Stranice: 1 2 3 [4] 5 6 ... 14   Idi dole
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  
Autor Tema: Stojan Popivoda ili Ljubo Gazivoda  (Pročitano 8940 puta)
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Truman
Gradjanin
*

Duh bunta: +67/-27
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac

Dark Knight

« Odgovor #45 poslato: 07.02.2008. 14:13 »

Cudi me samo da nisu uslikali i tebe u tom izdajnickom drustvu. Imam ja jos neke fotke gde se okupljaju te prodane sorosevske duse i nisam te primetio. Dobro se krijes...
Sačuvana

"Kada bi mozak bio tako prost da bismo ga mogli razumeti mi bismo bili tako glupi da ga ne bismo mogli razumeti."
Ljubo Gazivoda
Fetišist
*

Duh bunta: +131/-15
Van mreže Van mreže

« Odgovor #46 poslato: 07.02.2008. 14:32 »

Možda sam ja taj koji slika.... Zvrko
Sačuvana

peMzije mladima!
Truman
Gradjanin
*

Van mreže Van mreže

Dark Knight

« Odgovor #47 poslato: 07.02.2008. 14:47 »

Ne verujem, nemas ti te fotke...
Sačuvana

"Kada bi mozak bio tako prost da bismo ga mogli razumeti mi bismo bili tako glupi da ga ne bismo mogli razumeti."
Truman
Gradjanin
*

Van mreže Van mreže

Dark Knight

« Odgovor #48 poslato: 08.02.2008. 10:48 »

Evo ga i taj februar, sta kaze Necastivi - jesu li knjige dovoljno zle i mracne da bi mogle biti izdate?
Sačuvana

Monarch
Opšti urednik

Duh bunta: +35/-10
Van mreže Van mreže

« Odgovor #49 poslato: 22.03.2008. 22:42 »

Jos malo, pa ce i kraj marta. A vesti nikakvih nema ni od Stojana ni od Ljube a ni od Necastivog.
Sačuvana

Slatka mala izvrnuta signaturica.
Ljubo Gazivoda
Fetišist
*

Van mreže Van mreže

« Odgovor #50 poslato: 25.03.2008. 13:25 »

Sledeće nedelje..... i to u 500 primeraka! Mašala, mašala.... Mogao bih da organizujem neku forumsku promociju. Mislim da će biti i ova beogradska, javna u smislu ne u javnoj kući nego off line. Ipak to je kapitalno delo moje mladosti u kome sam izneo nekakvo moje metafizičko-političko-antropološko učenje sa nesagledivim posledicama po čovečanstvo. Tu sam delovao kao pojedinac naspram ljudske vrste a ne kao predstavnik nekakve grupe ili identiteta.
Sačuvana

peMzije mladima!
Ljubo Gazivoda
Fetišist
*

Van mreže Van mreže

« Odgovor #51 poslato: 27.03.2008. 14:39 »

Eto jedne tipične Grkinje. Rekla je da se zove Tzatzifliki....

* thicknbusty_com_sasha-008.jpg (45.95 KB, 600x800 - pregledano 71 puta.)
Sačuvana

peMzije mladima!
Domaci Zdajnik
Gradjanin
*

Duh bunta: +161/-101
Na mreži Na mreži

« Odgovor #52 poslato: 03.04.2008. 12:00 »

Gospodo, nedavno je emitovana emisija South Parka na B92 kada se Šef/Čef (Chef, kuvar) osvešćuje i odustaje od pedofilije tako što mu Kajl, Sten, Kartman i Keni dovode debelu crnu žeMsku koja mu igra u krilu i stavlja glavu međ svoje dojke. Žena je stvarno debela i nikakva, ali jedino takva je uspela da probudi onu neutaživu seksualnost Kuvara.

Koliko vam se čini gospodin Gazivoda sličnim sa Čefom iz South Parka? Obratite sledeći put pažnju kad budete gledali South Park. Sličnosti su stvarno velike. I jedan i drugi su opterećeni seksom  Cheesy
Sačuvana

- Svaki komentar na forumu (izuzev rasističkog) je dragocen, tako da pozivam sve da pišu, pišu i pišu. Moramo da dostignemo veću posećenost i obezbedimo da se forum sam od sebe razvija, bez posebnih intervencija.
- Političke komentare ostavljajte i na www.differentia-nis.org (nije neophodno registrovati se!)
Truman
Gradjanin
*

Van mreže Van mreže

Dark Knight

« Odgovor #53 poslato: 11.04.2008. 11:17 »

Gazivoda, moram se posavetovati sa tobom. Od kada sam potpisao onaj ugovor desava mi se cudna stvar - probudim se u gluvo doba noci i cujem kucanje na prozoru, prvo je usporenim ritmom pa onda ubrzava i pojacava pa onda opet usporava. Ovo ozbiljno pisem, sta mislis?
Sačuvana

Ljubo Gazivoda
Fetišist
*

Van mreže Van mreže

« Odgovor #54 poslato: 11.04.2008. 11:31 »

Gazivoda, moram se posavetovati sa tobom. Od kada sam potpisao onaj ugovor desava mi se cudna stvar - probudim se u gluvo doba noci i cujem kucanje na prozoru, prvo je usporenim ritmom pa onda ubrzava i pojacava pa onda opet usporava. Ovo ozbiljno pisem, sta mislis?

Pa šta da ti kažem kada si tako nepromišljeno i bahato sklopio Ugovor sa đavolom. Idi u Crkvu da se pričestiš....
Sačuvana

peMzije mladima!
Truman
Gradjanin
*

Van mreže Van mreže

Dark Knight

« Odgovor #55 poslato: 11.04.2008. 11:33 »

Nisam ljubitelj crkve. Imam alergiju na svetu vodicu, a ni popovi me bas ne vole.
Sačuvana

Ljubo Gazivoda
Fetišist
*

Van mreže Van mreže

« Odgovor #56 poslato: 11.04.2008. 11:40 »

Onda pokušaj da retroaktivno izvedeš neke delove Inicijacije.....
Sačuvana

peMzije mladima!
Truman
Gradjanin
*

Van mreže Van mreže

Dark Knight

« Odgovor #57 poslato: 11.04.2008. 11:42 »

Nema to nikakve veze. Ja ocekiv'o da ce posle mog potpisa pasti neki seks ili da cu makar biti bolji na faxu ili tako sta kad ono samo me kosta zivaca. Ako se stvari pogorsaju u ekstremnom slucaju mogu da zavrsim i u ludari. :oprost:
Sačuvana

Ljubo Gazivoda
Fetišist
*

Van mreže Van mreže

« Odgovor #58 poslato: 11.04.2008. 11:44 »

Očito nisi dobro pročitao to šta si potpisao. Potpisnik ugovora ne sme da prihvata darove od Nečastivog inače..... :zaboga:
Sačuvana

peMzije mladima!
Truman
Gradjanin
*

Van mreže Van mreže

Dark Knight

« Odgovor #59 poslato: 11.04.2008. 11:46 »

A-ha. To sam sam zaboravio. Pa dobro, za sad nisam prihvatio pa se nisam ni ogresio. Videcemo kako ce se situacija razvijati.
Sačuvana

Stranice: 1 2 3 [4] 5 6 ... 14   Idi gore
  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  

Prebaci se na: