|
Domaci izdajnik
|
 |
« Odgovor #75 poslato: 15.11.2007. 15:17 » |
|
Vaša Preotrovna Svetosti, mislim da ste tek sada obrazložili vaš strah od HIV zaraženih, tako da vas tek sada mogu shvatiti ozbiljno, i evo javljam se da odgovorim, i, ako dozvoljavate, prigovorim vašoj presvetoj preotrovnosti.
Argument za "pritvaranje" HIV pozitivnih je to što su u stanju da nekoga zaraze ili što su nekoga već zarazili. No, ja vas da pitam, nije li svako u stanju da zarazi nekog drugog koristeći kakvu hemikaliju koju bi mogao da smuti iza svakog ćoška? Preventiva i od jednih i od drugih je da se izbegava izloženost mogućnostima da se bude zaražen od strane bilo koga, a ne samo HIV-ovaca.
A što se tiče lažnog morala... Čujte, ta priča je odavno ispričana. Vi ne morate da volite HIV pozitivne, ali im ne smete braniti nešto što je osnovno ljudsko pravo, a to je pravo na kretanje. Jer pravo na kretanje ukida se samo onima koji su izvršili neki zločin i osuđeni su od strane suda kao oni koji nanose društvu neku nepravdu. Ne vidim kako bi jedan HIV pozitivan lik bio u stanju da napakosti društvu, sem ako bi pored svoje HIV pozitivnosti bio pozitivan i na recimo sklonosti da se ponaša kriminalno, da je masovni ubica, itd. Ali onda biste ga hapsili zato što je kriminalac, a ne zato što je HIV pozitivan.
Lažnog morala nema jer je reč o principu. Hapsiti one koji nanose štetu društvu i pojedincima u njemu, dok su svi ostali slobodni. A to da li ja volim nekoga ko je HIV pozitivan je moja stvar. Isto tako neko ne bi mogao da voli ili bi čak mrzeo ljude ometene u razvoju ili ljude koji su prikovani za invalidska kolica (česti su slučajevi maltretiranja takvih ljudi na ulici), ali to je njegova stvar i njegov problem koji ako realizuje kroz delovanje (napad) mora da izazove i njegovo hapšenje od strane društva. Dakle, vi niste obavezni da volite HIV pozitivne, ali ih ne smete ni osuđivati jer to nisu ljudi koji su počinili nikakav zločin bilo kome.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
"U svakoj zemlji ima korova, ali samo u Srbiji se on zaliva." Dr Zoran Đinđić
|
|
|
|
FinalCutNow
|
 |
« Odgovor #76 poslato: 15.11.2007. 16:28 » |
|
Lažnog morala nema jer je reč o principu. Hapsiti one koji nanose štetu društvu i pojedincima u njemu, dok su svi ostali slobodni. I ako je to princip ko ċe biti taj ko određuje štetu i njenu meru u okviru društva? Preotrovna Svetost ionako banalizuje s primenom na HIV jednu staru ideju koja ima i svojih dobrih i svojih loših strana. A zašto ne bismo možda poput one fore iz autostoperskog vo… pohapsili svo neproduktivno stanovništvo putem podele na radnika i mislilaca. Svi oni nakon hapšenja, a to su oni najgori šljamovi iz redova humanoida koji ne mogu i ne umeju ništa da urade, bivaju potom deportovani na drugu planetu. Tamo rade šta hoċe i Zemljani su oslobođeni bede. Uskoro ċe postojati i tehologija za ovaj poduhvat.
|
|
|
|
« Poslednja izmena: 15.11.2007. 16:32 Domaci izdajnik »
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Truman
|
 |
« Odgovor #77 poslato: 15.11.2007. 17:19 » |
|
Vidite Starce, ja sam mislio da je ovo tema za zajebanciju ( pa sam Vas i nesto priupitao nevezano za temu ), ali sad saznadoh da ste ozbiljni. Pomalo sam neprijatno iznenadjen Vasim stavom ( ako je to Vas stav, a ne pokrecete temu samo da bismo raspravljali ). To bi bilo recimo kao kad bih saznao da je Stojan Popivoda zaista pedofil, a da to sto se do sada zajebavao u stvari nije zajebavanje. U tom slucaju jako bi me neprijatno iznenadio ( prevedite na svoj slucaj ).
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
"Kada bi mozak bio tako prost da bismo ga mogli razumeti mi bismo bili tako glupi da ga ne bismo mogli razumeti."
|
|
|
Otrovni Starac
Konzerviran
Slobodni mislilac

Duh bunta: +38/-9
Van mreže
|
 |
« Odgovor #78 poslato: 15.11.2007. 18:42 » |
|
Pa cujte, mozete vi da mislite o meni sta ocete, al' ja ostah uskracen odgovora da l bi sida osvetnike trebalo pohapsiti i izolovati od drugih ljudi.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Cvica
Teatralni mislilac

Duh bunta: +5/-0
Van mreže
Rinin najveci fan na svetu!!!!!!
|
 |
« Odgovor #79 poslato: 15.11.2007. 19:03 » |
|
ja mislim da bi, i mislim da nije to nikakva nepravda prema njima, jer, za njih bi, recimo, ostavili pola planete, a za nas pola planete, i niti mi idemo tamo, niti oni ovamo, tako da i sebi i njima oduzimamo isto od slobode kretanja. ali, poshto otac sviju nas nema drugog nachina braniti se od napasnika, ja ipak za ovo reshenje nisam. :* volim te oche!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Rino je najveca!!!
|
|
|
beyondmediominds
Teatralni mislilac

Duh bunta: +4/-0
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #80 poslato: 15.11.2007. 23:47 » |
|
Cinjenica je da postoje ljudi koji namerno prenose sidu. Sta vi mislite o tome? Jel nekom od vas brojka od cetrdeset milijuna obolelih (a broj se uvecava svakodnevno) znaci sto? Da li je covecanstvo ugrozeno od pripadnika svoje vrste kojima je krv zatrovana tim gadom, zvanim sida? Cinjenica je da postoje ljudi koje uopste ne zanima koliko je ljudi bolesno, sve dok i sami ne obole.E onda ih sve zanima i onda bi da deluju.Pa tako i ljude na ovom forumu.Dijabeticara ima 246 miliona na svetu, ljudi zarazenih sidom 40 miliona itd.... a vi samo mlatite u prazno! Naravno da ne bi bilo humano osuditi ih na zatvor, ali drustvo i nadlezne institucije treba ozbiljno da s e pozabave time.Vidite onu sirotu decu u Kulini i mentalno obolele osobe u Srbiji? Jel su oni zasluzili da budu vezivani godinama i da zive kao biljke? Sram vas bilo da uopste polemisete na ovu temu!
|
|
|
|
« Poslednja izmena: 16.11.2007. 03:49 Domaci izdajnik »
|
Sačuvana
|
Jao nama koji smo izasli van sebe i mrznemo se napolju.
|
|
|
|
Truman
|
 |
« Odgovor #81 poslato: 16.11.2007. 11:42 » |
|
Pa cujte, mozete vi da mislite o meni sta ocete, al' ja ostah uskracen odgovora da l bi sida osvetnike trebalo pohapsiti i izolovati od drugih ljudi.
NE. Ete Vaom odgovora. Hajte zamislite da Vas ne daj boze strefi ta pocast, verovatno biste proklinjali ovu temu. Ili ne biste?! Mozda biste se sami prijavili za konc logor? 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
"Kada bi mozak bio tako prost da bismo ga mogli razumeti mi bismo bili tako glupi da ga ne bismo mogli razumeti."
|
|
|
|
Domaci izdajnik
|
 |
« Odgovor #82 poslato: 21.03.2008. 14:12 » |
|
Moram da navedem jedan incident koji se juče zbio. Naime, gospojica Rino je izjavila nešto nedostojno jednog rinoteletabisa. Oni osetljivi neka zapuše nežne njuške i uši, pa neka previde ovo što sledi:
Rinoteletabis je izjavio da je Ajs Nigrutin iz Velikog brata u stvari Njegova Presvetost Uberkurati Gospodin Starac!
Budući da smatram da je ovo golema uvreda na račun Njegove Presvetosti Uberkuratog Gospodina Starca, predlažem da se izrekne kazna Rinoteletabisu nedostojnog sorte rinoteletabisa.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Ljubo Gazivoda
Posvećeni mislilac

Duh bunta: +76/-4
Van mreže
Pol: 
...mlad majore....
|
 |
« Odgovor #83 poslato: 21.03.2008. 15:08 » |
|
Nečuveno! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
"Ko nije spreman da govori o kapitalizmu, onda neka ćuti o fašizmu." Horkhajmer
|
|
|
|
Truman
|
 |
« Odgovor #84 poslato: 21.03.2008. 21:43 » |
|
Pa sta je sa Otrovnim? Hoce li se vec jednom vratiti? Njegov nedostatak se jako oseca. I sta je to sa prekuratim Nihilistom? Ni njega nema sto godina.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Domaci izdajnik
|
 |
« Odgovor #85 poslato: 21.03.2008. 23:28 » |
|
Gospodin Nihilist je počeo da se bavi ženkama. Značajno je razradio taj posao tako da više nema vremena za internet. A što se tiče prekuratog, uberkuratog gospodina Starca, on povremeno svrati, bar jednom dnevno, ali ne piše. E, zašto ne piše, to ne znamo. Ja ću pokušati da ga isprovociram ne bi li napisao koju genijalnu besedu ovdje.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Hrizostom
Urednik
Posvećeni mislilac

Duh bunta: +10/-1003
Van mreže
|
 |
« Odgovor #86 poslato: 22.03.2008. 00:05 » |
|
Kako ne znamo.... svi znamo zashto ne pishe.... od sramote djubretari
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Opa opa, opa opa ti i ja smo katastrofa opa opa, opa opa kao da nas zivot proba
|
|
|
|
Plodni bizon
|
 |
« Odgovor #87 poslato: 22.03.2008. 09:00 » |
|
Javio mi se Stari sa onoga sveta. Kaze udario ga konj, posred cela, i on preminuo namesto. A vraca se za onaj tamo vikend da osvesta zabludelu bagru.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Truman
|
 |
« Odgovor #88 poslato: 22.03.2008. 13:51 » |
|
Kako ne znamo.... svi znamo zashto ne pishe.... od sramote djubretari
Da sami ne biste propali od sramote pozivam Vas da ispunite svoju obavezu prema znamenitom 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Nihilist
Slobodni mislilac

Duh bunta: +17/-5
Van mreže
Pol: 
Bonus penis, pakt in domus
|
 |
« Odgovor #89 poslato: 09.04.2008. 00:05 » |
|
Pa sta je sa Otrovnim? Hoce li se vec jednom vratiti? Njegov nedostatak se jako oseca. I sta je to sa prekuratim Nihilistom? Ni njega nema sto godina.
Zaboga, zar je nekome zaista zanimljivo citanje mojih postova? Sad bih vam poljubio ruku, g. Trumane. Inace, zauzet sam oko nekih drugih stvari, izmedju ostalog, kao sto kaze kurati g. K, i disekcijom zenskih mozgova. Djavolja rabota je to, razne bolesne stvari se mogu izvuci. No, dobro. Zelim da se prikljucim grupi koja zali zbog odsustva gospodina Otrovnog Starca, jer postovi doticnog gospodina daju forumu odredjenu unikatnost i podizu sam kvalitet foruma za par stotina procenata. Nema sumnje da se vecina clanova foruma slaze sa ovim, sudeci po prethodnih nekoliko postova. Stavite i mene na listu...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Treat a lady like a whore and treat a whore like a lady.
|
|
|
|