ZileZilet
Posvećeni mislilac

Duh bunta: +9/-5
Van mreže
Srbija u srcu.Ne teritorija, vec ljudi...
|
 |
« Odgovor #30 poslato: 21.04.2008. 14:58 » |
|
Ne znam, ne razmisljam o tome...ima pune ruka posla, ako stize, bio bih zadivljen...xaxaxaxa :smejanje:
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
VITAKSTAS BISTARUM, AKUMPERA TELETERABOS
|
|
|
ZileZilet
Posvećeni mislilac

Van mreže
|
 |
« Odgovor #31 poslato: 21.04.2008. 15:13 » |
|
iNACHE, VORUM POLAKO POSTAJE PERVERZAN, UPRAVO KAKO JE VIDOVITI G-DIN GAZIVODA PREDVIDEO PRE MESEC-DVA
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Druid
Slobodni mislilac

Duh bunta: +23/-1
Van mreže
Pol: 
GrabNebelFürst
|
 |
« Odgovor #32 poslato: 21.04.2008. 15:56 » |
|
Au, Žile, pa to je dete!! '86. godište!! Džisus... I zašto ste se čudili što ima dječiji pogled kad i jeste bila dete? A koliko je vama u to vreme bilo? Evo, počeo sam da vam persiram otkako pročitah ovu stvar. Izgleda da se divim tipovima koji obesčašćuju maloljetnice...
Koje dijete, to je zenstvena zena da zenstvenija ne moze bit - Ima takvih fenomena koji su danas postali toliko nerijetki da ih se vise i ne moze nazvati fenomenom. Ah, Ukrajinke... Nego Zile, di je to jezero?  Mislis da je do alkohola i ostalih opijata ili ludo samo od sebe? p.s. Ne vara on dragu, oni se vole; ona voli njega a on zenski rod!
|
|
|
|
« Poslednja izmena: 21.04.2008. 16:13 Druid »
|
Sačuvana
|
To Err is Human, to Dream Futile
|
|
|
|
Vidovita Rino
|
 |
« Odgovor #33 poslato: 21.04.2008. 17:10 » |
|
Jao, daaaaaaaaaaa, jednom kad smo se g.Kekenj i ja šetali, jedan Kinez mu je poslao poljubac!!!!!!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ZileZilet
Posvećeni mislilac

Van mreže
|
 |
« Odgovor #34 poslato: 21.04.2008. 17:26 » |
|
Koje dijete, to je zenstvena zena da zenstvenija ne moze bit - Ima takvih fenomena koji su danas postali toliko nerijetki da ih se vise i ne moze nazvati fenomenom. Ah, Ukrajinke... Nego Zile, di je to jezero?  Mislis da je do alkohola i ostalih opijata ili ludo samo od sebe? p.s. Ne vara on dragu, oni se vole; ona voli njega a on zenski rod! to ljudi bez jezera zovu jezero, u stvari je kaljuga. Prodjes Avalu, onda desno posle dva-tri km. Ma, ludo samo od sebe!!!!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
DramatisPersonae
Posvećeni mislilac

Duh bunta: +29/-9
Van mreže
Pol: 
Teshko je biti fin, nije teshko biti svinja!
|
 |
« Odgovor #35 poslato: 21.04.2008. 19:42 » |
|
hahaha Aj preimenujmo temu u: Ziletove seksualne avanture :jezik: E, bre zile, nemo' ti zena prochita ovo, gde ce ti dusha? .... 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Auxilium meum a Domino
The Lord is my shepherd; I shall not want He maketh me to lie down in green pastures He leadeth me beside the still waters He restoreth my soul
|
|
|
ZileZilet
Posvećeni mislilac

Van mreže
|
 |
« Odgovor #36 poslato: 21.04.2008. 22:10 » |
|
Pa, sta ti mislis, da sam prvo tebi rekao??? Pa, sve zna...skoro sve, ne zna detalje, bilo bi degutantno...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
DramatisPersonae
Posvećeni mislilac

Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #37 poslato: 21.04.2008. 22:17 » |
|
Ala bih te ja shutnuo, sve bi leteo nazad do te pichetine... A onda bi napravio vudu lutkicu, i probo'o bih ti ochi. 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Auxilium meum a Domino
The Lord is my shepherd; I shall not want He maketh me to lie down in green pastures He leadeth me beside the still waters He restoreth my soul
|
|
|
ZileZilet
Posvećeni mislilac

Van mreže
|
 |
« Odgovor #38 poslato: 21.04.2008. 22:18 » |
|
Shto sada dramatis, pa svi su takvi. Samo sam ja iskren...svet tako funkcionishe...sta mislish, moja zena ne bi to radila...ma, jes, ja sam kao najbolji na svetu, pa me ne treba varati... 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
DramatisPersonae
Posvećeni mislilac

Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #39 poslato: 21.04.2008. 22:22 » |
|
Pa znam ja, al' zene chesto porichu ono shto rade
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Auxilium meum a Domino
|
|
|
Truman
Posvećeni mislilac

Duh bunta: +48/-24
Na mreži
Pol: 
Ja nisam luzer naprotiv...
|
 |
« Odgovor #40 poslato: 22.04.2008. 09:46 » |
|
Shto sada dramatis, pa svi su takvi. Samo sam ja iskren...svet tako funkcionishe...sta mislish, moja zena ne bi to radila...ma, jes, ja sam kao najbolji na svetu, pa me ne treba varati...  Ovo je inace omiljeni izgovor onih koji urade nesto sto je drustveno neprihvatljivo, da ne kazem nemoralno.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
"Kada bi mozak bio tako prost da bismo ga mogli razumeti mi bismo bili tako glupi da ga ne bismo mogli razumeti."
|
|
|
ZileZilet
Posvećeni mislilac

Van mreže
|
 |
« Odgovor #41 poslato: 22.04.2008. 16:24 » |
|
Kazi sta sam rekao pogresno??? Mozda, neistinito? D.I. mi je rekao da PISEM, PISAO SAM...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ZileZilet
Posvećeni mislilac

Van mreže
|
 |
« Odgovor #42 poslato: 23.04.2008. 08:17 » |
|
A jer moralno da me sa 50 sustigne "kriza srednjih godina', da ukapiram da nista nisam proziveo, i da pobegnem sa prvom mladjanom suknjicom???
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Truman
Posvećeni mislilac

Duh bunta: +48/-24
Na mreži
Pol: 
Ja nisam luzer naprotiv...
|
 |
« Odgovor #43 poslato: 23.04.2008. 11:36 » |
|
Dobro Zile, ne moras meni da se pravdas. Upravu si, nego sta, bolje sad nego tad kad ne bude mogao da ti se dize. :jezik:
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
"Kada bi mozak bio tako prost da bismo ga mogli razumeti mi bismo bili tako glupi da ga ne bismo mogli razumeti."
|
|
|
ZileZilet
Posvećeni mislilac

Van mreže
|
 |
« Odgovor #44 poslato: 23.04.2008. 19:33 » |
|
JELI ISTINA DA ONAJ KO NAPISE 10000 PORUKA NA VORUMU DOBIJA PUT U BUDVU ZA TRI OSOBE??? DA IDEMO JA, MOJA ZENA I NJEN DECKO :jezik:
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|