|
Domaci izdajnik
|
 |
« Odgovor #15 poslato: 01.04.2008. 00:22 » |
|
Da... No, znate kako se ja ponašam i kako sam se ponašao dvadeset i nešto godina koje sam proveo u tom naselju (u niškoj opštini Medijana - koliko god vam na snimku ličilo na tešku pustaru, to je glavna niška opština, mada je naselje na periferiji)... Najpre, kad sretnem prijatelja koji uopšte nije iz mog naselja nego recimo u sasvim drugoj opštini, ja ga najpre pitam: A šta ima u Brzom Brodu (to je ovo naselje, gde sam živeo do pre desetak meseci)? Dakle, ljude odatle ne poznajem, i teško da se i prvom komšiji javljam. Mislim da ne mogu ni dva imena komšija iz svoje ulice da nabrojim. Jedino ih prema licu prepoznajem i možda znam ko u kojoj kući živi, ali ni reč nisam ni sa kim od njih progovorio.
U tom naselju ima i nekih devojaka... A moj ćaća, bog da mu dušu prosti, iako je življi od mene, govorio je moj dobri ćaća kako se najpre probaju te djevojke iz ulice, te ako to ne završiš onda ti se teško piše po tom pitanju sa ženama. A, eto, ja teško ako znam kako se jedna od silnih djevojaka zove.
No, vratimo se klipu. Ja da nisam video klip ne bih, bogo me, znao gdje živim i sa kim živim. Precenio sam te ljude, budući da sam ih često zvao stokom. Izviniću se ovom prilikom svim rogatim domaćim životinjama.
|