Stranice: 1 ... 6 7 [8] 9   Idi dole
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  
Autor Tema: Tako je govorio presveti gospodin Starac (Otrovni Starac)  (Pročitano 7993 puta)
Plodni bizon
Posvećeni mislilac

Duh bunta: +52/-50
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac

« Odgovor #105 poslato: 22.03.2008. 09:00 »

Javio mi se Stari sa onoga sveta. Kaze udario ga konj, posred cela, i on preminuo namesto. A vraca se za onaj tamo vikend da osvesta zabludelu bagru.
Sačuvana
Truman
Posvećeni mislilac

Duh bunta: +47/-22
Van mreže Van mreže

« Odgovor #106 poslato: 22.03.2008. 13:51 »

Kako ne znamo.... svi znamo zashto ne pishe.... od sramote djubretari

Da sami ne biste propali od sramote pozivam Vas da ispunite svoju obavezu prema znamenitom
Sačuvana

"Kada bi mozak bio tako prost da bismo ga mogli razumeti mi bismo bili tako glupi da ga ne bismo mogli razumeti."
Odradek
Slobodni mislilac

Duh bunta: +20/-5
Van mreže Van mreže

Bonus penis, pax in domus

« Odgovor #107 poslato: 09.04.2008. 00:05 »

Pa sta je sa Otrovnim? Hoce li se vec jednom vratiti? Njegov nedostatak se jako oseca. I sta je to sa prekuratim Nihilistom? Ni njega nema sto godina.

Zaboga, zar je nekome zaista zanimljivo citanje mojih postova? Sad bih vam poljubio ruku, g. Trumane.
Inace, zauzet sam oko nekih drugih stvari, izmedju ostalog, kao sto kaze kurati g. K, i disekcijom zenskih mozgova. Djavolja rabota je to, razne bolesne stvari se mogu izvuci. No, dobro.
Zelim da se prikljucim grupi koja zali zbog odsustva gospodina Otrovnog Starca, jer postovi doticnog gospodina daju forumu odredjenu unikatnost i podizu sam kvalitet foruma za par stotina procenata. Nema sumnje da se vecina clanova foruma slaze sa ovim, sudeci po prethodnih nekoliko postova.
Stavite i mene na listu...
Sačuvana

Treat a lady like a whore and treat a whore like a lady.
Truman
Posvećeni mislilac

Van mreže Van mreže

« Odgovor #108 poslato: 09.04.2008. 11:01 »

Vazi nego...ajde Nihiliste opisi ti nama ta iskustva sa zenama. Meni to deluje jako zanimljivo.
Sačuvana

"Kada bi mozak bio tako prost da bismo ga mogli razumeti mi bismo bili tako glupi da ga ne bismo mogli razumeti."
Domaci izdajnik
Posvećeni mislilac

Duh bunta: +120/-93
Van mreže Van mreže

« Odgovor #109 poslato: 18.04.2008. 20:28 »

Trebalo bi da se neko da na veliki posao prikupljanja svih genijalnih tekstova gospodina presvetog uberkuratog i uberpotentnog, Otrovnog Starca, danas legendarnog - Scharfschuetze[r]-a. Sakupiti i objaviti. Moguće je najpre na forumu, a onda to proslediti i g. Starcu lično, i zamoliti ga da to blago ne spaljuje nego objavi, ili da neki smrtnik, pod svetim dopuštenjem njegove Staračke presvetosti, publikuje za Njegovo preosveštenstvo.

Trebalo bi i sakupiti slike, sva Njegova lica, sve avatare koje je taj gospodin imao. A ja se bojim da su oni nepovratno izgubljeni.
Sačuvana

- Mi smo hteli naše pare, a oni su hteli naše pare. Nikako nismo mogli da se složimo oko toga čije su naše pare. (Nenad Čanak)

- Učestvuj u četvrtom broju časopisa Zapad!
Truman
Posvećeni mislilac

Van mreže Van mreže

« Odgovor #110 poslato: 18.05.2008. 20:50 »

Gospodine Starce, nadam se da je ona vasa poruka na filmskoj temi uvod u vas veliki povratak. Zeljno iscekujemo vase nove poruke.
Sačuvana

Vidovita Rino
Urednik

Duh bunta: +24/-1007
Van mreže Van mreže

Rino zna sve!!!

« Odgovor #111 poslato: 18.05.2008. 20:51 »

Koja poruka, ja nishta nisam videla?
Sačuvana

"Ako koza lazhe, rog ne lazhe"
Truman
Posvećeni mislilac

Van mreže Van mreže

« Odgovor #112 poslato: 18.05.2008. 20:54 »

Pa valjda na tvojoj temi o Bergmanu. Ili ja haluciniram?
Sačuvana

Vidovita Rino
Urednik

Van mreže Van mreže

Rino zna sve!!!

« Odgovor #113 poslato: 18.05.2008. 20:56 »

Ne, nema ničega tamo, pogledala sam. Zamislite da ima? Pa to bi bilo... ne znam, to je nepojmljivo
mnogo truman ide u mističare! pojmljuje nepojmljivo
Sačuvana

Truman
Posvećeni mislilac

Van mreže Van mreže

« Odgovor #114 poslato: 18.05.2008. 21:02 »

Bergmanov trejdmark, doduse po mom presvetom misljenju on nikad te casovnike ne uvati lepo u kadar, u stvari prikazuje ih sa previse kadrova koji se nekako stihijiski i neugodno nadovezuju jedan na drgi. Tako, imam utisak, gubi se u intenzitetu scene i uznemirujucoj i avetinjkoj energiji koja emanira iz prijedmeta. To me je posebno iziritiralona pocetku presvetog filma "Krici i saputanja", koji, na zalost, ostavlja utisak nedovrsenosti i gorcinu neharizmaticnosti.

O.Starac

Rino, zaista nije u redu da ignorises starca samo zbog onog vaseg latinskog. Man'te se toga, to je mrtav jezik. U interesu foruma je da Starac nastavi da pise.
Sačuvana

Vidovita Rino
Urednik

Van mreže Van mreže

Rino zna sve!!!

« Odgovor #115 poslato: 18.05.2008. 21:05 »

Koji Starac, ko je taj Starac?
Ah, da, Trumane, šta je tebi? Nema toga na onoj temi!!!!
Sačuvana

Truman
Posvećeni mislilac

Van mreže Van mreže

« Odgovor #116 poslato: 18.05.2008. 21:07 »

Ok, onda sam ja ove redove verovatno izmislio. Nego, ovo ignorisanje me podseti kad me je tako jedna ribica kulirala u srednjoj. No, nemojmo o  meni. Ovo je tema o presvetom.
Sačuvana

Domaci izdajnik
Posvećeni mislilac

Duh bunta: +120/-93
Van mreže Van mreže

« Odgovor #117 poslato: 18.05.2008. 21:14 »

Pridruzujem se opstoj ekstaticnoj tisini povodom danasnjeg uskrsnuca. Ona ideja o stavljanju pocasnih avatara u vrhu (header) foruma, uz malo bolju graficku obradu. Dogovorili bismo koliko presvetih avatara bi tu trebalo da stoji, kao i to da li bi tu trebalo da se nadje jos netko ili samo avatari Presvetog i Rino.

Do tada molimo se da Presveti bar jos jedared u ovim nasim kratkim, smrtnickim zivotima poseti nas, ogrezle u greh i duhovnu bedu!
Sačuvana

- Mi smo hteli naše pare, a oni su hteli naše pare. Nikako nismo mogli da se složimo oko toga čije su naše pare. (Nenad Čanak)

- Učestvuj u četvrtom broju časopisa Zapad!
Vidovita Rino
Urednik

Van mreže Van mreže

Rino zna sve!!!

« Odgovor #118 poslato: 18.05.2008. 21:15 »

Ja mislim da, ako je Starac to stvarno napisao, mada, verujem da to samo Truman vidi, da je on imao nekakvu amneziju, ili da su isprali mozak, odnosno da su ga čobani nekako udarali nekakvim štapom po glavi i onda je starac počeo da priča sa kozama, i nekako se pohrišćanio, ne znam, mislim i da je počeo da se transformiše u kengura
Sačuvana

Truman
Posvećeni mislilac

Van mreže Van mreže

« Odgovor #119 poslato: 18.05.2008. 21:16 »

Uf, dobro je. Znaci nisam lud!!! Preporucujem da se odmah naprave svetacki avatari za Rino i Starce, a ostale ne treba. Oni su ipak nesto specificno. A moglo bi i na naslovnici foruma da stoje njine ikone.

p.s. da, sad vidim da to spominjete

p.s.s. Nema veze ni ako se vise ne pojavi. Sveci ne moraju biti medj nama da bi bili sa nama
Sačuvana

Stranice: 1 ... 6 7 [8] 9   Idi gore
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  

Prebaci se na: