Stranice: 1 [2] 3 4 ... 12   Idi dole
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  
Autor Tema: Stojan Popivoda ili Ljubo Gazivoda  (Pročitano 6940 puta)
Plodni bizon
Posvećeni mislilac

Duh bunta: +52/-50
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac

« Odgovor #15 poslato: 23.10.2007. 21:43 »

Stojane, sto ne kazes nesto vise o toj organizaciji koju imas u potpisu? Jos bolje tamo na delu za nevladine organizacije. Jel tvoja?
Sačuvana
Truman
Posvećeni mislilac

Duh bunta: +48/-24
Van mreže Van mreže

Ja nisam luzer naprotiv...

« Odgovor #16 poslato: 24.10.2007. 12:42 »

Stojane, sto ne kazes nesto vise o toj organizaciji koju imas u potpisu? Jos bolje tamo na delu za nevladine organizacije. Jel tvoja?

Ma to je, bre, neka sekta. Bice posla za inspektora Lukovica. zlobni
Sačuvana

"Kada bi mozak bio tako prost da bismo ga mogli razumeti mi bismo bili tako glupi da ga ne bismo mogli razumeti."
Ljubo Gazivoda
Fetišist

Duh bunta: +109/-15
Van mreže Van mreže

...mlad majore....

« Odgovor #17 poslato: 27.10.2007. 17:26 »

Ma to je, bre, neka sekta. Bice posla za inspektora Lukovica. zlobni

To je jedna moćna organizacija u nastajanju.... i dakako uticajna. Insp. Luković je na našem platnom spisku, uostalom kao i svako ko pomoli nos u medijskom prostoru. Mi smo mafija nad mafijama, sveti Holding, tako da i Milka Forcan drhti pred pomenom imena naše organizacije!
Sačuvana

Banujmo sve žene!
Truman
Posvećeni mislilac

Van mreže Van mreže

« Odgovor #18 poslato: 27.10.2007. 20:31 »

U jebote, Milka Forcan. Sad sam siguran da si ozbiljan.
Sačuvana

"Kada bi mozak bio tako prost da bismo ga mogli razumeti mi bismo bili tako glupi da ga ne bismo mogli razumeti."
Ljubo Gazivoda
Fetišist

Van mreže Van mreže

...mlad majore....

« Odgovor #19 poslato: 27.10.2007. 22:03 »

Folka Mircan...

Baj-d-vej, drugarica Forcan uopšte nije naivna.... mislim kao komad. Hot sexy mama, pravi poslovni M.I.L.F. (www.milfhunter.com)...

Lutka tatina.... Ponekad zažalim što bre nisam Delta-Mišković, ali ne zbog para nego zbog Milke.....
« Poslednja izmena: 27.10.2007. 22:08 stojan popivoda » Sačuvana

Banujmo sve žene!
Truman
Posvećeni mislilac

Van mreže Van mreže

« Odgovor #20 poslato: 28.10.2007. 12:19 »

Vidis, negde na jednoj temi smo je analizirali i izvukli zakljucak da ima pogled grabljivice. Kojim li se sve sredstvima sluzila da dodje na tako mocnu poziciju. Znas li ti nesto o tome, Stojane? I odakle ti te fotke, ne videh ih u medijima? U stvari to se odnosi na ovu prvu. Tu izgleda bas onako ozbiljno, a sexy. I koliko ona uopste ima godina?
Sačuvana

Vidovita Rino
Urednik

Duh bunta: +27/-1008
Na mreži Na mreži

« Odgovor #21 poslato: 28.10.2007. 12:52 »

au, kako li je stojan reagovao kada je sinoc tanja rekla kroz plach da nece vishe da jede  :zaboga: (inache, ovo je tanja, ova na trumanu nepoznatoj slichki)
Sačuvana
Truman
Posvećeni mislilac

Van mreže Van mreže

« Odgovor #22 poslato: 28.10.2007. 20:21 »

Koja, bre, Tanja, nista ne razumem? I koja nepoznata "slicka"?
Sačuvana

Ljubo Gazivoda
Fetišist

Van mreže Van mreže

...mlad majore....

« Odgovor #23 poslato: 29.10.2007. 15:43 »

Tajkunka Milka nema ljudski DNK nego je reptilski shapeshifter. Ona je reptilsko-iluminatski boot poslata od strane Tajnih-i-Moćnih da upravlja tokovima trgovine prehrambene industrije i poljoprivrede u Srbiji. Mišković je tu samo marioneta. Njemu su ugradjeni čipovi i njegova ličnost je izbrisana. On faktički ne postoji. Milka je zapravo igrač, ali otkrio sam suviše, sada je vreme da stanem...  nesiguran
Sačuvana

Banujmo sve žene!
Domaci I.
Posvećeni mislilac

Duh bunta: +125/-94
Van mreže Van mreže

« Odgovor #24 poslato: 29.10.2007. 16:00 »

Ja kad vodim katkad razgovor sa jednim bivšim SPS-ovcem, a danas zaljubljenikom u Koštunicu i DSS, uvek imam problem jer ne mogu da smetnem s uma nešto što tako često naglašava kad god se pomene Boris Tadić:

- On? Pa njemu su Amerikanci ugradili čip!
- A?
- Da, be. Čim ima ovde, evo ovde (pokazuje deo svoje glave, iza levog uha). Ugradili mu dok je boravio tamo.

Ne znam, ne znam kako da se bavim politikom ako makar i 2% građana Srbije tako razmišlja. Nastavite, vi nastavite... izvinjavam se. Dobro je da se ovako ismevaju te teorije zavere i slično.
Sačuvana

Truman
Posvećeni mislilac

Van mreže Van mreže

« Odgovor #25 poslato: 29.10.2007. 21:55 »

Ko ovde ismeva teorije zavere?!  cudjenje Pa Stojan je bio mrtav ozbiljan, ne znam ja sta si ti mislio. Je l tako Stojane?
Sačuvana

Ljubo Gazivoda
Fetišist

Van mreže Van mreže

...mlad majore....

« Odgovor #26 poslato: 30.10.2007. 11:18 »

Ozbiljan sam, Milke mi!  :zaboga:
Sačuvana

Banujmo sve žene!
Plodni bizon
Posvećeni mislilac

Duh bunta: +52/-50
Van mreže Van mreže

« Odgovor #27 poslato: 02.12.2007. 16:42 »

Stojan: Eh, druže kad bi ti znao na koji nivo sam se ja tamo spustio.... Vodio sam jednu trudnicu u lokal sa techno muzikom, malo dalje od vranjanske turbo-folk čaršije. Sećam se kao da je pre pet minuta bilo, leto - vrućina a meni jedna klinka sa kikicama u šorcu drži čelenku vrelu dok ja bacam dekadentnu peglu beogradsku.... Užas! Nijedna maloletna Beogradjanka to podnela ne bi, ali Vranjanka..... Svaka čast maloletnim Vranjankama....

Jel bi mogo druze Stojane da objasnis nama mladim lavovima kako se to odvajaju zenke? Vidi se da znate dosta o tome.
Sačuvana
Ljubo Gazivoda
Fetišist

Van mreže Van mreže

...mlad majore....

« Odgovor #28 poslato: 04.12.2007. 15:14 »

Jel bi mogo druze Stojane da objasnis nama mladim lavovima kako se to odvajaju zenke? Vidi se da znate dosta o tome.

Ma nemam ja pojma o tome, nekako to ide spontano, ali potrebno je da se ostvare neki nedefinisani preduslovi. Valjda atmosfera, pun Mesec, oči čornije, vrag bi ga znao. Nemam nikakav koncept o tome niti razmišljanja ali kada treba stvari se prosto dese. Zaista ne znam.
I meni promankne ključni momenat kada se energija tako zakovitla da žeMske počnu da rade i stvari koje im do pre par minuta nisu bile na pameti.... ili možda jesu nego sam ja samo nekako inicirao tu lavinu, taj pokret. Generalno, ja sam mnogo više propustio nego što sam iskoristio i dalje se prepuštajući neverici čak i onda kada je dovoljno samo načiniti ključan korak. Ja to često propustim da uradim jer i sam ne verujem šta sam to izazvao....
Sačuvana

Banujmo sve žene!
Truman
Posvećeni mislilac

Van mreže Van mreže

« Odgovor #29 poslato: 05.12.2007. 11:39 »

E Stojane, i ja sam hteo bukvalno isto da te pitam sto i Plodni. U sustini ti zapravo kazes da raspolazes nekom zivotinjskom muzjackom (pra)energijom, nekom harizmom koja privlaci zenke kao pcelu cvet. E je l ima ta 'arizma negde da se kupi, posto mi se cini da sam u deficitu sa istom? I sta mi obicnjaci da radimo? Ima l neka jebacka nauka koju bismo mogli da izucavamo. Cujem da su ljudi pisali knjige tipa - kako smuvati bilo koju ribu ili tako nesto.
.
.
.
Kad porastem bicu Stojan!
Sačuvana

Stranice: 1 [2] 3 4 ... 12   Idi gore
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  

Prebaci se na: