Otrovni Starac
Genij

Duh bunta: +47/-9
Van mreže
Palios kai Dilitiriodis
|
 |
« Odgovor #15 poslato: 17.09.2007. 02:36 » |
|
primetijo sam da presveti rinoteletabis u poslednje vreme cesto upotrebljava rec "presveti/a", cak je sebe u ovom razgovoru nazavla ''presveta ja" i ne mogu da se otrgnem utisku da je ulasku te rijeci u presveti recnik presvete rinoteletabis prethodio presveti uticaj moje presvete svetosti.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Vidovita Rino
|
 |
« Odgovor #16 poslato: 17.09.2007. 13:27 » |
|
Ja sam presveta odvajkada bila. Moja presveta megalomanija svakoga dana sve više i više raste, tako da više ne mogu da se otmem tome, to je kao, da prostite, svemir.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Vidovita Rino
|
 |
« Odgovor #17 poslato: 17.09.2007. 13:31 » |
|
Oh, gledajte, gledajte šta sam sada na mejlu dobila od gospodina 41-96-78!
"Ja bih za uspomenu hteo da Vam posaljem softver pomocu kojeg se mogu lako prevoditi poruke sa i na Vas presvetli jezik."
Čak planiram da ove što ću da živim sa njima prevaspitam da me ne zovu po imenu, već Presveta, pošto, razumete, neko ne može da pronikne i uvidi moju presvetlu presvetost. Čak! ću to i sa mojom porodicom da uradim
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Plodni bizon
|
 |
« Odgovor #18 poslato: 17.09.2007. 14:05 » |
|
Presveti Starac: primetijo sam da presveti rinoteletabis u poslednje vreme cesto upotrebljava rec "presveti/a", cak je sebe u ovom razgovoru nazavla ''presveta ja" i ne mogu da se otrgnem utisku da je ulasku te rijeci u presveti recnik presvete rinoteletabis prethodio presveti uticaj moje presvete svetosti.
Presveta Rino: Ja sam presveta odvajkada bila. Moja presveta megalomanija svakoga dana sve više i više raste, tako da više ne mogu da se otmem tome, to je kao, da prostite, svemir.
Vrhunci teatralne ludosti. Citam i drzim se za stomak od smeha.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Monarch
|
 |
« Odgovor #19 poslato: 17.09.2007. 14:08 » |
|
Da, da, nije lose. :)
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Monarch
|
 |
« Odgovor #20 poslato: 17.09.2007. 14:11 » |
|
Hej, pa vidis kako je Rino daleko preuzvisenija od Starca. On cak u poredjenju s njom deluje kao malo govno. Sto onda ona ne bi bila vrhovni vodja Diferencije? Hajde Rino, angazuj se! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Vidovita Rino
|
 |
« Odgovor #21 poslato: 17.09.2007. 14:26 » |
|
Šta bre? Kakva diferencija, ja već vrhovni vodja svega jesam. Sram vas bilo g.Djole, i znate šta sam još primetila, tamo ste rekli bože, kada ste videli onog kvazidžeksona, a niste rekli Rino, što je meni mnogo sumnjivo, a sa zida mi preti upozorenje............... xex...  .. ćao
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Monarch
|
 |
« Odgovor #22 poslato: 17.09.2007. 14:50 » |
|
Dodjavola, Rino je Bog. I kad kazem "O Boze" to je isto kao da sam rekao "O Rino". I ako ste vrhovni vodja svega, onda ste i vrhovni vodja Diferencije. Pa molim lepo, objasnite to i ovom Starcu da ne palamudi vise bez veze.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Vidovita Rino
|
 |
« Odgovor #23 poslato: 17.09.2007. 15:05 » |
|
Ma znam, g.Djole, nego sam malo tako alergična, jer dolazi do mešanja.... ono kao, svi znamo na koga ljudi misle kad kažu bog (na ne mene) pa je onda veoma teško da to distifikujemo *
*distanciramo, distinktujemo
|
|
|
|
« Poslednja izmena: 17.09.2007. 15:10 Rinotileksomanicharka »
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Vidovita Rino
|
 |
« Odgovor #24 poslato: 05.07.2008. 12:03 » |
|
Zamislite da poznajete neku genijalnu osobu koja, povrh toga shto je genijalna pravi divne kolache, prelepa je i dobra. Ona je vash prijatelj. I tako jednog dana, dok ste sedeli zajedno i jeli kokice, vi ste saznali da ta osoba, ima buve da li biste prestali da se druzhite sa tom osobom? da li biste pocheli da je izbegavate?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
lanavi
Kvalitetan korisnik

Duh bunta: +50/-8
Na mreži
Enforcer
|
 |
« Odgovor #25 poslato: 05.07.2008. 12:08 » |
|
Ne, samo bih joj ponudila prasak protiv buva i pomogla joj da se ta gamad potamani. Kolace bih za izvesno vreme prestala kod nje da konzumiram za svaki slucaj...sama pomisao na taj dodatak bi umanjio svinjski apetit tako da taj slucajni problem mozda i nije tako los.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Drugom cesto oprastaj, sebi nikad!
latinska
|
|
|
|
Vidovita Rino
|
 |
« Odgovor #26 poslato: 05.07.2008. 12:10 » |
|
a shta ako ta osoba ne zheli da unishti ta mala stvorenja, shta ako ih voli?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
lanavi
Kvalitetan korisnik

Na mreži
Enforcer
|
 |
« Odgovor #27 poslato: 05.07.2008. 12:12 » |
|
Da li moze da se voli neko ko ti ne uzvraca ljubav nego ti pije krv?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
latinska
|
|
|
|
Vidovita Rino
|
 |
« Odgovor #28 poslato: 05.07.2008. 12:15 » |
|
Kako ne uzvracaju ljubav? Odakle Vama to da ne uzvracaju ljubav?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
lanavi
Kvalitetan korisnik

Na mreži
Enforcer
|
 |
« Odgovor #29 poslato: 05.07.2008. 12:23 » |
|
Meni buve nikada nisu uzvratile ljubav osim sto su se uvlacile u posteljinu, grizle, ujedale (ako je to neki dokaz strasne ljubavi, pozude), nervirale me pa je i potreba da ih unishtim, zgnjecim bila enormna...A Vama Rino kako se Vama one cine...Vi sa njima lepo saradjujete?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
latinska
|
|
|