|
provincijalac
|
 |
« Odgovor #105 poslato: 14.12.2007. 01:11 » |
|
ni ja ne mogu da odolim a da te ne poshaljem da izguglash i nauchish da je ad personam varijanta argumenta ad hominem koja je upravo korishcena u ovom sluchaju. shtavishe da si prochitala link koji si chak i dala videla bi shta znachi ad personam. toliko o tvom poznavanju osnovnih logichkih pojmova. drugo, shta ti znachi da se pojavljujesh u pet nickova na forumu i josh blatish po sebi predstavljajuci se kao 'danac'?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Plodni bizon
Gradjanin
Duh bunta: +53/-51
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #106 poslato: 14.12.2007. 04:24 » |
|
Ajde mir. Ovi likovi su dosli ocigledno da se svadjaju na forumu i nije im stalo do ozbiljnog drustvenog angazmana. Od takvih ne treba ocekivati da se brinu za jedan online medij kakav je forum, pa i ako bi se on bavio njihovim gradom. Da im je uostalom i stalo do grada napisali bi ponekad i neku kritiku na njegov racun, a ne samo kojekave prazne price od kojih je vremenska prognoza jos i najslozenija.
Ovim su novinari Nasih i Narodnih dokazali da su za palanku i ni za sta vise.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Cica Maca
Banovani korisnik
Duh bunta: +0/-0
Van mreže
Pol: 
Kalimero
|
 |
« Odgovor #107 poslato: 14.12.2007. 13:32 » |
|
ni ja ne mogu da odolim a da te ne poshaljem da izguglash i nauchish da je ad personam varijanta argumenta ad hominem koja je upravo korishcena u ovom sluchaju.
secam se da sam vec postovala, ali je post nekako nestao :) uglavnom, nisam ja bila ta koja je negirala upotrebu jedne od dve varijante, vec ti.
drugo, shta ti znachi da se pojavljujesh u pet nickova na forumu i josh blatish po sebi predstavljajuci se kao 'danac'?
u ogromnoj si, ali ogromnoj zabludi.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
To je nepravda!
|
|
|
|
provincijalac
|
 |
« Odgovor #108 poslato: 14.12.2007. 13:33 » |
|
u ogromnoj si, ali ogromnoj zabludi. u zabludi, kazhesh?  
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Cica Maca
Banovani korisnik
Van mreže
Pol: 
Kalimero
|
 |
« Odgovor #109 poslato: 14.12.2007. 14:32 » |
|
u zabludi, kazhesh?
tvrdim :) ali ocigledno se ne isplati biti iskren... bas nikada i nigde... pozdrav svima, pa i tebi koji si, ponavljam U ZABLUDI. se ( hint: veci broj racunara moze da nastupi sa iste IP adrese) Dakle, u zabludi si, bar po pitanju ovog naloga,koji uzgred mozes slobodno da zabravis :) a sto se drustvenog angazmana tice, ne dao bog da su nam aktivisti takvi, i da se za ljudska prava bore ljudi poput vas ovde.
jos jednom srdacan pozdrav i konacno zbogom.
U zabludi si ...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
To je nepravda!
|
|
|
novinarcina
Gradjanin
Duh bunta: +1/-0
Van mreže
TRI...CETIRI...POZOR...SAD
|
 |
« Odgovor #110 poslato: 14.12.2007. 20:44 » |
|
u zabludi, kazhesh?   Potukli ste sve rekorde.Trebalo mi je citavih 28 minuta da otkrijem sve zvucne nickove iz Nasih, ispricavam se Glasnika. To je, elem, mnogo manje od 45 minuta koliko vam je trebalo da se sakrijete od kolega na kolektivnom godisnjem odmoru iako je po strogim direktivama "patuljaka koji pojma o tome nemaju" trebalo da se krijete citavih 15 dana.Sportski,nema sta. Osim sto pretite sms-om, e-mailovima i ovako, o cemu jos razmisljate? Sve si nesto mislim, o mom sudjenju, u kojem nece biti nedodirljivih kao sto neki misle.Eto, ono se nekako priblizava.Priznajem u nezgodno vreme, bas uoci izlaska Glasnika. Sve neke sportiste ovih dana.Javlja mi se, bice i stativa ovde koliko volis. Za forumsku javnost radi se o sudjenju sa nekadanjim zbirima iz Elektronske industrije.Veliki brat ovog renomiranog zavoda je rucao sa mojim gazdom i nakon druge case piva se dogovorio oko mog otkaza.Nase, a svetsko. Pretnje primam i sutra ali samo od 10 do 12. I ja volim subotu.Porodicu iznad svega.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
24.01. Eci,peci,pec,ti si mali zec...
|
|
|
slucajni prolaznik
Gradjanin
Van mreže
|
 |
« Odgovor #111 poslato: 14.12.2007. 23:52 » |
|
Sweetie, o profesiji treba raspravljati uvek, a narocito kada se situacija zakomplikuje :) tada je breme odgovornosti i najteze, kako profesionalne tako i licne. jer, neki se kompromisi se prave lakse, neki teze, a neki se uopste i ne prave saljem ti kisic A nekad jednostavno nema smisla...I ja tebi kissic cica mao, i to cak veliki  ) NA ovaj goreispisani komentar cica mace ne stigoh da odgovorim, ali eto prilike. Cico  ) o profesiji treba raspravljati ukoliko nije ukaljana i degradirana do daske, kao sto je u Nasem slucaju bio slucaj  . Jer, ako tekstove nemas gde da objavis jer su novine u vlasti imbecilnih - i ljudi koji ih nisu otvorili da bi se ozbiljno bavili izvestavanjem vec da pokriju mutne radnje - onda se obesmisljava sve, a ne mozemo se praviti ludi i zamisljati da smo u Beogradu ili Londonu i da radimo za Fox, B92 ili Sky news pa da raspravljamo o novinarstvu u kriznim situacijama. Vise mozemo da pricamo (samo) o stravicnoj degradaciji stomaka :ljut2: jer i novinari, slazemo se, jedu, piju vodu, sok, kafu... :-D Kad smo vec kod toga, ista mi se jako pije :jezik: A cesto nam se svima desava da izjednacimo pogled na ovakvu vrstu profesije sa kuvanjem rucka, sto se desava sa nekim urednicama u nekim glasnicima :  Pritom ne smatram da sam najpaMeTan i da sve znam, samo je to moja teorijska pretpostavka, jeli,,, Slozicemo se i oko toga da su neki kompromisi neizbesni, nekako tako ispadne, ali je bitno da nigde nema zle namere. Sve zavisi od toga kakvi su nazori, jeli... :))) kiss opet :)
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
slucajni prolaznik
Gradjanin
Van mreže
|
 |
« Odgovor #112 poslato: 15.12.2007. 00:49 » |
|
I da, molim Plodnoga bizona da malo argumentuje svoje opaske, ne zato sto se osecam prozvanim, vec da bi narodu ovom bilo jasnije na sta misli kad kaze da nikad niko nije prozvao odgovorne ili zaceprkao nesto u niskim novinama, bilo kojim... Tvrdim odgovorno da to nije tacno, samo, da se razumemo, ne moze svaki tekst biti takav, i ne moze biti u svakom broju, posebno u lokalnim listovima koji zavise od mnogo cega. takvi tekstovi su, objektivno, uspeh sam po sebi, ako budu objaVLJENI u integralnom izdanju.. Ovo je grad osrednje velicine i ljude treba informisati o mnogo cemu... (bez zelje da se svadjam ovo kazem...) A na pitanje o tome ko je jedan preteci g-din....... kvalifikacije, ovde izrecene na njegov racun su grzne, mnoge i nebitne, ali da je razocarao - jeste... 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Plodni bizon
Gradjanin
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #113 poslato: 15.12.2007. 14:04 » |
|
Ovo je grad osrednje velicine i ljude treba informisati o mnogo cemu... (bez zelje da se svadjam ovo kazem...) 'Oces da kazes da je to opravdanje za manjak kritickih i ozbiljnih, pravih novinarskih tekstova? Kako to? Kako mogu Politika, Danas, Dnevnik, pa i Blic da rade izdanja sa bar pet-sest takvih ozbiljnih tekstova, a da ovi niski stampani mediji ako i izdaju nesto to je podvig? Zbog cega? Pa neka odu i neka urade intervju sa nekom lokalnom budalom, nekim lokalnim klovnom. Neka to bude i Mile Ilic, ali neka ga pitaju o nekim stvarima koje bi mozda mogle da nauce necemu gradjane Nisa. Neka odu i neka pitaju Magicnog Ciru za intervju, on je covek dokon, ispricao bi vam nesto i za 10 minuta imate dobar tekst za novine. Kad to moze da uradi onaj Doderovic iz Glasa javnosti, koji je tabloidni dnevni list, zasto to ne bi mogao i neki lokalni, niski medij? Ako je Glas bolji i ako su njihovi novinari bolji od lokalnih, onda ove sve lokalne treba pozatvarati, jer je to ispod svakog nivoa.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
provincijalac
|
 |
« Odgovor #114 poslato: 15.12.2007. 15:12 » |
|
ovi wac-ovi pokushavaju sa nekim hakerom da se ubace na forum. gledaj ovo:  pokushaj logovanja na forum kao "admini..." (administrator)  zanima se za temu narodne i nashe novine (shtampani mediji u nishu) buduci da prete, ko josh mozhe da pokusha ovako neshto, zbog chega bi, ako ne ove budale iz wac-a?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Admini...
|
 |
« Odgovor #115 poslato: 15.12.2007. 15:48 » |
|
Problem se resava jednostavno: zabranom pristupa forumu sa svih staticnih IP adresa sa kojih su doticni pristupali forumu.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
novinarcina
Gradjanin
Van mreže
|
 |
« Odgovor #116 poslato: 15.12.2007. 16:02 » |
|
U wacovim novinama vise nema hakera.Oba su otpustena. Izgleda da obaraju novi rekord. Ovog puta kako za tri minuta od gosta postati administrator. Ja mislila da za ponedeljak spremaju Niski glasnik, a gle ti njih cime se oni bave.C,c,c,c...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Plodni bizon
Gradjanin
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #117 poslato: 15.12.2007. 16:04 » |
|
Znaci izlazi u ponedeljak? Ajde bas cu da kupim taj Glasnik da vidim sta ima. Jedva cekam da se raspali kritika po njima. Nazalost, posto im je zabranjen pristup, tesko da ce moci da vide. Sem sa nekog Dial Up-a.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
novinarcina
Gradjanin
Van mreže
|
 |
« Odgovor #118 poslato: 15.12.2007. 16:20 » |
|
Za deset minuta imacete prilike da na TV 5 slusate i gledate glavnog i odgovornog urednika Niskog glasnika.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
novinarcina
Gradjanin
Van mreže
|
 |
« Odgovor #119 poslato: 15.12.2007. 17:08 » |
|
Glavni i odgovorni urednik Niskog glasnika se propisno obrukao na kanabetu.Bolje bi bilo da je ostala sutjeti na bilbordu nego da kaze uoci izlaska Niskog glasnika da je glavna tema prvog broja "jedan neobican poduhvat jednog naseg Nislije".Da li se tako promovisu nove novine?
Inace, evo, kako je gl. i odgovorni saopstio, nece bas svih 48 strana biti u punom koloru kako je mali Perica to zamislio.. Morace zbog tehnickih problema jedno 16 strana da bude crno-belih. Tehnicki problemi su, za vasu informaciju mnogo veci nego sto je gospodja otkrila. Nesto se srpska i nemacka strana ne mogu dogovoriti, pa ce izgleda dodatak biti stampan u Subotici, a novine u Beogradu. Lepo,nego kako i ko ce ubaciti dodatak u novine...
E, a onda smo na televiziji i malo lagali Nislije. Iza Niskog glasnika stoji famozni SPOT AG iz Beca kao i iza Nasih novina,rece urednica i ostade ziva.WAC pojela maca. Nigde ga nema, a onda gospodja pomenu saradnju sa Auto bildom koji i te kako ima veze sa g. Wajmerom, regionalnim direktorom WAC-a za Balkan.
Format i dizajn novine je tabloidan, sa ozbiljnim sadrzajem.To je provereno na medijskom trzistu Evope i Amerike.Fascinirana sam ovom izjavom.Cak toliko da sam zaboravila i na glavnu temu prvog broja.
I za kraj,poziv Nislijama da se u ponedeljak na standu kod Kalce upoznaju sa ekipom Niskog glasnika. E, to vec nije slagala. Svi, zaista,svi mogu da stanu na jedan stand.
Ah, da...mozda je neobican poduhvat jednog Nislije haker iz Nasih koji je za tri minuta od gosta pozeleo da bude administrator?????
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|