Morella
Posvećeni mislilac

Duh bunta: +31/-5
Van mreže
Pol: 
emotivni pervert
|
 |
« poslato: 09.01.2008. 19:41 » |
|
Tjose otvoreno za lecenje svih mogucih frustracija...zapocecu sa svojim danom, inace veoma je poucan esej...
Ustajem ujutro, umorna I nadrndana, dobijam laksi epi napad…pizdim..vec vidim kakav ce mi biti dan. Trazim kljuc nema ga, jedva ga nadjem I izlecem iz stana. Dodjem vec skoro na stanicu shvatim zaboravila sam koleginici da ponesem knjigu o empiricarima, trcim nazad uzimam knjigu I opet na bus. Kasnim. Stojim u busu pored nekog chike koji smrdi. Mislim, zasto li sam izasla iz kuce… Dotrcavam na fax, kasnim na F. antropologiju a predavanja nema. Psujem. Prilazi mi kolega I hvata me za obraz I onako mi sve tepa “ oo Lanice jesi se ti to udebljala”..rezim u sebi. Vilenim sat I po vremena po faxu sa kolegama. Koleginica mi saopstava da je trudna I kaze iako nije planirano zadrzace ga. Kaze abortus je greh. Mislim si, aj vazi.( I usput se setim kolege I primedbe da sam se ubucila I presedne mi). Pocinje Filozofija prava. Profa mi daje potpis I odlazim. Drugarica me moli kaze hajd sa mnom do seminarske da uzme Hobsa, reko hajd. Kasnije silazim do knjizare I da kupim prijave za ispit. Usput mi se rasuje sitja iz novcanika. Zasto sam ustajala? Izlazim napolje da drugarica popusi cigar. Odjednom mi sine kroz glavu ( a bogami I izadje kroz usta) zastrasujuca misao “ De mi je bre torba”!!!!! Pocinjem da se smejem histericno jer apsolutno blage veze nemam de mi je torba. Drugarica, inace teski panichar pizdi “ Idemo da trazimo torbu debilu sta se cepas”. Upadam kod profe i srecom nalazim torbu ispod klupe. Profa se smeje I nesto mi govori ali uopste ne registrujem reci..samo hocu da izadjem iz ucionice.. Mislim si mrsh. Koleginica sa cetvrte godine se sazaljivo smeska. Mrsh I ti. Osecam kako polako pocinje da me hvata neki osecaj blama I postajem malo anksiozna I tresu mi se ruke. Odlazim u centar da popijem kafu sa drugaricom. U kaficu ispada mi mobilni iz ruke I razleti se u krugu od 5 metara. Pokusavam drugarici da ispricam nesto sto sam na Tv-u gledala o Hugu Chavezu I ne mogu da mu se setim imena pa 20 minuta nagadjamo sta sam ja htela da kazem. I sve vreme mi se tresu ruke. Sto sam ustajala. Popijemo kafu I odlazimo, usput kaputom srusim case na stolu, srecom prazne. Konobarica neka mutava se smeska. Opet mi se tresu ruke. Na putu do busa se jos I poskliznem al srecom ne padam. Gledamo kod Pozorista na koje cemo predstave otici I za 5 minuta se vise ne secam kad je koja. Jedva se docepah kucnog praga. Zakljucak : Smorila sam vas ali zaista postoje dani kada je bolje ostati kuci…..
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Sve zivotinje su jednake. Ali neke zivotinje su jednakije od drugih!
|
|
|
|
Truman
|
 |
« Odgovor #1 poslato: 09.01.2008. 19:45 » |
|
Kao da citam Strindbergov Inferno. Procitaj tu knjigu, imam neki utisak da ce ti se svideti.
|
|
|
|
« Poslednja izmena: 09.01.2008. 19:58 Truman »
|
Sačuvana
|
"Kada bi mozak bio tako prost da bismo ga mogli razumeti mi bismo bili tako glupi da ga ne bismo mogli razumeti."
|
|
|
Ljubo Gazivoda
Posvećeni mislilac

Duh bunta: +76/-4
Van mreže
Pol: 
...mlad majore....
|
 |
« Odgovor #2 poslato: 09.01.2008. 19:46 » |
|
Oj bre Umrella, ti si doista zahebana ličnost pa uvek nekako potrefiš neke sočne pikanterije koje mene uzbuđuju pa ću ih i ovom prilikom bohlodvati ....Stojim u busu pored nekog chike koji smrdi.
Mislim.... mmmmmmmm, bejbe, to je prava dnevna mora.... da li si primetila nekad da se neko od tih kao slučajnih stajača-smrdača u autobusu nekako trlja o tebe?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
"Ko nije spreman da govori o kapitalizmu, onda neka ćuti o fašizmu." Horkhajmer
|
|
|
Morella
Posvećeni mislilac

Van mreže
Pol: 
emotivni pervert
|
 |
« Odgovor #3 poslato: 09.01.2008. 19:57 » |
|
Hahaha, primetila sam..ali ovaj chika je bio fin, samo je bio penzioner a oni nekako ne mirisu bas fino :)
Trumane hvala na preporuci , videcu da uzmem knjigu sad posle ovog ispitnog roka;)
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Ljubo Gazivoda
Posvećeni mislilac

Van mreže
Pol: 
...mlad majore....
|
 |
« Odgovor #4 poslato: 09.01.2008. 20:01 » |
|
PeMzionerima se inače slabo diže. Oni samo mogu da gledaju. Skoro sam primetio jednog peMzosa sa žarom u očima kako je bestidno razgledao dupe jedne utegnute mlade dame. I svi koji su bitisali u njegovoj blizini su to primetili a njega jednostavno nije bilo briga da li ga i ko gleda i šta misli u vezi s tim. Krasota! Ionako je otprdeo svoje i zašto bi se sada ustručavao? E pa, zamislite samo kada bi taj mentalni sklop imao privilegiju da podmladi svoje telo, a? 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Morella
Posvećeni mislilac

Van mreže
Pol: 
emotivni pervert
|
 |
« Odgovor #5 poslato: 09.01.2008. 20:05 » |
|
Nije greh gledati:D Al znate kako, ovi nasi laloshi i kad mogu da pipaju samo glede tako da su nam zene vrlo sigurne. A i kad se trljaju nekako se trljaju o kulturna mesta, ruka o ruku il eventualno rame o rame. Becka skola.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Ljubo Gazivoda
Posvećeni mislilac

Van mreže
Pol: 
...mlad majore....
|
 |
« Odgovor #6 poslato: 09.01.2008. 20:08 » |
|
Ne znam kako bi ovo moglo da bude shvaćeno, ali za mene je Vojvodina jedna velika seksualna egzotika. Mislim pazite samo formulacije: Sose, Mađarice, Totice..... Četir konja debela....  Čim pređem Pančevački most ili se sa Bežanijske kose sjurim pravo u ravnicu.... odmah osetim nadignuće. Kod Beške već postaje nepodnošljivo..... 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Morella
Posvećeni mislilac

Van mreže
Pol: 
emotivni pervert
|
 |
« Odgovor #7 poslato: 09.01.2008. 20:12 » |
|
E moj chika Stojane....bilo nekad.... Dosho Fitnes i kod nas, sad svi vezbamo i rusimo predrasude o mekanim i rumenim Sosama.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Truman
|
 |
« Odgovor #8 poslato: 09.01.2008. 20:13 » |
|
Ja ne volim debele. Podrzavam fitnes.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
"Kada bi mozak bio tako prost da bismo ga mogli razumeti mi bismo bili tako glupi da ga ne bismo mogli razumeti."
|
|
|
Morella
Posvećeni mislilac

Van mreže
Pol: 
emotivni pervert
|
 |
« Odgovor #9 poslato: 09.01.2008. 20:20 » |
|
Sad ce Gosn Stojan da nas kamenuje:D Ni ja bas nisam pobornik masnih naslaga...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Ljubo Gazivoda
Posvećeni mislilac

Van mreže
Pol: 
...mlad majore....
|
 |
« Odgovor #10 poslato: 09.01.2008. 20:22 » |
|
Često ja svratim u Novi Sad, mada sam ranije još češće išao u Suboticu..... i vidim mast se još uvek dobro drži!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Truman
|
 |
« Odgovor #11 poslato: 09.01.2008. 20:22 » |
|
Ma ja mislim da ne voli ni on toliko nego se malo folira...Nego, vratimo se mi nasim frustracijama... 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Ljubo Gazivoda
Posvećeni mislilac

Van mreže
Pol: 
...mlad majore....
|
 |
« Odgovor #12 poslato: 09.01.2008. 20:23 » |
|
Ovo je bilo podlo i nisko Trumane. Mnogo si me uvredio! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Morella
Posvećeni mislilac

Van mreže
Pol: 
emotivni pervert
|
 |
« Odgovor #13 poslato: 09.01.2008. 20:26 » |
|
Nego sta....Evo Stojan je frustriran zbog nedostatka debelih....moze li neko to da nadmasi. Licitiram na to da mi za 10 dana pocinje ispitni rok a nisam nista spremila. Ko ulaze vise..
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Truman
|
 |
« Odgovor #14 poslato: 09.01.2008. 20:28 » |
|
Licitiram to da ozbiljno spremam jedan ispit, al da me pitas pitanje iz oblasti koje sam presao pre dva dana ne bi znao da ti odgovorim. I kako posle covek o sebi da ne misli da je glup?!
p.s. i naravno frustracije licne prirode, ali to vec nije za forum.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|