Stranice: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 25   Idi dole
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  
Autor Tema: Waninto tjose za frustrirane forumase  (Pročitano 7621 puta)
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Morella
Gradjanin
*

Duh bunta: +104/-12
Van mreže Van mreže

Pol: Žena

Hipik

« Odgovor #75 poslato: 29.04.2008. 03:34 »

Joj ja najvishe volim volim sa tim budalama da se prepirem ..posebno kad mi je losh dan. Tako se fino istresem....

Pa mislila sam ako me Hegel ne smori nece niko....Mogu da biram
1. Hegel - Fenomenologija duha
2. karl Shmit - Norma i tako nesto bla bla..neka dosada iz Filozofije prava....

Za sutra cu da izvucem sebi Asterixa i Obelixa, to je dubokoumnije:D

Sta ti fali da ih gledas sam? ja ih samo tako mogu i gledati... ne volim da gledam u drustvu jer svi nesto komentarisu i shushkaju, pa zvacu, pa ne prate radnju pa me ispituju....onda poludim.

Spavas li ti?Cheesy
Sačuvana

Postajem siguran da
To je stvaran svet oko mene
Samo čekam da prođe
Morella
Gradjanin
*

Van mreže Van mreže

Hipik

« Odgovor #76 poslato: 29.04.2008. 03:35 »

I mislim da sam zajedno sa Mircom upravo pokupila i virus......

Ako me nestane za koji minut znajte da mi je neko Trojance poharalo disk...
Sačuvana

Postajem siguran da
Samo čekam da prođe
Domaci Zdajnik
Gradjanin
*

Duh bunta: +161/-101
Na mreži Na mreži

« Odgovor #77 poslato: 29.04.2008. 03:51 »

Ne mogu da gledam sam pošto mi je bitno da nešto doživim sa nekim, nekako se osećam bolje, sigurnije, šta li... korisnije. Možda je to neka moja falinka. Uglavnom, i kad se dogodi da nešto primetim, volim da spomenem (prokomentarišem), kao što volim i da diskutujem za vreme filma (sa bratom kad gledam obično zaustavimo pa dok ne završimo diskusiju ne puštamo dalje film).

Ali pošto retko ko voli da gleda npr. horor filmove u mom okruženju, obično njih odgledam sam.

I ja ću uskoro čitati Hegela... ali nadam se ne baš mnogo stranica. Treba mi za ispit iz ontologije. To mi dođe kao neopisivo mučenje. Ali ajd' sad, kraj je studija pa nekako ću valjda pregurati.
Sačuvana

- Četvrti broj časopisa Zapad [download]
- Političke komentare ostavljajte i na www.differentia-nis.org (nije neophodno registrovati se!)
Morella
Gradjanin
*

Van mreže Van mreže

Hipik

« Odgovor #78 poslato: 29.04.2008. 04:54 »

Sto bas horore? Imala sam ja jednu ortakinju koja je nekad umela da prdne od straha dok gledamo horor film....ajde sto sa njom niko nije'teo da gleda ali sa tobom...?

Ja ne smem sama ni Dosije X da gledam nocu a ne horor film...
Sačuvana

Postajem siguran da
Samo čekam da prođe
Domaci Zdajnik
Gradjanin
*

Na mreži Na mreži

« Odgovor #79 poslato: 29.04.2008. 04:58 »

Pa, ne da ne žele da gledaju sa mnom, nego uopšte ne gledaju horore. Evo nekoliko uzastopnih večeri sam komentarisao neke ljubiće zato što takve filmove moj brat voli da gleda, pa ili gledamo to ili ništa. I onda ja pristanem da gledamo to što on hoće.

No, kažem, i u njima se katkad može naći nešto vredno komentara, što je meni interesantnije od filma samog.

Da nemam da radim večeras oko sajta, gledao bih neki horor (bar se nadam da je horor) sa Nikol Kidman u glavnoj ulozi (svideo mi se onaj The Others, film) koji sam večeras nabavio. Zove se The Invasion, snimljen 2007.
Sačuvana

- Političke komentare ostavljajte i na www.differentia-nis.org (nije neophodno registrovati se!)
Morella
Gradjanin
*

Van mreže Van mreže

Hipik

« Odgovor #80 poslato: 29.04.2008. 05:05 »

Mhm, dobar je The Others..a taj Invasion povezujem sa vanzemaljcima i tako nekim ludorijama a tu tematiku bas i ne volim.
Dobar je onaj Saw ili kako vec..Mislim da je 2 posebno dobra. Ja horore najvise volim...i neke hippie psihodelicne.
Ma ja sam prsla trenutno..odoh da perem kosu mada cu se sigurno vratiti...Cheesy
Sačuvana

Postajem siguran da
Samo čekam da prođe
Domaci Zdajnik
Gradjanin
*

Na mreži Na mreži

« Odgovor #81 poslato: 29.04.2008. 05:14 »

Da sam ja prso i da imam nesanicu, pa na kraju ako ni TV ne pomaže (a uvek se ispostavi kao dobro rešenje, bar je do sada tako bilo), izašao bih da prošetam gradom. Znam da mi se neko vreme neće spavati posle šetnje (izbistre se misli), ali nakon toga obično mene uhvati strašan poriv za spavanjem.

I verovatno bih uzeo i nešto da grickam, nešto slano, zbog onog momenta u vezi sa psnućem.

Evo sviće. A mrzim kad sviće... Opominje me da moram da spavam.

Videću da nabavim taj Saw. Ima valjda četiri dela, a ja valjda nisam gledao niti jedan.

I tako... idem ja polako pod tuš, pa se tako odavde odjavljujem.

Znao sam...

Citat
Inače, cura nije loša, neka ćutljiva, oprezna, čudna donekle (rek'o bih da je ili napušena/nadrogirana ili psihički nestabilna)... I još se vidi da joj baš stalo da razgovara sa mnom.

... mislio sam: napušena ili drogirana...  :zbunjen:
Sačuvana

Miroslav Ibic
Urednik

Duh bunta: +84/-1014
Na mreži Na mreži

« Odgovor #82 poslato: 29.04.2008. 11:13 »

da, kako lepo, kekenj pricha sa nadrogiranim devojkama, umesto da radi sajt, a kad ja dodjem na net i hocu da mu pokazujem razne smeshne stvari, on kao 'mora da radi sajt'.
a sad, poshto je legao u shest ujutru, i iskljuchio telefon, verovatno, da mu ne smetam, propustio je da dobije dvadesetak genijalnih filmova, i da chuje novu pesmicu koju sam nauchila, jer, ja sam jutros u osam chasova ishla za nish, pa mu i poslala poruku.
zhalosno, gospodine kekenj, kako se ponashate prema vashim prijateljima, odnosno ljudima kojima neshto znachite.
ZLI STE KAO ZLA PAPRIKA
Sačuvana

Smrt pedofiliji!
Miroslav Ibic
Urednik

Duh bunta: +84/-1014
Na mreži Na mreži

« Odgovor #83 poslato: 29.04.2008. 11:19 »

a, da, i, kao da moja tema 'najgenijalniji sajtovi' je neshto UNIZNA pa mozhe da se prebacuje na temu o feminizmu
Sačuvana

Smrt pedofiliji!
Domaci Zdajnik
Gradjanin
*

Na mreži Na mreži

« Odgovor #84 poslato: 13.05.2008. 14:04 »

Šta bi s Morellom?

dvadesetak genijalnih filmova, i da chuje novu pesmicu koju sam nauchila, jer, ja sam jutros u osam chasova ishla za nish, pa mu i poslala poruku.

Ne znam kako ranije nisam primetio i odgovorio... Ali ovo što sam označio me je mnogo pogodilo. Mnogo nevino deluje... ljupko... rastužih se.
Sačuvana

Morella
Gradjanin
*

Van mreže Van mreže

Hipik

« Odgovor #85 poslato: 13.05.2008. 19:08 »

Ma tu sam...nesto sam depresivna pa se ne uplicem mnogo u konverzacije.....
Sačuvana

Postajem siguran da
Samo čekam da prođe
Truman
Gradjanin
*

Duh bunta: +67/-27
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac

Dark Knight

« Odgovor #86 poslato: 13.05.2008. 19:10 »

Je l gledas Slagalicu?
Sačuvana

"Kada bi mozak bio tako prost da bismo ga mogli razumeti mi bismo bili tako glupi da ga ne bismo mogli razumeti."
Morella
Gradjanin
*

Van mreže Van mreže

Hipik

« Odgovor #87 poslato: 13.05.2008. 19:15 »

Gledam ponekad. Stavise, nekad se osecam ko penzioner jer mi je veliko uzivanje da gledam slagalicu i ostale kvizove Cheesy
Sačuvana

Postajem siguran da
Samo čekam da prođe
Truman
Gradjanin
*

Duh bunta: +67/-27
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac

Dark Knight

« Odgovor #88 poslato: 13.05.2008. 19:19 »

To sam te pitao jer sam primetio da se obicno konektujes na forum za vreme tog kviza. Meni je redovno ukljucen ( kao sada ). Inace, uzivam da gledam duele tih ljudi od cetvrtinala - sudar mozgova.
Sačuvana

"Kada bi mozak bio tako prost da bismo ga mogli razumeti mi bismo bili tako glupi da ga ne bismo mogli razumeti."
Morella
Gradjanin
*

Van mreže Van mreže

Hipik

« Odgovor #89 poslato: 13.05.2008. 19:24 »

Nazalost ja sam na netu u ovo vreme jer je to jedini period kad imam pristup netu.....zbog visine tel. racuna keva je rekla "bilo je dosta" i stavila mi neku prokletu zabranu koja mi blokira net liniju ceo dan sem na ta dva sata - od 19 - 21....

I ja nikako da nadjem nekog dobrog hakera da mi pomogne...
Sačuvana

Postajem siguran da
Samo čekam da prođe
Stranice: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 25   Idi gore
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  

Prebaci se na: