Stranice: [1] 2   Idi dole
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  
Autor Tema: Chari Vlasotinca  (Pročitano 1032 puta)
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Miroslav Ibic
Rabiosum unguentum

Duh bunta: +82/-1014
Van mreže Van mreže

« poslato: 20.07.2008. 20:34 »

Ovde cemo pisati o charima Vlasotinca

g.Idi Dada Amin je rekao:

Meni je Vlasotince cool, skroz....

Jeees....

Onda ga je Lanavi Pitala a?

Ide u drugom smeru, ali bih bas volela da cujem obrazlozenje za ovo??

a onda je g. Idi Dada Amin rekao:

Poznavao sam super ribu iz Vlasotinaca........ frajer

a onda je Lanavi rekla:

Bas ti jak razlog  kukuc ...i pored super ribe, nisam bas sigurna da bi tamo moglo dobrovoljno da se zivi (Rino, ovo nisi cula!).

a onda sam ja postavila ove slichice:

shta bre?
lanavi, znash li ti shta prichash?
evo ti ribe

usamljeno drvo

skulptura

ccc, malo li je?

evo vam josh slichice, prelepe su, zar ne?

Sačuvana

lanavi
Kvalitetan korisnik
*

Duh bunta: +90/-13
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: 20.07.2008. 20:48 »

Da razgranicimo prvo...jel mislis na ovog soma ili na ovu mladicu u belom? Impresivno je i jedno i drugo...ali Amin se nije izjasnio na koji pecaroski ulov misli.

Ove mrtvacke sanduke imas gde god hoces, pa Vlasotince nije jedino mesto gde se umire iako je kao grad ubitacno i smrtonosno po zivot.

Ajd ovo drvce da razumem, bice od njega jednog dana jedan veliki hladodrz, posebno sto je posadjeno na dobrom mestu, ispred prodavnice, pa kad izadjes na vrucinu sa pivcugom u limenci...sednes, hladis se...uzivancija...

Skulptura - Vlasotincani su bas umetnicki nastrojeni, nije to za bacanje...samo je ovde malo djubreta uzeto u obzir.

Onu narednu sliku ne razumem...to mora da mi se objasni.

Cica-maca ko svaka buvara...ima i lepsih.

A ova fontana...kao da neko povraca iz zida...stvarno je gadno da se naslonis ovde i pijes ovu bljuvotinu...mene ovo plasi.

Sačuvana

Optimist svuda vidi zeleno a pesimist samo crveno svetlo...Medjutim, mudrac je slep za boje.
                                                               Sartr
Miroslav Ibic
Rabiosum unguentum

Van mreže Van mreže

« Odgovor #2 poslato: 20.07.2008. 21:18 »

Da razgranicimo prvo...jel mislis na ovog soma ili na ovu mladicu u belom? Impresivno je i jedno i drugo...ali Amin se nije izjasnio na koji pecaroski ulov misli.

pa na obadva.... jao, lanavi, kad bi ti samo znala kako su dobre ove slichice sa ribama... ima ih na dva mesta u vlasotincu...
jednom idemo ja moj brat i marko i moj brat je samo stao odjednom, onda sam i ja videla uzhas.
ali ne valja kvalitet, mobilnim sam slikala.
sutra, zdravlje bozhe, probudicu se rano, pa sve ima da poslikam to, i pored vlasine da odem da vidim jel josh ljudi hodaju unazad.
lanavi, lanavi, ne znash ti koliko je lepo ovde... koliko ima toga da se pokazhe i ispricha...
ja i moj brat smo jednom i imali turistichku organizaciju "Vidi Vlasotince". Mnogo je lepo bilo.
Raduje me ovaj projekat. Ja cu ovde da pishem o charima vlasotinca :)

Citat
Onu narednu sliku ne razumem...to mora da mi se objasni.

tu se prodaje pomfrit lanavi.... to je onaj kao shporetic tezga gde se prodaje pomfit...

Citat
A ova fontana...kao da neko povraca iz zida...stvarno je gadno da se naslonis ovde i pijes ovu bljuvotinu...mene ovo plasi

osmeh
Sačuvana

Domaci Zdajnik
Gradjanin
*

Duh bunta: +158/-101
Van mreže Van mreže

« Odgovor #3 poslato: 20.07.2008. 21:31 »

...da odem da vidim jel josh ljudi hodaju unazad.

Ovo je fantastično! "Ljudi koji hodaju unazad"! Međutim, to je teatar, a fakt je da tamo - pretpostavljam - vreme ide unazad. Istorija ide unazad... Civilizacija implodira... i tako... Uglavnom, tužna slika. Žao mi je što neki ljudi moraju da žive u takvim uslovima, dok drugi, na samo nekoliko stotina kilometara severno od te tačke, žive kvalitetom Bečlija.
Sačuvana

- Četvrti broj časopisa Zapad [download]
- Političke komentare ostavljajte i na www.differentia-nis.org (nije neophodno registrovati se!)
Miroslav Ibic
Rabiosum unguentum

Van mreže Van mreže

« Odgovor #4 poslato: 20.07.2008. 21:33 »

ne, ljudi stvarno hodaju unazad!
vi meni ne verujete shta pricham???
sve shto sam ikad rekla je sushta istina!ho, oh, bozhe
Sačuvana

lanavi
Kvalitetan korisnik
*

Van mreže Van mreže

« Odgovor #5 poslato: 20.07.2008. 21:34 »

A jel se jos ljudi dave po tim vrtlozima ludacke reke? I pijacu da slikas...i Djosu kad vidis...sve, sve...sve da fotoargumentujes. Nisam znala da vi tamo prodajete pomfrit ?! A ona manifestacija vina?

Žao mi je što neki ljudi moraju da žive u takvim uslovima, dok drugi, na samo nekoliko stotina kilometara severno od te tačke, žive kvalitetom Bečlija.

Ne znam na koje stotine km mislis...u zemlji, van zemlje, zapadno, severno? Mislim, to je rastegljiv pojam. Pa Vlasotince je bolje na primer od Svrljiga...mozda od Bele Palanke...zamislite tek Medvedju, Vladicin Han...
Sačuvana

Optimist svuda vidi zeleno a pesimist samo crveno svetlo...Medjutim, mudrac je slep za boje.
                                                               Sartr
Domaci Zdajnik
Gradjanin
*

Van mreže Van mreže

« Odgovor #6 poslato: 20.07.2008. 21:51 »

Ne znam na koje stotine km mislis...u zemlji, van zemlje, zapadno, severno? Mislim, to je rastegljiv pojam. Pa Vlasotince je bolje na primer od Svrljiga...mozda od Bele Palanke...zamislite tek Medvedju, Vladicin Han...

Mislio sam na sever, naravno. Pre svega na život u Beogradu. Mada je Vlasotince gore od svake od ovih navedenih opština.

Što se tiče one teze da je Vlasotince najgore mesto za život... izašao je tekst o tome... evo i linka, pošto je postavljen na forumu: Vlasotince - najnepoželjnija opština za život u Srbiji.
Sačuvana

- Političke komentare ostavljajte i na www.differentia-nis.org (nije neophodno registrovati se!)
lanavi
Kvalitetan korisnik
*

Van mreže Van mreže

« Odgovor #7 poslato: 20.07.2008. 22:04 »

Mislio sam na sever, naravno. Pre svega na život u Beogradu. Mada je Vlasotince gore od svake od ovih navedenih opština.

Hajde ovako....malo se kvari ova tema ali moram ovde da nastavim...ovde ima ljudi iz razlicitih gradova....Rino ce reci (mada ne racunam na ozbiljnije izlaganje ali ako bi se malo potrudila da to razjasni i drugima osim tebi onda bi bilo dobro) nesto vise o Vlasotincu, Final moze o svojoj Grdelici, Vojvodjani o svojim gradovima (ima ih bar iz dva mesta ako ne vise), Beogradjani o Beogradu, ima i Kragujevcana...malo je zahtevnije, trazi dozu informisanosti ali ako i ne moze da se potkrepi licnim (mada je tako najbolje) moze zvanicnim podacima....nije nemoguce razluciti sta je i gde je bolje.
Stav o beclijskom standardu Beogradjana i onih iznad je malo detinjast i mislim da nije dobro uzgajati iluzije o nekim stvarima...izvini sto ovo moram da ti kazem. Razumem da zelis da potenciras prednosti (ima ih jos kako a o nekim ostali mogu samo da mastaju iako su u ravni zadovoljenja nekih normalnih, uobicajenih ljudskih potreba) ali je iluzorno pricati o nekim avionima i kamionima...mi smo jednostavno svi u jako losem polozaju, nesvesni koliko losem. 
Sačuvana

Sartr
Domaci Zdajnik
Gradjanin
*

Van mreže Van mreže

« Odgovor #8 poslato: 20.07.2008. 22:09 »

Stav o beclijskom standardu Beogradjana i onih iznad je malo detinjast i mislim da nije dobro uzgajati iluzije o nekim stvarima...izvini sto ovo moram da ti kazem. Razumem da zelis da potenciras prednosti (ima ih jos kako a o nekim ostali mogu samo da mastaju iako su u ravni zadovoljenja nekih normalnih, uobicajenih ljudskih potreba) ali je iluzorno pricati o nekim avionima i kamionima...mi smo jednostavno svi u jako losem polozaju, nesvesni koliko losem.

Ne slažem se nimalo sa ovim ovde rečenim. Moj stav je da razlike između života u Beču i života u Beogradu možda i ima, ali da to nije toliko drastična razlika, na kojoj god strani da pretegne. Čak nisam siguran da Beč ima veći prihod od Beograda, ali to je sve za neku drugu temu. Beograd je zasigurno daleko perspektivniji grad od Beča. Opet, to je neki moj stav, i opet oftopik...
Sačuvana

lanavi
Kvalitetan korisnik
*

Van mreže Van mreže

« Odgovor #9 poslato: 20.07.2008. 22:17 »

Pa ne znam kako sada i u kom smeru da potegnemo ovu pricu da ne bi kvarili temu...no volela bih da se malo i o tome napise nesto. Doduse, nemam uvida o stvarima koje se ticu privredne, ekonomske pozadine Beca ali...jos kada bi mogao da se javi neko ko moze o tome nesto da kaze. Razlika je frapantna, drasticna, nepojmljiva!!! Mozda Bec moze da se uporedi sa Ljubljanom (iako ovo izgleda smesno) ali sa Beogradom, nikad! U obzir treba uzeti saobracaj tj. putnu infrastrukturu, gradjevinarstvo, ekonomiju, zastitu zivotne sredine, turisticki aspekt...mnogo toga.
Sačuvana

Sartr
prvoskociparecihop
Nazionalist
*

Duh bunta: +20/-64
Van mreže Van mreže

« Odgovor #10 poslato: 21.07.2008. 09:28 »

Ne slažem se nimalo sa ovim ovde rečenim. Moj stav je da razlike između života u Beču i života u Beogradu možda i ima, ali da to nije toliko drastična razlika, na kojoj god strani da pretegne. Čak nisam siguran da Beč ima veći prihod od Beograda, ali to je sve za neku drugu temu. Beograd je zasigurno daleko perspektivniji grad od Beča. Opet, to je neki moj stav, i opet oftopik...

Dakle, prevazisao si samog sebe u sirenju besmisla.
Sačuvana

"Latini su stare varalice, u njih covek nema uzdanice."
Vladimir
Kvalitetan korisnik
*

Duh bunta: +38/-10
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac

最もセクシーな人生存

« Odgovor #11 poslato: 28.07.2008. 18:03 »

Ja sam u pomenutom mestu boravio jednom i iz njega poneo brdo... ne! planinu predivnih sećanja i utisaka.
Upoznao sam i par prekozanimljivih ljudi iz istog mesta! Takvi ljudi su odista jedna velika ČAR Vlasotinca. ČAR!
Sačuvana
Miroslav Ibic
Rabiosum unguentum

Van mreže Van mreže

« Odgovor #12 poslato: 28.07.2008. 18:06 »

Moj drug (vladimir) on kazhe da je vlasotince stecishte genijalaca, i da su takvi svi ljudi koje je upoznao odatle Oo

inache, moj drug vladimir je u vlasotince bio sa FOLKLORNOM GRUPOM I ON SE TOGA STIDI
Sačuvana

Vladimir
Kvalitetan korisnik
*

Duh bunta: +38/-10
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac

最もセクシーな人生存

« Odgovor #13 poslato: 28.07.2008. 18:50 »

vladimir je u vlasotince bio sa FOLKLORNOM GRUPOM I ON SE TOGA STIDI

Izvinjavam se zbog offtopica, ali moram reći da se ne stidim! Ja sam u tom Vlasotincu naime upoznao neku krajnje zanimljivu baku koja je na sred centra (trga) došla piškiti da bi me tokom te radnje upitala nešto vezano za etnologiju. Ja sam inače sedeo tu u opancima i ostalim aksesoarima. Rekla mi je da mi samo šubara nedostaje da izgledam kao _______________ (ovde valja upisati ime nekog poznatog srpskog čobanina, jer me je sa njime poredila,  a ja se ne mogu setiti njegovog imena). Ja sam se tada osmehnuo i rekao da neću da nosim jer mi je žao ovce što je zbog nje stradala. Utom me dođe drug odvesti jer ja naime nisam primetio koliko je ova situacija bila urnebesna mojim drugovima i drugaricama čobanima koji su me iza drvceta obližnjeg posmatrali i smejuljili se. A meni je baš bilo zanimljivo.
Sačuvana
Morella
Gradjanin
*

Duh bunta: +101/-12
Van mreže Van mreže

Pol: Žena

Hipik

« Odgovor #14 poslato: 29.07.2008. 11:54 »

Koj ce mene da vodi u Vlasotince a?
Lanavi, da odemo nas dve mozda i mi stogod upecamo:D
Sačuvana

"Gde god sam nasao zivo bice, nasao sam i volju za moc; cak i u volji sluge nasao sam volju da bude gospodar"
Stranice: [1] 2   Idi gore
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  

Prebaci se na: