Stranice: 1 2 3 [4] 5 6   Idi dole
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  
Autor Tema: Naše omiljene reči  (Pročitano 11116 puta)
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
milos
Mlađi starac
Van mreže Van mreže

« Odgovor #45 poslato: 17.06.2009. 13:27 »

'Es' kurac - nije cool
Sačuvana

ma gluposti!
milos
Mlađi starac
Van mreže Van mreže

« Odgovor #46 poslato: 17.06.2009. 13:31 »

Sprdac'na! cool
Sačuvana

ma gluposti!
DramatisPersonae
Banovani kreten
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac

« Odgovor #47 poslato: 17.06.2009. 21:27 »

Pklat - interdimenzionalno bice, koje je doshlo da pokori zemlju otimajuci ljudima emocije, i pretvarajuci ih u emotivne zombije.
 kukuc
(a i pesma od zabranjenog pushenja)
« Poslednja izmena: 17.06.2009. 21:28 DramatisPersonae » Sačuvana

gobbledygook!
milos
Mlađi starac
Van mreže Van mreže

« Odgovor #48 poslato: 18.06.2009. 13:48 »

djuvegija cool
Sačuvana

ma gluposti!
milos
Mlađi starac
Van mreže Van mreže

« Odgovor #49 poslato: 18.06.2009. 13:51 »

Beban - krupan, debeo covjek, su bejbi fejsom, i veoma glup cool

Opajdara - joj bre  cool
« Poslednja izmena: 20.06.2009. 13:11 Hyperion » Sačuvana

ma gluposti!
milos
Mlađi starac
Van mreže Van mreže

« Odgovor #50 poslato: 21.06.2009. 13:43 »

Papazjanija cool
Sačuvana

ma gluposti!
Hyperion
Forumska policija
Van mreže Van mreže

« Odgovor #51 poslato: 04.07.2009. 01:42 »

ovo nije omiljena reč, nego omiljeni izraz:

'oću kurac! (u rečenici - ma, 'oću kurac to uraditi!)

fascinira me to bespotrebno kompliciranje - umesto da lepo i jednostavno kažeš - neću! ti kažeš - 'oću kurac! smejanje
jebeno ženijalno smejanje
Sačuvana

"Puka je laž, što kažu, o bozi, da nemate vlasti,
Otkad kršćanski krst klasični poruši svijet..."
Eon_Blanc
Građanka
Van mreže Van mreže

Pol: Žena

« Odgovor #52 poslato: 04.07.2009. 01:48 »

Hahahhaah!!!! A stvarno jeste Cheesy
A meni se svidja kleberiti / kliberiti - smijati se iritantno , ili onda kad nije vrijeme za smijeh
 , ali ne toliko , koliko u recenici :
Sto se kleberish?
hahahahhahahahah
« Poslednja izmena: 04.07.2009. 01:57 Eon_Blanc » Sačuvana

Ih lele, sto se ne ubih,
lele, sto se ne ubih,
ispod one kruske...
Ih lele, sto se ne ubih
tamo gde si pala ti
na tudje grudi muske...
DramatisPersonae
Banovani kreten
Van mreže Van mreže

« Odgovor #53 poslato: 04.07.2009. 11:51 »

Vispreno
hahaha drug i josh jedan drug bash bash hejtuju tu rech, i bilo koga kome stoji ta rech, medjutim meni je nekako kul.
Vispreno. hahahaha  Zvrko
Sačuvana

gobbledygook!
prvoskociparecihop
Metuzalem
Van mreže Van mreže

« Odgovor #54 poslato: 04.07.2009. 15:00 »

ovo nije omiljena reč, nego omiljeni izraz:
'oću kurac! (u rečenici - ma, 'oću kurac to uraditi!)
fascinira me to bespotrebno kompliciranje - umesto da lepo i jednostavno kažeš - neću! ti kažeš - 'oću kurac! smejanje
jebeno ženijalno smejanje

Nezgodna uzrecica.
Neko ti kaze popusi mi, a ti njemu na to po navici 'oću kurac!
Jednom se u mom drustvu jedan tako zajebo pa je za navek dobio nazimak "pusika".
« Poslednja izmena: 04.07.2009. 23:51 Militantni Autonomaš » Sačuvana

Godine 1334, Lajpciški parlament je doneo propis da se svako onaj ko progovori lužičkosrpskim jezikom kažnjava smrtnom kaznom.
svetac38
Građanin
Van mreže Van mreže

« Odgovor #55 poslato: 04.07.2009. 16:55 »

Poslovni  srpski  recnik

U  svetu se kaže :                                                    kod nas se kaže:

1   zdravo  dragi gospodine,dugo se nismo videli                                     gde si pizda ti materina

gospodin kod koga ste bili izuzetno je obrazovan                                on je peder

mislim da niste dobro sagledali sve aspekte ugovora                           jebem te ćorava

mora da se šalite                                                                             sereš

ne,nikako niste u pravu                                                                    puši kurac

neću                                                                                              oću,boli me kurac

mislim da informacija koju imate ne odgovara u                                 jedeš govna

potpunosti činjeničnom stanju

vaša sekretarica je vrlo simpatična                                                   jel' jebeš ti to

prijatno                                                                                        diši malo

na kakvoj funkciji je gospodin u firmi                                               koji je on kurac tamo

trenutno nismo zainteresovani za reklamu                                        koji će mi kurac reklama

smatram da njegovo mišljenje ne treba uvažavati                              ko ga jebe

smatram da je ovaj projekat lako ostvarljiv                                       ma to je pičkin dim

smatram da je ovaj projekat gotovo nemoguće ostvariti                     može al' u kurcu

trenutno nismo u mogućnosti da vam damo robu na odloženo plaćanje    da ti dam kurac na odloženo

na taj zakon ne treba obraćati pažnju                                                   jebo zakon

najzad,napokon                                                                                 fala kurcu

trenutno naša firma ne stoji najbolje                                                    u govnima smo do guše

gospodin  sa kojim ste pregovarali je veoma oprezan pregovarač            ma teraj ga u pizdu materinu

da li biste bili ljubazni da mi objasnite zašto odbijate dalju saradnju         koji ti je moj

razvoj situacije na tržištu nam ne ide na ruku                                        e ,do kurca

gospoda u kancelariji su veoma uticajne ličnosti                                     sve moj do moga

dotični gospodin nema mnogo uticaja                                                   može da mi ga popuši

hvala                                                                                                izraz ne postoji kod nas
« Poslednja izmena: 04.07.2009. 23:52 Militantni Autonomaš » Sačuvana

Beskorisno je pobijati tuđe mišljenje; ponekad čovek uspe da pobedi nekoga u diskusiji, ali da ga uveri - nikada. Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru. (Dumas)
Hyperion
Forumska policija
Van mreže Van mreže

« Odgovor #56 poslato: 04.07.2009. 17:20 »

hahahah, sveče, svaka čast što si ovo postavio, baš sam se nasmejao, hahahh smejanje
al ovo je stvarno ženijalno..i što je najgore..i više nego istinito, jer su to oni izrazi koje svaki dan svako od nas sreće u razgovoru i to je super smejanje
Sačuvana

"Puka je laž, što kažu, o bozi, da nemate vlasti,
Otkad kršćanski krst klasični poruši svijet..."
Nektarije
Banovani kreten
Van mreže Van mreže

« Odgovor #57 poslato: 04.07.2009. 18:35 »

sve bolje od boljeg
Sačuvana
prvoskociparecihop
Metuzalem
Van mreže Van mreže

« Odgovor #58 poslato: 04.07.2009. 18:38 »

do jaja  cool
Sačuvana

Godine 1334, Lajpciški parlament je doneo propis da se svako onaj ko progovori lužičkosrpskim jezikom kažnjava smrtnom kaznom.
Rinotileksomaničarka
Rabiosum unguentum
Van mreže Van mreže

« Odgovor #59 poslato: 13.08.2009. 10:56 »

zebnja, kakva je to rijech
Sačuvana

ti si pametan pas ti si NJEMAČKI OVČAR
Stranice: 1 2 3 [4] 5 6   Idi gore
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  

Prebaci se na: