Otrovni Starac
Gradjanin
Duh bunta: +74/-22
Van mreže
|
 |
« Odgovor #14 poslato: 02.05.2007. 18:14 » |
|
Dragi gradjani,
Ne znam sto se obracam u pluralu, jer ovde vise gradjana nema, a pitanje je da l se mogu obratiti i u singularu jer ovde gradjanin drema. No, ono sto se moramo zapitati, je zasto je to tako! Ko je odgovoran za ovu tisinu koja se spustila ovuda, na ovaj presveti forum, nepozvana i nepozeljna. Ja imam odgovor za vas! Ovo je zavera najvecih razmera, ovo je internacionalna zavera bagrastva! Gradjani koji do juce uzivahu u ovoj slobodarskoj, gradjanskoj instituciji, najednom su nestali, pobegli. Ali znamo mi, natur-elitisti, ostrog njuha i pameti, znamo ko se krije iza toga! Bagra, dakle. Odgovorni za ovaj zlocin protiv covecnosti su podrivaci iz novembarskog prevrata, taj soj okorelih bagrasa koji je hteo ovu presvetu instituciju da uzme pod svoje. Koji nismo u korenu unistili. I ne samo oni, vec i drugi bagrasi, oni sa kojima oni bludnice u raznoraznim bagraskim udruzenjima, ukljucujuci i UMKKB (udruzenje majmuna koji kazu "brate"). Bagrasi koji skacu po diskotekama, animalisti koji traze parce mesa za tu noc, da zadovolje svoje naprimitivnije porive. Oni koji koji skacu po splavovima i padaju u trans pred otrovnim stihovima raznoraznih papagajki, kokoski i ostalih pticurina zaodenutih u leopardovo krzno! Oni koji propagiraju ideologiju konformizma, bludnici kojima je lakse da se pripoje moralno, duhovno i u svakom drugom pogledu posrnuloj rulji, krdu koje ne vidi dalje od svoje njuske, bagri koja srlja prema provaliji i vuce za sobom covecanstvo, i eto, svedocimo ovog trenutka, i one koji se najplemenitijim predstavnicima onog covecnog mogu zvati! Tako je, oni su izabrali prvi maj, kao svoj najveci praznik, oni su izabrali taj dan, da konacno pobagrase sve sto se pobagrashiti moze! Cinima svojim zlim oni zavedose nase prijatelje, dojucerasnje elitiste i okorele neprijatelje bargastva, preumne individue koje pruzahu nadu u spasenje elitizma, pa makar bio on i artificijelan! I ko zna sta sa njima sada cine, mozda ih inkarsirahu u zivotinjske kaveze iz kojih su oni, bagrasi odavno pobegli, mozda ih oterase u svoje katakombe da umesto njih tamo trule, mozda ih vec kuvaju u domorodackom loncu i od nasih prijatelja prave paprikas! Ti, zli, grozni, uzasni, pokvareni propagatori animalizma i konformizma! Oni resise, da gradjansko zauvek i u korenu uniste! Zato pozivam sve preostale elitiste, koji su se odupreli zlim cinima podivljale bagre, da krenu sa mnom u konacni obracun protiv te posasti. Svi vi koliko vas je, iako nase prijatelje da oslobodimo ne mozemo i pobedu da izvojevamo, brojcano nadjacani, umorni i u krpama, ali duhom jaci, superiorniji, kako nam i dolikuje, da podjemo u juris i u istorijskom obracunu sa bagrom svi izginemo, hrabro, herojski, ne kao mucenici, nego kao elitisti! Pozivam vas sve, gospodine Izdajnice, gospodine Nihilist i ako je jos ko covek ostao. Podjimo u boj, sa bagrom se obracunajmo, u boju plemenitom izginimo!
|