Stranice: [1] 2 3 ... 9   Idi dole
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  
Autor Tema: Waninto tjose za frustrirane forumase  (Pročitano 3992 puta)
Morella
Posvećeni mislilac

Duh bunta: +40/-7
Van mreže Van mreže

Pol: Žena

emotivni pervert

« poslato: 09.01.2008. 19:41 »

Tjose otvoreno za lecenje svih mogucih frustracija...zapocecu sa svojim danom, inace veoma je poucan esej...

Ustajem ujutro, umorna I nadrndana, dobijam laksi epi napad…pizdim..vec vidim kakav ce mi biti dan.
Trazim kljuc nema ga, jedva ga nadjem I izlecem iz stana. Dodjem vec skoro na stanicu shvatim zaboravila sam koleginici da ponesem knjigu o empiricarima, trcim nazad uzimam knjigu I opet na bus. Kasnim. Stojim u busu pored nekog chike koji smrdi.
Mislim, zasto li sam izasla iz kuce…
Dotrcavam na fax, kasnim na F. antropologiju a predavanja nema. Psujem.
Prilazi mi kolega I hvata me za obraz I onako mi sve tepa “ oo Lanice jesi se ti to udebljala”..rezim u sebi.
Vilenim sat I po vremena po faxu sa kolegama. Koleginica mi saopstava da je trudna I kaze iako nije planirano zadrzace ga.  Kaze abortus je greh. Mislim si, aj vazi.( I usput se setim kolege I primedbe da sam se ubucila I presedne mi).
Pocinje Filozofija prava. Profa mi daje potpis I odlazim. Drugarica me moli kaze hajd sa mnom do seminarske da uzme Hobsa, reko hajd. Kasnije silazim do knjizare I da kupim prijave za ispit. Usput mi se rasuje sitja iz novcanika.
Zasto sam ustajala?
Izlazim napolje da drugarica popusi cigar. Odjednom mi sine kroz glavu ( a bogami I izadje kroz usta) zastrasujuca misao “ De mi je bre torba”!!!!!
Pocinjem da se smejem histericno jer  apsolutno blage veze nemam de mi je torba. Drugarica, inace teski panichar  pizdi “ Idemo da trazimo torbu debilu sta se cepas”. Upadam kod profe i srecom nalazim torbu ispod klupe. Profa se smeje I nesto mi govori ali uopste ne registrujem reci..samo hocu da izadjem iz ucionice.. Mislim si mrsh. Koleginica sa cetvrte godine se sazaljivo smeska. Mrsh  I ti. Osecam kako polako pocinje da me hvata neki osecaj blama I postajem malo anksiozna I tresu mi se ruke.
Odlazim u centar da popijem kafu sa drugaricom. U kaficu ispada mi mobilni iz ruke I razleti se u krugu od 5 metara. Pokusavam drugarici da ispricam nesto sto sam na Tv-u gledala o Hugu Chavezu I ne mogu da mu se setim imena pa 20 minuta nagadjamo sta sam ja htela da kazem. I sve vreme mi se tresu ruke. 
Sto sam ustajala.
Popijemo kafu I odlazimo, usput kaputom srusim case na stolu, srecom prazne. Konobarica neka mutava se smeska. Opet mi se tresu ruke.
Na putu do busa se jos I poskliznem al srecom ne padam. Gledamo kod Pozorista na koje cemo predstave otici I za 5 minuta se vise ne secam kad je koja.
Jedva se docepah kucnog praga.
Zakljucak : Smorila sam vas ali zaista postoje dani kada je bolje ostati kuci…..
« Poslednja izmena: 08.06.2008. 15:28 Domaci izdajnik » Sačuvana

Sve zivotinje su jednake. Ali neke zivotinje su jednakije od drugih!
Truman
Posvećeni mislilac

Duh bunta: +47/-22
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac

« Odgovor #1 poslato: 09.01.2008. 19:45 »

Kao da citam Strindbergov Inferno. Procitaj tu knjigu, imam neki utisak da ce ti se svideti.
« Poslednja izmena: 09.01.2008. 19:58 Truman » Sačuvana

"Kada bi mozak bio tako prost da bismo ga mogli razumeti mi bismo bili tako glupi da ga ne bismo mogli razumeti."
Ljubo Gazivoda
Posvećeni mislilac

Duh bunta: +97/-14
Van mreže Van mreže

...mlad majore....

« Odgovor #2 poslato: 09.01.2008. 19:46 »

Oj bre Umrella, ti si doista zahebana ličnost pa uvek nekako potrefiš neke sočne pikanterije koje mene uzbuđuju pa ću ih i ovom prilikom bohlodvati

....Stojim u busu pored nekog chike koji smrdi.

Mislim.... mmmmmmmm, bejbe, to je prava dnevna mora.... da li si primetila nekad da se neko od tih kao slučajnih stajača-smrdača u autobusu nekako trlja o tebe?
Sačuvana

Fetišista se vraća na mesto fetiša
Morella
Posvećeni mislilac

Van mreže Van mreže

emotivni pervert

« Odgovor #3 poslato: 09.01.2008. 19:57 »

Hahaha, primetila sam..ali ovaj chika je bio fin, samo je bio penzioner a oni nekako ne mirisu bas fino :)

Trumane hvala na preporuci , videcu da uzmem knjigu sad posle ovog ispitnog roka;)
Sačuvana

Ljubo Gazivoda
Posvećeni mislilac

Van mreže Van mreže

...mlad majore....

« Odgovor #4 poslato: 09.01.2008. 20:01 »

PeMzionerima se inače slabo diže. Oni samo mogu da gledaju. Skoro sam primetio jednog peMzosa sa žarom u očima kako je bestidno razgledao dupe jedne utegnute mlade dame. I svi koji su bitisali u njegovoj blizini su to primetili a njega jednostavno nije bilo briga da li ga i ko gleda i šta misli u vezi s tim. Krasota! Ionako je otprdeo svoje i zašto bi se sada ustručavao? E pa, zamislite samo kada bi taj mentalni sklop imao privilegiju da podmladi svoje telo, a?  zlobni
Sačuvana

Morella
Posvećeni mislilac

Van mreže Van mreže

emotivni pervert

« Odgovor #5 poslato: 09.01.2008. 20:05 »

Nije greh gledati:D
Al znate kako, ovi nasi laloshi i kad mogu da pipaju samo glede tako da su nam zene vrlo sigurne.
A i kad se trljaju nekako se trljaju o kulturna mesta, ruka o ruku il eventualno rame o rame.
Becka skola.
Sačuvana

Ljubo Gazivoda
Posvećeni mislilac

Van mreže Van mreže

...mlad majore....

« Odgovor #6 poslato: 09.01.2008. 20:08 »

Ne znam kako bi ovo moglo da bude shvaćeno, ali za mene je Vojvodina jedna velika seksualna egzotika. Mislim pazite samo formulacije: Sose, Mađarice, Totice..... Četir konja debela.... zlobni

Čim pređem Pančevački most ili se sa Bežanijske kose sjurim pravo u ravnicu.... odmah osetim nadignuće. Kod Beške već postaje nepodnošljivo..... Zvrko
Sačuvana

Morella
Posvećeni mislilac

Van mreže Van mreže

emotivni pervert

« Odgovor #7 poslato: 09.01.2008. 20:12 »

E moj chika Stojane....bilo nekad....
Dosho Fitnes i kod nas, sad svi vezbamo i rusimo predrasude o mekanim i rumenim Sosama.
Sačuvana

Truman
Posvećeni mislilac

Van mreže Van mreže

« Odgovor #8 poslato: 09.01.2008. 20:13 »

Ja ne volim debele. Podrzavam fitnes.
Sačuvana

"Kada bi mozak bio tako prost da bismo ga mogli razumeti mi bismo bili tako glupi da ga ne bismo mogli razumeti."
Morella
Posvećeni mislilac

Van mreže Van mreže

emotivni pervert

« Odgovor #9 poslato: 09.01.2008. 20:20 »

Sad ce Gosn Stojan da nas kamenuje:D Ni ja bas nisam pobornik masnih naslaga...
Sačuvana

Ljubo Gazivoda
Posvećeni mislilac

Van mreže Van mreže

...mlad majore....

« Odgovor #10 poslato: 09.01.2008. 20:22 »

Često ja svratim u Novi Sad, mada sam ranije još češće išao u Suboticu..... i vidim mast se još uvek dobro drži!
Sačuvana

Truman
Posvećeni mislilac

Van mreže Van mreže

« Odgovor #11 poslato: 09.01.2008. 20:22 »

Ma ja mislim da ne voli ni on toliko nego se malo folira...Nego, vratimo se mi nasim frustracijama... :(
Sačuvana

Ljubo Gazivoda
Posvećeni mislilac

Van mreže Van mreže

...mlad majore....

« Odgovor #12 poslato: 09.01.2008. 20:23 »

Ovo je bilo podlo i nisko Trumane. Mnogo si me uvredio! :zaboga:
Sačuvana

Morella
Posvećeni mislilac

Van mreže Van mreže

emotivni pervert

« Odgovor #13 poslato: 09.01.2008. 20:26 »

Nego sta....Evo Stojan je frustriran zbog nedostatka debelih....moze li neko to da nadmasi. Licitiram na to da mi za 10 dana pocinje ispitni rok a nisam nista spremila. Ko ulaze vise..
Sačuvana

Truman
Posvećeni mislilac

Van mreže Van mreže

« Odgovor #14 poslato: 09.01.2008. 20:28 »

Licitiram to da ozbiljno spremam jedan ispit, al da me pitas pitanje iz oblasti koje sam presao pre dva dana ne bi znao da ti odgovorim. I kako posle covek o sebi da ne misli da je glup?!

p.s. i naravno frustracije licne prirode, ali to vec nije za forum.
Sačuvana

Stranice: [1] 2 3 ... 9   Idi gore
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  

Prebaci se na: