Inace, ako neko sebe ne definise kao "jebaca" ili "frajera" ne znaci da nije bio sa curom tj. da nije bio zaljubljen.
Nisam to ni tvrdio, Trumane. I inače, kad god nekoga nazovem Jebačem ili Frajerom to je otud što mu se podsmevam, pre svega njegovom ponašanju, isticanju nekih alfamužjačkih sposobnosti ili strane, te nekakvim debilnim držanjem i još debilnijom pričom. Međutim, isto tako je poznato da se takve budale mnogo pre mogu dopasti čak i inteligentnijoj devojci, nego li neko ko se ponaša ugledno/primereno, te onaj koji ne deluje nametljivo.
Na pitanja tipa "jesi l sta jeb'o", "jesi skinuo mrak" i slicno ne odgovaram jer su glupa. I nije valjda da vas vajne elitiste to zanima, ili vas mozda zanima?!
Mene zanima kako bi ti to ispričao, a ne da li si jebo ili nisi. I dve stvari iz te priče bih mogao da saznam koje me pomalo interesuju:
- kakav odnos imaju prema ženama tipovi kao što si ti,
- kakav odnos žene imaju prema mladićima kao ti.
Ponovo kažem, tu je bitnije kako se ispriča nego šta se kaže, makar u oblasti prvog pitanja.
U tom slucaju slobodno vam preporucujem da gledate Velikog Brata umesto sto mene propitujete. Dakle, slobodno mi postavljajte pitanja, ali molio bih da budu suptilna i inteligentna.
U nekim momentima VB ne mora biti tako loš. Na primer, ako bi govorile dve debilne osobe a kamera to pratila, pri tom da se razgovor vodi o nekoj stvari koja mene zanima i koja bi mogla da ih potpuno prikaže, ja bih to voleo da vidim kako bih zaključio i o ljudima koji me podsećaju na te budale sa ekrana. Uvek me zanima i budala, pa i na ulici kad primetim nekog ja se baš zagledam u tu priliku, verovatno na isti način na koji bih gledao neku životinju u zoo vrtu.
A znam ih par. I zamisljam u malo daljoj buducnosti da li ce se ikada ozeniti i sta im je u glavi.
Ajde, voajeri pitajte me dalje. Inace, nemam obavezu da odgovaram na sva vasa pitanja, samo na ona koja mi se cine zanimljiva... Pucajte misevi!!!

Sviđa mi se ovo "pucajte miševi". Truman forsira životinju u sebi, al džaba, opet je to mlako. Ne stoji ti, Trumane.