislio da nisam takav.
Moram da priznam da nisam video kako/gde sam bio (primetno) nestrpljiv i uvredljiv?

Inace, bensendini su upuceni onima kojima je retoricka strast i prostakluk smisao zivota.
Evo da citiram malo:

Citat
Ma to je svima jasno sem idiotima sa Stormfronta i njihovim još idiotskijim sledbenicima. To su jako bolesni ljudi, nemoguće je to izlečiti. Ja se takvima ne bih ni bavio, niti me interesuje da pretresam teme kojima se oni bave da bih pokušao da ih opametim. Ne možeš opametiti ludaka, njega možeš ili ne možeš izlečiti. A Stormfrontovca, Deliju-huligana i ostale neonaciste ne možeš, to je tako i tu nema promene. I ne treba trovati ovu dobru temu glupostima sa Stormfronta.
Počeo sam da psujem i da vređam... pa izbrisao... Jednostavno, teško mi je da se uzdržim od teških reči kroz komentar na ovaku budalaštinu. Ipak, rešio sam da izbrišem napisano i da se ponesem kako dolikuje intelektualno superiornijem, mada pitanje je da li sam dovoljno odgovoran prema Differentia mediju kad ostavljam da ovakva mržnja u porukama drugih stoji na forumu.
Evo gde se koristi pojam "Čivuti" kad se otkuca na Google, a ti zapamti ovo što sam crvenom bojom uokvirio, pa idi tamo i leči svoje fobije i utopi svoje frustracije, ksenofobu i bolesniku:

Broj optuzbi, kleveti, prostakluka... neizmeran i neosnovan.
Ali nema veze.
Ima jedna lepa Hriscanska recenica, smisao Vere: "Oprosti im Boze jer ne znaju sta cine"
Sačuvana
Ljubo Gazivoda
Fetišist
*

Duh bunta: +131/-15
Van mreže Van mreže

« Odgovor #14 poslato: 22.05.2008. 09:41 »

Zdajniče, dobar ti avatar.... osmeh
Sačuvana

peMzije mladima!
Stranice: [1] 2   Idi gore