Stranice: 1 ... 5 6 [7] 8 9   Idi dole
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  
Autor Tema: Tako je govorio presveti gospodin Starac (Otrovni Starac)  (Pročitano 7925 puta)
Truman
Posvećeni mislilac

Duh bunta: +47/-22
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac

« Odgovor #90 poslato: 09.01.2008. 19:07 »

U tom slucaju bilo bi najbolje da se otvori posebna tema - Aleja zasluznih forumasa ili tako nesto koja ce biti posebno istaknuta recimo crvenimo slovima ispod ove "vesti". A u slucaju da izaberete samo Otrovnog starca onda ta ikona treba da bude pri svakom otvaranju strane na vrhu.
Sačuvana

"Kada bi mozak bio tako prost da bismo ga mogli razumeti mi bismo bili tako glupi da ga ne bismo mogli razumeti."
modesty
Posvećeni mislilac

Duh bunta: +26/-10
Van mreže Van mreže

Pol: Žena

« Odgovor #91 poslato: 14.01.2008. 23:16 »

Hahahahahahhahahhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... ne znam zbog čega, ali kada god čitam postove Otrovnog, mislim na Dorćol, na Kralja Petra, ulicu... i po malo na Akademiju... Ne znam zašto... Jel' on Dorćolac?
Sačuvana

Love is wisdom of fools and  folly of wise...
Otrovni Starac
Genij

Duh bunta: +47/-9
Van mreže Van mreže

Palios kai Dilitiriodis

« Odgovor #92 poslato: 16.01.2008. 16:49 »

Nate, ja mnogo volim taj dio.. i neretko se nadjem u petra kralja. Ali nisam odatle. neg dvije ulice vise - vasina, pa knez miajla, pa onda ja.
Sačuvana
modesty
Posvećeni mislilac

Duh bunta: +26/-10
Van mreže Van mreže

Pol: Žena

« Odgovor #93 poslato: 18.01.2008. 02:48 »

Otrovni, otrovni, opasan si čovek... Vidiš, imala sam dobru asocijaciju...
Sačuvana

Love is wisdom of fools and  folly of wise...
Domaci izdajnik
Posvećeni mislilac

Duh bunta: +120/-93
Na mreži Na mreži

tikva bez korena

« Odgovor #94 poslato: 18.01.2008. 16:12 »

Presveti gospodin je iz Kruga dvojke, izgleda. To je onaj soj ljudi koji je osnovao ovu državu i učinio je građanskijom neg što bi bila da nji' nije bilo. Onaj krem društva koji se zalaže za centralizam kako bi sebi obezbedili još deblje stomake. Takav vam je ovaj Presveti gospodin, samo što nije debeo. A inače, jutros ustajem i razmišljam kak je to gospodin 'ladno vaskrsao već nekoliko puta, i kako je to jedan i dalje nesrećni presvetac, iako živi u svetom i presvetom gradu Behogradu koji mnoga zadovoljstva nudi, kao nekoć Babilon, a pre njega još Sodoma i Gomora. Koliko je taj gospodin ipak zahtjevan kad već ne želi da prihvati sva ta zemaljska zadovoljstva koja mu se nude ulicama svetog grada. Trebalo bi pisati peticiju kako bi odlučio da sebi samom, pokraj svih drugih titula, doda i titulu podvižnika.
Sačuvana

Otrovni Starac
Genij

Van mreže Van mreže

Palios kai Dilitiriodis

« Odgovor #95 poslato: 19.01.2008. 11:35 »

He, zadovoljstva... Koja zadovoljstva? Jedino ako mislite na splavarenje do ses ujutro uz zvuke onih turbo kukumavki. Ili ako mislite na bahanalije u nekim diskothekama, apotekama i sl.
Ne znate vi sta je Beograd... To je jedan cobanski grad. To je leglo najgoreg, odnosno najprobranijeg sljama. Grad u kome je jedini normalni kino jugoslovenska kinoteka, koja tek jednom mesecno da neki film vredan paznje. Grad u kme ima jedno pozoriste, sa najmanjom binom u jevropi, i prevodom gore koji se naravno ne vidi iz sivh uglova (jedared sedeo sam u lozi za vreme madam baterflaj i nisam nista vido (ni prevod, ni pozornicu...).
Jedino sto valja je sto valda mozes uc u svaku galeriju a da ne moras da platis. Medjutim kad malo bolje pogledas te postavke, ubrzo ti postane jasno da ne vredi tu ici, jer se nema sta videt (samo neke turbo-sajber apstraktno "ezotericne" kreacije napaljenih umetnika/ca).
Ne znam.. Nista vise ne znam.

nesrećni presvetac

Ha, ahaha, haha... E, gospodine Kekenj!
Sačuvana
Truman
Posvećeni mislilac

Van mreže Van mreže

« Odgovor #96 poslato: 19.01.2008. 18:18 »

E pa Starce necemo se sloziti da ima samo jedno ( kvalitetno ) pozoriste. Daleko od toga...
Sačuvana

"Kada bi mozak bio tako prost da bismo ga mogli razumeti mi bismo bili tako glupi da ga ne bismo mogli razumeti."
Domaci izdajnik
Posvećeni mislilac

Na mreži Na mreži

tikva bez korena

« Odgovor #97 poslato: 19.01.2008. 18:54 »

Jedared (rekoh vam već da volim ovu riječ jer mi deluje perverzno?) kad sam se našao u Behogradu, kad sam bijo kod one gospojice M, krenusmo u tu kinoteku da vidimo neki film. U to vrijeme bili smo pseudohelitisti i nijesmo znali što tamo da vidimo, ali smo znali da bi to što se tamo daje moralo da bude nešto pametno. Tak vele i ovi savremeni kvazibuntovnici, pseudorevolucionari. Na sreću, nije bilo ničeg. U stvari, davali su neki indijski film, i to bez prevoda, zamis'ite. Ondak smo otišli na palačinku.

A da vam kažem, štovani Presveti Starče, kako izgleda Babilon iz mojega ugla. To vam je jedan grad za koji se može i mora reći da izgleda kao grad, čak evropski grad, nate, jer ja sam za svojega života i uspio da vidim npr. Beč, pa tu i tamo Barselonu, iako nijesam išao na one jebačke studentske ekskurzije. Stvarno nisam. E, ondak sam video te gradove i čini mi se da tu i tamo može da se podvede pod jedno isto, gospodine Starče, da ti gradovi podosta liče jedni na druge, s tom razlikom što vam je u Bječu u stvari više onih starih zgrada, koje odražavaju sav onaj klasični stil i kičeraj. U Behogradu-Babilonu to nije baš tako. Niču neki neboderi na sve strane, stare zgrade se ruše, ceo grad je u svetlosti, ima dosta velikih parkova. Sjajno i na prvi, drugi i treći pogled izgleda prilično moćno. Kao da se dosta para tu vrti, nate. Za razliku od ovijeh ostalih gradova po Sarbiji, a i po Balkanu gledano generalno, opet se čini da je Behograd-Babilon taj koji raspolaže mnogo većim sredstvima i da uživa mnogo veći ugled. Tako.

No, vid'te, pretpostavljam da vas ne iritiraju te zgrade i parkovi, sve ono što ja ne mogu da vidim u svojoj palanci, nego gazim blato svakog dana i gledam sive kućice kad prolazim centrom, sive kućice od maksimalnog jednog sprata (sad biste vi dodali ono "ho", ali mene sad sramota da vas i u tom kopiram). Dakle, vaš je grad izgledom moćan, ali vi se možda vas iritira to što ste duboko nesrećni, što vas mori neki teži starački problem, ili što nemate drugove-starce-svece sa kojima biste igrali šaha i domina. Da vam kažem: to je sasvim legitimno. Ali Behograd-Babilon ostaje to što je, moćan, najmoćniji grad na Balkanu. On vam nudi ne jedno, ne dva, nego dvadeset i sedam pozorišta, s tim što verovatno više od polovine od tog broja radi kao što posluje ovo ovde u Nišu, mojoj palanci, što će reć da daju jednu predstavu nedeljnu, i to kad je sezona. Zatim imate bezbroj onih bijoskopa, mnogo, dabogme, mnogo ih imate, ali ne znam da li se isplati ići. Imate tamo one prodavce raznih filmova, dvd-jeve nude na ulici, a i dolaze vam na kućnu adresu; sjećam se da se tako ona gospojica M zamalo upoznala sa takvim uličarem. E, dakle, imate svakakve načine da se zabavite, samo... razumem, vi ne volite bilo kakvu zabavu. Tako i ja. He, he... uh. Ondak imate one koncerte, ali vam ovo sada nabrajam ne zbog vas nego da prikažem kako postoje sadržaji za razne sorte ljudi.

Ali ono što vas najviše muči sigurno jesu ljudi. Vi ste njih pomenuli kao značajan, najznačajniji faktor. Velite da se sakupio sav šljam u taj vaš Babilon. Pa, čujte, o presveti gospodine Starče, da je ovde meni u palanci ostalo sve ono što se zadovoljava onim što nudi ova palanka protiv koje i za koju se borim. Možete li onda da zamislite kakvi su tek ti ljudi? Ali se i sa njima može ponekad popričati. Ljudi, pak, koji dođu vama, iz unutrašnjosti, to su uglavnom oni koji su željni onih nama dragih intelektualnih masturbacija, tu i tamo ima i probisveta koje bi trebalo bičevati s vremena na vreme, ali znate kak narod kaže: u svakom 'lebu ima i kukolja. A znam prema ovim ljudima koji su otišli iz Valjeva i Niša u Babilon da su to izuzetno inteligentni ljudi, ljudi sa kojima se može danonoćno diskutovati. Jesu doduše promiskuitetni i misle spolovilima takođe, ali verujte, takvi se daju prevaspitati mnogo lakše nego li ovi koji ne koriste glavu ni za što! Zato velim, vi ste nezadovoljni jer niste zapravo ni upoznali te ljude koji su vam došli. A dobro je da ih upoznate na vreme, čim stignu, da ih ne bi iskvarili oni koji brzo stiču prijateljstva i kontakte, i koji ih znaju odvesti u mračne odaje da b' radili one stvari i izbili im pamet iz glave.

Dakle, mislim da ste vi u velikoj prednosti jer vam stižu oni koji nešto vrede, čak bik rekao da dolaze oni koji znaju dosta više neg ovi koji su vam tamo po poreklu Babilonci, iako ovi potonji imaju daleko bolje uslove za helitistički napredak.

Stoga, man'te se te priče da tam' nije tako dobro. Ako ništa drugo, gospodine Presveti, neuporedivo je bolje neg 'vamo gdje ja živim. I, znate, ja sam do sada u svojoj internet karijeri sretao i putem neta hupoznavao mnoge ljude (ne mislim na živ susret), od kojih je najveći broj bio iz Babilona. Da sam se tamo nalazio do sada bih stvorio vojsku helitista i sada bismo mogli da krenemo u veliku propagandu i borbu protiv bagre. No, vi ste neaktivni, možda nezainteresovani... a možda čak i ne želite sretati ljude poput vas samih, ako takvih ima.
Sačuvana

Otrovni Starac
Genij

Van mreže Van mreže

Palios kai Dilitiriodis

« Odgovor #98 poslato: 20.01.2008. 11:23 »

Nisam ja spominjo nikakve pridoslice, a vi ste skoro cijelu poruku zasnovali na tome da se ja na nji' zalim i da mi oni smetaju, te krenuli s ubedjivanjem kako to ne b' trebalo tako i sta t' ja znam. Mislim da to govori o vama, o sveti gospodine. Govori koliko ste optereceni (ovo zvuci bagraski) tom relacijom - Babilon-provincija... Svijest vam je ot toga sagnjilela, misli postale sapete i nabuhle.
Uvidjam da vi cesto razgovarate sa samim sobom, sto je pre slucaj, nego da ja zapravo govorim sa samim sobom -za sta me optuzuje njegova svetost, Final Kut Doun. Vi cujete samo ono sto zelite. Vi kontextualizujete informacije. Jes, to vam je poznata 'tvar, cak i iz one grozote, pzihologije.
Zato ste se i nasli u onakvom corsokaku, na hateizaciji, o sveti gospodine.
Sačuvana
Domaci izdajnik
Posvećeni mislilac

Na mreži Na mreži

tikva bez korena

« Odgovor #99 poslato: 22.01.2008. 20:48 »

Presveti, još koliko ćete biti u Srbiji, u presvetome Babilonu? Koliko još? I želite li da se sretnete sa njegovom malenkošću, gospodinom Izdajnikom? Ja ću biti dokon uskoro i, pokraj sve neprijatnosti koju osećam prema vašem velikom i prestoničkome svetom Babilonu, mislim u ovom momentu da bih mogao da navratim i makar kamerom zabeležim neki vaš presveti govor. Bilo bi to od koristi meni neznatnome, jer bi mi uverenje o vašem postojanju i izuzetnosti ulilo snagu da se borim da i sam postanem sličan vama, naime bog u koži čovjeka.
Sačuvana

Domaci izdajnik
Posvećeni mislilac

Na mreži Na mreži

tikva bez korena

« Odgovor #100 poslato: 21.03.2008. 14:12 »

Moram da navedem jedan incident koji se juče zbio. Naime, gospojica Rino je izjavila nešto nedostojno jednog rinoteletabisa. Oni osetljivi neka zapuše nežne njuške i uši, pa neka previde ovo što sledi:

Rinoteletabis je izjavio da je Ajs Nigrutin iz Velikog brata u stvari Njegova Presvetost Uberkurati Gospodin Starac!

Budući da smatram da je ovo golema uvreda na račun Njegove Presvetosti Uberkuratog Gospodina Starca, predlažem da se izrekne kazna Rinoteletabisu nedostojnog sorte rinoteletabisa.
Sačuvana

Ljubo Gazivoda
Posvećeni mislilac

Duh bunta: +97/-14
Van mreže Van mreže

...mlad majore....

« Odgovor #101 poslato: 21.03.2008. 15:08 »

Nečuveno!  :zaboga:
Sačuvana

Fetišista se vraća na mesto fetiša
Truman
Posvećeni mislilac

Van mreže Van mreže

« Odgovor #102 poslato: 21.03.2008. 21:43 »

Pa sta je sa Otrovnim? Hoce li se vec jednom vratiti? Njegov nedostatak se jako oseca. I sta je to sa prekuratim Nihilistom? Ni njega nema sto godina.
Sačuvana

Domaci izdajnik
Posvećeni mislilac

Na mreži Na mreži

tikva bez korena

« Odgovor #103 poslato: 21.03.2008. 23:28 »

Gospodin Nihilist je počeo da se bavi ženkama. Značajno je razradio taj posao tako da više nema vremena za internet.
A što se tiče prekuratog, uberkuratog gospodina Starca, on povremeno svrati, bar jednom dnevno, ali ne piše. E, zašto ne piše, to ne znamo. Ja ću pokušati da ga isprovociram ne bi li napisao koju genijalnu besedu ovdje.
Sačuvana

Vidovita Rino
Urednik

Duh bunta: +24/-1007
Van mreže Van mreže

Rino zna sve!!!

« Odgovor #104 poslato: 22.03.2008. 00:05 »

Kako ne znamo.... svi znamo zashto ne pishe.... od sramote djubretari
Sačuvana

"Ako koza lazhe, rog ne lazhe"
Stranice: 1 ... 5 6 [7] 8 9   Idi gore
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj