Demokratska Srbija u kojoj se poštuje sloboda govora i prava građana važi isključivo za izabrane.
To što vi radite nije sloboda govora nego poziv na ubistvo predsednika. Sve kroz laž, klevetu, i strahovito ograničenu svest. Ja bih rekao patološko odsustvo razumevanja političkih prilika i politike uopšte.
Familija Srbskih Navijača iznela je svoj stav javno i po ko zna koji put Srbiji pokušala da otvori oči.
Bilo bi dobro da stalno tako otvarate oči građanima Srbije, ali da pre toga bude donesen rigorozan zakon o sprečavanju klevete i poziva na linč. Tadić i Đelić su postupili antisrpski što protiv vas nisu podneli tužbu. Da je ovo zdrava i normalna država takvi kao vi bi odavno bili iza rešetaka.
Plakatima „Državni neprijatelj“ i „Jedan je Puniša Račić“ ne pozivamo na linč, samo se javno odričemo i ograđujemo od samozvanih predstavnika Srbije u podpisivanju tog sramnog sporazuma.
Pre nego se bilo čega počnete odricati, nije loše da se nauči makar srpski jezik. Tako ćete shvatiti da vam se najpre potkrala jedna "greškica" u nazivu te vaše neregistrovane i antidržavne nevladine organizacije "Familija srBskih navijača", a onda i da se ne kaže (niti piše!) "poDpisivanju...".
To nisu uvrede ni ugrožavanje bezbednosti već samo istina, a ona uvek najviše boli. Nikad nećemo biti deo vaših sekti, mozak nam nije ispran.
Vaš mozak možda nije ispran, ali ne zato što ste na pravoj strani (kad biste imali čime da mislite i još upotrebili to, bili biste zaprepašćeni količinom gluposti koju iznosite i kako sebe predstavljate, pocrvenele bi vam uši), već zato što je u prilično jadnom stanju. Potrebno je malo čitati, razmišljati... Politički misliti nije jednostavno. Zahteva poznavanje ljudskih prava, poznavanje prava uopšte, sloboda, podrazumeva poštovanje ljudi bez razlika, pravdoljublje, itd. Sve ono što vi nemate.
Dok su se naši preci vekovima borili da zbace jaram vazalstva sa vrata i SRBSKU SRBIJU dignu iz pepela, maskote naših predsednika jedva čekaju svoje okove i ponizno šire noge.
Poštovana gospodo, marionete, imitacije Srba pomirite se sa istinom da Srbi nisu toliko glup narod da shvate da ste nas izdali i predali na tacni.
Ovo ću da ubacim u časopis Zapad kao biser.
Srbiji ne treba niko da je prodaje kao prostitutku!
Srbiji ne treba svetski otpad u svom dvorištu!
Srbiji ne treba genetski modifikovana hrana i beli luk iz Japana!
Srbiji ne trebate VI!
I ovo ide u časopis. Staviću mejl koji ti stoji u profilu.
Dok vi pokušavate da otkrijete ko stoji iza akcije lepljenja plakata, dok stružete ostatke istih sa zidova, moram da Vas obavestim da Vam Ramuš Haradinaj koji je pobio više Srba i prodao više tona droge nego što smo mi izlepili plakata, šeta na slobodi i dalje ubija i truje našu decu, kidnapuje našu braću i vadi im organe. Vi i dalje izdavajte naloge za naše hapšenje i jurite nas, nemate pametnija posla.
Jurimo vas? Ja ne videh da je vas iko jurio. Eto, čak se i Tadić smilovao i upotrebio vašu glupost da sebe predstavi kao dobricu koji će da pomiluje retardirane izgrednike.
Ali zanimljiva konstrukcija - "Jurite nas...". Da to ne piše Mladić, Karadžić...?
Vratite se malo u prošlost i proučite malo srbsku istoriju. Drago nam je što smo uspeli da vas podsetimo na lik i delo Puniše Račića. On neka vam bude primer srbskog političara koji SRBSKE INTERESE stavlja iznad sopstvenih i vodi dugoričniju politiku od četiri godine.
Znaš koji je moj predlog? Da svi takvi kao vi dograbe knjigu, pa da sednu u školske klupe, one osnovnoškolske, i da nauče jednačenje suglasnika po zvučnosti.
Evo ti kratak kurs pa prenesi svojim drugarima, da se pripreme za čas:
Jednačenje suglasnika po zvučnosti.
Evo ga kandidat za ban

i za nazzi karakteristiku
A ti bi ga potapšao po ramenu i poljubio kao najboljeg prijatelja? U tome ti moram zamerati, Trumane. Jer onaj koji ne osuđuje ovakve za mene i za državu je jednako loš kao i sam počinitelj gluposti.