Stranice: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 10   Idi dole
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  
Autor Tema: Tako je govorio presveti gospodin Starac (Otrovni Starac)  (Pročitano 9641 puta)
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Otrovni Starac
Okrutni oligarh

Duh bunta: +69/-17
Na mreži Na mreži

« Odgovor #60 poslato: 13.10.2007. 16:58 »

Dragi gradjani,

u poslednje vreme desava se nesto necuveno! Naime, meni stalno pristizu privatne poruke, nate, i mogo bi slobodno rec da mi je sanduce prenatrpano tim porukama. Pise i musko i zensko, mlado i staro, cini mi se da svi oce jedno. Ali nate, ja vama necu odgovoriti na te, kako da kazem, mahom nepristojne ponude. Ja  nisam slobodan i necu reci volim i ja vas. Mnogo ste se vi prevarili ako mislite da sam ja takav. Javljaju se i neka renomirana imena sa foruma, zhenke, a njima ocu da porucim sledece: mozete da mi popusite kurac! Ja nemam vremena za vas, razumite to, shvatite, utuvite u te mozgove, ako ih imate. I kad sam prosijo rino to je bila cista teatralnost, sta ste se uzvrpoljile, ka' da bi ja stvarno teo da se ozenim. Jer sam vec ozenjen. Dobro de, verenica mi je. Zove se Leposava. A juce sam zbog ovoga mogo kod nje nagrabusiti. Dok sam gledo jos jednu u nizu privatni poruka, ona mi se nekako stvori iza ledja i vidi da mi pise neki po imenu Monarh, koji trazi oralni sex i kao platijo bi mi 20 evara!
Jos jednom vam kazem, ja nemam vremena za vas, i moj presveti falus se dizati nece, zarad tu nekih, sramotnih novcanih svota.

fala unapred.

Inace, teo bih jos nesto da izjavim. Ja sam, bez sumnje, posle Kekenja, najstariji clan na ovom forumu. Ne u smislu starosti, neg u smislu da sam ja ovde vec dve godine, dakle bijo sam ovde i dok ste vi jeli pacija govna i sedeli na noksirima. To kekenj dobro zna. Ja zato trazim sada, da mi se za tu istrajnost nevidjenu dodeli orden koju cu ja s ponosom nositi do kraja zivota svog. Da mi se stavi ispod havatara i tu da stoji zanavek i svak kad vidi taj blistavi orden da se podseti ko sam ja i sta sam ja i da ako mi se zeli obratiti da zna  da ce morati da bira rijeci.

Sačuvana
Truman
Libertarijanac

Duh bunta: +62/-27
Na mreži Na mreži

Pol: Muškarac

mracni otpadnik

« Odgovor #61 poslato: 13.10.2007. 17:54 »

Starce, pa ja bih bio ponosan na sebe da me tako spopadaju...I zamolio bih te da ne budes grub prema damama...Pruzi im sansu...
Sačuvana

"Kada bi mozak bio tako prost da bismo ga mogli razumeti mi bismo bili tako glupi da ga ne bismo mogli razumeti."
Monarch
Kvalitetan korisnik

Duh bunta: +25/-10
Van mreže Van mreže

« Odgovor #62 poslato: 13.10.2007. 21:15 »

ona mi se nekako stvori iza ledja i vidi da mi pise neki po imenu Monarh, koji trazi oralni sex i kao platijo bi mi 20 evara!

Znaci ne mogu da verujem, pa ovo je apsolutno tacno.
Sačuvana
Domaci Zdajnik
Libertarijanac

Duh bunta: +143/-98
Na mreži Na mreži

« Odgovor #63 poslato: 14.10.2007. 06:06 »

Još jedna vrhunsko-artistička iluminacija gospodina presvetoga Starca. Ne usuđujem se komentarisati iz gnozeološkog jer ću samo upropastiti dojam, a nemam snage u ove sate komentarisati iz književnog ugla. Predlažem još jednom starome gospodinu da se potrudi da sakupi sopstvene izjave, pa makar i samo sa ovog foruma (a taj je čašćivao i druge, da znate), i objavi već jednom tu zbirku najvrednijih umotvorina i fenomenalnog književnog izraza. No, znam da neće poslušati. Čini se presvetome gospodinu da je to bagraški. Pa, ondak, ko ga jebe.

A što se tiče ovog u donjem delu poruke...

Ja zato trazim sada, da mi se za tu istrajnost nevidjenu dodeli orden koju cu ja s ponosom nositi do kraja zivota svog. Da mi se stavi ispod havatara i tu da stoji zanavek i svak kad vidi taj blistavi orden da se podseti ko sam ja i sta sam ja i da ako mi se zeli obratiti da zna  da ce morati da bira rijeci.

Voleo bih da čujem predlog gospodinov o tome šta bi volo da mu stoji ispod niknejma, a da nije predugačko, nit prekratko, već taman da paše ispod njegova presveta imena. Pozivam i građane da se udostoje i pristupe odabiru svete titule presvetoga Starca, naravno, ukoliko to Ovaj bude uvažio.
Sačuvana

- Četvrti broj časopisa Zapad [download]
- Glasaj za decentralizaciju i regionalizaciju [anketa]
Truman
Libertarijanac

Na mreži Na mreži

mracni otpadnik

« Odgovor #64 poslato: 14.10.2007. 10:47 »

recimo - narodni heroj
Sačuvana

"Kada bi mozak bio tako prost da bismo ga mogli razumeti mi bismo bili tako glupi da ga ne bismo mogli razumeti."
Otrovni Starac
Okrutni oligarh

Na mreži Na mreži

« Odgovor #65 poslato: 14.10.2007. 15:10 »

Slusajte vi Izdajnice,

ja bi volo da mi stoji jedan oredn tu ispod. Ja bi vam ga poslo na hi-mejl. U pitanju je cross of iron 1st class, a mogo bi uz njega i 2nd. Vremenom bi ja dodavo jos ordenja ako moze.

p.s.

a nate ja sma uvideo da je moja egzistencija izgubila smiso na ovom vorumu.postao sam kao ovi sto samo posalju po jednu recenicu i smajli. nema vise dubokoumnih rasprava, vjelikih otkrica, katkad zabluda, uzbudjenja i onog nestrpljenja kad imas toliko reci. Nekog otmenog bijesa kad vidis da bagra lupeta ili izvrce vase hargumente. Sve je gotovo. Postalo je besmisleno. Moja karijera je zavrsena. plakanje
Sačuvana
Domaci Zdajnik
Libertarijanac

Duh bunta: +143/-98
Na mreži Na mreži

« Odgovor #66 poslato: 14.10.2007. 15:35 »

ja bi volo da mi stoji jedan oredn tu ispod. Ja bi vam ga poslo na hi-mejl. U pitanju je cross of iron 1st class, a mogo bi uz njega i 2nd. Vremenom bi ja dodavo jos ordenja ako moze.

Ta mi smo mislili da biste vi možda izvoleli da stoji neki specijalni naslov za vašu presvetost, a ono je ipak neki crtež u pitanju. Nate šta je tu jedino mogućno. Mogućno je da vam umjesto zvezdica stoje ti ordeni, ali pod uslovom da su dimenzija kojih su i te zvjezdice. Ak takve krosofe od ajrna frst class nađete, ja ću to dodati ispod vašeg presvetog imena umjesto zvjezda.

a nate ja sma uvideo da je moja egzistencija izgubila smiso na ovom vorumu.postao sam kao ovi sto samo posalju po jednu recenicu i smajli. nema vise dubokoumnih rasprava, vjelikih otkrica, katkad zabluda, uzbudjenja i onog nestrpljenja kad imas toliko reci. Nekog otmenog bijesa kad vidis da bagra lupeta ili izvrce vase hargumente. Sve je gotovo. Postalo je besmisleno. Moja karijera je zavrsena.

Imate mnogo mogućih tema za raspravu ovde, presveti, ali hipak vi ste sada dostigli neki novi vid prosvećenja tako da vam se sve čini dovoljno poražavajućim za vaš nadsvetovni hum. Međutim, ako biste bili hmalo snishodljiviji, vi biste ponovo mogli da uzjašete diskurse na hovom vorumu.
Sačuvana

- Četvrti broj časopisa Zapad [download]
- Glasaj za decentralizaciju i regionalizaciju [anketa]
Otrovni Starac
Okrutni oligarh

Na mreži Na mreži

« Odgovor #67 poslato: 14.11.2007. 13:28 »

Sta mislite da li bi trebalo sve registrovane Hivovce zatvoriti u neki logor, ili geto, u cilju profilakse? Ja mislim da je to - iako s et'ckog stanovista pomalo neprihvatljivo - pravedna stvar, jer njima se ne moze verovati, i postoji cak, mlogo slucajeva kada su oni namerno inficirali druge humanoide. Poznata je i ona zintagma: sida osvetnici.
Sta vi mislite, da l bi za dobrobit covecanstva trebalo Hivovce pritvoriti? Ili spaliti na lomaci? 
Sačuvana
debeli dud
Nazionalist

Duh bunta: +9/-18
Van mreže Van mreže

« Odgovor #68 poslato: 14.11.2007. 13:57 »

Medju HIV inficiranim ima i onih koji nisu nista uradili a nose virus u sebi. Postoje oni rodjeni sa HIVom. Zasto su oni za bilo sta krivi da bi bili izolovani? Mislim da je ideja rasisticka.
Sačuvana
Truman
Libertarijanac

Na mreži Na mreži

mracni otpadnik

« Odgovor #69 poslato: 14.11.2007. 19:38 »

Vidim Starac je u svom elementu. Zvrko
Nemam svoj stav. Ja sam jedna bleda licnost.
Sačuvana

Miroslav Ibic
Urednik

Duh bunta: +58/-1012
Van mreže Van mreže

« Odgovor #70 poslato: 14.11.2007. 20:06 »

ja mislim da se to ne bi trebalo raditi, jer, pomislite na sve one ljude kojima je rechenica da imaju sidu jedan od jedinih nachin samoodbrane protivu nekih hulja
Sačuvana
Truman
Libertarijanac

Na mreži Na mreži

mracni otpadnik

« Odgovor #71 poslato: 14.11.2007. 20:43 »

ja mislim da se to ne bi trebalo raditi, jer, pomislite na sve one ljude kojima je rechenica da imaju sidu jedan od jedinih nachin samoodbrane protivu nekih hulja

Ovo mi ne bi palo na pamet ni za 'iljadu godina. Ziva bila ko god da si.
Sačuvana

Plodni bizon
Libertarijanac

Duh bunta: +52/-50
Van mreže Van mreže

« Odgovor #72 poslato: 15.11.2007. 02:21 »

Ovo mu malo dodje kao neozbiljnija tema? Ne bi trebalo da stoji u oblasti "Drustvo" ako je cilj zajebavati se, pogotovo ne ako se radi o zajebanciji na racun ljudi kojima nimalo nije lako. Kao sto rece Dud, mnogi od njih nisu nista krivi za to sto ih je snaslo. Trebalo bi im omoguciti bolje uslove za zivot i integraciju u drustvo, a ovde se govori o zatvorima. Iako znamo da se g. Starac salio, i za salu je previse.
Sačuvana
beyondmediominds
Slobodni mislilac

Duh bunta: +4/-3
Van mreže Van mreže

Pol: Žena

« Odgovor #73 poslato: 15.11.2007. 02:58 »

Ovo mu malo dodje kao neozbiljnija tema? Ne bi trebalo da stoji u oblasti "Drustvo" ako je cilj zajebavati se, pogotovo ne ako se radi o zajebanciji na racun ljudi kojima nimalo nije lako. Kao sto rece Dud, mnogi od njih nisu nista krivi za to sto ih je snaslo. Trebalo bi im omoguciti bolje uslove za zivot i integraciju u drustvo, a ovde se govori o zatvorima. Iako znamo da se g. Starac salio, i za salu je previse.
Slazem se.Ajde da idemo svi da se proverimo 1.12 i to za dzabaka! A mogli bi i na sve ostale polno-prenosive bolesti koji nisu zanemarljive, kao sto su recimo kondilomi.A jel znate da muskarci mogu biti prenosioci kondiloma godinama, a da nemaju nikakve simptome? Ajd da vidim koja je od vas junacina ikad bila na pregled kod ginekologa???????? :jezik:
Sačuvana

Jao nama koji smo izasli van sebe i mrznemo se napolju.
Truman
Libertarijanac

Na mreži Na mreži

mracni otpadnik

« Odgovor #74 poslato: 15.11.2007. 11:29 »

Imam za Vas dva pitanja posto ste stariji i iskusniji.

1. Sta biste ucinila kad bi Vam neki zlosretnik preoteo temu, izmenio smisao i naslov? Npr. kada bi umesto "Hivovci u pritvor" ja Vama izmenio temu i napisao "Hivovci za narodne poslanike", a onda izbrisao Vasu prvu poruku i umesto nje postavio svoju gde hvalim na sva usta te hivase? Dakle, na koji nacin biste se osvetili?
2. Da Vi mozda niste ovu temu postavili jer ste se tamo u dalekoj Jevropu intimizirali sa nekim nosiocem ovog podlog, vestacki od strane vladara iz senke, napravljenog virusa pa sad posto ste kivni na tu spodobu ovde ispoljavate svoj gnev? Ako jeste samo nemojte kijati u monitor molim Vas...i podsetite me da se nikada uzivo ne sretnemo.
Sačuvana

Stranice: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 10   Idi gore
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  

Prebaci se na: