Stranice: [1] 2 3 ... 11   Idi dole
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  
Autor Tema: Tako je govorio presveti gospodin Starac (Otrovni Starac)  (Pročitano 10370 puta)
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Domaci Zdajnik
Gradjanin
*

Duh bunta: +161/-101
Van mreže Van mreže

« poslato: 11.02.2006. 20:28 »

Ovo će biti topik posvećen nepočivućem gospodinu prepodobnom Otrovnom starcu. Njegov lik i djelo obitavaju na ovom forumu kao kakvi spomenici elitizma i otpora bagraškom egzistencijalizmu. Njegov fuhrerski duh provejava ovijem forumom kao kakva dobra kob koja, oblikujuć nas u male ali ponosne starčeve podanike.

Okupili smo se ovde da odamo poštu besmrtnome starcu i čujemo njegove presvete, preotrovne govore. On će nas povremeno udostojavati svojih riječi, a mi mu svakom prilikom zahvalimo kao kakvom novo Isusu koji je sišao međ nas, ovce, da nas pouči najvišim među istinama.

Dakle, čujmo Ga.
Sačuvana

- Svaki komentar na forumu (izuzev rasističkog) je dragocen, tako da pozivam sve da pišu, pišu i pišu. Moramo da dostignemo veću posećenost i obezbedimo da se forum sam od sebe razvija, bez posebnih intervencija.
- Političke komentare ostavljajte i na www.differentia-nis.org (nije neophodno registrovati se!)
Otrovni Starac
Gradjanin
*

Duh bunta: +74/-22
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: 12.04.2007. 19:35 »

Žan-Mari le Pen savetuje
BOLJE MASTURBACIJA NEGO KONDOMI

PARIZ - Kandidat za predsednika Francuske, radikalni desničar Žan-Mari le Pen uspeo je još jednom da šokira javnost izjavom da je za mladiće mnogo bolje i bezopasnije da masturbiraju nego da upražnjavaju seks sa kondomom. Le Pen je tu preporuku dao na forumu koji je organizovao magazin El. Njegovi komentari posebno su razbesneli žene i studente.

Ahahahahaha, hahahahaha, ohohohohohoh, hahahahahaha, hahahahahahaha, buahahahahahah...
Sačuvana
maelstrom
Gradjanin
*

Duh bunta: +27/-4
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac

ocean pospremljen u kutije

« Odgovor #2 poslato: 12.04.2007. 19:38 »

Žan-Mari le Pen savetuje
BOLJE MASTURBACIJA NEGO KONDOMI

Možda nije upoznat sa metričkim sistemom.
Sačuvana

Lanci na rešetkama,
zid te od sveta deli -:
spasao si se, samo
k o g a  si spasao, je li?
Otrovni Starac
Gradjanin
*

Van mreže Van mreže

« Odgovor #3 poslato: 13.04.2007. 14:34 »

Na ovom predivnom forumu koji ohrabruje kriticku misao.
Citat
Sve teme koje se postavljaju sa ciljem da se nešto prepriča, ili da se da odgovori bez ulaska u problem, kao i ona pitanja koja sa sobom ne nose notu podsticanja na razgovor, biće premeštene u odeljak Deponija.

Ovo je komentar koji usledio posto je jedan gospodin otvorio temu o historiji i koja je zatvorena. Ali ja ne razumem jednu stvar gospodine Vrhovni. Vi recimo prvi ne postujete te principe, a sad ne mogu da nadjem gde je to gde ste to rekli, da gradjani treba da iznesu argumente i da argumentovano brane svoje stavove (u protivnom stavlja se veto na raspravu, odozgo). I sada molim vas, vi ste u slicnoj situaciji kao Slobodan Milosevic tamo '97 kada je moro da menja ustav da bi ostao na vlasti. Jer vi sad morate da promenite taj zakon, da ne bi dosli u situaciju da samog sebe ukinete, a sto vam nekako nalaze onaj debakl na temi ateizacija.
Sačuvana
Domaci Zdajnik
Gradjanin
*

Duh bunta: +161/-101
Van mreže Van mreže

« Odgovor #4 poslato: 13.04.2007. 15:09 »

Vi recimo prvi ne postujete te principe, a sad ne mogu da nadjem gde je to gde ste to rekli, da gradjani treba da iznesu argumente i da argumentovano brane svoje stavove (u protivnom stavlja se veto na raspravu, odozgo).

Mučeni gospodine Starče! Voleo bih da sam promućuran i sposoban kako bih uspeo naći gde ja to kršim principe onda kad kažem u jednom stavu (ranijem) da je svaki stav potrebno argumentovati, a onda cenzurišem dve teme koje su postavljene bez ikakve eksplikacije, bez namere da se uđe u pretres teme? Argumentacija podrazumeva uzimanje problema, i njegovo proučavanje. U datim porukama nije bilo takvih momenata. Nije trebalo ni na temi o Braku i partnerstvu da dozvolimo da se razvija takva vrsta nekomunikacije, jer takvu afirmišemo ukoliko joj dozvolimo da se ovde namnoži. Ideja foruma je ideja kvalitetne komunikacije, barem na ovom forumu.

Dakle, ako je neko hteo da raspravlja o knjizi Fridriha Ničea, O koristi i šteti istorije za život, morao je da to delo makar pročita, ili da započne sa čitanjem, tako da može izneti makar neku rečenicu koju bismo mogli da analiziramo.

Kod drugog primera, kada izvesni Matrix otvara temu o silogizmima, on isto tako (kao na nekom školskom času) pita da mu se daju gotovi (prežvakani) odgovori na pitanja u koja se nije trudio da uđe. U najboljem slučaju po njega, možda je razumeo stvar, ali ga je mrzelo ovde da o tom piše. I onda zašto bi se iko trudio da takvoj osobi, koja ne želi da komunicira, već želi jednosmeran odgovor, dakle zašto takvoj osobi pružiti ono što traži? Ja takvima ni u gimnaziji, za šta bih dobijao novac, ne bih objasnio, dok mi pitanje ne budu postavili na pravi način.

A sada ću verovatno ovu temu premestiti u podforum Totalni offtopic. Ili ukoliko imate neku drugu želju, recite; pošto bismo ovde raspravljali o nekim strogo filozofskim stvarima (time ne izražavam ljubav prema njima, već samo mislim da je potrebno ostaviti takvo mesto rezervisano za njene stvari).
Sačuvana

- Svaki komentar na forumu (izuzev rasističkog) je dragocen, tako da pozivam sve da pišu, pišu i pišu. Moramo da dostignemo veću posećenost i obezbedimo da se forum sam od sebe razvija, bez posebnih intervencija.
- Političke komentare ostavljajte i na www.differentia-nis.org (nije neophodno registrovati se!)
asophos
Gradjanin
*

Duh bunta: +14/-1
Van mreže Van mreže

Antropomorfni Zombi!!!

« Odgovor #5 poslato: 13.04.2007. 16:16 »

Tako je, le Pene, kaži im; jebanje  nezadovoljan

DRKADŽIJE SVIH ZEMALJA...
Sačuvana

Erarre malo cum Platone quam istis vera sentire!
Otrovni Starac
Gradjanin
*

Van mreže Van mreže

« Odgovor #6 poslato: 13.04.2007. 16:23 »

G. Izdajnice salio sam se sa vama. Izvinite sto je to tako. Ali znate, ja sam sumanuta osoba.
Sačuvana
Otrovni Starac
Gradjanin
*

Van mreže Van mreže

« Odgovor #7 poslato: 13.04.2007. 16:25 »

Znate da ja vise ne smem da masturbiram.
Sačuvana
asophos
Gradjanin
*

Van mreže Van mreže

Antropomorfni Zombi!!!

« Odgovor #8 poslato: 13.04.2007. 16:33 »

bože, pa to je k'o da su ti odsekli neki od ekstremiteta...čak i gore...
dan kad asophos bude prestao drkat će bit dan kad asophos bude umro :)
Sačuvana

asophos
Gradjanin
*

Van mreže Van mreže

Antropomorfni Zombi!!!

« Odgovor #9 poslato: 17.04.2007. 07:28 »

mislim da se ovde nepravedno zapostavlja razgovor o masturbaciji...
svi kao nešto ćute, ne želite priznati le penu da je u pravu a i sami to znate, jel?

dobro, neka, jedini onda ja stajem u odbranu tog mudrog čoveka...

drugarice i drugovi...masturbirajmo do pobede!!!
Sačuvana

Terrorsathan
Gradjanin
*

Duh bunta: +17/-2
Van mreže Van mreže

« Odgovor #10 poslato: 17.04.2007. 15:25 »

pazite da vam se od rukobluda ne posushe kicme i oslabi vid :)
Sačuvana
Ljubo Gazivoda
Fetišist
*

Duh bunta: +131/-15
Van mreže Van mreže

« Odgovor #11 poslato: 17.04.2007. 15:43 »

Njegovi komentari posebno su razbesneli žene i studente.

A šta ko ima da se razbesni što je neko rekao nešto u vezi s fucking kondomima! Uvek me nervira ta osetljiva stoka koju nečije verbalne formulacije "razbesne".... I šta briga "žene" (misli se na lezbo-feminističke falange) šta neki senilni starac baljezga o kondomima!? I večito se ti studenti nadju prozvanim da dižu dreku oko nečeg što nikog posebno ne tangira. Zamislite sada da Nikola Šećeroski ili Miroljub Mirčić izjave da ne treba brisati dupe nakon sranja nego je u duhu nacionalnog duha zapirati se mlakom vodom (negaziranom).... I na tu "šokantnu" izjavu skoči sva "demokratska i slobodoumna javnost" grada Čikaga i Surdulice United! I sada je kao frka..... Dokona stoka! Uostalom i ja ne volim te kurtone, kad su kurtoni....U pravu je Le Pen, dok ga navučeš, pa se plašiš da ne pukne, pa jel spao, nije spao..... paranoja od seksa... Ne jebem i boli me qure....
Sačuvana

peMzije mladima!
asophos
Gradjanin
*

Van mreže Van mreže

Antropomorfni Zombi!!!

« Odgovor #12 poslato: 17.04.2007. 19:35 »

Zamislite sada da Nikola Šećeroski ili Miroljub Mirčić izjave da ne treba brisati dupe nakon sranja nego je u duhu nacionalnog duha zapirati se mlakom vodom (negaziranom).... I na tu "šokantnu" izjavu skoči sva "demokratska i slobodoumna javnost" grada Čikaga i Surdulice United!

cenjeni gosp. Stojane, dok sam ovo čitao smejao sam se k'o pomahnitao...no, ipak mislim da bi bolje bilo da ste spomenuli umesto dotične, gore navede gospode, gosn Marijana Rističevića....on je jebeni car...ček, ček...šta bi on mogao izjaviti - ,Dragi studenti, umesto da se tamo okolo trsite u guzice sa ženama, uzmite vi lepo kuke i motike pa svi kod mene na selo da rmbačite'...

elem, drago mi što se konačno ovde okupljaju mentalni masturbatori koji više cene dobar rukoblud nego precenjenu ulogu ženske osobe u samom sexualnom činu!
Sačuvana

Ljubo Gazivoda
Fetišist
*

Duh bunta: +131/-15
Van mreže Van mreže

« Odgovor #13 poslato: 18.04.2007. 09:37 »

Pa da, ne može ti žensko ugoditi onako kako ti možeš samome sebi....
Sačuvana

peMzije mladima!
Otrovni Starac
Gradjanin
*

Van mreže Van mreže

« Odgovor #14 poslato: 02.05.2007. 18:14 »

Dragi gradjani,

Ne znam sto se obracam u pluralu, jer ovde vise gradjana nema, a pitanje je da l se mogu obratiti i u singularu jer ovde gradjanin drema. No, ono sto se moramo zapitati, je zasto je to tako! Ko je odgovoran za ovu tisinu koja se spustila ovuda, na ovaj presveti forum, nepozvana i nepozeljna. Ja imam odgovor za vas! Ovo je zavera najvecih razmera, ovo je internacionalna zavera bagrastva! Gradjani koji do juce uzivahu u ovoj slobodarskoj, gradjanskoj instituciji, najednom su nestali, pobegli. Ali znamo mi, natur-elitisti, ostrog njuha i pameti, znamo ko se krije iza toga! Bagra, dakle. Odgovorni za ovaj zlocin protiv covecnosti su podrivaci iz novembarskog prevrata, taj soj okorelih bagrasa koji je hteo ovu presvetu instituciju da uzme pod svoje. Koji nismo u korenu unistili. I ne samo oni, vec i drugi bagrasi, oni sa kojima oni bludnice u raznoraznim bagraskim udruzenjima, ukljucujuci i UMKKB (udruzenje majmuna koji kazu "brate"). Bagrasi koji skacu po diskotekama, animalisti koji traze parce mesa za tu noc, da zadovolje svoje naprimitivnije porive. Oni koji koji skacu po splavovima i padaju u trans pred otrovnim stihovima raznoraznih papagajki, kokoski i ostalih pticurina zaodenutih u leopardovo krzno! Oni koji propagiraju ideologiju konformizma, bludnici kojima je lakse da se pripoje moralno, duhovno i u svakom drugom pogledu posrnuloj rulji, krdu koje ne vidi dalje od svoje njuske, bagri koja srlja prema provaliji i vuce za sobom covecanstvo, i eto, svedocimo ovog trenutka, i one koji se najplemenitijim predstavnicima onog covecnog mogu zvati! Tako je, oni su izabrali prvi maj, kao svoj najveci praznik, oni su izabrali taj dan, da konacno pobagrase sve sto se pobagrashiti moze! Cinima  svojim zlim oni zavedose nase prijatelje, dojucerasnje elitiste i okorele neprijatelje bargastva, preumne individue koje pruzahu nadu u spasenje elitizma, pa makar bio on i artificijelan! I ko zna sta sa njima sada cine, mozda ih inkarsirahu u zivotinjske kaveze iz kojih su oni, bagrasi odavno pobegli, mozda ih oterase u svoje katakombe da umesto njih tamo trule, mozda ih vec kuvaju u domorodackom loncu i od nasih prijatelja prave paprikas! Ti, zli, grozni, uzasni, pokvareni propagatori animalizma i konformizma! Oni resise, da gradjansko zauvek i u korenu uniste! Zato pozivam sve preostale elitiste, koji su se odupreli zlim cinima podivljale bagre, da krenu sa mnom u konacni obracun protiv te posasti. Svi vi koliko vas je, iako nase prijatelje da oslobodimo ne mozemo i pobedu da izvojevamo, brojcano nadjacani, umorni i u krpama, ali duhom jaci, superiorniji, kako nam i dolikuje, da podjemo u juris i u istorijskom obracunu sa bagrom svi izginemo, hrabro, herojski, ne kao mucenici, nego kao elitisti! Pozivam vas sve, gospodine Izdajnice, gospodine Nihilist i ako je jos ko covek ostao. Podjimo u boj, sa bagrom se obracunajmo, u boju plemenitom izginimo!
Sačuvana
Stranice: [1] 2 3 ... 11   Idi gore
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  

Prebaci se na: