Inace, ako neko sebe ne definise kao "jebaca" ili "frajera" ne znaci da nije bio sa curom tj. da nije bio zaljubljen.
Nisam to ni tvrdio, Trumane. I inače, kad god nekoga nazovem Jebačem ili Frajerom to je otud što mu se podsmevam, pre svega njegovom ponašanju, isticanju nekih alfamužjačkih sposobnosti ili strane, te nekakvim debilnim držanjem i još debilnijom pričom. Međutim, isto tako je poznato da se takve budale mnogo pre mogu dopasti čak i inteligentnijoj devojci, nego li neko ko se ponaša ugledno/primereno, te onaj koji ne deluje nametljivo.
Na pitanja tipa "jesi l sta jeb'o", "jesi skinuo mrak" i slicno ne odgovaram jer su glupa. I nije valjda da vas vajne elitiste to zanima, ili vas mozda zanima?!
Mene zanima kako bi ti to ispričao, a ne da li si jebo ili nisi. I dve stvari iz te priče bih mogao da saznam koje me pomalo interesuju:
- kakav odnos imaju prema ženama tipovi kao što si ti,
- kakav odnos žene imaju prema mladićima kao ti.
Ponovo kažem, tu je bitnije kako se ispriča nego šta se kaže, makar u oblasti prvog pitanja.
U tom slucaju slobodno vam preporucujem da gledate Velikog Brata umesto sto mene propitujete. Dakle, slobodno mi postavljajte pitanja, ali molio bih da budu suptilna i inteligentna.
U nekim momentima VB ne mora biti tako loš. Na primer, ako bi govorile dve debilne osobe a kamera to pratila, pri tom da se razgovor vodi o nekoj stvari koja mene zanima i koja bi mogla da ih potpuno prikaže, ja bih to voleo da vidim kako bih zaključio i o ljudima koji me podsećaju na te budale sa ekrana. Uvek me zanima i budala, pa i na ulici kad primetim nekog ja se baš zagledam u tu priliku, verovatno na isti način na koji bih gledao neku životinju u zoo vrtu.
A znam ih par. I zamisljam u malo daljoj buducnosti da li ce se ikada ozeniti i sta im je u glavi.
Ajde, voajeri pitajte me dalje. Inace, nemam obavezu da odgovaram na sva vasa pitanja, samo na ona koja mi se cine zanimljiva... Pucajte misevi!!!
:smejanje: Sviđa mi se ovo "pucajte miševi". Truman forsira životinju u sebi, al džaba, opet je to mlako. Ne stoji ti, Trumane.