lanavi
Kvalitetan korisnik
Duh bunta: +90/-13
Van mreže
|
 |
« poslato: 20.07.2008. 19:05 » |
|
Rezervati su jako lepa mesta za zivot...tako kazu Indijanci...privilegije, pomoc, titranje, uzivanje, raspojasana komanda...jeste....i zato je meni pala jedna ideja na pamet koja moze biti okarakterisana kao previse ambiciozna, tesko ostvariva, idealisticka, utopijska, nerealna ...ali ako se ne proba onda ne bi ni znali da li je prethodno navedeno samo sumnja ili cinjenica.
Zato ..... pozivam moje drugarice, sapatnice, nosioce privilegovanog zenskog ruha da otelotvorimo i nastanimo jedno takvo zasticeno mesto, samo nase, u kome ce carovati nasa pravila i gde ce suprotni tabor biti samo u poziciji gosta. Ovde bi mogle da zivimo i pisemo po svojim zakonima, da se dopunjujemo, konsultujemo, zalimo...ostalima pristup nije zabranjen dok te postulate postuju ...u suprotnom ce biti umoceni u smolu i posuti perjem i bez pardona vraceni nazad odakle su dosli. A ti gosti (muskarci)...oni bi mogli da postavljaju pitanja, da pitaju za savet, da traze pomoc...da ih prosvetlimo i ucinimo jos boljim, blizim zenskom poimanju sveta ...kako ne bi pravili greske i cinili gluposti (onako nenamerno).
Predlazem....odgovaranje na pitanja moze ici sa Da (i ono ce zaista biti "da" kao i u preostalim slucajevima....ono sto se napise to se i misli...necemo primenjivati onaj realisticni sistem koji je pun kontradiktornosti), Ne, Mozda, Ne zelim da odgovorim...uz mogucnost sirih objasnjenja, skica, nacrta, elaborata i referata koji su nekada zaista neminovni jer zenski rod voli nasiroko da razjasni stvari a muski rod ne ume da cita izmedju redova.
No, Morella, Rino, Creatrix, Modesty....i jos neke kojih nema vekovima...mozemo li da dokazemo svoju kvalitativnu superiornost, mozemo li da se slozimo a da se ne guramo, podmecemo jedna drugoj nogu, ogovaramo, mozemo li da se organizujemo a da nam tutori ne budu oni se jacim misicima ......ili cu ja ipak umreti kao idealista?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Optimist svuda vidi zeleno a pesimist samo crveno svetlo...Medjutim, mudrac je slep za boje. Sartr
|
|
|
|
Miroslav Ibic
|
 |
« Odgovor #1 poslato: 20.07.2008. 19:08 » |
|
ja sam uvek za superiornost. imam chak i neke vezhbe iz logike kod kojih je zakljuchak uvek 'mushkarci smrde' 'mushkarci su zli' 'mushkarci su glupi' mogu to da prepishem?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Mrzim svoj mobilni telefon.
|
|
|
Odradek
Gradjanin
Duh bunta: +38/-7
Van mreže
Pol: 
Bonus penis, pax in domus
|
 |
« Odgovor #2 poslato: 20.07.2008. 19:37 » |
|
Rezervat vam je to ideja. Ja se vec dobrovoljno kandidujem za direktora (ili cuvara) istog. 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Quam magnum est non laudari et esse laudabilem.
|
|
|
lanavi
Kvalitetan korisnik
Van mreže
|
 |
« Odgovor #3 poslato: 20.07.2008. 20:03 » |
|
Rino, ako procenjujes da to nece da ubije u pojam suprotni tabor (izazove negativizam i pljuvanje, a onda i pesnicenje ili samaranje) onda napisi...mozda cemo svi nesto iz toga da naucimo...ili neki malo vise, sta ti mislis? Sto se administracije tice, direktor ne postoji, ovde vlada ravnopravnost ...vlast stvara podanike i gospodare a to ne smemo da dozvolimo...a za cuvara  ?...nisam sigurna, jos nisam dobila tvoj istorijski odgovor na pitanju o feminizmu tako da nisi pouzdan. Nece moci. Morace neki drugi kandidat, malo neutralniji.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Optimist svuda vidi zeleno a pesimist samo crveno svetlo...Medjutim, mudrac je slep za boje. Sartr
|
|
|
Ljubo Gazivoda
Fetišist
Duh bunta: +131/-15
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #4 poslato: 21.07.2008. 13:19 » |
|
Neka bude to koncentracioni (p)rezervat!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
peMzije mladima!
|
|
|
Morella
Gradjanin
Duh bunta: +104/-12
Van mreže
Pol: 
Hipik
|
 |
« Odgovor #5 poslato: 21.07.2008. 20:05 » |
|
Dakle, ja sam uvek za superiornost.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Postajem siguran da To je stvaran svet oko mene Samo čekam da prođe
|
|
|
Ljubo Gazivoda
Fetišist
Duh bunta: +131/-15
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #6 poslato: 21.07.2008. 20:31 » |
|
Dakle, ja sam uvek za superiornost.
U odnosu na šta ili koga?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
peMzije mladima!
|
|
|
Morella
Gradjanin
Van mreže
Pol: 
Hipik
|
 |
« Odgovor #7 poslato: 21.07.2008. 20:37 » |
|
U odnosu na sve :)
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
lanavi
Kvalitetan korisnik
Van mreže
|
 |
« Odgovor #8 poslato: 21.07.2008. 20:52 » |
|
Jesmo li (superiorne)?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Morella
Gradjanin
Van mreže
Pol: 
Hipik
|
 |
« Odgovor #9 poslato: 21.07.2008. 20:56 » |
|
Nego sta.....nego ja mislila da cemo se igrati indijanaca ovde:( Vec sam spremila boje da se mackam
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
lanavi
Kvalitetan korisnik
Van mreže
|
 |
« Odgovor #10 poslato: 21.07.2008. 20:59 » |
|
Ma mi mozemo ovde da se igramo sta hocemo...oni mogu da gledaju ako zele...mozemo i imena indijanska sebi da nadenemo...da se bojimo...svasta nesto. Nego ne mozemo samo nas dve...malo je to.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
milos
Gradjanin
Duh bunta: +39/-36
Na mreži
|
 |
« Odgovor #11 poslato: 21.07.2008. 23:47 » |
|
Ja cu da gledam kroz trsku i sas kada se budete kupale. A kada se Crea pojavi na kupanju, pocupacu i trsku i sas, pa je tako cupav zgrabiti. Ispod miske, pa kroz sumu...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Radovati se, to znaci sasvim polako.
|
|
|
Ljubina Tetka
Gradjanin
Duh bunta: +11/-0
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #12 poslato: 23.07.2008. 16:06 » |
|
Ja cu da gledam kroz trsku i sas kada se budete kupale. A kada se Crea pojavi na kupanju, pocupacu i trsku i sas, pa je tako cupav zgrabiti. Ispod miske, pa kroz sumu...
Šta ćeš ti u ženskom rezervatu? Mi žene da se udružimo i dovedemo ove muške u red. Dosta je bilo njine sile!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Nevaljalce treba kazniti
|
|
|
lanavi
Kvalitetan korisnik
Van mreže
|
 |
« Odgovor #13 poslato: 23.07.2008. 16:12 » |
|
Hocete li tetka da budete glavna skvo? Samo ovde ne radi ime Ljubinka.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Ljubina Tetka
Gradjanin
Duh bunta: +11/-0
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #14 poslato: 23.07.2008. 16:16 » |
|
Neka vama liderstvo. Vi ste sve mlade i ambiciozne. Ja sam se dosta iživela i naživela.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Nevaljalce treba kazniti
|
|
|
|