Differentia diskusije
16.05.2008. 18:05 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti: Elektronska verzija trećeg broja časopisa Zapad [download]

Početna   Pomoć Prijavljivanje Registracija  
Stranice: 1 2 [3]   Idi dole
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  
Autor Tema: Reformisticka stranka  (Pročitano 3202 puta)
Plodni bizon
Posvećeni mislilac

Duh bunta: +51/-50
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac

« Odgovor #30 poslato: 21.03.2008. 00:44 »

neki transparent stop beogradizaciji. nije loše ako se bave decentralizacijom.

Ne bi bilo lose da se svi bave decentralizacijom, ali znas kako nekad ispadne, kad cujes od nekog koga ne postujes da se zalaze za neku ideju? Prestanes i ideju da respektujes. Plasim se da tako ne bude i sa temama koje preuzmu ove manje stranke u lokalima, ne samo u Nisu.
Sačuvana
provincijalac
Urednik
Posvećeni mislilac

Duh bunta: +33/-22
Van mreže Van mreže

« Odgovor #31 poslato: 13.04.2008. 12:20 »

ne bi bilo lose da se svi bave decentralizacijom ali na pravi nachin. ako jedan zastupa ideju da se drzhava decentralizuje po modelu da ima lobije po svim krajevima i fiktivnim regijama a ne izvorne prihode onda to nije decentralizacija a videli smo da mnogi upravo to shvataju kad kazhu decentralizacija. treba imati bar neko znanje o toj oblasti da se ideja ne bi srozala.
inache, znate li ko je uopshte snezhana miljkovic? stavljena na prvo mesto liste 'reformista'

Reformistička stranka predala listu
12. april 2008. | 20:22 | Izvor: Beta

Reformistička stranka iz Niša predala je Republičkoj izbornoj komisiji izbornu listu za učešće na parlamentarnim izborima sa 120 kandidata za narodne poslanike.
Izbornu listu "Reformistička stranka - Dr Aleksandar Višnjić" podržalo je 11.780 građana svojim potpisima. Prva na listi je Snežana Miljković.
Sačuvana
Pergolezi
Sumnjiv tip
*

Duh bunta: +0/-0
Van mreže Van mreže

« Odgovor #32 poslato: 15.04.2008. 19:37 »

Bravo REFORMISTI!!!
Napred do POBEDE!!! postovanje
Sačuvana
Plodni bizon
Posvećeni mislilac

Duh bunta: +51/-50
Van mreže Van mreže

« Odgovor #33 poslato: 15.04.2008. 20:35 »

E sad jedna greska se dogodi ali dve tesko. U nekoj stampi citam isto sto ovde provincijalac pise, predali listu seljaci i reformisti. I sad kod seljaka stoji "prvi na listi je neki dr Petar Petrovic" ili bilo sta, a kod reformista "lista se zove dr. ..." znaci opet tacka posle dr. DA li neko namerno hoce da predstavi reformiste kao nepismene ili su stvarno nepismeni, ostaje misterija.  Zelenko
Sačuvana
Domaci izdajnik
Posvećeni mislilac

Duh bunta: +102/-91
Na mreži Na mreži

tikva bez korena

« Odgovor #34 poslato: 16.04.2008. 11:01 »

Reformistička, kakva je sada, ne bi mogla da zasluži moj glas, pa ni da imam pravo pet puta da glasam (prvi put LDP, a ostalo bih precrtao četiri puta). Ono što je toj partiji potrebno jeste:

- realnost (baratanje sa činjenicama, realnim stanjem stvari, istinom),
- edukacija i informisanost (viši nivo stručnosti za ono čime žele da se bave),
- stručniji kadar u samom vrhu partije,
- poštenje i iskrenost (dobre namere),
- inicijativa (učestalije pojavljivanje u medijima),
- kreativniji marketinški tim (katastrofalno su se predstavili u štampanom materijalu),
- odustajanje od populizma (ovo je opciono, ali ako žele da zasluže glasove intelektualaca, od populizma i narodnjaštva - primitivnog lokal-patriotizma - moraju da odustanu).

Kada to budu u stanju da urade, dakle, da se sami reformišu, imaće moj glas i naklonost.
Sačuvana

"U svakoj zemlji ima korova, ali samo u Srbiji se on zaliva."
Dr Zoran Đinđić
Ljubo Gazivoda
Posvećeni mislilac

Duh bunta: +76/-4
Van mreže Van mreže

...mlad majore....

« Odgovor #35 poslato: 16.04.2008. 11:31 »

Znam jednu osobu iz Beograda koja tvrdi da će glasati za njih. na moje pitanje zašto, reče eto iz inata ovima. U inatu je šansa, tj. na latinski: IN INATIO SANSVM EST!
Sačuvana

"Ko nije spreman da govori o kapitalizmu, onda neka ćuti o fašizmu."
Horkhajmer
avant-garde
Teatralni mislilac

Duh bunta: +1/-0
Van mreže Van mreže

« Odgovor #36 poslato: 20.04.2008. 01:18 »

svidja mi se što imaju debeogradizaciju u svom programu i što baš insistiraju na njoj. grad je u celosti izlepljen propagandnim materijalom protiv beogradizacije po prvi put na izborima otkad postoje. prognoziram da će da se dopadne i nenišlijama i da će da skupe solidan broj glasova.
jedino zameram što na plakatu 'svi putevi vode u beograd' postoje dva znaka, naisus i beograd. prvo što ono naisus nije jasno zašto nije napisano 'niš', a drugo šta će niš ako 'svi putevi vode u beograd'? zar ne treba da budu znakovi sa natpisima 'beograd' i levo i desno i pravo i svugde?
Sačuvana
direktor bolnice
Slobodni mislilac

Duh bunta: +3/-1
Van mreže Van mreže

« Odgovor #37 poslato: 20.04.2008. 21:19 »

Pravilno avantgarde
Treba da se napravi jedna partija da okupi sve decentralizacijske ideje u jednu politichku opciju na izborima ali se bojim da ti izbori nisu ovi nego mozhda oni sledetji, za chetiri godine dok ideja sazre
I takodje sumnjam da Ref. stranka ima taj kapacitet
Sačuvana
Mike Oldfield
Teatralni mislilac

Van mreže Van mreže

Došao ovde da podjebava

« Odgovor #38 poslato: 21.04.2008. 15:25 »

Reformistička, kakva je sada, ne bi mogla da zasluži moj glas, pa ni da imam pravo pet puta da glasam (prvi put LDP, a ostalo bih precrtao četiri puta). Ono što je toj partiji potrebno jeste:

- realnost (baratanje sa činjenicama, realnim stanjem stvari, istinom),
- edukacija i informisanost (viši nivo stručnosti za ono čime žele da se bave),
- stručniji kadar u samom vrhu partije,
- poštenje i iskrenost (dobre namere),
- inicijativa (učestalije pojavljivanje u medijima),
- kreativniji marketinški tim (katastrofalno su se predstavili u štampanom materijalu),
- odustajanje od populizma (ovo je opciono, ali ako žele da zasluže glasove intelektualaca, od populizma i narodnjaštva - primitivnog lokal-patriotizma - moraju da odustanu).

Kada to budu u stanju da urade, dakle, da se sami reformišu, imaće moj glas i naklonost.

Nikad ništa neće biti od stranke čiji predsednik je svojevremeno hteo na silu, u neo-slobističkom stilu da preotme Savez studenata univerziteta. Aleksandar Višnjić je oličnje licemerja, laži, megalomanske sujete i primitivizma. Nikad ne bih mogao da glasam za čoveka koji je izašao za govornicu u svečanoj sali Univerziteta u Banovini i rekao pred kamerama: "Kakvo je ovo mrsomudnje?"

Činjenica da se Reformistička stranka deklariše kao nekakav pokret za Niš je rečit dokaz da smo dotakli dno i da nema niže.
Sačuvana

Domaci izdajnik
Posvećeni mislilac

Duh bunta: +102/-91
Na mreži Na mreži

tikva bez korena

« Odgovor #39 poslato: 21.04.2008. 21:35 »

Pa... ja ne volim tako da poverujem u glasine... sve dok se sam ne uverim ili to ne objavi neki značajniji medij. Međutim, u ovom slučaju stvarno ima previše tih optužbi na račun ljudi iz Reformističke (par prijatelja mi je već pričalo nešto slično...) tako da ne mogu a da ne sumnjam u njihove namere (među kojima poštujem jedino ovu priču o beogradizaciji, i tu se slažem sa većinom prethodnih komentara).

No, kada bi se ta partija u velikoj meri reformisala, verujem da bi mi postali simpatični...
Sačuvana

"U svakoj zemlji ima korova, ali samo u Srbiji se on zaliva."
Dr Zoran Đinđić
Mike Oldfield
Teatralni mislilac

Van mreže Van mreže

Došao ovde da podjebava

« Odgovor #40 poslato: 22.04.2008. 16:06 »

Pa... ja ne volim tako da poverujem u glasine... sve dok se sam ne uverim ili to ne objavi neki značajniji medij. Međutim, u ovom slučaju stvarno ima previše tih optužbi na račun ljudi iz Reformističke (par prijatelja mi je već pričalo nešto slično...) tako da ne mogu a da ne sumnjam u njihove namere (među kojima poštujem jedino ovu priču o beogradizaciji, i tu se slažem sa većinom prethodnih komentara).

No, kada bi se ta partija u velikoj meri reformisala, verujem da bi mi postali simpatični...

Pa sve to i jeste bilo u medijima svojevremeno, postoje snimci, novinski članci...
Sačuvana

Stranice: 1 2 [3]   Idi gore
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  

Prebaci se na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.4 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC
Seo4Smf v0.2 © Webmaster's Talks | Srpski prevod: Jovan Turanjanin
Ispravan XHTML 1.0! Ispravan CSS!