Stranice: 1 2 3 [4] 5 6 ... 24   Idi dole
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  
Autor Tema: Trumanova jaja  (Pročitano 10992 puta)
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Truman
Gradjanin
*

Duh bunta: +67/-27
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac

Dark Knight

« Odgovor #45 poslato: 09.05.2008. 16:38 »

Vratih se iz neuspesne gradske potrage za tarotom. Prvo bejah u knjizari Plato i tamo mi rekose da su nekad ima al ne vise. Onda svratih do Mamuta i tamo naidjoh na komplet tarot spil+knjiga ali nisam imao toliko para kod sebe ( skoro 2400din), a i komplet mi je bio nekako fensi. Nije ni jedan od onih autora koje ste spomenuli. Onda u sremskoj pronadjoh sediste ezoterije, neki neugledni stan u jos neuglednijoj zgradi. I zena koja tamo radi mi rece da imaju Kroulijev spil (980din), ali ne i knjigu tumacenja. Stovani forumasi, sto mi je sad ciniti?
Sačuvana

"Kada bi mozak bio tako prost da bismo ga mogli razumeti mi bismo bili tako glupi da ga ne bismo mogli razumeti."
DramatisPersonae
Gradjanin
*

Duh bunta: +53/-14
Van mreže Van mreže

Teshko je biti fin, nije teshko biti svinja!

« Odgovor #46 poslato: 09.05.2008. 16:42 »

Batali se ti corava posla, niko se od karata nije najeo i piva napio
Sačuvana

You can get all the things
You never needed
You can sell people crap
And make them eat it

Where is our John Wayne
Where is our sacred cowboys now?
Where are the Indians on the hill
There's no Indians left to kill
Truman
Gradjanin
*

Van mreže Van mreže

Dark Knight

« Odgovor #47 poslato: 09.05.2008. 16:44 »

Eh, to vazi i za mnoge druge stvari pa se opet zanimamo za to. Nego, ovo pitanje sam postavio pre svega sa zeljom da mi Ljubo i lanavi odgovore - da l mi je bolje da kupujem Kroulijev spil bez knjige ( cime mi je beskoristan ) ili da kupim ono fensi izdanje i da puknem pare a da ne znam koliko su dobre. A i uvek ostaje mogucnost da poslusam Dramatisa i batalim to.

E, da zaboravih da spomenem. U Platou nabasah na jednu knjizicu jako zanimljivog naziva "Tarot i snovi " pa je kupih ( posto me zanimaju i snovi ) iako jos uvek nemam tarot...Mozda deluje debilno.
Sačuvana

"Kada bi mozak bio tako prost da bismo ga mogli razumeti mi bismo bili tako glupi da ga ne bismo mogli razumeti."
Domaci Zdajnik
Gradjanin
*

Duh bunta: +161/-101
Na mreži Na mreži

« Odgovor #48 poslato: 09.05.2008. 19:26 »

Kad god čujem "tarot" setim se onog Milana sa Palme (mada ga je bilo i na drugim televizijama)... takozvani "Milan - Tarot". Ima ga i na MajSpejsu, pošto se Rino bila jednom angažovala da pronađe tog genija zajebancije, čoveka koji je prevario ogroman broj ljudi u tako kratkom periodu i to pred očima toliko mnogo ljudi.

Inače, da ne skrećem osnovnu nameru gospodina Trumana, citiraću zašto je pisao ove poruke, kako bi dotični mogli da primete (možda):

ovo pitanje sam postavio pre svega sa zeljom da mi Ljubo i lanavi odgovore - da l mi je bolje da kupujem Kroulijev spil bez knjige ( cime mi je beskoristan ) ili da kupim ono fensi izdanje i da puknem pare a da ne znam koliko su dobre.
Sačuvana

- Svaki komentar na forumu (izuzev rasističkog) je dragocen, tako da pozivam sve da pišu, pišu i pišu. Moramo da dostignemo veću posećenost i obezbedimo da se forum sam od sebe razvija, bez posebnih intervencija.
- Političke komentare ostavljajte i na www.differentia-nis.org (nije neophodno registrovati se!)
lanavi
Kvalitetan korisnik
*

Duh bunta: +90/-13
Van mreže Van mreže

« Odgovor #49 poslato: 09.05.2008. 19:50 »

Eh, to vazi i za mnoge druge stvari pa se opet zanimamo za to. Nego, ovo pitanje sam postavio pre svega sa zeljom da mi Ljubo i lanavi odgovore - da l mi je bolje da kupujem Kroulijev spil bez knjige ( cime mi je beskoristan ) ili da kupim ono fensi izdanje i da puknem pare a da ne znam koliko su dobre. A i uvek ostaje mogucnost da poslusam Dramatisa i batalim to.

E, da zaboravih da spomenem. U Platou nabasah na jednu knjizicu jako zanimljivog naziva "Tarot i snovi " pa je kupih ( posto me zanimaju i snovi ) iako jos uvek nemam tarot...Mozda deluje debilno.

Ne slusaj Dramatisa, on to ne razume  Zvrko...ali ukoliko dobro znas engleski jezik mogu se naci jako dobri site-ovi sa podrobnim tumacenjem svake karte i kombinacije ponaosob. 
Sačuvana

Optimist svuda vidi zeleno a pesimist samo crveno svetlo...Medjutim, mudrac je slep za boje.
                                                               Sartr
Truman
Gradjanin
*

Van mreže Van mreže

Dark Knight

« Odgovor #50 poslato: 09.05.2008. 21:40 »

Izdajnice, ti kao da nista nisi naucio iz onog opseznog Ljubinog posta kao i iz onoga sto je pisala lanavi  osmeh... :(. I hvala sto pomazes tako sto podebljavas njihova imena, ali imam utisak da je to nekako ironicno, kao samo zato sto sam njih pozvao da pomognu. Mozda sam utripovao.
lanavi, je l mislis da mogu da nadjem tumacenje na netu za svaku vrstu tarota posebno ( recimo za Kroulijev ) ili su sve te vrste manje - vise iste pa nije ni vazno? A sto se tice engleskog ne znam ga tako dobro, ali ni tako lose. U svakom slucaju ne dovoljno dobro da bih mogao prirodno citati, ne zelim time da se opterecujem makar za pocetak a kasnije bih se konsultovao i sa tekstovima na engleskom.
Sačuvana

Domaci Zdajnik
Gradjanin
*

Na mreži Na mreži

« Odgovor #51 poslato: 09.05.2008. 21:43 »

Trumane, mi smo po svemu slični sem po političkim stavovima i stepenu sujeverja (ja nisam uopšte sujeveran, a ti izgleda jesi). Znači, iznenadio bi se koliko slično razmišljamo, pa zato i razumem što misliš da sam bio ironičan. Ali nisam. Podebljao sam jer sam mislio da će Lanavi i g. Gazivoda samo preleteti preko ovoga i možda neće primetiti da tražiš savet. A pošto se piše dalje (posle te tvoje poruke), ljudi teže opažaju savete iz gore napisanih poruka.

Gazivodin tekst o Tarotu nisam čitao, pošto imam predrasudu o tome i nekako mi ne da da se ozbiljnije upustim u to, pa ni da čitam bilo šta vezano za takvu stvar.
Sačuvana

- Svaki komentar na forumu (izuzev rasističkog) je dragocen, tako da pozivam sve da pišu, pišu i pišu. Moramo da dostignemo veću posećenost i obezbedimo da se forum sam od sebe razvija, bez posebnih intervencija.
- Političke komentare ostavljajte i na www.differentia-nis.org (nije neophodno registrovati se!)
Truman
Gradjanin
*

Van mreže Van mreže

Dark Knight

« Odgovor #52 poslato: 09.05.2008. 21:45 »

Nisi citao Gazivodin tekst, kakvo svetogrdje  :zaboga: E pa vidis, to o cemu on pise upravo govori da nije rec o sujeverju, sa tim pojmom zapravo nema nikakve veze.
Sačuvana

Ljubo Gazivoda
Fetišist
*

Duh bunta: +131/-15
Van mreže Van mreže

« Odgovor #53 poslato: 12.05.2008. 14:15 »

Nisi citao Gazivodin tekst, kakvo svetogrdje  :zaboga: E pa vidis, to o cemu on pise upravo govori da nije rec o sujeverju, sa tim pojmom zapravo nema nikakve veze.

Ako si ga kawao, neka si ga kawao, tako mu i treba kad uzgaja predrasude prema drevnom sistemu simbola. On je tipičan izdanak hronocentričnog primitivizma koje nipodaštava dostignuća i produkte prethodnih epoha. A ovamo hoće da revolucioniše Srbiju a ne veruje u tarot - sram ga bilo! Samo Tarot Srbina Denacifikuje (S.T.S.D.) - glasi jedna srbska paleognostička izreka.

Baj-d-vej Trumane, ti taroti su svi nekako skupi. Uvek možeš da daunloaduješ neki sa neta, odštampaš u koloru, isečeš makazama, prilepiš na tvrdi karton i eto imaš tarot. U sledećem krugu taj isti odneseš na plastifikaciju i bog da te vidi.
Sačuvana

peMzije mladima!
Domaci Zdajnik
Gradjanin
*

Na mreži Na mreži

« Odgovor #54 poslato: 12.05.2008. 14:31 »

Ja i dalje mislim da je to samo sredstvo da se čovek nekako na lakši način nađe blizu drugog čoveka. Ili, na primer, pretpostavljam da je gospodin Popivoda/Gazivoda to proučavao kako bi mogao da dahće u vrat dok "čita" (ili šta god se radilo s njim) taj tarot nekoj pozamašno-guzatoj gospodži.
Sačuvana

lanavi
Kvalitetan korisnik
*

Duh bunta: +90/-13
Van mreže Van mreže

« Odgovor #55 poslato: 12.05.2008. 19:30 »

Motivi za citanje (zlo-upotrebu) tarota su razliciti ali za Trumana nesto na srpskom, povrsno, nedovrseno:

http://www.astrolook.com/tarot/uputstvo.shtml 

ili na engl.:

http://www.ehow.com/how_2125954_use-tarot-cards-daily-meditation.html

ili jos bolje:

http://www.learntarot.com/top.htm

Sačuvana

Optimist svuda vidi zeleno a pesimist samo crveno svetlo...Medjutim, mudrac je slep za boje.
                                                               Sartr
Odradek
Gradjanin
*

Duh bunta: +38/-7
Van mreže Van mreže

Bonus penis, pax in domus

« Odgovor #56 poslato: 12.05.2008. 23:20 »

Batali se ti corava posla, niko se od karata nije najeo i piva napio

Podrzavam, i dodajem :

http://health-fitness-solutions.blogspot.com/2007/04/exercise-for-harder-erections.html

Zajeb'te vi tarot, citajte ovo.
Sačuvana

Quam magnum est non laudari et esse laudabilem.
Truman
Gradjanin
*

Van mreže Van mreže

Dark Knight

« Odgovor #57 poslato: 13.05.2008. 11:20 »

Ko o cemu baba o ustipcima.

Gazivoda, zasto li imam utisak da se vise podsmevas meni nego Izdajniku...
Sačuvana

Ljubo Gazivoda
Fetišist
*

Duh bunta: +131/-15
Van mreže Van mreže

« Odgovor #58 poslato: 13.05.2008. 11:59 »

Gazivoda, zasto li imam utisak da se vise podsmevas meni nego Izdajniku...

Ko? Ja? Nije tačno.... cudjenje

Ja i dalje mislim da je to samo sredstvo da se čovek nekako na lakši način nađe blizu drugog čoveka. Ili, na primer, pretpostavljam da je gospodin Popivoda/Gazivoda to proučavao kako bi mogao da dahće u vrat dok "čita" (ili šta god se radilo s njim) taj tarot nekoj pozamašno-guzatoj gospodži.

Vidi se da si neproučavaoc. Tokom procesa "čitanja" obično se stoji nasuprot sagovorniku. Dahatanje dolazi kasnije, kao deo mizanscena naknadno izvedene manipulacije "pročitanim"....
Sačuvana

peMzije mladima!
Truman
Gradjanin
*

Van mreže Van mreže

Dark Knight

« Odgovor #59 poslato: 18.05.2008. 00:35 »

U subotu ( precizno juce ) imao sam neku nadoknadu casova i bio sam na faxu od 19 do 22.30. Amfiteatar je bio prepun mladih pozitivnih ljudi, a ja sam se osetio jako lose. Ne znam zasto ovo pisem.
Sačuvana

Stranice: 1 2 3 [4] 5 6 ... 24   Idi gore
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  

Prebaci se na: