Stranice: 1 [2] 3 4 ... 9   Idi dole
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  
Autor Tema: Tako je govorio presveti gospodin Starac (Otrovni Starac)  (Pročitano 8491 puta)
Truman
Posvećeni mislilac

Duh bunta: +48/-24
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac

Ja nisam luzer naprotiv...

« Odgovor #15 poslato: 02.05.2007. 18:22 »

Evo ja posto sebe nit' smatram elitistom nit' potpunim bagrasem da nesto pirupitam - kojim oruzjima i gde bi se vodio taj vas presveti rat? Ja sam vam nesto kao agnostik dok se se vjernici i ateisti ( ili ti bezboznici ) kolju . Evo ako treba zelim biti jedini preostali svedok vase borbe do poslednjeg coveka i kao takav vazan izvor za povjesnicare i historijske citanke.
Sačuvana

"Kada bi mozak bio tako prost da bismo ga mogli razumeti mi bismo bili tako glupi da ga ne bismo mogli razumeti."
Otrovni Starac
Genij

Duh bunta: +47/-9
Van mreže Van mreže

Palios kai Dilitiriodis

« Odgovor #16 poslato: 02.05.2007. 18:59 »

Gospodine Truman,

Vi ste covek uman,

Ali ne razumete Vi,

Da smo pred unistenjem Mi,

Elitisti plemeniti,

Umno bremeniti.

Nemamo oruzja sem ruku nasih,

Ako se vi pridruzite, onda i vasih.

Pitanje je veliko, gde bi se rat vodio

Bagrase je njihov bog Bagrem obodrio,

Divljaju oni sada,

I pitanje rata, je samo kada.

Ali avaj!

Nit zemlje nit oruzja imamo,

Od pomisli na boj tinjamo.

Behu to reci jednog ludaka,

Rat stvar nije laka.

To t' je njegova teritorija,

Tamo gde se naivnim, smeje alegorija.
« Poslednja izmena: 20.09.2007. 04:01 Plodni bizon » Sačuvana
Monarch
Posvećeni mislilac

Duh bunta: +25/-10
Van mreže Van mreže

« Odgovor #17 poslato: 02.05.2007. 19:19 »

Starce preotrovni, mislim da nema razloga za histeriju. Uzmite, ako treba, neku tableticu za smirenje ako vec niste, a ako vec jeste, onda uzmite jos po koju.

Ja bih se samo zavalio u foteljicu udobnu i gledao kako ce se bagra sama istrebiti. Da. Sama ce se istrebiti. Jer, neumnost bagraske mase je transcendentalno velika, i ona ce rasti, i rasti... I kada bude dostigla svoj najvisi nivo, jednostavno ce se cela ta bagromasa samodezintegrisati.
Sačuvana
Vidovita Rino
Urednik

Duh bunta: +27/-1008
Na mreži Na mreži

« Odgovor #18 poslato: 02.05.2007. 21:59 »

Citat
Cinima  svojim zlim oni zavedose nase prijatelje, dojucerasnje elitiste i okorele neprijatelje bargastva, preumne individue koje pruzahu nadu u spasenje elitizma, pa makar bio on i artificijelan! I ko zna sta sa njima sada cine, mozda ih inkarsirahu u zivotinjske kaveze iz kojih su oni, bagrasi odavno pobegli, mozda ih oterase u svoje katakombe da umesto njih tamo trule, mozda ih vec kuvaju u domorodackom loncu i od nasih prijatelja prave paprikas!

Gospodine KEKENJ, eto ETO kako se paprikash nadje u velikim umovima.
Eh, gospodine Stari, eh, kako ste samo naivni....Vidite, taj paprikash, to je ta zhichka do koje smo i ja i Vi doshli, samo shto sam se ja dokopala malo vishe svetlosti i zariljala kroz meso da bih videla shta to tachno znahci, i znate li do chega sam doshla? Znate li? Gospodin K. zheli sve nas da skuva
A bash sam se pitala....Zashto bash paprikash....Zashto mi je bash to jelo palo na pamet u napadu vidovitosti...TO JE BOZHJE, sada znam

Dakle, dok se ne otarasimo ubice i izdajice medju nama, nema napretka, dok je on medju nama, on koji kochi, on: Vuk gospodo, VUK BRANKOVITJ JE MEDJU NAMA. Chak i ne zasluzhuje to ime.

Sačuvana
Domaci I.
Posvećeni mislilac

Duh bunta: +125/-94
Van mreže Van mreže

« Odgovor #19 poslato: 03.05.2007. 02:16 »

Pozivam vas sve, gospodine Izdajnice, gospodine Nihilist i ako je jos ko covek ostao. Podjimo u boj, sa bagrom se obracunajmo, u boju plemenitom izginimo!

Želeo bih samo da gospodu građane (GG), gospodu iz odreda Naturalnih elitista (GONE, međ koje se sam ne nalazim), gospodu mladih staraca premudrijeh (GMSP), i gospodu koja se odupire bagraškom načinu igranja golfa (GKOBNIG), dakle, da ovu cenjenu i presvetu gospodu pozdravim ali i podsetim na jedan potpuno zaboravljen red. Naime, red mladih pokajanih jebača (RMPJ), čiji je predvodnik bio prepodobni gospodin Vuk (bog mu dušu prosti, nema ga na govnarici već neko vreme). Taj je gospodin, gospodo presveta i premudra, odavno predlagao sveti rat protiv bagre, odavno zagovarao molotovljevsko podrivanje svih bagraških institucija i ustanova, sabotiranje pokvarenog bagraškog sistema (SPBS) samoubilačkim bombama, otmice i drugo. Svemu tome smo se, gospodo premudra, presveta i prepodobna (GPPP), gotovo smejali. Mi smo imali naše olovke i tastature, zurili u ekran, drhtali kao vi, gospodine Starac, ali u ono vreme dok ste bili mladi, pisali pamflete i rugali se bagri, cerekali joj se u lice (preko ekrana), dok su oni jebali i bukvalno (među sobom) i figurativno (nas), putem tih institucija koje nas tretiraju kao bagru, tj. kao njih same (KNjS).

Podržavam predlog gospodina presvetog Otrovnoga Starca, i predlažem da se po kratkom postupku formira komisija za apstinenciju specijalnog staračkog odreda naturalnih i artificijelnih elitista (KASSONAE). Istodobno predlažem presvetog, premudrog i prepodobnog velikomučenika gospodina Otrovnog Starca za Vrhovnog komandanta svete staračke garde.

Starac s vama, gospodo građani. Do slobode.
Sačuvana

Ljubo Gazivoda
Fetišist

Duh bunta: +109/-15
Van mreže Van mreže

...mlad majore....

« Odgovor #20 poslato: 03.05.2007. 12:44 »

Na bahgru bahgraklukom se ide! Biti veća bahgra od bahgre same i doći do savršenstva ontološkog bahgruka ili bahgruluka. Pomno sam proučavao njin sveti spis BAHGRAVAD-KITA gde shvatih razmere i dubine njine prostote. Ništa tu ne pomaže, samo genetska modifikacija!
Sačuvana

Banujmo sve žene!
Monarch
Posvećeni mislilac

Duh bunta: +25/-10
Van mreže Van mreže

« Odgovor #21 poslato: 03.05.2007. 13:55 »

Ama bre, je l' slusa neko, dodjavola, sta ja pricam?!
Sačuvana
Truman
Posvećeni mislilac

Van mreže Van mreže

« Odgovor #22 poslato: 03.05.2007. 15:00 »

Starce Stari pesma vam je remek-delo. No dozvolite meni kao skromnom pisaru sastaviti spisak presvete antibagraske vojske:

1. Otrovni Starac ( vrhovni komandant )
2. Domaci Izdajnik ( izaberi cin-? )
3. Stojan Popivoda (predlazem da bude ratnik u astralnoj ravni posto se time bavi )
4. maelstrom ( pripadnik elitista, samo se nije prijavio za regrutaciju pa kod njega stavljamo ? )
5. Nihilist

Dobrovoljci javite, potrebni ste! Ja, kao sto vec rekoh, pridadoh sebi ulogu svedoka ovog (bes)konacnog rata bagre i elite. Jer ne zaboravite gospodo, u ovom ratu bicete proglaseni ludama i sotonama, pa neko mora dati drugacije vidjenje  historijskog dogadjaja.
Sačuvana

"Kada bi mozak bio tako prost da bismo ga mogli razumeti mi bismo bili tako glupi da ga ne bismo mogli razumeti."
Ljubo Gazivoda
Fetišist

Van mreže Van mreže

...mlad majore....

« Odgovor #23 poslato: 03.05.2007. 15:27 »

Ja bih se samo zavalio u foteljicu udobnu i gledao kako ce se bagra sama istrebiti. Da. Sama ce se istrebiti. Jer, neumnost bagraske mase je transcendentalno velika, i ona ce rasti, i rasti... I kada bude dostigla svoj najvisi nivo, jednostavno ce se cela ta bagromasa samodezintegrisati.

Ali dok se to jednom konačno ne desi, bahgra će ići po domovima ovih što sede po foteljicama željni linča... Bahgra je to, ne znaš ti brale koji su oni... Samo gledaju čije će dvore da poharaju, da otimaju žene i devojke i sa njima blud čine, da kinje čestite ljude i na Boga hule! Bismillah! Let him go!
Sačuvana

Banujmo sve žene!
Otrovni Starac
Genij

Van mreže Van mreže

Palios kai Dilitiriodis

« Odgovor #24 poslato: 04.05.2007. 12:33 »

Dragi gradjani,

Vratih se medj vas da vam predocim nekoliko vaznih stvari. Prvo da vam kazem da sam poslednjih dana bio na dobrovoljnom kucnom lecenju zbog teskog psihickog impakta koji mi je nanenlo saznanje da je bagra pomahnitala te da je odlucila da pobagrasi sve sto se pobagrasiti da odnosno da sprovede totalnu bagrizaciju ovog sveta, drugim recima - anihilaciju elitizma i njegovi poklonika.  Provedoh duge casove u delirijumu zabludnome, no moj plemeniti um nije u potpunosti klonuo te je u tim teskim trenucima nasao nacina da razmislja o mogucim odgovorima na unistiteljsku ambiciju  bagre i to u cilju profilakse. Shvatio sam, ja, Maximilijan Ernerajh Anastasijevic, presveti preotrovni matori starac, brat Haralampija Anastasijevica, davno upokojenog, da odgovor bagraskoj posasti mora biti konstruktivno-militaristicki sto znaci da samoubilacki herojski juris na bagru koji sam propagirao u prethodnoj besedi na ovu temu - otpada. Stoga sam odlucio da formiram Oslobodilacku Armiju Heletista - OAH. Helitista, jer njeni pripadnici nisu obicni elitisti, oni su elitisti sunca ili suncevi elitisti - helios+elitista = helitista, sto je najplemenitiji oblik natur-elitiste, tj natur-elitista suncev ratnik, princ duhovnog prosvetljenja kao susta suprotnost bagraskim princevima pomracenja uma. OAH je blagoslovena, presveta i precasna militaristicka organizacija koju cine sledeca helitisticka lica:

1. Maximilijan Ernerajh Anastasijevic, odnosno ja, kao vrhovni komandant OAH-a, kopnenih snaga, ratne mornarice i vazduhoplovstva OAH-a, presveti preotrovni matori starac, brat Haralampijev, nosilac hiljadu sedamsto osamdeset cetiri odlikovanja za hrabrost, mudrost i postenje, i mnogih drugih priznanja za koja na zalost nema mesta da se pobroje ovuda te cu ih kao preskromna i plemenita licnost preskociti, i vrhovno neosporivo bozanstvo UNE-a i OAH-a. Vazno je napomenuti i da je moj lik je na presvetom barjaku OAH-a.

2. Presveti gospodin Nihilist - vrhovni komandant OAH-a u mom odsustvu, general-major-obersturmführer-pukovnik-komandant-admiral-führer-reichskanzler vrhovni komandant kopnenih snaga, ratne mornarice i vazduhoplovstva OAH-a, zamenik mene, vrhovnog komandanta OAH-a, presvetog preotrovnog matorog starca, brata Haralampijevog, nosioca hiljadu sedamsto osamdeset cetiri odlikovanja za hrabrost, mudrost i postenje, i vrhovnog neosporivog bozanstva UNE-a i OAH-a.

3. Presveti gospodin Izdajnik - general-fuehrer-major-pukovnik-generalfeldmarschall-generaloberst-ss-vrhovni komandant kopnenih snaga, ratne mornarice i vazduhoplovstva OAH-a u odsustvu presvetog gospodina Nihilista, general-major-obersturmführer-pukovnik-komandant-admiral-führer-reichskanzler-vrhovnog komandanta OAH-a u mom odsustvu, ako i samo ako gospodin Nihilist slucajem umre od prezderavanja cuftama u sosu od paradajza.

4. Presveti Rinoteletabis - hauptsturmführer-pukovnik-komandant-admiral-führer-reichskanzler-obersturmfuehrer-vrhovni komandant OAH-a u odsustvu presvetog gospodina Kekenja, general-fuehrer-major-pukovnik-generalfeldmarschall-generaloberst-ss-vrhovni komandanta OAH-a u odsustvu presvetog gospodina Nihilista, vrhovnog komandanta OAH-a u mom odsustvu, ako i samo ako gospodin Nihilist slucajem umre od prezderavanja cuftama u sosu od paradajza, odnosno ako i samo ako gospodin Kekenj slucajem prevremno umre od prezderavanja boranije sa svinjskim mesom.

Ovo je dakle velicanstvena, blistava, presveta armija OAH-a, koja treba da se sukobi i potpuno unisti bagrasku armiju koja broji po slobodnim procenama vrhovne komande OAH-a a oko 6 milijardi vojnika. Odnos snaga deluje neznatno nesrazmeran, no to ne treba da nas zabrine. Jedan vojnik OAH-a vredi koliko sto miliona bagraskih vojnika, ako ne i vise. Drugo, moguce je da cemo nase redove jos upotuniti tako sto cemo nagovoriti artificijelne elitiste i neke druge polu-elitisticke bagraske  grupacije da se bore za nasu stvar odnosno protiv bagre. Mozemo uputiti nekoliko depesa koje bi trebalo da uticu na vodje klanova artificijelnih elitista da nam se pridruze, u kojima bismo im obecali da ce postati punopravni clanovi udruzenja naturalnih elitista (UNE-a), a sto oni svi zarko zele, ukoliko se okrenu protiv svojih vodja.

Ciljevi nase oslobodilacke armije su kompletno unistenje vojnih snaga pomahnitale bagraske armije, osvajanje cele planete i formiranje Nezavisne Drzave Helitista - NDH, koju ce karakterisati prosperitet, integritet i teritorijalni suverenitet! Bagrasi koji postanu ratni zarobljenici bice smesteni u kaveze i sluzice da u casovima odmora od drzavnih funkcija veterani OAH-a i vodje novouspostavljene NDH-a, uzivaju u posmatranju polnog opstenja inkarsiranih bagrasa i bagrasica.

Po vaspostavljanju presvete Nezavisne Drzave Helitista, gospodin Nihilist ce dobiti titutulu presvetog bozanstva - Plodni Bizon koja ce biti od moje strane blagosiljana, i on ce imati za obavezu da oplodjava zenke: Rinoteletabisa, Baba Jagu i Modesti (a ove dve poslednje cemo pre rata zarobiti da nam slucajno ne pobegnu) da bi doticne radjale novi vladajuci narastaj helitista sa najkvalitetnijim genima. Ako ove zenke odbiju ovu duznost koja ce biti propisana zakonom NDH, bice streljane. Onda ce gospodinu Nihilistu biti naredjeno da siluje g. Monarcha ne bi li ovaj obavio posao umesto neposlusnih zenki. Ako g. Monarch ne bude rodio u roku od devet meseci i jedan dan, bice osudjen na smrt zbog veleizdaje presvete Nezavisne Drzave Helitista. Pred smrt bice g. Monarch najstrozije kaznjen tako sto ce biti primoran da oralno zadovolji g. Izdajnika. No, kao pravi helitisti budimo optmisti i nadajmo se da ove mere nece biti potrebne, i da ce nas cekati blistava buducnost.

U boj! U boj! U boj!

Sačuvana
Otrovni Starac
Genij

Van mreže Van mreže

Palios kai Dilitiriodis

« Odgovor #25 poslato: 04.05.2007. 12:45 »

bagromasa

:smejanje: :smejanje: :smejanje: :smejanje: :smejanje: :smejanje: :smejanje: :smejanje: :smejanje: :smejanje: :smejanje: :smejanje: :smejanje: :smejanje: :smejanje: :smejanje: :smejanje: :smejanje: :smejanje: :smejanje: :smejanje: :smejanje: :smejanje: :smejanje: :smejanje: :smejanje: :smejanje: :smejanje: :smejanje: :smejanje: :smejanje: :smejanje: :smejanje: :smejanje: :smejanje: :smejanje: :smejanje: :smejanje: :smejanje: :smejanje: :smejanje: :smejanje: :smejanje: :smejanje: :smejanje: :smejanje: :smejanje: :smejanje: :smejanje: :smejanje: :smejanje: :smejanje: :smejanje: :smejanje: :smejanje: :smejanje:
Sačuvana
modesty
Posvećeni mislilac

Duh bunta: +26/-10
Van mreže Van mreže

Pol: Žena

« Odgovor #26 poslato: 04.05.2007. 12:53 »

Domaci Izdajnice, ti si hit... Sada mi je sve jasno... :jezik:
Sačuvana

Love is wisdom of fools and  folly of wise...
Ljubo Gazivoda
Fetišist

Van mreže Van mreže

...mlad majore....

« Odgovor #27 poslato: 04.05.2007. 14:34 »

Samo pazite da ne zaglavite posle neki Hag ili neku sličnu instituciju..... Tako su i ovi pokretali neke inicijative i vidi ih sada....
Sačuvana

Banujmo sve žene!
Truman
Posvećeni mislilac

Van mreže Van mreže

« Odgovor #28 poslato: 04.05.2007. 17:02 »

Najbolje ti je ovo NDH  :jezik: Evo, licno predlazem i gospodina Stojana Popivodu, mislim da je zasluzio da se nadje u casnoj vojsi Helitista. Ali opet, sumjam da ce prihvatiti tu cast jer verujem da mu se radije zivi nego ide u Hag gde ce ga silovati i cereciti.
Sačuvana

Ljubo Gazivoda
Fetišist

Van mreže Van mreže

...mlad majore....

« Odgovor #29 poslato: 05.05.2007. 16:36 »

Bagrasi koji postanu ratni zarobljenici bice smesteni u kaveze i sluzice da u casovima odmora od drzavnih funkcija veterani OAH-a i vodje novouspostavljene NDH-a, uzivaju u posmatranju polnog opstenja inkarsiranih bagrasa i bagrasica.

Čekaj bre, to je perverzno i ispod svakog nivoja. Pa to je kao da gledaš svinje kako se karaju i drkaš.... Pa valjda je Helita iznad tih svinjskih radosti od kojih se dobija svinjska polna kuga!?
Sačuvana

Banujmo sve žene!
Stranice: 1 [2] 3 4 ... 9   Idi gore
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  

Prebaci se na: