Stranice: 1 [2] 3 4   Idi dole
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  
Autor Tema: Zhiletovo i Izdajnichevo cose  (Pročitano 1644 puta)
ZileZilet
Posvećeni mislilac

Duh bunta: +9/-5
Van mreže Van mreže

Srbija u srcu.Ne teritorija, vec ljudi...

« Odgovor #15 poslato: 21.04.2008. 12:12 »

Eh, da, ukrali mi kola juce!!!! Nasla ih policija u Mirijevu sinoc! Bio sam do pola jedan u MUP-u, da sredim dokumenta i da uzmu otiske iz kola...HAOS
Sačuvana

VITAKSTAS BISTARUM, AKUMPERA TELETERABOS
Domaci I.
Posvećeni mislilac

Duh bunta: +125/-94
Van mreže Van mreže

« Odgovor #16 poslato: 21.04.2008. 12:30 »

Qq Žile... Pa ti si aktivniji švaler nego ovi mladi koji izlaze svakog petka i subote... A koliko su godina imale te beogradske klinke? Čini mi se da su regularne, da nisu za pare?

A ne slažem se sa onim da je "iskusan" ili "matoriji" lik bolji od klinca zato što ima para i automobil. Možda jeste za neke lake žene, ali za ozbiljnu vezu ne verujem da bi prošao kod neke ozbiljne devojke samo zahvaljujući tome, niti smatram da bi takvoj to bilo ikako važno.

No, glede te vožnje i usputnog kupljenja tih cura po cesti... Ja jednom prilikom šetao sa Rino gradom, pravio joj društvo da uzme od koleginice neku svesku... I stignemo do jednog mosta... gde je trebalo da sačekamo ovu... I ja se malo odvojio, stao da gledam u reku, a gospojica Rino ode malo dalje... par metara... I stoji i gleda u jednom pravcu... Onda prolazi neki lik u automobilu i počinje da svira iz čista mira, sa blagim usporavanjem tu pored nje. Meni bi jasno šta to znači, ali Rino prilazi odma meni i kaže: "OBOŽAVATELJ!!" Naravno, ona ne misli u tom pravcu u kojem je tip iz automobila mislio.

Setih se toga pošto mislim da predstavlja veliku neprijatnost za devojke kada hodaju gradom a neki tip stane automobilom da im ponudi vožnju (i najčešće zahteva neku vrstu seksa). Zbog toga bi žene trebalo da nose neku vrstu oružja sa sobom.

Eh, da, ukrali mi kola juce!!!! Nasla ih policija u Mirijevu sinoc! Bio sam do pola jedan u MUP-u, da sredim dokumenta i da uzmu otiske iz kola...HAOS

Meni su nedavno ukrali bicikl (pisao sam na forumu o tome)... I nisu ga još našli... verovatno nikada i neće. A i kada bi ga našli ne bih mogao da ga pokupim jer sam izgubio račun...
Sačuvana

Vidovita Rino
Urednik

Duh bunta: +26/-1008
Na mreži Na mreži

« Odgovor #17 poslato: 21.04.2008. 12:36 »

No, glede te vožnje i usputnog kupljenja tih cura po cesti... Ja jednom prilikom šetao sa Rino gradom, pravio joj društvo da uzme od koleginice neku svesku... I stignemo do jednog mosta... gde je trebalo da sačekamo ovu... I ja se malo odvojio, stao da gledam u reku, a gospojica Rino ode malo dalje... par metara... I stoji i gleda u jednom pravcu... Onda prolazi neki lik u automobilu i počinje da svira iz čista mira, sa blagim usporavanjem tu pored nje. Meni bi jasno šta to znači, ali Rino prilazi odma meni i kaže: "OBOŽAVATELJ!!" Naravno, ona ne misli u tom pravcu u kojem je tip iz automobila mislio.

Dakle, ovo je gospodin Izdajnik izmislio. Izmishljao je on tako puno stvari, ali ja nisam htela da ga ispravljam, poshto vidim, voli da izmishlja.
Ali, poshto se ovde radi o meni, moracu da ispricham kako je to u stvari i bilo.
Te vecheri, ja i g.Kekenj smo ishli preko mosta, zajedno, niti je on ishao da gleda reku, znachi ja nisam stojala sama i gledala u automobile, niti sam lepa da mi neko SVIRKA.
Dakle, mi smo ishli zajedno, chak mislim da smo ishli ruku pod ruku, kad je meni neki obozhavatelj svirnuo, i ja sam rekla, "gle, obozhavatelj". I nije bilo nikakvog usporavanja, ovo g.Kekenj samo projektuje stvari!
Dakle, meni niko nikad ne bi svirnuo, zato shto ne nosim tesne majchice ni pantalone, vec nosim cepane pantalone koje sam kupila pre chetiri godine na kineskoj pijaci za dvesta dinara i prljave chizme, a i ne cheshljam se, i ako bi mi neko svirnuo, svirnuo bi mi iz poshtovanja prema mom radu i delu.
TOLIKO.
Sačuvana
Ljubo Gazivoda
Fetišist

Duh bunta: +109/-15
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac

...mlad majore....

« Odgovor #18 poslato: 21.04.2008. 12:41 »

Možda je njemu svirao neki znojavi derpe, misleći da je ovaj maloletan, pa da ga pokupi na mostu, ono kao malo šipu za 20 evrića i sl.
Sačuvana

Banujmo sve žene!
Vidovita Rino
Urednik

Duh bunta: +26/-1008
Na mreži Na mreži

« Odgovor #19 poslato: 21.04.2008. 12:50 »

pa da, g. kekenj ima razne kreme kući, za samoulepšavanje... pa one fensi naočarice.... 
Sačuvana
Ljubo Gazivoda
Fetišist

Duh bunta: +109/-15
Van mreže Van mreže

...mlad majore....

« Odgovor #20 poslato: 21.04.2008. 13:04 »

Nanjuše bre to ovi zadrigli iskusni pokupljači-sa-mostova. Osete oni napirlitano dupe i miris sveže promenjenih gaća i zapranog međunožja.....
Sačuvana

Banujmo sve žene!
Domaci I.
Posvećeni mislilac

Duh bunta: +125/-94
Van mreže Van mreže

« Odgovor #21 poslato: 21.04.2008. 13:43 »

Nanjuše bre to ovi zadrigli iskusni pokupljači-sa-mostova. Osete oni napirlitano dupe i miris sveže promenjenih gaća i zapranog međunožja.....

Hahahaha, ou, mercy!! Gospodine, ovo je nepojmljivo snažno stilski urađeno. Još kad se ima na umu da je reč o muškom međunožju... Vi ste gospodar grotesknog!
Sačuvana

ZileZilet
Posvećeni mislilac

Van mreže Van mreže

« Odgovor #22 poslato: 21.04.2008. 14:39 »

Gazivoda mora da pokvari jednu, ovako, macho temu. Jebi ga, DomIzd, stvarno nisam kriv...Inache, vole one kada se njima svira i dobacuje iz kola, naravno sa merom lepog vaspitanja. Imao sam druga koji im je vikao DROLJOOO, Fachkalice....Nije bitno sto to mozda jesu...Nikad im ne prichash takve stvari...Svirnesh, zadivljen pogled, nesto kao uzvik odusevljenja,....to ih loziii
Sačuvana

ZileZilet
Posvećeni mislilac

Van mreže Van mreže

« Odgovor #23 poslato: 21.04.2008. 14:40 »

Možda je njemu svirao neki znojavi derpe, misleći da je ovaj maloletan, pa da ga pokupi na mostu, ono kao malo šipu za 20 evrića i sl.

XAXAXAXA :smejanje:
Sačuvana

Truman
Posvećeni mislilac

Duh bunta: +48/-24
Van mreže Van mreže

Ja nisam luzer naprotiv...

« Odgovor #24 poslato: 21.04.2008. 14:45 »

Varao si zenu..iz ugla moralista to zvuci lose, ali nikad se ne zna. Ako se jednom ozenim i kad dodjem u tvoje godine mozda cu i ja razmisljati ( i delati ) kao ti. Ma bitno je da si se ti pohvalio. Znas kako se kaze - ako se ne pohvalim kao da nista nije bilo!
Sačuvana

"Kada bi mozak bio tako prost da bismo ga mogli razumeti mi bismo bili tako glupi da ga ne bismo mogli razumeti."
ZileZilet
Posvećeni mislilac

Van mreže Van mreže

« Odgovor #25 poslato: 21.04.2008. 14:47 »

Qq Žile... Pa ti si aktivniji švaler nego ovi mladi koji izlaze svakog petka i subote... Nisam, kako je to svalerisanje jednom godisnje???A koliko su godina imale te beogradske klinke? Underage Čini mi se da su regularne, da nisu za pare?

A ne slažem se sa onim da je "iskusan" ili "matoriji" lik bolji od klinca zato što ima para i automobil. Možda jeste za neke lake žene, ali za ozbiljnu vezu ne verujem da bi prošao kod neke ozbiljne devojke samo zahvaljujući tome, niti smatram da bi takvoj to bilo ikako važno.

Kako dochi do ozbiljne veze???Morash od nechega da pochnesh!Mislish da curice vole sirotinjske priche, sedenje kod kuche, vrtenje filmova i filozofske rasprave o novcu i sushtini zivota??? Pa to imaju kod kuche...shta chesh im ti? Vole promenu svoje bedne svakodnevice...tu nastupash ti, pun ludih ideja, dogadjanja, nepredvidljiv...
Setih se toga pošto mislim da predstavlja veliku neprijatnost za devojke kada hodaju gradom a neki tip stane automobilom da im ponudi vožnju (i najčešće zahteva neku vrstu seksa). Jesi li prichao sa zenama??? Odakle ti ideja da je neprijatnost kada se osechaju sexi???

Meni su nedavno ukrali bicikl (pisao sam na forumu o tome)... I nisu ga još našli... verovatno nikada i neće. A i kada bi ga našli ne bih mogao da ga pokupim jer sam izgubio račun... I meni su drpili ganc nov shimano sa terase...narkomani, jebem li ih u vene prosvirane
Sačuvana

ZileZilet
Posvećeni mislilac

Van mreže Van mreže

« Odgovor #26 poslato: 21.04.2008. 14:50 »

Varao si zenu..iz ugla moralista to zvuci lose, ali nikad se ne zna. Ako se jednom ozenim i kad dodjem u tvoje godine mozda cu i ja razmisljati ( i delati ) kao ti. Ma bitno je da si se ti pohvalio. Znas kako se kaze - ako se ne pohvalim kao da nista nije bilo!

Nisam varao zenu, jebao sam druge zene..Nisam otishao sa njima da zivim??? Zar, ne? Druga stvar, mene zena zna, zna me da sam "koketan", i zna za sve, ili za gotovo sve sto sam ovde napisao...Kakva je to prevara?
Inache, dobio kondilome od ovih UNDERAGE fachkalica, pa isao u DZ.Vasingtona na przenje azotom..pa ti vidi
Sačuvana

Truman
Posvećeni mislilac

Duh bunta: +48/-24
Van mreže Van mreže

Ja nisam luzer naprotiv...

« Odgovor #27 poslato: 21.04.2008. 14:53 »

Sad malo pricas bezveze. Prevario si je, lepo priznaj. Ona to podnosi jer te mnogo voli ( itd. da ne razvijam pricu ), a ti to koristis i eto - idealna kombinacija. Nemoj samo da i pod stare dane k'o Era Ojdanic  :jezik:
Sačuvana

"Kada bi mozak bio tako prost da bismo ga mogli razumeti mi bismo bili tako glupi da ga ne bismo mogli razumeti."
ZileZilet
Posvećeni mislilac

Van mreže Van mreže

« Odgovor #28 poslato: 21.04.2008. 14:55 »

Sad malo pricas bezveze. Prevario si je, lepo priznaj. Ona to podnosi jer te mnogo voli ( itd. da ne razvijam pricu ), a ti to koristis i eto - idealna kombinacija. Nemoj samo da i pod stare dane k'o Era Ojdanic  :jezik:

Pa ja volim nju!!! I ona to zna. Jebi ga Trumane, videchesh...svake nochi isti krevet, zena, poza,....pa, mislim, svesna je da je monotono.

Sta to Era radi sto necemo i ja i ti u njegovim godinama??? Dize mu se na piletinu???? Uzas!!!!
Sačuvana

Monarch
Posvećeni mislilac

Duh bunta: +25/-10
Van mreže Van mreže

« Odgovor #29 poslato: 21.04.2008. 14:57 »

A je li i ona tako vara, pardon, jebe druge tipove, and stuff? Ako ne, kakvo bi bilo tvoje misljenje da to radi? :)
Sačuvana
Stranice: 1 [2] 3 4   Idi gore
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  

Prebaci se na: