Truman
Gradjanin
Duh bunta: +67/-27
Na mreži
Pol: 
Dark Knight
|
 |
« Odgovor #15 poslato: 24.12.2007. 22:51 » |
|
Ma 'ajde ispricaj nam san Trumane, sta se duris :jezik:
E samo da nadjem onu temu o snovima. Ako znas gde se nalazi reci mi...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
"Kada bi mozak bio tako prost da bismo ga mogli razumeti mi bismo bili tako glupi da ga ne bismo mogli razumeti."
|
|
|
Ljubo Gazivoda
Fetišist
Duh bunta: +131/-15
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #16 poslato: 25.12.2007. 09:15 » |
|
A da šala Trumane, šala.....
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
peMzije mladima!
|
|
|
Truman
Gradjanin
Na mreži
Pol: 
Dark Knight
|
 |
« Odgovor #17 poslato: 25.12.2007. 11:41 » |
|
A da šala Trumane, šala.....
Pa kapiram, ali posto je tema krenula ozbiljnim tonom ( odakle dolaze nase misli ) ocekivao sam neki ne-saljivi komentar.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
"Kada bi mozak bio tako prost da bismo ga mogli razumeti mi bismo bili tako glupi da ga ne bismo mogli razumeti."
|
|
|
DramatisPersonae
Gradjanin
Duh bunta: +52/-14
Van mreže
Pol: 
Teshko je biti fin, nije teshko biti svinja!
|
 |
« Odgovor #18 poslato: 01.02.2008. 11:55 » |
|
eve ti neshaljiv komentar. za nashe misli je zasluzan spoljashnji svet, tj. u neku ruku barem nasha percepcija istog, a stvaraju se u vishe regija mozga, gde se kruzeci naklapaju i nadodaju jedna na drugu. asocijacije ili ne, ne mozesh pratiti tok misli unazad, jer onda bi bio svestan svih misli pre no shto se dese. :jezik:
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
You can get all the things You never needed You can sell people crap And make them eat it
Where is our John Wayne Where is our sacred cowboys now? Where are the Indians on the hill There's no Indians left to kill
|
|
|
|
Miroslav Ibic
|
 |
« Odgovor #19 poslato: 30.03.2008. 16:35 » |
|
staviti zaklano jare u stomak zaklanog praseta i ispeci na razhnju staviti zhivo jare u stomak zaklanog praseta i ispeci na razhnju staviti zhivo jare u stomak zhivog praseta, zashiti mu stomak koncem iste boje, boje prasetove i zvati chudopisce i reci im da su se jarac i krmacha zaljubishkili i zacheli stvorenje koje se treba izvaditi carskim rezom staviti jare sa glavom praseta u stomak zhivog praseta, zashiti mu stomak koncem iste boje, boje prasetove i zvati chudopisce i reci im da su se jarac i krmacha zaljubishkili i zacheli stvorenje koje se treba izvaditi carskim rezom mogucnosti su bezbrojne, ili tolike
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
DramatisPersonae
Gradjanin
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #20 poslato: 31.03.2008. 09:29 » |
|
Istina je dokaz da postoji, kako istina, tako i laz.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
You can get all the things You never needed You can sell people crap And make them eat it
Where is our John Wayne Where is our sacred cowboys now? Where are the Indians on the hill There's no Indians left to kill
|
|
|
|
Miroslav Ibic
|
 |
« Odgovor #21 poslato: 01.04.2008. 20:56 » |
|
mozhemo da napravimo program, u kojem kada se stavi fotografija ljudskog lica, i kada se klikne na neko dugmence, ona se pretvara u ikonu, pravu pravcatu ikonu!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
DramatisPersonae
Gradjanin
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #22 poslato: 02.04.2008. 10:59 » |
|
mozhemo da napravimo program, u kojem kada se stavi fotografija ljudskog lica, i kada se klikne na neko dugmence, ona se pretvara u ikonu, pravu pravcatu ikonu!
mislish deminutiv, ikonicu? 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Miroslav Ibic
|
 |
« Odgovor #23 poslato: 02.04.2008. 22:09 » |
|
ne, nego stilizovanu fotografiju freske, s mogucnoshcu plastificikacije kada se otshtampa u sto hiljada primeraka
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Domaci Zdajnik
Gradjanin
Duh bunta: +158/-101
Na mreži
|
 |
« Odgovor #24 poslato: 03.04.2008. 00:46 » |
|
Rino mi rekla večeras da je smislila kako će obradovati svet. Dakle, napraviće filmsku projekciju i to na vagonima jednog beskonačnog voza koji će ići na šinama preko Tihog i Atlantskog oceana. Pri tom, svaki će vagon biti jedan frejm tog zamišljenog filma u kojem će Rino da izvodi performans češljanja. Šine bi trebalo da počnu na visini od par kilometara od zemljine kore, a da se potom spuštaju i tako formiraju venac oko Zemlje, za svu djecu svijeta. Iz tog voza koji bi prikazivao Rino, kao vladara sveta, iskakale bi čokoladne napolitanke, bombone i lalipapovi, a djeca bi imala zadatak da se na istim šinama kud voz prolazi pomole za Rino, pri čemu bi izraz najvišeg poštovanja Rininog božanstva bilo dozvoliti da svečani voz odseče prste podvižničkog derleta.
Detalje će vam Rino spomenuti, ako bude bila te volje.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Miroslav Ibic
|
 |
« Odgovor #25 poslato: 03.04.2008. 13:56 » |
|
Naravno, hvala. Dakle, to će biti ubersuperbrzi voz koji će, kako je rečeno prikazivati film svim ljudima sveta. Doći će sa neba, a, pošto će taj voz biti veliki za malo manje od obima Zemlje, taj voz će biti dugačak tačno 6377 kilometara. Slika:  E, to je malo više od nekoliko kilometara iznad zemlje koje je g.Izdajnik pomenjivao. Taj voz će biti mnogo više udaljen, niko ga neće videti, ali će se znati da je tamo (nešto slično kao novo bogojavljanje će ovaj dogadjaj biti). I tako jednoga dana, kada taj voz bude konstruisan, kada se naprave prekookeanske šine, i šine po zemlji, koje moraju biti posebne šine za ubersuperbrze vozeve, taj voz će krenuti iz tačno odredjenog mesta, spustiće se sa nebesa strašno brzom brzinom i pokositi sve koji mu se nadju na putu (one koji ne vole Rino i ne znaju tačan datum i vreme polaska voza). taj voz će ispuštati parfem, i kao što reče g.Izdajnik, i slatkiše gladnoj deci. Uprvo sam mislila da se toplota koja se proizvede od šina bude iskorišćena za utopljavanje siročići u domovima bez grejanja, ali mi g.Izdajnik ukaza na nešto bolje. Kada voz prodje, kada mu se ugleda kraj sa jednoga mesta, skupina dece će stati, i početi da se klanja njemu, koji odlazi u dallljiini, kao što su se nekadašnji ljudi klanjali suncu. Dečica će položiti svoje malene ručice na šine, koje su superusijane, i tako će im se ručice i istopiti, dok se klanjaju meni. biće to najveće žrtvovanje na svetu!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Miroslav Ibic
|
 |
« Odgovor #26 poslato: 03.04.2008. 15:17 » |
|
a, da, a neki ljudi će naravno znati kad polazi "Rinin ubersuperbrzi ubervoz", pa će misliti da će se na vreme sakriti, ali, ha ha ha, neće moći, pošto će svi moji oponenti biti na vreme čvrsto zavezani uz šine na različitim lokacijama, niko neće biti poštedjen, niko!!!!!!!!!! a što se tiče šalteruše sa FF-a, ona će da zauzme posebno mesto u činu presecanja tela gnusnih oponenata. da, za nju ćemo imati poseban tretman, jer voz će prolaziti, baš kroz njenu kuću.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Domaci Zdajnik
Gradjanin
Duh bunta: +158/-101
Na mreži
|
 |
« Odgovor #27 poslato: 03.04.2008. 17:46 » |
|
Znači, oponente ćeš likvidirati. Eto, to je nešto novo u konceptu. Ja sam mislio da bi kao vrhunskog gospodara svemira trebalo da ti se svi pokoravaju. No, dobro! A što se prstiju tiče, ja sam mislio da ih oni pružaju kao na rende, dok voz prolazi, a ne da ih tope na šinama. Toliko, da se zna šta je moj amandman, aman.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Truman
Gradjanin
Na mreži
Pol: 
Dark Knight
|
 |
« Odgovor #28 poslato: 03.04.2008. 21:51 » |
|
A oce li iz tog voza kroz sokocalo moci da se vidi kineski zid? Ja nikad nisam vid'o kineski zid i 'teo bi da ga vidnem.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ZileZilet
Gradjanin
Duh bunta: +9/-5
Van mreže
Srbija u srcu.Ne teritorija, vec ljudi...
|
 |
« Odgovor #29 poslato: 03.04.2008. 22:22 » |
|
A oce li iz tog voza kroz sokocalo moci da se vidi kineski zid? Ja nikad nisam vid'o kineski zid i 'teo bi da ga vidnem.
CHU TI POKAZEM VRTALJ SLIKE SHTO MI ONOMAD NEKI RODJAK POSLO IZ KINU. IMA ZIDOVI SHTO TI DUSHA ISHTE,,,MILINA
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
VITAKSTAS BISTARUM, AKUMPERA TELETERABOS
|
|
|
|