|
Enlightened dreamer
|
 |
« poslato: 14.03.2009. 16:11 » |
|
Eto,da stavim i moj,samoubojstveni grad na mapu...Evo i slika: 
|
|
|
|
« Poslednja izmena: 20.01.2010. 19:15 Aleksandar »
|
Sačuvana
|
"Man is profoundly dependent on the reflection of himself in another man's soul, be it even the soul of an idiot."
|
|
|
|
...creatrix...
|
 |
« Odgovor #1 poslato: 16.03.2009. 20:27 » |
|
chija je to fotografija?
pitam o tome ko ju je radio,...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Enlightened dreamer
|
 |
« Odgovor #2 poslato: 17.03.2009. 00:45 » |
|
|
|
|
|
« Poslednja izmena: 06.02.2010. 12:05 עזאזל »
|
Sačuvana
|
"Man is profoundly dependent on the reflection of himself in another man's soul, be it even the soul of an idiot."
|
|
|
|
Pohotni Jarac
|
 |
« Odgovor #3 poslato: 17.03.2009. 13:35 » |
|
Skoro sam bio u Subotici i posetio sam kafić Baš Kuća, a onda se i oduševio kako imaju sajt, pa čitav program, to napredno, EUropski, blajhana konobarica sa dupetom, fenomenalno... MILFovi na izvolte, totalno urbano, ništa seljački, ja se oduševio... Upoznao tamo jednu što mi se trljala posle, a pre toga sam svratio do Saksa. Fin grad, fina ganja, fini ljudi, tzitze taman... Svaka čast!  Link za BašKuću bashkuca.com
|
|
|
|
« Poslednja izmena: 06.02.2010. 12:06 עזאזל »
|
Sačuvana
|
Truman je video Branka Dragaša... i ovaj ga je pogledao!
|
|
|
|
...creatrix...
|
 |
« Odgovor #4 poslato: 17.03.2009. 14:22 » |
|
Njegova: marinowski.com odlichne fotografije, zahvaljujem!
|
|
|
|
« Poslednja izmena: 17.03.2009. 15:05 Aleksandar »
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Enlightened dreamer
|
 |
« Odgovor #5 poslato: 17.03.2009. 19:53 » |
|
Skoro sam bio u Subotici i posetio sam kafić Baš Kuća, a onda se i oduševio kako imaju sajt, pa čitav program, to napredno, EUropski, blajhana konobarica sa dupetom, fenomenalno... MILFovi na izvolte, totalno urbano, ništa seljački, ja se oduševio... Upoznao tamo jednu što mi se trljala posle, a pre toga sam svratio do Saksa. Fin grad, fina ganja, fini ljudi, tzitze taman... Svaka čast!  Eh,kako si samo tipičan turista/prolaznik  Sve ti je fino. Subotičani obožavaju da govore kako je Subotica najdosadniji grad ikada napravljen i slične negativne stvari 
|
|
|
|
« Poslednja izmena: 17.03.2009. 20:24 Aleksandar »
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
...creatrix...
|
 |
« Odgovor #6 poslato: 17.03.2009. 21:53 » |
|
nisu jedini... sve provincije severa su dosadne... Subotica dodushe nema "statuis" provincije ali... realno gledano, jeste... kao i Sombor... ...chinjenichno stanje je da su to poprilichno dosadni gradovi... iz mnogo razloga... a neki od njih su madzari... prokletnici dosadni... nista ih ne razumes... 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Pohotni Jarac
|
 |
« Odgovor #7 poslato: 18.03.2009. 08:28 » |
|
Eh,kako si samo tipičan turista/prolaznik  Sve ti je fino. Subotičani obožavaju da govore kako je Subotica najdosadniji grad ikada napravljen i slične negativne stvari  Pa u tome je poenta... da turistima deluje fino ne bi li došli opet. Tako dođu Slovenci u sivi Beograd, ponapijaju se i njima je fino.... i dođu opet! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Mizant
Gost
|
 |
« Odgovor #8 poslato: 19.04.2009. 00:22 » |
|
Mnogo je lepa ona gore slika u uvodnoj poruci. Međutim, meni je Subotica iz one 2000. godine izgledala kao poprilično mrtav grad. Čak i nekako majušan... Samo tu nešto oko centra par ulica kojima može da se hoda, i tamo negde malo dalje neki zid-spomenik... Sećam se da je tu negde bila neka picerija... Uđe se u podrum i tamo te posluže... Nešto na starinski način. I sedeo sam u onoj letnjoj bašči kod one zgrade pozorišta koja je valjda simbol Subotice.
Nisam bio oduševljen, ali pošto se dosta razlikuje od Niša, dosta toga sam upamtio. Čak sam svratio i u jednu katoličku crkvu u blizini centralnog šetališta i trga.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Enlightened dreamer
|
 |
« Odgovor #9 poslato: 20.11.2009. 16:21 » |
|
Nađoh jos neke lepe slike:  Evo i đamija:  Stara Pizzeria(ako se ne varam):    Još toga: http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=781664
|
|
|
|
« Poslednja izmena: 20.11.2009. 18:19 Tvrda Govedina iz not ded »
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Amorfna Šišarka
|
 |
« Odgovor #10 poslato: 20.11.2009. 18:36 » |
|
Lepe slike bas :)
Ja sam u Subotici bila jednom samo, ima tome mnogo godine... Vise se nicega ni ne secam..ali bilo je slatko iskustvo. Znam da mi je grad ostao u lepom secanju. Sedmi razred, drugarica i ja , same <3 Isle smo i do Palickog jezera, u Zoo vrt :)
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
"Чувај се, сине, европских жена. То су страшила. Возе се на точку. Носе мушко одело. Шишају косу. Прекрштају ногу преко ноге. Пуше, пију и церекају се.
|
|
|
|
Enlightened dreamer
|
 |
« Odgovor #11 poslato: 20.11.2009. 23:17 » |
|
Zajebah se,to gore nije Pizzeria,koja je inače super mesto nego kafić Trubadur,a ova poslednja slika,to je blizu železničke stanice...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
שָׂרָה
|
 |
« Odgovor #12 poslato: 06.02.2010. 11:57 » |
|
|
|
|
|
« Poslednja izmena: 08.05.2010. 15:37 שָׂרָה »
|
Sačuvana
|
|
|
|
FireWoman
Omladinac

Van mreže
|
 |
« Odgovor #13 poslato: 08.02.2010. 18:41 » |
|
Lep grad... But that's about it. I dobro, ajde, saobraćaj je donekle podnošljiv.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Pohotni Jarac
|
 |
« Odgovor #14 poslato: 09.02.2010. 10:06 » |
|
Da, đamija u Subotici... kraj srednjeevropske kulture, turkizacija, mujezinizacija, feredže, zombiji, vehabije, islamska rekonkvista, Szabadkastan!  Čuo sam za tu džamiju ali sada vidim da stvarno postoji. I tek sada uviđam kako u Vojvodini ima sramotno malo džamija te je nepravda da pored tolikih crkava džamije budu deficitarna roba. Šalim se, baš se radujem subotičkoj džamiji, jer je to izvanredan doprinos multikulturalizmu ovog grada, još jedan ljupki sastojak u panonskom gulašu. 
|
|
|
|
« Poslednja izmena: 09.02.2010. 10:07 Pohotni Jarac »
|
Sačuvana
|
|
|
|
|