DramatisPersonae
Kvalitetan korisnik

Duh bunta: +34/-11
Van mreže
Pol: 
Teshko je biti fin, nije teshko biti svinja!
|
 |
« Odgovor #360 poslato: 11.07.2008. 09:58 » |
|
da tebi su oni gojazni zato shto si ti mrshava svinji ne mozesh objasniti da se ponasha svinjski, sve dok sama ne iznuri bolji nachin, tek tad ce znati da se ponasha svinjski, ali to ih opet ne sprechava neshto posebno da se ponashaju svinjski, ipak je taj presedan pojedinachan, i uglavnom zavisi od pojedinca i njegove sposobnosti da se integrishe u, i da shvati svet oko sebe.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
I'm swimming back against the river but I'm rising with the tide where we came from we're all going back there soon how many times have we met this way how many lives have we lived before how many faces and how many names shadows come but shadows are gone shadows come but shadows are gone
|
|
|
lanavi
Kvalitetan korisnik

Duh bunta: +70/-8
Van mreže
Everything happens for a reason
|
 |
« Odgovor #361 poslato: 11.07.2008. 10:06 » |
|
Mozda sam i ja svinja, otkud ti znas??? Nego, svinja ostaje svinja i tu pomoci nema a ako se i nesto desi (ipak govorimo o ljudima) to je samo zato sto su dosegli malo visi nivo svesti i shvatili da ne mogu da zive kao svinje jer je tretman svinje porazavajuci. One svinje kojima je kaljuga pravo i jedino prirodno staniste nece ni da se osvrnu na livadu jer ne mogu da zamisle svoj zivot bez blata koje tako godi...mmmmmm.....
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Drugom cesto oprastaj, sebi nikad!
latinska
|
|
|
DramatisPersonae
Kvalitetan korisnik

Duh bunta: +34/-11
Van mreže
Pol: 
Teshko je biti fin, nije teshko biti svinja!
|
 |
« Odgovor #362 poslato: 11.07.2008. 10:16 » |
|
hahahahaha  pa zapravo ja mislim da poshto su ljudi kao rasa generalno civilizovani, to se sva kola lome na osobi koja dozvoljava sebi da bude svinja, tj. da bude izsvinjizovana, tj. koja prihvata to da ga drugi izsvinjizuju, mozda ne videci usled svojeg hendikepa da vide loshu stranu bivanja svinja, a mozda ipak videci, ali se uzivajuci u toj ulogi svinje, pronalaze nachine da se postave naspram zivota i svih njegovih problema. Teshko je biti fin, nije teshko biti svinja.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
I'm swimming back against the river but I'm rising with the tide where we came from we're all going back there soon how many times have we met this way how many lives have we lived before how many faces and how many names shadows come but shadows are gone shadows come but shadows are gone
|
|
|
lanavi
Kvalitetan korisnik

Van mreže
|
 |
« Odgovor #363 poslato: 11.07.2008. 10:23 » |
|
Svinjizacija je jako bliska civilizaciji i ne vidim da je daleko od one generalne civilizovanosti ljudske rase a to sto neko i pristaje da bude izsvinjizovan to je zato sto je civilizacija mnogo zahtevnija odnosno sto ti rece zahteva pranje-finocu...ali dok bude onih koji jedu te svinje i uzivaju u njihovom debelom, ukusnom mesu dotle ce i svinja biti. Zivele svinje!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
latinska
|
|
|
Druid
Kvalitetan korisnik

Duh bunta: +25/-2
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #364 poslato: 11.07.2008. 15:13 » |
|
ja chuh jednu drugu verziju. mi nismo ono shto jedemo, nego ono shto zadrzimo u sebi. svidja mi se jer ne mora da znachi da smo mi govna, a u isto vreme na to aludira, jer je povezano sa hranom.  Ni prva ne aludira da smo govna, mozda u nekom pogledu da ih jedemo, vise figurativno. U prinicpu u sebi zadrzavamo ono kvalitetno, potrebno i organizmu neophodno, dok ostale "usputne" materije koje nemaju dublju vrijednost osim punjenja okusa egzorciziramo rektalnim putem. "Ne mrzi se tako dugo dok se još potcjenjuje, nego tek onda kad se cijeni jednako ili više." ~ Friedrich Nietzsche
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
So you're here to change the world
|
|
|
Chedista
Narodni mudrac

Duh bunta: +3/-2
Na mreži
Pol: 
|
 |
« Odgovor #365 poslato: 19.07.2008. 21:47 » |
|
It's not how good you are, it's how good you want to be. -Paul Arden
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
lanavi
Kvalitetan korisnik

Van mreže
|
 |
« Odgovor #366 poslato: 22.07.2008. 21:39 » |
|
Religije su kao varnice - da bi svetlele, potreban im je mrak. Sopenhauer
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
latinska
|
|
|
|
Domaci Zdajnik
|
 |
« Odgovor #367 poslato: 23.07.2008. 18:42 » |
|
Moj omiljeni... Žan-Pol Sartr: My thought is me: that is why I cannot stop thinking. I exist because I think I cannot keep from thinking.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
maelstrom
Libertarijanac

Duh bunta: +27/-4
Van mreže
Pol: 
ocean pospremljen u kutije
|
 |
« Odgovor #368 poslato: 23.07.2008. 21:24 » |
|
ili, kako je to Raymond Carver parafrazirao:
Um ne može spavati. Može samo ležati budan i daviti se.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Lanci na rešetkama, zid te od sveta deli -: spasao si se, samo k o g a si spasao, je li?
|
|
|
Druid
Kvalitetan korisnik

Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #369 poslato: 24.07.2008. 17:16 » |
|
"Svaka budala može biti čarobnjak s runskim nožem, ali treba vještine da bi se mogao biti čarobnjak s nožem za guljenje jabuke."
Terry Pratchett (Carpe Jugulum)
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Druid
Kvalitetan korisnik

Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #370 poslato: 29.07.2008. 16:13 » |
|
"Nikada ne znaš koliko je dovoljno dok ne znaš koliko je previše."
William Blake
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
kemičar
Banovani korisnik

Duh bunta: +6/-9
Van mreže
|
 |
« Odgovor #371 poslato: 29.07.2008. 17:39 » |
|
" Od sumraka do zore je noć a od zore do sutona je dan"
Hrvoje Srbljanović
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
alkemičar
Nazionalist

Duh bunta: +7/-5
Van mreže
|
 |
« Odgovor #372 poslato: 01.08.2008. 00:06 » |
|
" Stajao sa na balkonu i gledao vrapca kako jede mrvice od kruha, digao sam pogled i vidio sokola kako leti na nebuiznad moje glave, stao sam i upitao se , sokol leti, vrabac stoji i jede, a tko onda pliva?' U tom momentu iz kupaone se javlja žena i kaže da joj donesem ručnik jer je u kadi " Sve je jasno od tog momenta: " ploviti se mora, oluje će stati"
Srboljub Horvat
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Druid
Kvalitetan korisnik

Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #373 poslato: 02.08.2008. 16:38 » |
|
"Dva su pitanja koja bismo sebi trebali postaviti. Prvo je kamo idemo, a drugo, tko će poći s nama. Ako ta pitanja ikada postavimo obrnutim redosljedom, naći ćemo se u nevolji."
Howard Thurman
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
lanavi
Kvalitetan korisnik

Van mreže
|
 |
« Odgovor #374 poslato: 02.08.2008. 16:45 » |
|
Pitala bih Howarda Thurmana jedno...ako ne znas kuda ides ali znas da bi te taj koji bi posao sa tobom odveo na pravo mesto (za koje ne znas koje je) onda se ne postavlja pitanje redosleda...vazan je ishod...stigao si na pravo mesto sa pravom osobom.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
latinska
|
|
|