Ljubo Gazivoda
Fetišist
Duh bunta: +131/-15
Van mreže
Pol: 
|
 |
« poslato: 04.09.2007. 21:56 » |
|
Pa drugovi i nerotkinje, vratio sam se! Bejah na odmoru.... Tasos. Grčka. Mislim lepa priroda, sve je to u redu, nije bilo požara tamo gde se moje dupe brčkalo, ali Grci su definitivno teške i nadasve dlakave seljačine i neradnici. Ne otvaraju kafane pre 10..... Katastrofa! A ja baš tada zagladnim. Ustanem u 7h i pravac kupanje. Pansion mi bio odmah do plaže, čak ni ulicu nisam morao da predjem.  I tu medju tom turističkom žgadijom, mešao sam moje dlake sa grčkim te dlakama ostalih rutavih turista, čija se ruta skupljala po plićaku glumeći alge.... Golden Beach.... moje selo...   Grčka seljačka stoka neopevana, iako već tri i pol decenije u EU ne znaju engleski. Napravili gradilište od lepog ostrva. Svaki drugi se zove Jorgos i prodaje suflaki, sucaciki, kiflaki, kitaki, pokaki.... Grci  Grk....  Tačno mu se vidi u očima da je studirao u Srbiji....  Uspešan Grk.... Drk...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
peMzije mladima!
|
|
|
Domaci Zdajnik
Gradjanin
Duh bunta: +161/-101
Van mreže
|
 |
« Odgovor #1 poslato: 05.09.2007. 06:30 » |
|
Stojane, nadam se da se ne ljutiš što sam ti ovu poruku odvojio kako bih napravio posebnu temu tebi u čast. Mislim da vredi, s obzirom na to da većina velikana sa foruma ima svoje teme, tako i ti da imaš jednu, a pošto imaš više obožavalaca od dobre većine nas, mislim da bi se mnogi od njih složili sa ovom odlukom presvete administracije. Ja sam se uželeo mora, nisam ga video 7 godina, možda i više. Nema se para, jebi ga. Ali, da ti reknem nešto, Stojane. Dok si ti bio na moru, drug Monarch je očarao gospođicu Modesty, pa ti vidi šta ćeš da činiš da je povratiš u svoje odaje. I tu medju tom turističkom žgadijom, mešao sam moje dlake sa grčkim te dlakama ostalih rutavih turista, čija se ruta skupljala po plićaku glumeći alge.... Ama, važno da niste mešali mehuriće. To zna da bude problem, mada više na bazenu nego na otvorenom moru, al' opet...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
- Svaki komentar na forumu (izuzev rasističkog) je dragocen, tako da pozivam sve da pišu, pišu i pišu. Moramo da dostignemo veću posećenost i obezbedimo da se forum sam od sebe razvija, bez posebnih intervencija. - Političke komentare ostavljajte i na www.differentia-nis.org (nije neophodno registrovati se!)
|
|
|
Ljubo Gazivoda
Fetišist
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #2 poslato: 05.09.2007. 13:46 » |
|
Ali, da ti reknem nešto, Stojane. Dok si ti bio na moru, drug Monarch je očarao gospođicu Modesty, pa ti vidi šta ćeš da činiš da je povratiš u svoje odaje.
Dobro si mi rekao.... Pizda! Radi iza ledja... E doćiću mu u njegovu varoš sa sve Grcite, pa će da vidi on. A Modesti da je karakter ne bi pokleknula njegovim blagoglagoljivim šaralažama kojima obasipa nezaštićenu žeMsku čeljad. Tačno sam znao, znao sam!!!! :ljut2:
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
peMzije mladima!
|
|
|
Truman
Gradjanin
Duh bunta: +67/-27
Na mreži
Pol: 
Dark Knight
|
 |
« Odgovor #3 poslato: 06.09.2007. 21:03 » |
|
Idi bre Stojane, kad sam video naslov mislio sam da si nesto navat'o ( recimo neku oblu sredovecnu Grkinju, kakve ti volis ) pa reko da ti cestitam kad ono...jadac. Par gejova i neki pesak. Stvarno si me razocar'o, ja sam mislio da si ti iskusan fucker. 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
"Kada bi mozak bio tako prost da bismo ga mogli razumeti mi bismo bili tako glupi da ga ne bismo mogli razumeti."
|
|
|
Ljubo Gazivoda
Fetišist
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #4 poslato: 07.09.2007. 09:43 » |
|
Ne rekoh li da sam otišao u seksualnu penziju... Doduše, nije da mi nije palo napamet.... to sa Grkinjama i tetkama iz Poljske, i taman sam krenuo ali sam se naglo setio da sam seksualni penzioner, pa nekako to ne ide....
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
peMzije mladima!
|
|
|
Prob
Gradjanin
Duh bunta: +2/-0
Van mreže
Pol: 
Parce mihi Domini quia dalmata sum.
|
 |
« Odgovor #5 poslato: 10.09.2007. 02:39 » |
|
:srbenda:  :sreca: :veliki-aplauz: :smejanje:
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Domaci Zdajnik
Gradjanin
Duh bunta: +161/-101
Van mreže
|
 |
« Odgovor #6 poslato: 10.09.2007. 02:46 » |
|
Ljudi pa Stojan je u DSS-u! Dobro... Ja sam pretpostavljao... Ali opet, u nekim stvarima ih je i napadao. Istina, Koštunicu je ipak hvalio, iako ne za ono što stvarno čini i zbog toga što čini, onda bar zbog lukavstva (i tu je u pravu). Ipak, Stojan nije okoreli DSS-ovac, sem po pitanju bele kuge, gde ima stav kao onaj bivši ministar pravde, Zoran Stojković. No, nerealno je očekivati da nam se otkrije i to da li je g. Stojan neko od poznatijih iz tabora DSS-a... Ne bi bilo primereno i fer prema njemu, ukoliko želi da ostane anoniman, na čemu je nekoliko puta insistirao. Nego, šta bi sa onim što je jednom kazao: "Aligrudić je cura za sve"? Šta bi na to rekao partijski kolega? Izgleda da se dobro znaju.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
- Svaki komentar na forumu (izuzev rasističkog) je dragocen, tako da pozivam sve da pišu, pišu i pišu. Moramo da dostignemo veću posećenost i obezbedimo da se forum sam od sebe razvija, bez posebnih intervencija. - Političke komentare ostavljajte i na www.differentia-nis.org (nije neophodno registrovati se!)
|
|
|
Ljubo Gazivoda
Fetišist
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #7 poslato: 10.09.2007. 11:00 » |
|
Eh, sad ste me provalili.... I to baš sad, u sred ljutog boja..... kosovskog..... srpsko-američkog....u jeku Prorokovićeve proročke vojne intervencije.... Elem, samo se vi sprdajte sa Vojom, ali Voja jeste bio predsednik SR Jugoslavije, bio je i još uvek jeste (komada dva puta) i premijer, ali NIKADA, NIKADA nije bio PREDSEDNIK SRBIJE! Ako daju Bog i Patrijarh, počistiće naš "dobri čovek" i Bokija i Tomu dok si rekao "SANDRARAŠKOVIĆIVIĆ".... Voja je vazda bio "čovek kompromisa", što je nebrojeno puta dokazao, tu neverovatnu sposobnost da uz najljigaviji mogući kompromis na kraju uvek istera svoje. Koliko god bude kinjio radikale oni će mu kao poslušni robovi puzati uz nogu samo ako to On hoće. Radikali su u biti inferiorni jer su navikli da imaju nekog gazdu. Pošto im je Glavni uhažen, a nejaki Toma i još nejakiji Vučko nemaju baš mnogo jakosti, Voja se tu prosto nameće kao idealna Figura, dostojna da popuni prazninu jednog Slobe. Pa mnogim radikalima čak je i Velja simbol asfaltirajuće potencije!!! No, da se vratm na temu, Voja je idealan za predsednika Srbije jer Boki je dobar Zapadu ali ne i Istoku. Toma je dobar Istoku ali Zapadu nikako... Dok je Voja nikakav svima ali je podnošljiv. Nego deco, blago meni, učlanite se vi tamo gde treba, pa Bog da vas vidi.... Evo idiličnog pejzaža sa jedne sednice mesnog odbora DSS-a.... čisto da neverne Tome osete tu domaćinsku atmosferu 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
peMzije mladima!
|
|
|
Truman
Gradjanin
Na mreži
Pol: 
Dark Knight
|
 |
« Odgovor #8 poslato: 10.09.2007. 18:53 » |
|
Je l ti zajebavas il' si stvarno clan DSS-a?!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
"Kada bi mozak bio tako prost da bismo ga mogli razumeti mi bismo bili tako glupi da ga ne bismo mogli razumeti."
|
|
|
Ljubo Gazivoda
Fetišist
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #9 poslato: 11.09.2007. 09:31 » |
|
A šta ti misliš?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
peMzije mladima!
|
|
|
Truman
Gradjanin
Na mreži
Pol: 
Dark Knight
|
 |
« Odgovor #10 poslato: 11.09.2007. 11:15 » |
|
Pa nije bitno sta ja misli jer ne znam da li je onaj momak koji je to napisao slagao iz zajebancije. Ja mislim da nisi. Jesam li u pravu?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Ljubo Gazivoda
Fetišist
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #11 poslato: 11.09.2007. 11:59 » |
|
Nekako prirodno ja sam uvek uz vlast, iako je iz dna duše mrzim! Približim im se i mrzim ih iz neposredne blizine. A nisam član nijedne stranke.... Ja sam politička devica...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
peMzije mladima!
|
|
|
Prob
Gradjanin
Duh bunta: +2/-0
Van mreže
Pol: 
Parce mihi Domini quia dalmata sum.
|
 |
« Odgovor #12 poslato: 11.09.2007. 21:22 » |
|
...koja voli pare a dobija ih tako sto...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Truman
Gradjanin
Na mreži
Pol: 
Dark Knight
|
 |
« Odgovor #13 poslato: 12.09.2007. 10:26 » |
|
Stojane, kako si onda uspeo da se popenjes tako visoko u hijerarhiji moci - odma' do popa, nije to mala stvar! Ajd' ne lazi siguran sam da cuvas neku fotku gde ti i Voja nasmejani ispijate rakijicu u Belanovcima i caskate o Kalasnjikovima.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Ljubo Gazivoda
Fetišist
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #14 poslato: 12.09.2007. 21:11 » |
|
...koja voli pare a dobija ih tako sto...
... glumi nestranačku ličnost... 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
peMzije mladima!
|
|
|