Stranice: 1 2 3 [4] 5 6 ... 8   Idi dole
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  
Autor Tema: Standardne web gluposti/vicevi i ostalo  (Pročitano 7039 puta)
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Miroslav Ibic
Rabiosum unguentum

Duh bunta: +87/-1014
Na mreži Na mreži

« Odgovor #45 poslato: 21.04.2008. 19:22 »

vaj, bat vaj???
ajv hrd sach koments bifor, bat aj dont andrstend vaj, ou vaj
Sačuvana

Smrt pedofiliji!
DramatisPersonae
Gradjanin
*

Duh bunta: +53/-14
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac

Teshko je biti fin, nije teshko biti svinja!

« Odgovor #46 poslato: 21.04.2008. 19:24 »

Bikoz itc ivlnes grebz ja und it daz nat let go
Sačuvana

You can get all the things
You never needed
You can sell people crap
And make them eat it

Where is our John Wayne
Where is our sacred cowboys now?
Where are the Indians on the hill
There's no Indians left to kill
Miroslav Ibic
Rabiosum unguentum

Na mreži Na mreži

« Odgovor #47 poslato: 21.04.2008. 19:25 »

bat itz nat ivlnes, itz gudnes and plizines saraunds maj hart vajl aj plej it.
aj get a litl skerd dou, bat mi lajks end lovz it.
Diz gejm iz gud for jor hard end kidnijs
Sačuvana

Smrt pedofiliji!
DramatisPersonae
Gradjanin
*

Duh bunta: +53/-14
Van mreže Van mreže

Teshko je biti fin, nije teshko biti svinja!

« Odgovor #48 poslato: 21.04.2008. 19:30 »

Aj get a litl pissd ven aj dount knou hau to pas sam levl
Bat, itc najs dou.
:)
Sačuvana

You can get all the things
You never needed
You can sell people crap
And make them eat it

Where is our John Wayne
Where is our sacred cowboys now?
Where are the Indians on the hill
There's no Indians left to kill
Miroslav Ibic
Rabiosum unguentum

Na mreži Na mreži

« Odgovor #49 poslato: 26.04.2008. 23:29 »

na ovom sajtu mozhete saznati shta ste bili u proshlom zhivotu!!!
ja sam bila doktor na novom zelandu blizu 1700 godine, sekla sam ljude! a, i bila sam madjionichar!

http://www.thebigview.com/pastlife/
Sačuvana

Smrt pedofiliji!
Truman
Gradjanin
*

Duh bunta: +67/-27
Na mreži Na mreži

Dark Knight

« Odgovor #50 poslato: 27.04.2008. 11:55 »

I don't know how you feel about it, but you were female in your last earthly incarnation.You were born somewhere in the territory of modern Yukon around the year 1200. Your profession was that of a philosopher and thinker.

A ja sam bio zena!!! :ljut2:
Sačuvana

"Kada bi mozak bio tako prost da bismo ga mogli razumeti mi bismo bili tako glupi da ga ne bismo mogli razumeti."
Morella
Gradjanin
*

Duh bunta: +104/-12
Na mreži Na mreži

Pol: Žena

Hipik

« Odgovor #51 poslato: 27.04.2008. 18:57 »

Truman i ja smo bili ista osoba...imagine that:D
Sačuvana

Postajem siguran da
To je stvaran svet oko mene
Samo čekam da prođe
lanavi
Kvalitetan korisnik
*

Duh bunta: +90/-13
Van mreže Van mreže

« Odgovor #52 poslato: 28.04.2008. 17:12 »

I don't know how you feel about it, but you were female in your last earthly incarnation.You were born somewhere in the territory of modern Yukon around the year 1200. Your profession was that of a philosopher and thinker.

A ja sam bio zena!!! :ljut2:

A jel' to neki hendikep, mana?
Sačuvana

Optimist svuda vidi zeleno a pesimist samo crveno svetlo...Medjutim, mudrac je slep za boje.
                                                               Sartr
Morella
Gradjanin
*

Na mreži Na mreži

Hipik

« Odgovor #53 poslato: 28.04.2008. 17:20 »

Truman se javno opredelio da mu je fizicki izgled kod zene izuzetno bitan . Ja bih rekla da je bio neka jako ruzna zena u proslom zivotu pa ga je sad sramota i stidi se:D
I treba!!

Ne znam kako ide taj princip reinkarnacija...jel po budzimu primamo novu inkarnaciju po "zasluzi" ili covek mora proci kroz sve oblike zivih bica?

Ali to sad nema ni veze.
Sačuvana

Postajem siguran da
Samo čekam da prođe
Truman
Gradjanin
*

Na mreži Na mreži

Dark Knight

« Odgovor #54 poslato: 28.04.2008. 17:39 »

Truman se javno opredelio da mu je fizicki izgled kod zene izuzetno bitan . Ja bih rekla da je bio neka jako ruzna zena u proslom zivotu pa ga je sad sramota i stidi se:D
I treba!!

Ne znam kako ide taj princip reinkarnacija...jel po budzimu primamo novu inkarnaciju po "zasluzi" ili covek mora proci kroz sve oblike zivih bica?

Ali to sad nema ni veze.

A odakle ti ovo? Izvini molim te kad sam ja to rekao? A ono ide po zasluzi. Kad obavis sav posao koji treba da obavis prestanes da dobijas zivote.
Sačuvana

"Kada bi mozak bio tako prost da bismo ga mogli razumeti mi bismo bili tako glupi da ga ne bismo mogli razumeti."
Truman
Gradjanin
*

Na mreži Na mreži

Dark Knight

« Odgovor #55 poslato: 28.04.2008. 17:40 »

A jel' to neki hendikep, mana?

Neki ljudi izgleda nemaju smisla za humor ili ga ne pokazuju...

Inace, sumnjivo mi je to da sam u proslom zivotu bio i zena i filozof. Mislim, ko je jos cuo za zene-filozofe?!  cudjenje
Sačuvana

Morella
Gradjanin
*

Na mreži Na mreži

Hipik

« Odgovor #56 poslato: 28.04.2008. 17:45 »

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nije bilo zena filozofa? Molim te Trumane ne iskoriscavaj cinjenicu da sam feministkinja...i da me sludjujes ovako....posto znam da se shalish

Ovo prvo je bila shala ...na konto razgovora izmedju tebe i Zileta kada si rekao da bi izmedju lepe a lose u krevetu i nesto manje lepe ali dobre u krevetu izabrao ovo prvo :wink:
Sačuvana

Postajem siguran da
Samo čekam da prođe
Truman
Gradjanin
*

Na mreži Na mreži

Dark Knight

« Odgovor #57 poslato: 28.04.2008. 17:48 »

A da, u pravu si. Ali to sam vise rekao u smislu ne da mi je bitna fizicka lepota kao takva nego kao nekakva iluzija pa bih radije izabrao takvu iluziju...A sto si feministkinja, sto ce ti to crno dijete?
Sačuvana

DejanP
Gradjanin
*

Duh bunta: +0/-0
Van mreže Van mreže

« Odgovor #58 poslato: 30.04.2008. 18:39 »

Hteo bi i ja neshto da kazem povodom pominjanja imena vidovite Bube na ovom forumu,a u negativnom kontekstu.
Vidovite Bube se secam josh iz vremena kad je pisala za Trece oko,gde je na otprilike 2 strane odgovarala na probleme chitatelja. Mene su oduvek interesovale onostrane (ili bolje reci ovostrane)teme pa sam skoro redovno kupovao taj chasopis.To je bilo vreme najvece krize 90-tih godina,vreme nemashtine,turbo-folka , kriminala i licemerja na sve strane.Iako sam tada bio mlad,mogao sam iz njenih tekstova da osetim tih dana retko vidjenu energiju ,razumevanje.Ni trunke gordosti,zluradosti i neke uzvishenosti niste mogli videti u tim odgovorima.Samo pokushaji da se pomogne.A sigurno je medju tim ljudima bilo raznih osoba ,od dobrih do loshih.I treba uci u taj svet i prihvatiti sav taj chemer ,crninu i oholost,lazni moral tih ljudi i na lep nachin im odgovoriti.
Ja nisam do sada imao prilike da upoznam tu divnu zenu (a nadam se da hocu), a takodje ni vi niste imali prilike da je vidite na televiziji (koliko znam tamo se nije pojavljivala)pa mi je neshvatljiva tolika zloba u komentarima na nekoliko redova tekstova koji neizrazavaju nikakvu negativnu emociju.
Indikativno je da su takve komentare postavili ljudi: Domaci izdajnik  , Zile Zilet,Vogue = Moda .
Nevalja biti toliko gord i omalovazavati druge ljude koji hoce da pomognu.Probajte se na trenutak shaliti na svoj rachun.Mnogo je zdravije.
I josh jedna stvar.Zapitajte se shto toliko puno ljudi ,kada dodju u bezizlaznu situaciju moli Boga za pomoc.Zapitajte se ako nedaj Boze dodjete u takvu situaciju,dali ce te dobiti ikakvu pomoc.
Sačuvana
Domaci Zdajnik
Gradjanin
*

Duh bunta: +161/-101
Van mreže Van mreže

« Odgovor #59 poslato: 30.04.2008. 19:01 »

Haha, e, šta sve perfidna kritika proizvodi. Sjatile se bube čim su čule da ih neko citira.

Pa, dobro, bre, kakve veze ima što sam te (vas) citirao? Postoji tema koja se zove "Kultni srpski muzikanti" gde citiramo narodnjake, smejemo se, uživamo, i oni nemaju ništa protiv. Što se Buba buni?  nedoumica Ajde, bubalo, ako želiš objasni odakle ti inspiracija za onako genijalne stihove.
Sačuvana

- Svaki komentar na forumu (izuzev rasističkog) je dragocen, tako da pozivam sve da pišu, pišu i pišu. Moramo da dostignemo veću posećenost i obezbedimo da se forum sam od sebe razvija, bez posebnih intervencija.
- Političke komentare ostavljajte i na www.differentia-nis.org (nije neophodno registrovati se!)
Stranice: 1 2 3 [4] 5 6 ... 8   Idi gore
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  

Prebaci se na: