Stranice: 1 2 [3] 4 5 ... 11   Idi dole
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  
Autor Tema: Tako je govorio presveti gospodin Starac (Otrovni Starac)  (Pročitano 10265 puta)
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Otrovni Starac
Gradjanin
*

Duh bunta: +74/-22
Van mreže Van mreže

« Odgovor #30 poslato: 05.05.2007. 19:14 »

Čekaj bre, to je perverzno i ispod svakog nivoja. Pa to je kao da gledaš svinje kako se karaju i drkaš.... Pa valjda je Helita iznad tih svinjskih radosti od kojih se dobija svinjska polna kuga!?

Budimo ljudi, iako smo helitisti.
Sačuvana
Miroslav Ibic
Urednik

Duh bunta: +82/-1014
Van mreže Van mreže

« Odgovor #31 poslato: 05.05.2007. 20:10 »

Po vaspostavljanju presvete Nezavisne Drzave Helitista, gospodin Nihilist ce dobiti titutulu presvetog bozanstva - Plodni Bizon koja ce biti od moje strane blagosiljana, i on ce imati za obavezu da oplodjava zenke: Rinoteletabisa, Baba Jagu i Modesti (a ove dve poslednje cemo pre rata zarobiti da nam slucajno ne pobegnu) da bi doticne radjale novi vladajuci narastaj helitista sa najkvalitetnijim genima.

Izvinite, ali ja se ne slažem sa ovim navedenim.
Naime, kao vrsni poznavalac genetike i svih ostalih grana biotehnologije, mogu samo da vas uputim na činjenicu da smo mi samo skup gena naših predaka (koji i nisu elitisti) i da smo ispali kako smo ispali zbog božjeg, da ne kažemo Jeromeovog providjenja, dakle, naša deca, NE BI pripadala organizaciji OAH-a, jer bi u njima progovorili duhovi predaka, dakle, ja predlažem *galama, da se mi lepo kloniramo, gospodo, to je, mislim, najjednostavnije rešenje.  :spava:
Sačuvana

Otrovni Starac
Gradjanin
*

Van mreže Van mreže

« Odgovor #32 poslato: 11.05.2007. 12:12 »

Jebite se.
Sačuvana
Ljubo Gazivoda
Fetišist
*

Duh bunta: +131/-15
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac

« Odgovor #33 poslato: 11.05.2007. 13:57 »

Ovo je bilo zaista podmuklo..... starački podmuklo....
Sačuvana

peMzije mladima!
Plodni bizon
Gradjanin
*

Duh bunta: +53/-51
Van mreže Van mreže

« Odgovor #34 poslato: 18.06.2007. 14:25 »

pazite da vam se od rukobluda ne posushe kicme i oslabi vid :)

Jel to rekao neki crkveni "velikodostojnik"? Tako mi deluje.  Zvrko
Sačuvana
Domaci Zdajnik
Gradjanin
*

Duh bunta: +158/-101
Van mreže Van mreže

« Odgovor #35 poslato: 05.09.2007. 06:46 »

Obaveštavam bagru da će danas, verovatno u podne, kako to dolikuje velikanima i svecima, svoj veliki posmrtni govor održati njegovo prepojzonaštvo nadsvetovni presveti gospodin Otrovni Starac.

Ovo ne govorim ni u kakvom ludilu, ni pod kakvim dejstvima opojnih sredstava, već trezveno i na osnovu ličnog obećanja njegove otrovne tipkovnice u Beogradu, svetome gradu presvetoga gospodina Otrovnoga Starca, na nedostojnoj Govnarici, otrovne srede, 5. septembra 2007. godine. Ta je kratka iluminacija došla u obliku ovakvih reči, i ja vam ih proročki prenosim.

Otrovni Starac: Ja sam bas pre neki dan trazijo na internetu simptome Hiva. kada sma shvatijo da nisam jebo do sada bilo mi je malo lakshe.

A, ne, nije to. Evo konačno pravih iluminacija:

Otrovni Starac: Sutra cu odrzati veliki govor. Obraticu se svim srbima.

E, tako. A vi sutra budite tu i slušajte šta će nam poručiti njegovo prepojzonaštvo nadsvetovni presveti gospodin Otrovni Starac.
Sačuvana

- Četvrti broj časopisa Zapad [download]
- Političke komentare ostavljajte i na www.differentia-nis.org (nije neophodno registrovati se!)
Plodni bizon
Gradjanin
*

Van mreže Van mreže

« Odgovor #36 poslato: 06.09.2007. 03:20 »

Izgleda da se ipak nije obratio gradjanima. Mozda nas Starac ucenjuje da mu prvo popusimo pa onda da govori?
Sačuvana
Otrovni Starac
Gradjanin
*

Van mreže Van mreže

« Odgovor #37 poslato: 07.09.2007. 01:35 »

Drugovi i drugarice,

dosao sam danas da vam porucim nesto jako vazno. Naime, ja sam stava da ovo mesto i gradjane koji na nj dolaze treba unistiti na najvisem nivou.  To je zato sto je ovo postalo lego i rasadnik neke egzoticne vrste bagre.

Inace, sta kod mene ima novo. Pa nista narocito. Jedino sto sam veceras osnovo udruzenje presvetih umova - UPU.

Sačuvana
Plodni bizon
Gradjanin
*

Van mreže Van mreže

« Odgovor #38 poslato: 07.09.2007. 01:50 »

Pa i ja sam stava da sem par ljudi nikoga vise ne treba ostaviti u zivotu. Ostalo je sve bagra pokvarena, oportunisticka; falusi i vulve koji se bez mere zbijaju i bezmerno stenju. Hedonisti, cvarkashi, znojavi i smrdljivi ljubitelji polnih organa. Smrt polnim organima i njihovim nosiocima!
Sačuvana
Ljubo Gazivoda
Fetišist
*

Van mreže Van mreže

« Odgovor #39 poslato: 07.09.2007. 09:40 »

Smrt polnim organima i njihovim nosiocima!

..... i nositeljkama (budimo politički korektni!)
Sačuvana

peMzije mladima!
Truman
Gradjanin
*

Duh bunta: +67/-27
Van mreže Van mreže

Dark Knight

« Odgovor #40 poslato: 07.09.2007. 10:30 »

Otrovna starino! Navracaj malo cesce na ovaj forum, elitisticka bagra se uzelela tvojih postova. Daj neki nov tekst, strucnu analizu, popljuj nas malo, znas da na ovaj forum vecma dolaze umni bolesnici i mazohisti.
Sačuvana

"Kada bi mozak bio tako prost da bismo ga mogli razumeti mi bismo bili tako glupi da ga ne bismo mogli razumeti."
Monarch
Opšti urednik

Duh bunta: +35/-10
Van mreže Van mreže

« Odgovor #41 poslato: 07.09.2007. 11:59 »

The Transformeeeeeeeeeeers...
More than meets the eye!
The Transformeeeeeeeeeeers...
Robots in disguise!
Autobots wage their battle to destroy
the evil forces of the deceptions.

The Transformeeeeeers...
Robots in disguise!
The Transformeeeeeeeers...
More than meets the eye!
The Transformers!!!
Sačuvana

Slatka mala izvrnuta signaturica.
Monarch
Opšti urednik

Duh bunta: +35/-10
Van mreže Van mreže

« Odgovor #42 poslato: 11.09.2007. 01:58 »

Otrovna starino! Navracaj malo cesce na ovaj forum, elitisticka bagra se uzelela tvojih postova.

Nemoj da lazes. To nije lepo.
Sačuvana

Slatka mala izvrnuta signaturica.
Domaci Zdajnik
Gradjanin
*

Duh bunta: +158/-101
Van mreže Van mreže

« Odgovor #43 poslato: 11.09.2007. 23:29 »

Čim se presveti gospodin Starac logovao na forum izbezumljeno počeh da obaveštavam ljude: "Tu je, došao je!", ne postavljaju pitanje "Ko?", svi zanju o kome se radi. Gospodin je došao, i to je veliki dan. Možda bi se mogla organizovati kakva saradnja između vaše presvetosti i foruma, tako da obavestim ljude u vezi sa tačnim datumom, satom i minutom kad presvetost dolazi ovde.

Njegovo obećanje i postupak neodržavanja govora samo je povećalo njegovu popularnost. Tako je to sa presvetim starcima.
Sačuvana

- Četvrti broj časopisa Zapad [download]
- Političke komentare ostavljajte i na www.differentia-nis.org (nije neophodno registrovati se!)
Ljubo Gazivoda
Fetišist
*

Van mreže Van mreže

« Odgovor #44 poslato: 12.09.2007. 21:15 »

Domaći, priznaj da bi se kresnuo sa Njim....
Sačuvana

peMzije mladima!
Stranice: 1 2 [3] 4 5 ... 11   Idi gore
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  

Prebaci se na: