Stranice: 1 2 [3] 4 5 ... 11   Idi dole
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  
Autor Tema: Trumanova jaja  (Pročitano 6315 puta)
Truman
Posvećeni mislilac

Duh bunta: +48/-24
Na mreži Na mreži

Pol: Muškarac

Ja nisam luzer naprotiv...

« Odgovor #30 poslato: 24.10.2007. 13:04 »

:smejanje:  Ko bi reko da Truman moze da bude nepristojan, i to jos prema damama! A ovde ga neke dame proglasile za bas finog mladica. Eto sta znaci komunikacija preko neta.

Nadjite nacin da preko foruma tocite alkohol pa cete videti pravo Trumanovo lice  zlobni zlobni zlobni
Sačuvana

"Kada bi mozak bio tako prost da bismo ga mogli razumeti mi bismo bili tako glupi da ga ne bismo mogli razumeti."
Vidovita Rino
Urednik

Duh bunta: +25/-1008
Van mreže Van mreže

« Odgovor #31 poslato: 24.10.2007. 14:29 »

2. Ja da napisem pricu o sebi? Draga Rino, nisam neki knjizevni talenat tako da to verovatno neces videti.

naaapishi napishi napishi napishiiiiii

Citat
6. najgenijalniji - Vi, maelstrom i Starac, najdosadnija - moja malenkost
xaxaxaxixixixixixiixaxaxaxaxax
6. Najgenijalnija - kompeticija je jaka. Najdosadnija - pa Plodni ce se naljutiti ako njega spomenem ( UUUUUUPS ) tako da cu reci da na ovaj forum dolaze samo zanimljive osobe.
truman bio pijaaan truman bio piiijaaan truman pijanicaaaa

Citat
8. U pojedinim trenucima u Vas gledam kao u bozanstvo, a u pojedinim kao na prasinu na mojim cipelama. Jos uvek ste mi nekako neopipljivi...ako me razumete
ne razumem, koji su to trenuci, ali, kada razmislim, pa ja jesam sve, ali vi izričito ovde kažete prašinu na mojim cipelama, kao nešto, nevažno, jer isključujete božanstvo iz toga smatranja.

Citat
10. Ne molim Vam se, i, sramota mi je priznati, ne molim se nikome, mada bi mozda trebalo.
Voistina, trebalo bi, trebalo bi mi se moliti, trebalo, pogledajte molim vas, imate ovde sve lepo pishe

Citat
Evo, odacu Vam tajnu, poslednji put sam pozeleo biti Branko Kockica,
Truman je pedofil. Link-> link

Citat
13.
aj vont tu nou evriting abaut krajing

Tejnk ju (evriting)
Sačuvana
Truman
Posvećeni mislilac

Na mreži Na mreži

« Odgovor #32 poslato: 24.10.2007. 20:11 »

Ma kakvo plakanje, ja sam srca tvrda. A ovo da sam pedofil vidis ni sam nisam znao. Hvala sto si me obavestila, od sada ce na mojoj vizit karti pisati: Truman B., propali student i pedofil. Pitajte me jos nesto presveta Rino.
Sačuvana

"Kada bi mozak bio tako prost da bismo ga mogli razumeti mi bismo bili tako glupi da ga ne bismo mogli razumeti."
Vidovita Rino
Urednik

Duh bunta: +25/-1008
Van mreže Van mreže

« Odgovor #33 poslato: 24.10.2007. 20:13 »

xaxaxa kul! sad ću i ja da pravim moje vizit karte! kako divnog li posla
Sačuvana
DaXa
Posvećeni mislilac

Duh bunta: +12/-7
Van mreže Van mreže

Da uistinu budem Bog!

« Odgovor #34 poslato: 02.12.2007. 01:00 »

Ocu ja pitanje.Onako hipotetichki.

Kad bi Vam u gradu prishla neka "riba" atraktivna a da je pritom i mnogo glupa i da slusha Indiru Radic(blja) i pozvala Vas da je hmz 'nate vec shta. Da li biste?
Sačuvana

"Mi zapravo znamo ako malo znamo. Sa znanjem raste i sumnja." - Gete
Truman
Posvećeni mislilac

Na mreži Na mreži

« Odgovor #35 poslato: 02.12.2007. 12:02 »

Ocu ja pitanje.Onako hipotetichki.

Kad bi Vam u gradu prishla neka "riba" atraktivna a da je pritom i mnogo glupa i da slusha Indiru Radic(blja) i pozvala Vas da je hmz 'nate vec shta. Da li biste?

Ako bih bio slobodan verovatno bih jer bi mi bilo glupo da odbijem curu koja to zeli. Ali ako bi mi bila strahovito odbojna ( u smislu da pomislim da ima neke mentalne probleme ) odbio bih je. Mada, tesko mi je da zamislim slicnu situaciju posto nemam ni dobra kola ni "tonu" bicepsa, niti izlazim u Strahica Bana. Ali dobro, i moj odgovor je hipoteticki, zapravo ko bi ga znao sta bi uradio u toj prilici.
Ko ima jos pitanja ne ustrucavajte se.

p.s. primetih koliko Otrovni Starac ima uticaja na sve forumase. Od kada je patentirao ono 'nate svi ga koriste  osmeh
Sačuvana

Ljubo Gazivoda
Fetišist

Duh bunta: +109/-15
Van mreže Van mreže

...mlad majore....

« Odgovor #36 poslato: 02.12.2007. 16:40 »

p.s. primetih koliko Otrovni Starac ima uticaja na sve forumase. Od kada je patentirao ono 'nate svi ga koriste  osmeh

Otrovni ima uticaj samo na notorne provincijalce...... Samo malo velegradskog otrova dovoljno je da se uzburkaju provincijalne duše..... Beda palankizma!
Sačuvana

Rino hitno da ode na nošu!
Truman
Posvećeni mislilac

Na mreži Na mreži

« Odgovor #37 poslato: 02.12.2007. 19:40 »

Slazem se sa Vasom dubokoumnom socioloskom analizom. Nego, brinem se sto Starca nesto nema. Nadam se da nije opet umro...
Sačuvana

DaXa
Posvećeni mislilac

Van mreže Van mreže

Da uistinu budem Bog!

« Odgovor #38 poslato: 02.12.2007. 20:11 »

Ha, ja Starca nisam video da tako pishe, to mi iskreno ostalo od Kekenja, kad smo razgovarali sa jednim bicem, i tako on reche jednu rechenicu sa to 'nate i meni to bejashe smeshno i tako pocheh koristiti ga.

Starac uchi valjda treba daje ispite. A ono za knjigu ljudovi, zheleo bih da iznesem svoje mishljenje da je to obichna lazh i da samo izmishlja ne bi li "potpalio" shiroke narodne mase, nashega dragoga foruma. Nadam se da ce me Starac demantovati.

P.S. Jel iko zna ime presvetoga?
Sačuvana

Truman
Posvećeni mislilac

Na mreži Na mreži

« Odgovor #39 poslato: 03.12.2007. 14:16 »

xaxa, znaci i Kekenj je zarazen Starcevim izrazima posto pretpostavljam da je i on to preuzeo. A o kakvoj knjizi rec je? A ime presvetoga starca znadem, ali bojim se da on ne bi bio presretan ako bih ga javno izrekao.
Sačuvana

DaXa
Posvećeni mislilac

Van mreže Van mreže

Da uistinu budem Bog!

« Odgovor #40 poslato: 03.12.2007. 20:24 »

Ne znam o kakvoj prichali smo josh letos kad se pojavljivao na irc-u i tad reche da ce mi poslati na mail, al' nije, eto i ovde sam video kako spominje tu knjigu ali u potpuno drugom kontekstu kao da je nije zavrshio, a knjiga je trebala nositi naziv "Homosapiens i ja", eto genijalno mada sam u gramatichku ispravnost ove prve rechi sumnjichav.
Sačuvana

Ljubo Gazivoda
Fetišist

Van mreže Van mreže

...mlad majore....

« Odgovor #41 poslato: 27.03.2008. 15:46 »

Trumanova jaja (fotografija iz mladosti)

* modern02.jpg (21.83 KB, 359x245 - pregledano 40 puta.)
Sačuvana

Truman
Posvećeni mislilac

Na mreži Na mreži

« Odgovor #42 poslato: 28.03.2008. 11:20 »

A b'e? A koji sam ja ovde?
Sačuvana

Domaci I.
Posvećeni mislilac

Duh bunta: +123/-94
Van mreže Van mreže

« Odgovor #43 poslato: 28.03.2008. 11:42 »

To pokušavaš ko Nišlie (oni ne pišu "Nišlije" nego "Nišlie", i nikako "Nišlijke", već "Nišlike")... a dobar ti je "b'e", mada oni ne stavljaju apostrof, odomaćilo se to ovčije "be". Dakle, trebalo bi: "A be (Mišo, be)? Koe sam ja ovdena?"
Sačuvana

Ljubo Gazivoda
Fetišist

Van mreže Van mreže

...mlad majore....

« Odgovor #44 poslato: 28.03.2008. 17:33 »

A b'e? A koji sam ja ovde?

Ne, nisi ti ovde neki nego su to tvoji. Mislim, obojica su po jedan mud, što zajedno čini jaja - Trumanova. Oni nekako uvek idu u paru, osim ukoliko se ne desi neka baš neprijatna situacija.
Sačuvana

Stranice: 1 2 [3] 4 5 ... 11   Idi gore
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  

Prebaci se na: