Differentia diskusije
17.05.2008. 12:41 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti: Elektronska verzija trećeg broja časopisa Zapad [download]

Početna   Pomoć Prijavljivanje Registracija  
Stranice: 1 2 3 [4]   Idi dole
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  
Autor Tema: Smesne vesti iz sveta  (Pročitano 2434 puta)
Dilan Dog
Kvalitetan korisnik
Teatralni mislilac

Duh bunta: +18/-18
Van mreže Van mreže

« Odgovor #45 poslato: 13.04.2008. 20:50 »

Shto bi rekla ona stara reklama za (hrvatski) eurokrem: "Nugatino i mashta, mogu svashta". Reklam je inache ishla u pauzama Kviskoteke...
Sačuvana
Vogue
Nazionalist
Teatralni mislilac

Duh bunta: +4/-7
Van mreže Van mreže

Pol: Žena

« Odgovor #46 poslato: 14.04.2008. 01:02 »

Žile se ne dere, već priča naglašeno, i po mom ukusu, komično

po pravilima forumasenja se dere.
uostalom pitanje je bilo upuceno njemu, a ne tebi.

MA, NE DEREM SE, NEGO KUCAM NA KOMUNIKATORU, A KOD NJEGA JE PRELAZ SA SLOVA NA SLOVA NA *...KOMPLIKOVANO.

Ja protiv tvojih stavova namam nista, pobrkala si me sa nekim...
Smeta mi sto si povrsna, napises komentar od dve reci, stavis trideset smajlica i to je to.
Ako imas neke stavove, obrazlozi,npr. "Obozavam Bilju City..." Zasto? Kako? Jel dobra u krevetu??? Obrazlozi svoje ideje, u suprotnom sve izgleda kao spamovanje...

Sto se filma tice, nije neophodno da ga pogledas, ali nije ni lose. Imala sam asocijajciju kada sam ti to rekla, ali ovde izgleda niko nema ni trunke humora u sebi.

A sto se tice moje "povrsnosti". Ja zaista nemam vremena da se posebno unosim u forumske diskusije. Vidim da ovde imate kilometarske postove, odlicno prepoznajem izvore nekih postova od a-z  osmeh  pa mi je smesno.
Obicno radim jos nesto pored forumasenja za kompom, a ovo mi dodje kao zabava.
Tako da mi ne pada na pamet da nekoga ubedjujem u suprotno od onoga sto misli ili da vodim forumske rasprave. Napisem sta mislim, ukratko i cao. I naravno, smajlici su krivi za sve. Iritiraju. Ma treba ih zakonom zabraniti.

Hmmm... Zhile, drashkash mi imaginaciju... Vogue i Bilja City zajedno u krevetu, rade na sebi... A onda i jedn na drugoj  zlobni

komentar je fuj.
« Poslednja izmena: 14.04.2008. 01:29 Domaci izdajnik » Sačuvana

Pamet je najbolje rasporedjena stvar na svetu. Svako misli da je ima dovoljno.
ZileZilet
Posvećeni mislilac

Duh bunta: +7/-2
Na mreži Na mreži

Srbija u srcu.Ne teritorija, vec ljudi...

« Odgovor #47 poslato: 14.04.2008. 01:26 »

Nisam ti nista zlonamerno rekao. I boli me uvo za smajlije, ali mislim da imas dosta toga da kazes recima, a ne smajlijima. Nisam ocekivao kilometarske postove, ali, minimum-minimuma je da obrazlozis svoje misljenje, das mu crticu autenticnosti. Ovako, stvarno izgleda da stavove kreiras u bloku epp-a na Pinku, sto nije pohvalno za intelektualca, bio on levi, decni ili centar politickog zivota. Ovde suceljavamo misljenja, a ne koplja, ne zaboravi to. Ja, ti nisam nimalo nesklon, cak mislim da delimo neka politicka stanovista, s tim sto, moj ti je savet, recimo i molba, da se malo raspises, kako bi posetioci mogli da uhvate tvoje misli. Srdacno tvoj Zile srbenda
Sačuvana

VITAKSTAS BISTARUM, AKUMPERA TELETERABOS
Domaci izdajnik
Posvećeni mislilac

Duh bunta: +102/-91
Na mreži Na mreži

tikva bez korena

« Odgovor #48 poslato: 14.04.2008. 01:39 »

Na stranu to što se slažem sa preporukama Žileta upućenim Vogue... Moram da u poluozbiljnosti prokomentarišem još nešto:

Ja protiv tvojih stavova namam nista, pobrkala si me sa nekim...

Radi se o Žiletovom obraćanju Vogue. Mene je ovo razočaralo. Mislio sam da je g. Žile počeo da usvaja neke savremene vrednosti (ako iz toga izuzmemo pink-kulturu koja prosto emanira iz slova i reči Vogue, u čemu se slažem sa Dilanom i Žiletom, mada ne znam ko je ta Bilja City koju stalno pominjete), naročito u politici, da počinje da shvata nastojanja proevropskih snaga... (da se ne bavimo i na ovoj raspravi politikom, neću dalje da govorim o njima), pa tako i nas koji smo motori Differentia foruma. Ipak, on ovde izjavljuje da nema ništa protiv stavova Vogue, a u nekoj drugoj poruci da se sa većinom njih slaže. Ja bih zato da upitam Žileta zašto me je razočarao i kako uopšte može da bude dobar sa nama, a onda kaže kako se slaže sa strogo nacionalističkim, čak patološko-nacionalističkim frustracijama Vogue. To što ona zagovara proizvod je ili patološke mržnje (verovatno uslovljene traumom) ili manipulacije ili intelektualne nemoći. Da ponovim, mislio sam da je Žile počeo da uviđa pogubnost takve politike, ako se to i može nazvati politikom (lično smatram da ne može, ali evo Dilan neka kaže šta misli, ako hoće).
Sačuvana

"U svakoj zemlji ima korova, ali samo u Srbiji se on zaliva."
Dr Zoran Đinđić
ZileZilet
Posvećeni mislilac

Na mreži Na mreži

« Odgovor #49 poslato: 14.04.2008. 01:48 »

Ehej, D.I., pazi, ja sam rekao da protiv nje nemam nista. Necu da joj iskopam oko kada MISLI drugacije od mene. Ja se ustrucavam 18 godina da ne udjem ni u jednu politicku stranku, upravo da ne bih morao da budem na tvrdoj partijskoj liniji. Nemoj da me svrastavas ni uz jednu vodu. Ja imam svoje autenticne stavove, koji su nekad slicni, nekada razliciti od sagovornika. Uglavnom slusam i ucim ono sto nisam znao. Ja nisam u NVO Diffetentia, svidjaju mi se neke ideje, za druge smatram da su ekstremne, ili tesko izvodljive. Ako kazem da se slazem sa nekim stavovima pomenute g-djice, to sigurno nisu oni koje sam kritikovao, jer ne mislim ujutro jedno, uvece drugo...A, ti si sklon da sada raspises nagradu za moju glavu....Budi fleksibilniji, ili ocekujes da se izvinem za pomenutu izjavu podrske i da definisem sta sam ja to mislio...???
Sačuvana

Domaci izdajnik
Posvećeni mislilac

Na mreži Na mreži

tikva bez korena

« Odgovor #50 poslato: 14.04.2008. 01:54 »

Ne, samo sam se malo razočarao jer sam počeo ljudima da pričam kako smo uspeli da na forumu nekoga denacifikujemo  Namigivanje a sad video nešto drugo. No, rekoh, govorim u poluozbiljnom tonu, tako da ne uzimaš ovo za naročito ozbiljnu stvar.

Meni je drago što sam danas imao prilike da pročitam tvoju kvalitetnu repliku na palanačko izlaganje Mede Božanina na raspravi o Nišu, u podforumu Jugoistočna Srbija, pa sam voleo da tako i nastaviš. No, ne treba da očekujem da sada izigravaš portparola administracije foruma i kritikuješ one kao Vogue. Vidim Dilan je to počeo da radi pa i ja mogu malo da odahnem.  Cheesy
Sačuvana

Dr Zoran Đinđić
ZileZilet
Posvećeni mislilac

Na mreži Na mreži

« Odgovor #51 poslato: 14.04.2008. 08:01 »

Nekoliko stvari koje je trebalo napomenuti prilikom moje prve posete forumu, kako ne bih dobio prostu etiketu "nazionalista", u kojoj ima doza rasizma...Moja greska, trebalo je da se upisem u temu "upoznavanje, predstavljanje"...

Dakle, ja sam Zile Zilet, u mladosti sam se zvao Razorblade, ali sam zbog greha u mladosti morao da promenim ime. Imam 34 godine, osecam se kao da imam sto, i vise od pola zivota sam proziveo u sranjima u kojima je bila ova zemlja. Po nacionalnosti sam Srbin, krsten, a u crkvu ne idem- ne volim "popovski" dvojni moral. Kada kazem da sam Srbin, ne dozivljavam to karakternom osobinom ili nekim "bozanskim" darom. U zivotu sam stotine puta bio u situaciji da budem ponosan sto pripadam ovoj naciji(basket, tenis, N.Tesla,npr...), ali i hiljadu puta sam zeleo da se zavucem u misiju rupu zbog sramote. Znam da ovom narodu treba "brusenja" i V.Ilic nije moj omiljen Srbin. Grobari treba da kopaju rake, a ne da vode politiku...
Tokom dugih devedesetih sam u dva navrata bio na "frontu"( V.Glava u Dalmaciji i Vogosca u Sarajevu), s obzirom da sam 16 meseci bio u JENEA. Tamo sam video i mangupe iz nasih redova i mangupe iz tudjih, i ne mogu da kazem ko je bio losiji, jer niko nije bio dobar. R.Mladic nikada nije bio moj narodni heroj, i nikada nisam hteo da se identifikujem sa razbojnicima i decoubicama koje su to cinile u moje ime...ne mislim da su Arkan i Legija deca koje majka jednom radja.
Dakle, naucio sam da ljude delim na dobre i lose, a ne na nase i njihove. Naucio sam da slusam i pricam i sa nekim ko ima sasvim suprotne stavove od mene, ako mislim da to nije zbog "zle duse", vec zbog "neobavestenosti" tog nekog...I nikada, bas nikada tom nekom ne bih silom naturao svoje misli. Bas kao sto bih se zestoko branio od toga da meni neko uteruje silom svoje.
Naucio sam da nista nije crno, u onoj meri koliko nista nije belo. I da za tragediju Milice Rakic, svako svoj deo, krivicu snose i S.Milosevic i B.Klinton, bas kao i onaj nesrecnik koji je za pare tu bombu izbacio na predgradje mog grada...I to je princip podeljene krivice koji zastupam na ovom forumu, koji me je dovodio u verbalne sukobe sa nekima od forumasa, a cesto sa tobom D.I. osmeh
Postujem energiju za promene koju posedujete i koja je dragocena u ovom vremenu totalne apatije. Takodje zelim da Srbija bude bolji i srecniji dom svima koji zive u njoj  I svuda gde zive, bio to Bg,Su,Kg,Np ili Niis...Ali se ne slazem uvek u metodologiji i pristupu problemima, i uvek se trudim da na to ukazem na civilizovan i zreo nacin...
Nadam se da smo rascistili neke nesporazume!!! Srdacno vas Zile. osmeh
Sačuvana

ZileZilet
Posvećeni mislilac

Na mreži Na mreži

« Odgovor #52 poslato: 14.04.2008. 08:24 »

Ah, da,i seksanje ovaca dozivljavam kao nuzno zlo, a ne kao vrhunski dozivljaj smejanje
Sačuvana

Domaci izdajnik
Posvećeni mislilac

Na mreži Na mreži

tikva bez korena

« Odgovor #53 poslato: 14.04.2008. 10:01 »

Zanimljivo izlaganje.

Pozivam gospodu da nastavi sa ranijim izlaganjima, i da se na ovoj temi više ne oftopikuje.
Sačuvana

Dr Zoran Đinđić
DramatisPersonae
Posvećeni mislilac

Duh bunta: +19/-6
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac

Ako imas samo cekic, sve ti lici na ekser!

« Odgovor #54 poslato: 14.04.2008. 12:26 »

Srdacno vas Zile. osmeh
Srdachno nas Zile...
hahahahahahahaha
Sačuvana

Necu dati sebe za neku silu da tiranin mog srca uziva u tom piru.
DramatisPersonae
Posvećeni mislilac

Van mreže Van mreže

« Odgovor #55 poslato: 16.04.2008. 21:38 »

<a href="http://www.youtube.com/v/ouDRDzqTu0M&rel=1" target="_blank">http://www.youtube.com/v/ouDRDzqTu0M&rel=1</a>
Sačuvana

DramatisPersonae
Posvećeni mislilac

Van mreže Van mreže

« Odgovor #56 poslato: 17.04.2008. 18:19 »

<a href="http://www.youtube.com/v/H5U1vCkD2r0&rel=1" target="_blank">http://www.youtube.com/v/H5U1vCkD2r0&rel=1</a>
Sačuvana

ZileZilet
Posvećeni mislilac

Na mreži Na mreži

« Odgovor #57 poslato: 22.04.2008. 16:30 »

kAKVO TELO PORUKE???

* BiH12.jpg (80.54 KB, 352x687 - pregledano 29 puta.)
Sačuvana

Stranice: 1 2 3 [4]   Idi gore
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  

Prebaci se na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.4 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC
Seo4Smf v0.2 © Webmaster's Talks | Srpski prevod: Jovan Turanjanin
Ispravan XHTML 1.0! Ispravan CSS!