Stranice: 1 2 3 [4]   Idi dole
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  
Autor Tema: Carls Bukovski  (Pročitano 6157 puta)
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
rutavo gmizavo govno
Gradjanin
*

Duh bunta: +9/-2
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac

serbishen shvajne

« Odgovor #45 poslato: 08.07.2008. 00:21 »

Ja ovde ozbiljan nisam.Buk u svojim delima nije ozbiljan,takođe.Vi sada ozbiljni niste,primećujem ironiju u vašim komentarima.Oprostie ako grešim,ali mislim da niste shvatili neozbiljnost moju.
Sačuvana

Sve te stvari koje ovde u potpisu pišete su nekako bezveze.Osim ove moje stvari.
Truman
Gradjanin
*

Duh bunta: +66/-27
Van mreže Van mreže

Dark Knight

« Odgovor #46 poslato: 08.07.2008. 09:10 »

Pa valjda je poenta da je nasao bogatu zensku, i ja sam malo izlapio ( pa sam mozda pomesao sa nekom drugom knjigom ). Ako gresim ispravite me. Moguce da su se brzo raskantali.
Sačuvana

"Kada bi mozak bio tako prost da bismo ga mogli razumeti mi bismo bili tako glupi da ga ne bismo mogli razumeti."
zen
Gradjanin
*

Duh bunta: +10/-2
Van mreže Van mreže

« Odgovor #47 poslato: 18.08.2008. 13:51 »

"Nije smrt ono sto je uzasno, vec zivoti koje ljudi zive ili ne zive do svoje smrti. Oni ne postuju svoje zivote, oni pisaju po njima... Ruzno izgledaju, ruzno govore, ruzno hodaju... Pusti im veliku muziku i oni je nece cuti. Vecina ljudskih smrti je obicna prevara. Nista tu nije ostalo da umre."
-- Carls Bukovski, Kapetan je izasao na rucak a mornari su preuzeli brod

Tuzno je sto se ovo moze istovetno odnositi na zombije iz filmova George A. Romera i tipicnog zivog (iliti pre "zivog") coveka.
Sačuvana

osmeh
fidel
Gradjanin
*

Duh bunta: +14/-2
Van mreže Van mreže

« Odgovor #48 poslato: 20.08.2008. 01:29 »

Malo su me smorile treca i cetvrta knjiga pesama Bukovskog u izdanju LOM-a...previse slicnih pesama o starosti,uspomenama i cekanju smrti...neke su dobre ali neke su samo variranje vec recenog...ako je prevodilac vec pravio izbor mogao je to malo strozije...
Sačuvana

Frankly,dear,I don't give a damn!
I'm too old for this shit...
I lift my glass to the awful truth...
Stranice: 1 2 3 [4]   Idi gore
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  

Prebaci se na: