Stranice: 1 [2]   Idi dole
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  
Autor Tema: Biljana Srbljanovic  (Pročitano 2973 puta)
Vogue
Banovani korisnik

Duh bunta: +4/-7
Van mreže Van mreže

Pol: Žena

« Odgovor #15 poslato: 14.04.2008. 00:53 »

Mislim...sam pitas, sam odgovaras. Ma vazi.
Voli ti BS i dalje, do obozavanja. Niko te ne sprecava u tome.
Ali postoji i druga strana medalje.  osmeh
E sad to sto ti neces da je vidis, to je druga stvar.

Sad cu kao ti:
Je li ovo demokratski forum? -Jeste.

Molim lepo...
« Poslednja izmena: 14.06.2008. 08:39 Domaci izdajnik » Sačuvana

Branko
Urednik

Duh bunta: +11/-2
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac

« Odgovor #16 poslato: 19.04.2008. 01:58 »

BOLESNICA

Biljana Srbljanović je moralna nakaza. Žena monstrum! Gebelsistička spodoba lišena svake ljudskosti i elementarnog saosećanja. Zla i naopaka, potpuno neosetljiva na patnju i nesreću neistomišljenika.........

Dragan J. Vučićević

Ne treba gubiti vreme čitajući tekstove koji su ovako potpisani. Poštujte sebe.
Sačuvana
svetac38
Nazionalist

Duh bunta: +14/-9
Van mreže Van mreže

« Odgovor #17 poslato: 19.04.2008. 13:20 »

.....naravno da ne treba, međutim ima ona narodna "....ko se mača lati, od mača nastrada...."  ovakve tekstove i govore ispaljue i B.S., tj svaki govor mržnje izaziva novi govor mržnje.......
« Poslednja izmena: 19.04.2008. 18:35 Domaci izdajnik » Sačuvana

Beskorisno je pobijati tuđe mišljenje; ponekad čovek uspe da pobedi nekoga u diskusiji, ali da ga uveri - nikada. Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru. (Dumas)
Domaci I.
Posvećeni mislilac

Duh bunta: +123/-94
Van mreže Van mreže

« Odgovor #18 poslato: 21.04.2008. 00:31 »

Biljana Srbljanović je večeras bila sjajna u Utisku nedelje. Takođe, na moje iznenađenje, pohvalio bih i Đilasa, koga uglavnom ne mirišem zbog raznih izjava protiv Centralne Srbije, a i kao čoveka koji je rasporedio sredstva iz NIP-a opet tako da Beograd nesrazmerno ubira u odnosu na ostale gradove i opštine.

Ono što je meni jako čudno u njenom večerašnjem izlaganju je bio stav o Kosovu. Stekao sam utisak da se LDP ohladio po tom pitanju i da ne insistira toliko na toj priči. Međutim, ona je večeras podsetila da se ne treba nadati Kosovu i da bi valjalo prihvatiti realno stanje stvari, te insistirati na ulasku u EU, unutar koje bi se Srbi u Srbiji i Srbi na Kosovu ponovo sastali. Poštena ideja, ali moguće da će LDP time izgubiti par stotina glasova.
Sačuvana

Domaci I.
Posvećeni mislilac

Van mreže Van mreže

« Odgovor #19 poslato: 08.05.2008. 14:23 »

Biljana Srbljanović pre godinu dana:

<a href="http://www.youtube.com/v/FegU2M4PMLw&rel=1" target="_blank">http://www.youtube.com/v/FegU2M4PMLw&rel=1</a>

U emisiji su mi se više dopali komentari Borke Pavićević, ali svejedno, da ne otvaram zbog nje poseban topik...

Pitanje: Da li će ova vlada uhapsiti Ratka Mladića?
Borka Pavićević: Neće.
Biljana Srbljanović: Ova vlada će morati da uhapsi Ratka Mladića.

Moj komentar: mislim da je mnogo poučnije i pedagoškije reći da neće, kako bi se neko ipak trgnuo i pokušao da tu vladu natera na delanje u pravcu koji bi državu izveo na evropski put. Komentar Srbljanovićke mi nije jasan budući da je bilo očekivano da kritikuje rad vlade, a kazavši da će "morati da uhapsi Ratka Mladića" (iako ovo "morati" zvuči kao da se ne radi o njenoj želji već o nekakvom uslovljavanju spolja, svedoci smo toga da se u Srbiji često još više vlast inati, zajedno s narodom, kad joj se preti i kad se uslovljava faktorima van države) ona u stvari kazuje da ima poverenja u tu vladu.

Pitanje: Kada će Srbija ući u EU?
Borka Pavićević: Kada shvati šta je to.
Biljana Srbljanović: Pa, ako EU preživi, za jedno petnaestak godina.

Moj komentar: opet, mislim da je Borka mnogo bolje odgovorila. Goni na razmišljanje i zaključak da su za EU oni koji znaju nešto više o njoj, dok oni koji nemaju pojma jesu protiv.

Pitanje: Kako vidite Srbiju za pet godina?
Borka Pavićević: Kao Leskovac.
Biljana Srbljanović: Silom - čistiju i lepšu.

Moj komentar: Opet, Borka - dobro reče g. Gazivoda, u mom stilu - čini mi se odgovara poučnije, mada će se Leskovčani možda uvrediti (mada najverovatnije nisu kadri da to shvate kao uvredu).

Pitanje: Najbolji srpski brend?
Borka Pavićević: Hrvati, Albanci, Mađari...
Biljana Srbljanović: Mrzim tu reč, ne pristajem na tu reč...

Moj komentar: šaljivo, ali i dalje poučno... ovog puta sa obe strane.

Ukupno, ovaj "dvougao" i nije nešto poučan, niti su dve gošće prikazale nešto naročito, ali opet vredi odgledati.
Sačuvana

cheguevara
Sumnjiv tip
*

Duh bunta: +0/-1
Van mreže Van mreže

« Odgovor #20 poslato: 10.05.2008. 16:49 »

Biljana Srbljanović je jedna veoma nepristojna osoba... Pokušava da se predstavi kao pametna i bez dlake na jeziku ali joj ne uspeva! osmeh
Sačuvana
provincijalac
Posvećeni mislilac

Duh bunta: +34/-22
Van mreže Van mreže

« Odgovor #21 poslato: 11.05.2008. 17:37 »

meni se chini da je izuzetno inteligentna i pametna, ali mozhda malo bezobrazna. ima neshto bezobrazno u njenom nachinu govora i ponashanju. i deluje prepotentno. na politichkoj strani nemam shta da joj prigovorim osim mozhda potajni centralizam i usmerenost samo na beograd.
Sačuvana
Plodni bizon
Posvećeni mislilac

Duh bunta: +52/-50
Van mreže Van mreže

« Odgovor #22 poslato: 13.05.2008. 11:57 »

Biljana Srbljanović je jedna veoma nepristojna osoba... Pokušava da se predstavi kao pametna i bez dlake na jeziku ali joj ne uspeva!

ima neshto bezobrazno u njenom nachinu govora i ponashanju.

Netrpeljiva je prema gluposti. Mozda vam zato izgleda kao da je nepristojna i bezobrazna?!
Sačuvana
Otrovni Starac
Genij

Duh bunta: +47/-9
Van mreže Van mreže

Palios kai Dilitiriodis

« Odgovor #23 poslato: 23.05.2008. 13:37 »

BOLESNICA

Biljana Srbljanović je moralna nakaza. Žena monstrum! Gebelsistička spodoba lišena svake ljudskosti i elementarnog saosećanja. Zla i naopaka, potpuno neosetljiva na patnju i nesreću neistomišljenika, Srbljanovićka pokazuje sve odlike karijernih boljševičkih zločinaca.

Onaj ko ne veruje, onaj ko misli da preterujem, taj neka samo ode na Srbljanovićkin blog na sajtu B92. Onaj ko ne veruje, taj neka samo pročita kako se ova „europejska spisateljica" sa svojim saborcima, odmah posle saobraćajke na autoputu, osula drvljem i kamenjem na teško povređenog ministra policije Jočića.

U trenutku kada se nije znalo ni da li će Jočić preživeti, Srbljanovićka se, kao slučajno, u svom blogu zapitala zašto se ministar policije „vozi u službenom vozilu u ponoć, u blizini lovišta" (?!?). Ona je tako, potpuno svesno, namestila zicer šifrovanim, mrziteljskim blogerima, koji su krenuli otvoreno da se raduju nesreći Dragana Jočića. Jedan tako, čak, piše da će zgaženo kuče koje je izazvalo nesreću naći svoje mesto na navijačkim zastavama (!?!). Naravno, čedistički moderatori sa B92 nisu u svemu ovome videli nikakav problem. Nije im ni palo na pamet da skinu neki od bolesnih, uvredljivih komentara na račun čoveka koji se u tom trenutku borio za život.

Ova epizoda još jednom je, jelte, pokazala svu surovost jurišnika samozvane „druge Srbije". Oni ne samo da dele ljude, oni dele i žrtve! Oni nemaju ni trunke obzira prema onima koji nisu u njihovom stroju. Oni svojim neistomišljenicima odriču pravo na žalost. Onima koji im nisu po volji oni odriču i pravo na život!

I još jedna, važna stvar. To što Srbljanovićka i njeni ostrašćeni čedisti neskriveno likuju nad strašnom sudbinom ministra policije raskrinkava, zapravo, njihovu kriminalnu suštinu. Jer, ko normalan, ko pošten danas u Srbiji može da se obraduje kad čuje vest o teškoj saobraćajnoj nesreći najboljeg srpskog ministra policije od Bože Maršićanina naovamo?! Ko, osim lopova, ko osim mafijaša i ko osim korumpiranih skotova?!

Dragan J. Vučićević

Ovaj gospodin pravedno govori.  Izmedju-ostalog to je i nabedjena anorexicna intelektualka, i kako obicno biva u njinom slucaju - i poprilicno nezadovoljena.
Sačuvana
Domaci I.
Posvećeni mislilac

Van mreže Van mreže

« Odgovor #24 poslato: 23.05.2008. 14:07 »

Presveti gospodine! Vi ste mislili da su ove čvrste, nabubrele i pomalo debele reči delo nekog viteza ili fuhrerovog prepodobnog potomka, ali ste se prevarili. Iza tih reči se, međutim, krije nešto što vaša preotrovnost ne bi trebalo da podržava:

A onda, recite, molim vas, jeste li čitali neko delo Biljane Srbljanović, ili možda gledali neku njenu predstavu, o prekurati sveti gospodine?
Sačuvana

Stranice: 1 [2]   Idi gore
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  

Prebaci se na: