Stranice: 1 [2] 3 4 ... 11   Idi dole
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  
Autor Tema: Trumanova jaja  (Pročitano 6310 puta)
Monarch
Posvećeni mislilac

Duh bunta: +25/-10
Van mreže Van mreže

« Odgovor #15 poslato: 11.09.2007. 14:17 »

Ako je dobar onda je verovatno i zapran, ali to cemo ga ipak pitati, znate, za svaki slucaj.
Sačuvana
Ljubo Gazivoda
Fetišist

Duh bunta: +109/-15
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac

...mlad majore....

« Odgovor #16 poslato: 11.09.2007. 15:40 »

Znao sam jednog dobrog a nezapranog.... Nikad se ne zna.... neki veoma loši i pokvareni uvek su zaprani....
Sačuvana

Rino hitno da ode na nošu!
Domaci I.
Posvećeni mislilac

Duh bunta: +123/-94
Van mreže Van mreže

« Odgovor #17 poslato: 15.10.2007. 02:43 »

Evo ovaj topik bi mogao da bude rezervisan za nešto poput "Pitajte Trumana", ali kad je već naslov "Trumanova jaja", neka ostane tako ako se g. Truman slaže, a mi ćemo nastaviti da pitamo kao da je to njegov blog ili tako nešto.

Mene zanima, budući da se često pokazuje kao dobroćudan mladić, a to dalje znači i naivan (kakav sam i ja bio, i možda još uvek jesam, ali ne zato što ne uspevam da provalim kakvi su ti ljudi, nego otud što želim da verujem da su drugačiji), kako se snalazi sa devojkama; jesi li, Trumane, bio sa nekom žen(s)kom, jesi li izlazio sa nekom kao dva zaljubljena goluba, ili te to relativno ne zanima? (Ja imam frendove koje to ne zanima, pa rekoh možda si i ti takav, budući da ne deluješ kao neki frajeraš i oni o kojima smo danas ili juče pisali naforumu pod tipikom Pričaonica ili O debilima.)
Sačuvana

Monarch
Posvećeni mislilac

Van mreže Van mreže

« Odgovor #18 poslato: 15.10.2007. 14:07 »

Ne razumem sta tebe briga kako, sa kim i gde Truman izlazi?

Hahahahaha.... hahaha.... haha.
Sačuvana
Ljubo Gazivoda
Fetišist

Van mreže Van mreže

...mlad majore....

« Odgovor #19 poslato: 15.10.2007. 20:42 »

Ne razumem sta tebe briga kako, sa kim i gde Truman izlazi?

A šta tebe briga što je njega briga?

Sačuvana

Monarch
Posvećeni mislilac

Van mreže Van mreže

« Odgovor #20 poslato: 15.10.2007. 21:26 »

A sta tebe briga... ma zaboravi.
Sačuvana
Truman
Posvećeni mislilac

Duh bunta: +48/-24
Na mreži Na mreži

Ja nisam luzer naprotiv...

« Odgovor #21 poslato: 15.10.2007. 23:15 »

Prvo, slazem se sa Izdajnikovim predlogom da ovo bude nesto kao moja tema gde mozete da me pitate sta 'ocete, posto svaki stariji forumas ima svoju temu. Sto se tice pitanja malo je intimno, a moj odgovor je potvrdan - da bio sam u vezi sa curom. Inace, ako neko sebe ne definise kao "jebaca" ili "frajera"  ne znaci da nije bio sa curom tj. da nije bio zaljubljen. Na pitanja tipa  "jesi l sta jeb'o", "jesi skinuo mrak" i slicno ne odgovaram jer su glupa. I nije valjda da vas vajne elitiste to zanima, ili vas mozda zanima?! U tom slucaju slobodno vam preporucujem da gledate Velikog Brata umesto sto mene propitujete. Dakle, slobodno mi postavljajte pitanja, ali molio bih da budu suptilna i inteligentna.

A sto se tice momaka koje devojke ne zanimaju ( u smislu da nisu bili ni zaljubljeni, a kamoli u vezi ) znam takve i to je jako cudno. U redu je da je neko stidljiviji pa da teze prilazi devojka, ali da ga devojke uopste  ne zanimaju to nikako ne mogu da shvatim. A znam ih par. I zamisljam u malo daljoj buducnosti da li ce se ikada ozeniti i sta im je u glavi.

Ajde, voajeri pitajte me dalje. Inace, nemam obavezu da odgovaram na sva vasa pitanja, samo na ona koja mi se cine zanimljiva... Pucajte misevi!!!
Sačuvana

"Kada bi mozak bio tako prost da bismo ga mogli razumeti mi bismo bili tako glupi da ga ne bismo mogli razumeti."
Domaci I.
Posvećeni mislilac

Duh bunta: +123/-94
Van mreže Van mreže

« Odgovor #22 poslato: 16.10.2007. 02:41 »

Inace, ako neko sebe ne definise kao "jebaca" ili "frajera"  ne znaci da nije bio sa curom tj. da nije bio zaljubljen.

Nisam to ni tvrdio, Trumane. I inače, kad god nekoga nazovem Jebačem ili Frajerom to je otud što mu se podsmevam, pre svega njegovom ponašanju, isticanju nekih alfamužjačkih sposobnosti ili strane, te nekakvim debilnim držanjem i još debilnijom pričom. Međutim, isto tako je poznato da se takve budale mnogo pre mogu dopasti čak i inteligentnijoj devojci, nego li neko ko se ponaša ugledno/primereno, te onaj koji ne deluje nametljivo.

Na pitanja tipa  "jesi l sta jeb'o", "jesi skinuo mrak" i slicno ne odgovaram jer su glupa. I nije valjda da vas vajne elitiste to zanima, ili vas mozda zanima?!

Mene zanima kako bi ti to ispričao, a ne da li si jebo ili nisi. I dve stvari iz te priče bih mogao da saznam koje me pomalo interesuju:
- kakav odnos imaju prema ženama tipovi kao što si ti,
- kakav odnos žene imaju prema mladićima kao ti.

Ponovo kažem, tu je bitnije kako se ispriča nego šta se kaže, makar u oblasti prvog pitanja.

U tom slucaju slobodno vam preporucujem da gledate Velikog Brata umesto sto mene propitujete. Dakle, slobodno mi postavljajte pitanja, ali molio bih da budu suptilna i inteligentna.

U nekim momentima VB ne mora biti tako loš. Na primer, ako bi govorile dve debilne osobe a kamera to pratila, pri tom da se razgovor vodi o nekoj stvari koja mene zanima i koja bi mogla da ih potpuno prikaže, ja bih to voleo da vidim kako bih zaključio i o ljudima koji me podsećaju na te budale sa ekrana. Uvek me zanima i budala, pa i na ulici kad primetim nekog ja se baš zagledam u tu priliku, verovatno na isti način na koji bih gledao neku životinju u zoo vrtu.

A znam ih par. I zamisljam u malo daljoj buducnosti da li ce se ikada ozeniti i sta im je u glavi.

Ajde, voajeri pitajte me dalje. Inace, nemam obavezu da odgovaram na sva vasa pitanja, samo na ona koja mi se cine zanimljiva... Pucajte misevi!!!

:smejanje:  Sviđa mi se ovo "pucajte miševi". Truman forsira životinju u sebi, al džaba, opet je to mlako. Ne stoji ti, Trumane.
Sačuvana

Ljubo Gazivoda
Fetišist

Van mreže Van mreže

...mlad majore....

« Odgovor #23 poslato: 17.10.2007. 15:42 »

Trumane, da li ti se ikad desilo da te neka tudja ruka uhvati za jajca?
Sačuvana

Truman
Posvećeni mislilac

Na mreži Na mreži

« Odgovor #24 poslato: 17.10.2007. 18:30 »

Mislis kao Batica Mirkovic onog 'rvata na onoj utakmici? Ne. Sto?
Sačuvana

"Kada bi mozak bio tako prost da bismo ga mogli razumeti mi bismo bili tako glupi da ga ne bismo mogli razumeti."
Ljubo Gazivoda
Fetišist

Van mreže Van mreže

...mlad majore....

« Odgovor #25 poslato: 18.10.2007. 14:03 »

Znaš ti dobro na šta sam ja mislio, ali OK, valjda je odgovor tačan....
Sačuvana

Plodni bizon
Posvećeni mislilac

Duh bunta: +52/-50
Van mreže Van mreže

« Odgovor #26 poslato: 23.10.2007. 14:59 »

7. Sramota me da prizna, par puta sam se necasno poneo prema nekim damama..

:smejanje:  Ko bi reko da Truman moze da bude nepristojan, i to jos prema damama! A ovde ga neke dame proglasile za bas finog mladica. Eto sta znaci komunikacija preko neta.
Sačuvana
Vidovita Rino
Urednik

Duh bunta: +25/-1008
Van mreže Van mreže

« Odgovor #27 poslato: 23.10.2007. 15:39 »

Evo i ja da krenem da odgovaram na svoja pitanja, a bilo bi dobro da me ti Rino licno intervjuises svojim pitanjima.

evo ovako, g.truman, mh!

1. U kakvim ste odnosima sa Kekenjom?
2. Kad cete da napisete pricu u kojoj cete se predstaviti kao zloca?
3. Da li bi prihvatlili nepristojnu ponudu i za koliko?
4. Koliko ste visoki?

5. Ko Vam je drazi - Stojan ili Vi?
6. Koga smatrate za nagenijalniju, a koga za najdosadniju osobu foruma?
7. Koja je vasa najveca mracna tajna?
8. Koliko mnogo mi se divite?
9. Da li dok ste kupovali vashu chetkicu za zube, ste mislili na mene, a ako ne, na koga
10. Da li mi se molite a ako ne, kome se to molite
11. Da li ste nekada pozheleli da budete neko drugi i ko
12. Kad ste plakali zadnji put, i zashto to bih bash volela da znam
Sačuvana
Truman
Posvećeni mislilac

Na mreži Na mreži

« Odgovor #28 poslato: 24.10.2007. 12:44 »

Znaš ti dobro na šta sam ja mislio, ali OK, valjda je odgovor tačan....

Ne, ne znam...Mi zdravi heterosexualci ne znamo sta je vama "drugima" u glavi.
Sačuvana

Truman
Posvećeni mislilac

Na mreži Na mreži

« Odgovor #29 poslato: 24.10.2007. 12:51 »

evo ovako, g.truman, mh!

1. U kakvim ste odnosima sa Kekenjom?
2. Kad cete da napisete pricu u kojoj cete se predstaviti kao zloca?
3. Da li bi prihvatlili nepristojnu ponudu i za koliko?
4. Koliko ste visoki?

5. Ko Vam je drazi - Stojan ili Vi?
6. Koga smatrate za nagenijalniju, a koga za najdosadniju osobu foruma?
7. Koja je vasa najveca mracna tajna?
8. Koliko mnogo mi se divite?
9. Da li dok ste kupovali vashu chetkicu za zube, ste mislili na mene, a ako ne, na koga
10. Da li mi se molite a ako ne, kome se to molite
11. Da li ste nekada pozheleli da budete neko drugi i ko
12. Kad ste plakali zadnji put, i zashto to bih bash volela da znam

2. Ja da napisem pricu o sebi? Draga Rino, nisam neki knjizevni talenat tako da to verovatno neces videti.
5. Ajde evo, ti si mi draza...jesi zadovoljna  cudjenje
6. najgenijalniji - Vi, maelstrom i Starac, najdosadnija - moja malenkost
8. U pojedinim trenucima u Vas gledam kao u bozanstvo, a u pojedinim kao na prasinu na mojim cipelama. Jos uvek ste mi nekako neopipljivi...ako me razumete
9. Nisam mislio na Vas jer mi mama kupuje cetkicu za zube. Pitacu nju da kojim slucajem nije mislila na Rino.
10. Ne molim Vam se, i, sramota mi je priznati, ne molim se nikome, mada bi mozda trebalo.
11. Da, milion puta. Neka slavna licnost, koja lakse "bari" dame, recimo takve kao sto ste vi. Evo, odacu Vam tajnu, poslednji put sam pozeleo biti Branko Kockica, a pre toga veliki ruski car - Vladimir Putin.
13. Iskreno se ne secam kada sam zadnji put plakao ( par situacija mi pada na um ali ni to nije bio pravi plac ). Verovatno kad sam bio povredjen. Ali rekoh Vam, tesko je mome surom srcu suze izmamiti.

Nastavite sa intervjuom, i ne samo Rino, ko god pozeli.
Sačuvana

Stranice: 1 [2] 3 4 ... 11   Idi gore
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  

Prebaci se na: