prvoskociparecihop
Nazionalist
Duh bunta: +20/-65
Van mreže
|
 |
« Odgovor #165 poslato: 22.07.2008. 14:33 » |
|
Sve čekam da se gospodin Gazivoda oglasi na nekoj političkoj raspri  Ima da prekrši ono obećanje koje je juče dao za najviše dan ili dva. Paz'te šta sam rek'o.  E nece....garantujem...on je tvrdoglav, mnogo tvrdoglaviji od svih nas zajedno... ne znam samo koji bi nacin bio da promeni misljenje (mozda samo jedan ali mi tu ne mozemo nista). Pa jel vam lepo rekao coek da se sprema "biblijska" kataklizma, pa nece da se bavi trivijalnim stvarima. Da li cemo proci kao Sodoma i Gomora, ne znam, ali ja sam ga ozbiljno shvatio, pogotovo sto i sam nesto naslucujem.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
"Latini su stare varalice, u njih covek nema uzdanice."
|
|
|
Truman
Gradjanin
Duh bunta: +67/-27
Van mreže
Pol: 
Dark Knight
|
 |
« Odgovor #166 poslato: 22.07.2008. 20:47 » |
|
Izdajnice, zar ti nije palo na um da to sto sad pises moze biti samo kontrproduktivno. Tek ce sad u njemu proraditi inat i nece pisati da ne bi bilo da si ti u pravu. A i ima g. Gazivoda neke svoje principe, ako ne racunamo zenske...  Gazivodo, vidim da ti se i tetka razume u politiku. Nije krv voda...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
"Kada bi mozak bio tako prost da bismo ga mogli razumeti mi bismo bili tako glupi da ga ne bismo mogli razumeti."
|
|
|
Ljubo Gazivoda
Fetišist
Duh bunta: +131/-15
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #167 poslato: 23.07.2008. 10:39 » |
|
Jao, vidim pao si na šarm tetke....  Nije valjda da ti se sviđaju starije tete?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
peMzije mladima!
|
|
|
Domaci Zdajnik
Gradjanin
Duh bunta: +162/-101
Na mreži
|
 |
« Odgovor #168 poslato: 01.08.2008. 14:32 » |
|
Gledam ovamo u delu administracije kako su ljudi dolazili do foruma, šta su pisali u Google polju za pretragu... Na dva mesta stoji:
- ljubo gazivoda negovan
i jednom:
- stojan popivoda negovan
Ono "negovan"... deluje snažno... ukrućeno...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
- Svaki komentar na forumu (izuzev rasističkog) je dragocen, tako da pozivam sve da pišu, pišu i pišu. Moramo da dostignemo veću posećenost i obezbedimo da se forum sam od sebe razvija, bez posebnih intervencija. - Političke komentare ostavljajte i na www.differentia-nis.org (nije neophodno registrovati se!)
|
|
|
lanavi
Kvalitetan korisnik
Duh bunta: +90/-13
Van mreže
|
 |
« Odgovor #169 poslato: 04.08.2008. 22:39 » |
|
Cime smo to pocastvovani da se neko pojavi ...sakriven...iznenada ovako?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Optimist svuda vidi zeleno a pesimist samo crveno svetlo...Medjutim, mudrac je slep za boje. Sartr
|
|
|
Domaci Zdajnik
Gradjanin
Na mreži
|
 |
« Odgovor #170 poslato: 05.08.2008. 02:51 » |
|
Gospodin je često tako sakriven... al' ga administracija vidi... forumska BIA, DB... 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
- Svaki komentar na forumu (izuzev rasističkog) je dragocen, tako da pozivam sve da pišu, pišu i pišu. Moramo da dostignemo veću posećenost i obezbedimo da se forum sam od sebe razvija, bez posebnih intervencija. - Političke komentare ostavljajte i na www.differentia-nis.org (nije neophodno registrovati se!)
|
|
|
lanavi
Kvalitetan korisnik
Van mreže
|
 |
« Odgovor #171 poslato: 05.08.2008. 08:04 » |
|
Ne smem ni da mislim sta sve forumska BIA radi, kakvim se sredstvima sluzi i koliko smo mi "sigurni"....ali ne razumem skrivanje ovog clana...od koga se on to krije...kakva je to ilegala...sprema li nam neki teroristicki akt...da li mu ovaj voajerizam pricinjava toliko zadovoljstvo kakvo nijedan egzibicionizam nije u stanju da pruzi...znam i da je tajni agent ali kome radi o glavi?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Optimist svuda vidi zeleno a pesimist samo crveno svetlo...Medjutim, mudrac je slep za boje. Sartr
|
|
|
Domaci Zdajnik
Gradjanin
Na mreži
|
 |
« Odgovor #172 poslato: 05.08.2008. 08:14 » |
|
Ne znam, mene mnogo više brine ono što je nagovestio na temi o knjizi... Ako se ne varam, gospodin je kazao da neće biti u prilici da se pojavljuje kao ranije na ovom mestu... To bi bio veliki gubitak. A teško da možemo nać zamenu.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
lanavi
Kvalitetan korisnik
Van mreže
|
 |
« Odgovor #173 poslato: 05.08.2008. 08:15 » |
|
Isto...mislim da bi to zaista bilo jako lose...ali se valjda samo shali. Neki ljudi koji su ovde harali su prosto nestali...samo iz njima znanih razloga...nadam se da ti razlozi nisu ozbiljni, da su samo trenutne prirode.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
...creatrix...
Banovani korisnik
Duh bunta: +46/-31
Van mreže
Pol: 
...zmija vijoglava...
|
 |
« Odgovor #174 poslato: 05.08.2008. 12:28 » |
|
Gospodin je često tako sakriven... al' ga administracija vidi... forumska BIA, DB...  a jel vidis i kad ti saljem poljupce??
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
steram onom ko mi da minus
|
|
|
Ljubo Gazivoda
Fetišist
Duh bunta: +131/-15
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #175 poslato: 05.08.2008. 13:17 » |
|
Ne znam, mene mnogo više brine ono što je nagovestio na temi o knjizi... Ako se ne varam, gospodin je kazao da neće biti u prilici da se pojavljuje kao ranije na ovom mestu... To bi bio veliki gubitak. A teško da možemo nać zamenu.
Na žalost, opet mi nailazi period kada zbog obaveza neću moći biti svakodnevno i intenzivno na forumu.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
peMzije mladima!
|
|
|
lanavi
Kvalitetan korisnik
Van mreže
|
 |
« Odgovor #176 poslato: 05.08.2008. 13:19 » |
|
A ti budi povremeno i neintenzivno...inace ...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Truman
Gradjanin
Duh bunta: +67/-27
Van mreže
Pol: 
Dark Knight
|
 |
« Odgovor #177 poslato: 21.08.2008. 13:56 » |
|
Ljubo se vratio! Gukni golube!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
"Kada bi mozak bio tako prost da bismo ga mogli razumeti mi bismo bili tako glupi da ga ne bismo mogli razumeti."
|
|
|
Domaci Zdajnik
Gradjanin
Na mreži
|
 |
« Odgovor #178 poslato: 21.08.2008. 14:08 » |
|
Gukni golube! Hahah, ovo mi deluje urnebesno kad se primeni (misli) na g. Gazivodu! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
DramatisPersonae
Gradjanin
Duh bunta: +53/-14
Na mreži
Pol: 
Teshko je biti fin, nije teshko biti svinja!
|
 |
« Odgovor #179 poslato: 22.08.2008. 11:46 » |
|
Nema, chim nema Ljube, nema ni Lanavi.... ljubo kidnaperu zenskih srcada, vrati nam se, i povrati pobegli deo zenske populacije foruma
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
You can get all the things You never needed You can sell people crap And make them eat it
Where is our John Wayne Where is our sacred cowboys now? Where are the Indians on the hill There's no Indians left to kill
|
|
|
|