Differentia diskusije
17.05.2008. 06:10 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti: Elektronska verzija trećeg broja časopisa Zapad [download]

Početna   Pomoć Prijavljivanje Registracija  
Stranice: 1 2 3 [4]   Idi dole
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  
Autor Tema: TestosTera - Zemlja snova (Nihilist)  (Pročitano 1098 puta)
Nihilist
Slobodni mislilac

Duh bunta: +17/-5
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac

Bonus penis, pakt in domus

« Odgovor #45 poslato: 19.04.2008. 01:29 »

Dani u kojima nisam osecao bol, ili drhtao pod strahom izazova, za mene su zauvek izgubljeni.
Uvek kada bih osetio toplinu i bezbriznu ususkanost socijalne prihvacenosti, bivao sam slabiji. Trenuci provedeni u samozadovoljstvu i sa osmehom, izjedali su moju snagu, polako i sigurno. A ja sam ih zeleo jos. Vreme bez izazova, bez udaraca, bez boli. Drzao sam kisobran lepog gradjanina i cekao da mi zivot prodje kao nevreme. Odbacio sam sve sto sam imao: svoju samocu, svoje nagone, svoje snove. Od mene je ostao samo ugladjeni i nasmejani skelet, prijatna pojava, svima draga osoba.
Slab sam kao kula od karata, pa bi me i najmanji povetarac srusio. Nasmejan sam, ali sam ostao mali, nerazvijen, skucen i sav nekako pogrbljen. Zajedno sa kamaradima pobio sam sve divlje zveri koje su lutale okolinom, plasili smo se da nas ne napadnu i ozlede. Sada shvatam koliko mi ti stvorovi zapravo nedostaju i sta bih dao za goloruku borbu sa jednim od njih. Pa i da podlegnem povredama, sta bi to znacilo? Da, mogao bih da umrem. Pa sta? Ko nije ziveo, ne moze ni umreti.
Zveri su odavno nestale, tesko je umreti danas ili makar osetiti bol. Ostace samo i ziveti dugo moja pogrbljena i nistavna pojava, koja ce svakog jutra uctivo i sa postovanjem pozdravljati bracu neznih ruku i glatkih srdaca.
Sačuvana

Treat a lady like a whore and treat a whore like a lady.
Stranice: 1 2 3 [4]   Idi gore
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  

Prebaci se na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.4 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC
Seo4Smf v0.2 © Webmaster's Talks | Srpski prevod: Jovan Turanjanin
Ispravan XHTML 1.0! Ispravan CSS!