Ljubo Gazivoda
Fetišist

Duh bunta: +109/-15
Van mreže
Pol: 
...mlad majore....
|
 |
« Odgovor #60 poslato: 11.04.2008. 11:50 » |
|
A-ha. To sam sam zaboravio. Pa dobro, za sad nisam prihvatio pa se nisam ni ogresio. Videcemo kako ce se situacija razvijati.
Biće od tebe revolucionar. Bićeš u strukturama moći.... 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Banujmo sve žene!
|
|
|
|
Domaci I.
|
 |
« Odgovor #61 poslato: 11.04.2008. 12:37 » |
|
Idi u Crkvu da se pričestiš.... Kol'ko ovo izgleda perverzno kad dolazi iz usta (prstiju) gospodina Gazivode! Čini se kao da će gospodina Trumana u toj crkvi zateći gomila pičetine u kaluđerskim univormama! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Domaci I.
|
 |
« Odgovor #62 poslato: 02.05.2008. 21:32 » |
|
Nego, nema nam gospodina Gazivode već nekoliko dana. Pitam se da li je to otud što je otpočela kampanja za nove izbore pa je gospodin prezauzet vikanjem "Kosovo je Srbija"?
Ako ko zna šta se događa sa tim gospodinom neka napiše ovde. Ako već ne možemo da čujemo iz prve ruke...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
DramatisPersonae
Posvećeni mislilac

Duh bunta: +29/-9
Van mreže
Pol: 
Teshko je biti fin, nije teshko biti svinja!
|
 |
« Odgovor #63 poslato: 02.05.2008. 21:39 » |
|
Hah, mozda ga je neka zena uhvatila pod svoje butke, ovaj chari? Ili ga pak, samo posao smorno gazi? 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Auxilium meum a Domino
The Lord is my shepherd; I shall not want He maketh me to lie down in green pastures He leadeth me beside the still waters He restoreth my soul
|
|
|
Truman
Posvećeni mislilac

Duh bunta: +48/-24
Van mreže
Pol: 
Ja nisam luzer naprotiv...
|
 |
« Odgovor #64 poslato: 03.05.2008. 12:14 » |
|
Dogadja se da nema net kod kuce, a sad su neradni dani...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
"Kada bi mozak bio tako prost da bismo ga mogli razumeti mi bismo bili tako glupi da ga ne bismo mogli razumeti."
|
|
|
Ljubo Gazivoda
Fetišist

Van mreže
Pol: 
...mlad majore....
|
 |
« Odgovor #65 poslato: 05.05.2008. 12:22 » |
|
Malo sam se izodmarao... Nikakvog sexa nije bilo, čist vazduh i kreativna dokolica kakvu bih želeo čitavog života. Pomalo sam pratio ovu povuzzi-potegni situaciju oko ovijeh penkala i potpisa, jesmo li nismo. Onda tu i tamo video šta nam rade nesuđeni partijski gubernatori Beograda. I tako, sudeći po dramatičnosti izveštavanja zaključio sam da je Beograd mnogo važniji od cele Vojvodine, pošto nikako da ubodem neku sekvencu čisto vojvođansku jer uvek prvo ide ova "republička" (survival kada je tih republika bilo iha-ha, pa da se zna o kojoj je reč), pa onda beogradska kampanja i to je to. Nema lokal, nema Vojvodine, barem ne na ovim beog.... pardon, nacionalnim frekvencijama.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Banujmo sve žene!
|
|
|
Truman
Posvećeni mislilac

Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #66 poslato: 06.05.2008. 20:09 » |
|
Biće od tebe revolucionar. Bićeš u strukturama moći....  Izgleda da sam prevideo ovaj komentar. A kako se to ulazi u strukture moci? Koji je recept?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
"Kada bi mozak bio tako prost da bismo ga mogli razumeti mi bismo bili tako glupi da ga ne bismo mogli razumeti."
|
|
|
Ljubo Gazivoda
Fetišist

Van mreže
Pol: 
...mlad majore....
|
 |
« Odgovor #67 poslato: 07.05.2008. 08:28 » |
|
Izgleda da sam prevideo ovaj komentar. A kako se to ulazi u strukture moci? Koji je recept?
Biti besprekorno servilan.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Banujmo sve žene!
|
|
|
Truman
Posvećeni mislilac

Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #68 poslato: 07.05.2008. 11:20 » |
|
Eh, pa nije bas tako. Prvo ti mocnici treba da te zapaze, pa da te prihvate pa da se pokazes da si sposoban da izvrsavas te ciljeve. I sad mi pade na um, ako ce biti od mene revolucionar kako cu onda biti u strukturama moci? To iskljucuje jedno drugo...osim ako...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Ljubo Gazivoda
Fetišist

Van mreže
Pol: 
...mlad majore....
|
 |
« Odgovor #69 poslato: 07.05.2008. 11:42 » |
|
...osim ako...
...ako se nečim ne ističeš, recimo u otporu Strukturama-i-Nomenklaturama, pa ti onda priđu njihovi agenti i ponude ti nešto. Tako je i onaj Solana isprva bio bundžija pa gledaj ga sada. I Fišer zvani Joška, pa Klinton itd. Sve su to sami borci protiv svetskih nepravdi i militarizma pa ih je eto snašlo da nakon salto mortalea oni sami stanu na rukovodeće pozicije Svetske nepravde i Militarizma. U svakom slučaju besprekorna servilnost se podrazumeva. 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Banujmo sve žene!
|
|
|
Truman
Posvećeni mislilac

Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #70 poslato: 07.05.2008. 11:44 » |
|
Ma oni su se prodali. Meni je idealan primer Putin kome je agent prisao dok je bio na faksu i ostalo je legedna...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Ljubo Gazivoda
Fetišist

Van mreže
Pol: 
...mlad majore....
|
 |
« Odgovor #71 poslato: 07.05.2008. 11:49 » |
|
Ih, agent prišao Putinu na faksu.... ali je pre toga The Putin kao školarac sam, ničim izazvan, osim možda ličnom ambicijom, otišao u lokalnu postaju KGB-a i rekao: oči čornije, oči krasnije....
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Banujmo sve žene!
|
|
|
Truman
Posvećeni mislilac

Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #72 poslato: 07.05.2008. 11:54 » |
|
A jesi li siguran da to ima veze sa tim sto su ga kasnije angazovali? Kolliko ja znam kad je kao srednjoskolac isao da se prijavi neki cicica mu je rekao kako to ne moze tako nego oni sami angazuju koga hoce. Mada, mozda su ga pratili...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Truman
Posvećeni mislilac

Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #73 poslato: 02.06.2008. 21:05 » |
|
Gazivoda, razmisljam nesto, sto si ti uopste u celibatu? Sto ce ti to? Je l se cuvas za pravu? Znam ljude koji su silom prilika u celibatu, ali da je neko dobrovoljno to dugo nisam cuo...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
...creatrix...
|
 |
« Odgovor #74 poslato: 02.06.2008. 22:30 » |
|
to je stvar principa koji je proistekao iz nemanja izbora... a prava za njega mislim da ne postoji... ukoliko nije neko bozanstvo sa milion i jednom i po rukom koja ce da ga ceska dok jede smokve... sva sreca, to nije toliko nemoguce... samo je vrlo neverovatno...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
One To stop the world. One Two stop the world.
|
|
|
|