Stranice: 1 ... 7 8 [9] 10   Idi dole
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  
Autor Tema: Narodne i Nase novine (stampani mediji u Nisu)  (Pročitano 12034 puta)
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Kalimero
Banovani korisnik
*

Duh bunta: +0/-0
Van mreže Van mreže

« Odgovor #120 poslato: 15.12.2007. 18:48 »

vidim da ste svi poklonici istine i slobode izrazavanja
zato ste  i banovali nalog bez razloga. znate i koji.
inace, administratori i urednici foruma trebalo bi da znaju bolje no da ljude nazivaju budalama.
toliko.

samo me zanima da li ce i ovaj post da bude obrisan
Sačuvana
novinarcina
Gradjanin
*

Duh bunta: +1/-0
Van mreže Van mreže

TRI...CETIRI...POZOR...SAD

« Odgovor #121 poslato: 17.12.2007. 20:20 »

Izasao je novi broj Niskog glasnika. Izasao je, ali ne u celosti. Na putu do Nisa, pretpostavljam negde kod Raznja (gde inace ispadaju i velike gumene trake za EPS iz ogromnih kamiona od kojih ja, eto, bezbrizno letujem i zimujem vec 15 godina, jel da) izgubio se dodatak, inace preksinoc gromoglasno najavljivan  od strane glavnog i odgovonog urednika na jednoj lokalnoj televiziji te smo vec prvi dan uskraceni za nesto sto je moglo da nam promeni zivot. No, to nije i jedino iznenadjenje. Ni uz pomoc lupe ne dodjoh do najavljene top teme. Jedan neobican poduhvat jednog neobicnog Nislije kako je to misteriozno najavljeno.Ni Nislije, ni poduhvata.
Zaista, sta reci? Da li ce jedne nasminkane novinice, sa tra la la tekstovima, u startu bajatim informacijama, nezabelezenim pravilima pisanja u istoriji novinasrtva, besramnim urednickim komentarima o sreci i dobroti posle svega sto se desavalo sa zaposlenima, pa i sa pokusajima da se hakerise ovaj forum, doneti nesto novo na ovom medijskom prostoru?

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Izvinjavam se. Nasla sam top temu. Neobicni poduhvat neobicnog Nislije je gospodin iz privrede koji je pruzio ruku i pogledao direktno u oci predsedniku drzave. A, kad se tako nesto desi, to obicno postaje prica koja se prepricava unucima, pise ni manje ni vise no glavni i odgovorni urednik.
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Da li ce Ruzo i ova novinica potrajati samo dok precednik ne prodje???????
Sačuvana

24.01.  Eci,peci,pec,ti si mali zec...
novinarcina
Gradjanin
*

Van mreže Van mreže

« Odgovor #122 poslato: 17.12.2007. 21:17 »

Da li u autoru teksta jos uvek zivi bivsa funkcija predsednika Komisije za ideoloska pitanja u SKOJ-u i da li ce nas do petka podsetiti kako je nekada,kada je bila bas mala, nosila stafetu?
Sačuvana

novinarcina
Gradjanin
*

Van mreže Van mreže

« Odgovor #123 poslato: 17.12.2007. 21:38 »

Sledbenicima druga Tita moral je jaca strana
Sačuvana

DaXa
Gradjanin
*

Duh bunta: +12/-7
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac

Da uistinu budem Bog!

« Odgovor #124 poslato: 17.12.2007. 21:48 »

Bravo, bravo ...
Sačuvana

"Mi zapravo znamo ako malo znamo. Sa znanjem raste i sumnja." - Gete
novinarcina
Gradjanin
*

Van mreže Van mreže

« Odgovor #125 poslato: 22.12.2007. 16:56 »

Hvala,hvala...
Nego,g. savetnik za novine, izaslanik WAC-a, g. Kristijan Balke, posle prvog broja Niskog glasnika, spakovao je svoje kufere i odletio za Njemacku za blagdane.Dakle, vec posle prvog broja ostavio je ekpu da se sami bore sa novim novinama. Ne znam da li ima toliko poverenja u ekipu koju je izabrao ili ga bas boli uvo, kao i sve ostale, sta ce izlaziti u novinama.Rekla bih i po drugom broju Niskog glasnika, pre ce biti ovo drugo.Totalno nezanimljivi, sa prezvakanim temama, bajatim informacijama.Jad urednicki bio i ostao.

Da,da ne zaboravim.Sudjenje sa mocnicima Elektronske industrije zbog kojih sam izgubila posao je u utorak, u deset sati.Inace, g. Balke,koji ne poznaje g. Vojkana Mitica,bivseg direktora Holdinga EI, gotovo da i nema pojma o kome se radi,video se s njim na 30 sekundi, nikada nije rucao s njim, i bas ga nervira taj tip, gle slucaja, stanuje u kuci njegove majke u centru Nisa.BLJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAK
Sačuvana

slucajni prolaznik
Gradjanin
*

Duh bunta: +0/-0
Van mreže Van mreže

« Odgovor #126 poslato: 23.12.2007. 14:09 »

odlichno, odlichno  aplauz

to su u nishu novinari koji ostaju bez posla!!! oni koji su sposobni da SAZNAJU INFORMACIJU. Pa makar i tu da nezvanicni glavni urednik Glasnika g.Balke zivi u kuci majke doticnog g-dina, inace clana jedne mnooogoo velike sekte - da joj ne spominjemo ime, pocinje na R, Balke to zna, kao i marketing vrh Niskog glasnika, kao i mnooogi tamo. I, da, u kuci tog g-dina dakle zivi, g-dina zbog koga novinar gubi posao jer se svojevremeno uz dozvolu prepadnutih i plasljivih urednika deska i rubrika tekstom okrznuo o njega... E,e,e,e,e,e...
 Zalosno je samo sto se takvi ljudi, mislim na one sposobne da donesu vest, cesto povlace iz novinarstva jer im pukne k.... da se nose sa lobijima, ovim ili onim, sa stokama urednickim, cesto interesno zavisnim ili samo ''puljivim'' (recnik moje babe, inace stare Nislijke...  Zvrko  ... I tako..... Dalje.... Pozdrav i sreca svima, pa i Niskom glasniku, iako njime rukovodi olosh do olosha (opet cast VEOMA malobrojnim izuzecima), i to onaj najgori olosh - preshminkani i nashminkani, napuderisani i namsejani do zuba, sa imidzom velikih ljubitelja dece, dobrote za ceo svet ... a iza toga ZLO

PS. Da, kad sam vec kod toga - u prvom broju Glasnika o dobroti je KOLUMNU napisala osoba kojoj ZLO, Djavo Licno, Sujeta, Tashtina (...) mogu biti srednje ime. Amin  :zbunjen:
Sačuvana
novinarcina
Gradjanin
*

Van mreže Van mreže

« Odgovor #127 poslato: 24.12.2007. 11:30 »

Sačuvana

novinarcina
Gradjanin
*

Van mreže Van mreže

« Odgovor #128 poslato: 29.12.2007. 18:03 »

Pitanje za forum administratora:a gde je moj post gore odnosno smajlic?

Sačuvana

Domaci Zdajnik
Gradjanin
*

Duh bunta: +158/-101
Van mreže Van mreže

« Odgovor #129 poslato: 29.12.2007. 18:39 »

Ja nisam pomerao nikakav smajli odavde. Jedino ako je poruka spojena sa prethodnom pa se i smajli preneo u prethodnu poruku. Spajanje se vrši onda kad jedna poruka bude napisana odmah posle prethodne, istog autora, na istoj temi, bez komentara nekog drugog između njih. Sem toga, postoji naznaka koja kaže da je prethodni vaš komentar izbrisan vašom intervencijom.
Sačuvana

- Četvrti broj časopisa Zapad [download]
- Političke komentare ostavljajte i na www.differentia-nis.org (nije neophodno registrovati se!)
novinarcina
Gradjanin
*

Van mreže Van mreže

« Odgovor #130 poslato: 29.12.2007. 19:16 »

evo,vratila sam...
hvala na obavestenju,da znam za drugi put

rekoh,da se hakeri nisu prepodobili....
Sačuvana

novinarcina
Gradjanin
*

Van mreže Van mreže

« Odgovor #131 poslato: 29.12.2007. 20:09 »

aman,gde je opet?
Sačuvana

novinarcina
Gradjanin
*

Van mreže Van mreže

« Odgovor #132 poslato: 08.01.2008. 09:33 »

Cudim se da niko do sada nije prokomentarisao nove novine u Nisu.Da li ljudi uopste znaju da od nedavno imamo novi dvonedeljnik u gradu.Jel citao neko???Znate li sta propustate???
Sačuvana

Plodni bizon
Gradjanin
*

Duh bunta: +53/-51
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac

« Odgovor #133 poslato: 08.01.2008. 09:51 »

Nazalost, meni jos nisu dospele u ruke. A stvarno bih voleo da vidim o cemu se radi u njima. Steta je sto ta gospoda ne uzima svoj posao za ozbiljno, pa tako kao svaki ozbiljniji list ne naprave i web sajt, da vidimo elektronsku verziju. To nije skupo. Maksimalno 200 evra za dizajnera da jednom to napravi da izgleda pristojno, i jednog coveka za unos tekstova, koji se verovatno ionako pisu u elektronskoj formi tako da mu ne bi bio nikakav problem, pa bi to mogao da radi za nekih 20ak hiljada dinara mesecno. Nikakav posao i nikakve pare, samo izgleda da im nedostaje volje.
Sačuvana
Durlanac
Gradjanin
*

Van mreže Van mreže

« Odgovor #134 poslato: 08.01.2008. 18:46 »

Bas me je interesovalo sta se prica o lokalnim pisanim medijima u Nisu. Zao mi je sto osim licnog prepucavanja ljudi koji su koliko sam shvatio ostali bez posla i onih koji su ostali u tim novinama niko nema nista da kaze. Da li je svrha ovog foruma uzajamna pljuvacina ili da se zauzme konkretan stav o tome trebaju li ovom gradu novine, kakve god bile. Iskreno ne zanima koje besan na koga i zbog cega. Te stvari se resavaju u kafani ili na ulici. A sto se pisanih novina tice i nasih i narodnih i ovih novih, kamo srece da Nis ima i pet novina i da se sve prodaju u ogromnom tirazu. To bi znacilo i da narod konacno ima para i za novine a i da zeli da cita o necemu sto se desava juzno od Beograda dakle u susednoj ulici.

Sačuvana
Stranice: 1 ... 7 8 [9] 10   Idi gore
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  

Prebaci se na: